banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2011, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
Budu li uvedene ovakve mjere, Dodik bi imao status kao što ga imaju predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko ili libijski vođa Moamer el Gadafi

Ima da ga u tom slučaju narod smakne ko Čauševskog bilo bi zanimljivo gledati kako ga reže rafal pred staklenom zgradom...
Citiraj:
ako bude imao status lukasenka ili gadafija to je upgrejd jer oni bar imaju drzave (jedna u poluokupaciji)

Samo što ova dvojica brinu za te države i narod a ovaj za svoju guzicu, a protektorat imamo samo se pravimo blesavi...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 21:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vi još pričate o referendumu kao da će ga biti....

nepokoreni je napisao:
Citiraj:
Budu li uvedene ovakve mjere, Dodik bi imao status kao što ga imaju predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko ili libijski vođa Moamer el Gadafi

Ima da ga u tom slučaju narod smakne ko Čauševskog bilo bi zanimljivo gledati kako ga reže rafal pred staklenom zgradom...
.

Ono što bi meni bilo interesantno je opaliti tebi jedno dvije pleske da se malo prizoveš...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nebi dve puno učinile...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
zmijuga je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:
a kakav to Gadafi ima status majke ti?po tvom ovo je otvorena pretnja amerike da ce sprovesti demokratiju ako narod odluci da se demokratski izjasni?wtf?zbunjen sam.
Frisky_Dingo je napisao:
ako bude imao status lukasenka ili gadafija to je upgrejd jer oni bar imaju drzave (jedna u poluokupaciji)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Panzer je napisao:
_zoka je napisao:
Too much History channel.

Too little history books...

:lol: :lol: :lol:
jellyfish je napisao:
Jos da napomenem posto si pomenuo i atomsku bombu koja je odnijela dosta zrtava, ona je bila i ostaje upozorenje buducem fasizmu. Je li bolje sto je zapad bacio atomsku bombu ili bi bilo bolje da danas vlada fasizam sto bi se desilo da je zapad sjedio skrstenih ruku u 2 svjetskom ratu.Evo koliko puta upozoravaju Iran da se okane coravog posla i da ne prave nuklearno oruzje, a oni prkose. I onda kad im sutra udare silom onda ce im biti neko kriv.

svi se pitaju kakve veze ima fasizam sa americkom teznjom da nuklearnom bombom smanje svoje zrtve i privedu rat sa JAPANOM kraju?
i sta daje pravo jednoj zemlji da ima nuklearno naoruzanje i da time ucjenjuje druge,a drugoj zemlji se odrice pravo na isto?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
jellyfish je napisao:

Ni jedna dobrobit ne dolazi bez nekih zrtava i odricanja. Zaboravljas da su Rusi u svojim logorima ubili desetine miliona i nikom nista. Da ne govorimo sta je komunizam koji je podrzan od Rusije uradio u Kini S Koreji i drugim zemljama. Sve u svemu broj komunistickih zrtava, a komunizam je djelo Rusije jer bez nje nebi opstao je veci cak i od zrtava fasizma. Tako da je broj zrtava "zapadne demokratije" daleko manji od onoga sto su Rusi napravili.
Samo sto su se zadnjih godina Rusi malo primirili, a zapad podivljao pa zato to primjecujemo.
Medjutim, ako poredimo ukupan balans vidimo pravu situaciju.
Dalje, bez povremenih intervencija danas bi bilo znatno vise islamskog fundamentalizma, i islam bi prevladao svijetom. Za nekoliko godina, ako ne vec i sada svi bi zivjeli u dzamahirijama i serijatu.
Naravno, postoje zrtve i posljedice, ali da nema mjesanja zapada posljedice islamskog osvajanja svijeta bi bile daleko katastrofalnije od onog sto zapad trenutno radi. Jos da napomenem posto si pomenuo i atomsku bombu koja je odnijela dosta zrtava, ona je bila i ostaje upozorenje buducem fasizmu. Je li bolje sto je zapad bacio atomsku bombu ili bi bilo bolje da danas vlada fasizam sto bi se desilo da je zapad sjedio skrstenih ruku u 2 svjetskom ratu. Tako i sad. Niko ne voli dto postoje zrtve, ali sa izopacenim umovima cesto ne mozes drugacije. Evo koliko puta upozoravaju Iran da se okane coravog posla i da ne prave nuklearno oruzje, a oni prkose. I onda kad im sutra udare silom onda ce im biti neko kriv.
Da se vratimo na temu posto se odnosi i na nas.
Koliko puta su upozoravali u ratu da ce bombardovati ako se ne potpise mir i nisu htjeli potpisati. I na kraju kad udarise svi potpisase.
Istorija se ponavlja. Sad upozoravaju da se ne provodi referendum. Nasi prkose. I onda kad im uvedu sankcije onda ce im neko biti kriv. Ponekad se mora nesto pregovorima rjesavati, a ne uvijek glavom kroz zid. Ali hajde da se nesto postigne s tim. Nego se samo jos vise izgubi. Dobar primjer je Srpska Krajina u Hrvatskoj. Zato se treba truditi pa ne ponavljati greske iz proslosti.

Ja glupljeg izlaganja nisam nikada procitao na forumu. :confused2:
Upravo si stao u odbranu klasicne diktature....ko ti se ne svidja bombarduj ga.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Dodik za Blic: RS pristaje odgoditi referendum

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je za beogradski "Blic" od četvrtka da je, kao znak dobre volje, RS pristala odgoditi referendum o sudu i državnom odvjetništvu BiH te da RS s nestrpljenjem iščekuje sutrašnju odluku visokog predstavnika Valentina Inzka o sudbini referenduma.
http://www.monitor.hr/clanci/dodik-za-b ... um/141536/

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ono što bi meni bilo interesantno je opaliti tebi jedno dvije pleske da se malo prizoveš...

Zašto li? Odjednom si počeo da simpatišeš "Dragog Vođu"?
Džontra je napisao:
Nebi dve puno učinile...

Znam ja da bi ti da me opališ...al nećemo na ovom postu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Smjena Dodika nije isključena

Osvrćući se na izjavu predsjednika RS da je spreman da pod određenim uslovima prolongira održavanje referenduma, Inzko je kazao da se "međunarodna zajednica neće povinovati njegovim uslovima".

"Dodikovi uslovi su bespredmetni. On govori o tome da se odluke ne mogu donositi retroaktivno. To je pitanje za Ustavni sud. Nadalje, on kaže da je najviše osuđenih pred Sudom BiH - Srba. Ne znam je li to tačno, ali sam siguran da je Sud BiH donio najviše oslobađajućih presuda upravo kada su Srbi u pitanju. Nećemo mi ispunajavati Dodikove uslove. On mora ispuniti naše uslove", izjavio je Inzko.
http://www.mojevijesti.ba/novost/82703/ ... iskljucena

A kako je Dodik prije govorio:

Dodik:Smjena predsjednika RS je dobar potez!

BUKA Vam donosi zanimljivo razmišljanje predsjednika Dodika o ovlaštenjima Visokog predstavnika, koju smo pronašli u arhivi.

Naime, 1999. godine, kada je Carlos Vestendorp kao Visoki predstavnik smijenio tadašnjeg predsjednika RS Nikolu Poplašena, premijer u ostavci Milorad Dodik kazao je slijedeće :

"Instituciju predsjednika RS ugrožava predsjednik Nikola Poplašen i treba učiniti nešto da se ona zaštiti, a odluka Karlosa Vestendorpa bila je dobar potez da se to učini"
http://www.6yka.com/dodiksmjena

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam te iste 1999 bolje živio 10x dok je funkcija bila ugrožena, nego sad kad je pod njim stabilna i respektivna :evil3: . Seronja sa postoljem :angry3:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:19 
BUKA mi je najdrazi izvor informacija.. uzas.. koliko su ljudi jadni...

neka su se malo komsije bosnjaci uskomesali, njihova paranoja dostigla je vrhunac izjednacavajuci ovaj referendum sa samoopredjeljenjem za ocjepljenje.. i neka se zatalasalo, ne vjerujem da dodik nema zaledjinu, i ne radi on ovo da nije predhodno dobio vjetar u ledja, i drago mi je zbog toga.. to je moje misljenje..
i na kraju da naglasim, da ne znam sta bi neko morao uraditi da ga pozelim srezati rafalom pred zgradom vlade, zgrazavam se na izlive tolike mrznje pojedinih ljudi..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je humano, mislim metak, ono šta oni nama rade i kako nas muštraju i šta će tek da nam bude kad EU zatraži pare od silnih kredita to će tek da bude nehumano smo polako....tako je bilo sve u Rumuniji, a pročitaj kako je narod živio tamo od 70tih pa do 1989 dok su Nikolaj i Elena bili na vlasti, a on je isto uzimao zajam 70tih za svoju guzicu e kad je došlo vrijeme za naplatu...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...pa kako ide, gospodo politicki analiticari...neka, neka samo vi tupite i ja sam nekad tako...onda sam se zaposlio...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ferdinand je napisao:
Upravo si stao u odbranu klasicne diktature....ko ti se ne svidja bombarduj ga.

Ne. Bombardovanje se odnosi kada su u pitanju opsti interesi. Npr. opsti interes je da se sprijeci sirenje islamskog fundamentalizma, kao sto je opsti interes bio i da se sprijeci opstanak fasizma u 2 svjetskom ratu. Naravno da referendum nije opsti interes i da niko nece nikog bombardovati zbog referenduma. Zbog referenduma necemo biti bombardovani, ali cemo trpiti druge vrste sankcija. Politicarima je svejedno jer su se obezbijedili za sljedecih 1000 godina. Zbog toga je Dodiku svejedno. Onaj ko ce osjetiti posljedice referenduma je obican covjek koji nema rezervi za vise od par mjeseci. Ali obzirom da su glasali za njih i zasluzuju to, vecina.

zmijuga je napisao:

Iskljucena je. Zasto? Zato sto visoki predstavnik poslije odlaska Nato-a nema vise moc koju je imao. On da ima tu moc Dodik bi davno bio smijenjen. Dodik je to vidio pa se zato i osilio. Dodik je rekao cak i da ga smijeni da nece sici sa prijestola. Znaci, Dodik nece biti smijenjen. Jedino sto mozemo imati ako Dodo ne odustane od referenduma su sankcije i gori zivot. Neke radikalnije stvari kao bombardovanje ili smjenjivanje Dodika sto prizeljkuju u Federaciji su trenutno nemoguce. To Dodik zna i zato se ovako ponasa. Dok je bio Pedi Esdaun, Dodik nije smio prstom mrdnuti, ali sa Inckom moze kako hoce, prvo jer je Incko mlak, drugo jer Incko nema zaledjinu Nato-a koju je imao Pedi.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 12 Maj 2011, 16:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...inzko nema pravni osnov zbog kojeg je isao pred savet bezbednosti...tamo je ispusio i jos pusi...ali, ko ga ebe...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:45 
Administrator
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
_zoka je napisao:

Zašto li? Odjednom si počeo da simpatišeš "Dragog Vođu"?

Samo krajnje glup ili krajnje neodgovorna osobo može poželjeti da se u njegovom gradu streljaju ljudi...Odaberi koji si ili daj dobar argument.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=40062

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Da citiram sebe:
_zoka je napisao:
Vi još pričate o referendumu kao da će ga biti....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
zmijuga je napisao:

Osvrćući se na izjavu predsjednika RS da je spreman da pod određenim uslovima prolongira održavanje referenduma, Inzko je kazao da se "međunarodna zajednica neće povinovati njegovim uslovima".

"Dodikovi uslovi su bespredmetni. On govori o tome da se odluke ne mogu donositi retroaktivno. To je pitanje za Ustavni sud. Nadalje, on kaže da je najviše osuđenih pred Sudom BiH - Srba. Ne znam je li to tačno, ali sam siguran da je Sud BiH donio najviše oslobađajućih presuda upravo kada su Srbi u pitanju. Nećemo mi ispunajavati Dodikove uslove. On mora ispuniti naše uslove", izjavio je Inzko.
http://www.mojevijesti.ba/novost/82703/ ... iskljucena

A kako je Dodik prije govorio:

Dodik:Smjena predsjednika RS je dobar potez!

BUKA Vam donosi zanimljivo razmišljanje predsjednika Dodika o ovlaštenjima Visokog predstavnika, koju smo pronašli u arhivi.

Naime, 1999. godine, kada je Carlos Vestendorp kao Visoki predstavnik smijenio tadašnjeg predsjednika RS Nikolu Poplašena, premijer u ostavci Milorad Dodik kazao je slijedeće :

"Instituciju predsjednika RS ugrožava predsjednik Nikola Poplašen i treba učiniti nešto da se ona zaštiti, a odluka Karlosa Vestendorpa bila je dobar potez da se to učini"
http://www.6yka.com/dodiksmjena

sustina cijele ove baljezgarije je da je bosna neodrziva tvorevina koja odgovara samo likovima kao incko (koji ima platu od 20.000) i njemu slicnim, cisto licni interes je da se jos malo ucari. nama bi i odgovaralo da smijene dodika jer bi se proces jos vise ubrzao a to sto u sarajevu mislie da kad skinu duduka doci ce neki "koperativan", moram da ih razocaram. dodik je nesto najkoperativnije sto cete ikada dobiti, on je i do prije par godina bio njihov covjek 1/1. sad sto muslimani to nisu znali iskoristiti i sto se i danas uzdaju u incka i ine to im nece pomoci.
realno, za tri godine ova zemlja nece postojati.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Frisky_Dingo je napisao:
realno, za tri godine ova zemlja nece postojati.

Čisto da se naglasi ovaj dio...
Da vidimo šta će biti za tri godine. Realno. Kao i tvoj odlazak u Rusiju :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Samo krajnje glup ili krajnje neodgovorna osobo može poželjeti da se u njegovom gradu streljaju ljudi...Odaberi koji si ili daj dobar argument.

Treća opcija: krajnje cinična osoba - e taj sam :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]