Panzer je napisao:
Ovakvi zločini su zaista za svaku osudu i bez obzira ko je žrtva treba najgore osuditi počinioce ali količina licemjerja koja izvire kod ovakvih stvari je nenormalno velika. Okeani i okeani licemjerja! Žao mi je što moram ovo da spomenem ali ne mogu zaista da prećutim nakon čitanja komentara na sajtu Avaza. Evo jednog od komentara: "I sa njima da se mirimo i zivimo.sigurno ce doci neku glavonja i reci gdje su srpske zrtve. za razliku od njih mi nismo ubijali civile, djecu i bebe samo one koji su imali bradi subaru i noz sa pojasom."a i ostali su slični ovome poprilično. Ko je ovde lud sada? Ne želim zaista ponovo da raspirujem rasprave o tome ko je kriv ali me boli teret koji se svakodnevno srpskom narodu stavlja na leđa zbog dešavanja u poslednjem ratu kao da ni jedna srpska beba, žena ili starac nisu ubijeni na isti način. Jasno mi je da smo svi mi isti i svi istu priču imamo ali više mi je preko kur*a osuđivanja mog naroda kao jedinog krivca...
daj sta ti je , pa Srbi su sami sebe klali i ubijali, a ako se nasla koja zrtva onda je to bio do zubi naoruzan i opasan cetnik starosti izmedju min. 25 i max. 60 godina..pa jel nisi znao da je i Jasenovac samo izmisljen? a u ustasko-muslimanskoj handzar diviziji su takodjer bili Srbi

sto se tice ovog slucaja ,strasno je..sama sam majka

pitam se koji monstrum moze to uraditi ?? ako ga uhvate nek mu sude na isti ili puno gori nacin!
nego NFL i ostali "bosnjaci" nadam se samo da nisi ocekivao divljacke ispade svih nas bradatih cetnika i zlocinaca na ovoj temi , pa je zato postavio?