banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2011, 20:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jebo Kup,ovo juce je bila prilika,Liga Sampiona,slava,pare,ludilo u gradu,Barcelona,Kil,Monpelje,Veszprem,Zagreb,Hamburg,Cehovski Medvjedi,Ciudad Real i ostale zvjerke....
Vaznije od Kupa bi mi bilo da ovi nasi invalidi ucetverostruce (bar) novcanu pomoc RK Borac na ustrb desetina kretenskih,izmisljenih klubova i manifestacija,pa da dogodine uzmemo rutinski Ligu i da nam LS bude konstanta u godinama koje dolaze. A i ova Regionalna Liga bi me bas obradovala da startuje.
Kup mi je vise kao neka utjesna nagrada,lijepo bi ga bilo osvojiti ali ne donosi nista narocito osim prestiza.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 20:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
И то је трофеј...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Jebo Kup,ovo juce je bila prilika,Liga Sampiona,slava,pare,ludilo u gradu,Barcelona,Kil,Monpelje,Veszprem,Zagreb,Hamburg,Cehovski Medvjedi,Ciudad Real i ostale zvjerke....
Vaznije od Kupa bi mi bilo da ovi nasi invalidi ucetverostruce (bar) novcanu pomoc RK Borac na ustrb desetina kretenskih,izmisljenih klubova i manifestacija,pa da dogodine uzmemo rutinski Ligu i da nam LS bude konstanta u godinama koje dolaze. A i ova Regionalna Liga bi me bas obradovala da startuje.
Kup mi je vise kao neka utjesna nagrada,lijepo bi ga bilo osvojiti ali ne donosi nista narocito osim prestiza.

колико сам ја обавјештен регионална лига почиње ове сезоне. не држите ме за ријеч, али извор је поприлично поуздан :)
ако се то стварно деси, РК Борац заслужује многоооооо већу финансијску подршку, мада мислим да би је и сад већ требао добијати, с обзиром на историју, а и на то што са мало пара од ових многобројних непотребних и преплаћених манифестација, Борац би баш као што кажеш могао константно бити првак и играти ЛШ.
А то је одлична реклма, не само за клуб, него и за град, али и за многе потенцијалне спонзоре и инвеститоре

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Било је скора неких проблема око регионалне одустао генерални спонзора па не знам има ли нешто ново по том питању а иначе је све било пред свршеним чином.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

на то сам и мислио.
ја сам дошао до информације да је тај проблем око Шпаркасе групе и висине износа који би се требале уплатити клубовима ријешен и да нема више проблема. видјећемо да ли имам добар извор информација. надам се да имам :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 22:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шаја, мјењај потпис :)

боље стави "Сви у Приједор" :)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ви вид нисам ни опазио за потпис :)
одох ја на спавање преуморан сам очигледно :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Toliko živaca i kalorija potrošeno na tribini nekidan da je to neopisivo...

Samo mi i dalje strašno smeta što momci izgube borbenost u 2 napada, i sve pada u vodu...

Ali eto... Došao, podržao, vidio šta se desilo i guram dalje...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 00:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Imam osjecaj (cak sam i siguran) da je na onoj antologijskoj utakmici sa Sandefjordom bilo i vise ljudi, i jos uzarenija atmosfera.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/sport/rukomet/ ... 88186.html

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da Marković malo previše okrivljuje sudije. Jeste bilo previše sedmeraca i isključenja, ali ne znam koliko je od toga bilo diskutabilno. Najgora mi je situacija kad mi damo gol i onda se radujemo ko u fudbalu, ovi urade brzi centar i naš onda samo stigne napraviti sedmerac i dobiti dva minuta. To je bilo, čini mi se, dva puta u meču, plus još jedno 2 gola da smo primili na isti način bez sedmerca.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

покрале нас судије или не покрале, и наши играчи су имали неколико баш лоших потеза.
шта је ту је...

него тражим сад по нету, зар је могуће да нигдје нема фотографија са утакмице??? било је неколико људи који су стално шкљоцали, а слика ниђе ни за лијека. била је супер атмосфера и препуна дворана, ред би био да се стави и која слика

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vidio sam u današnjem Glasu fotografiju tribine gdje smo mi bili. I naravno mi se vidimo ona baš gotivno, još raširili zastavu, pa to privlači pažnju. 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Problem je sto kad je spiker rekao da idemo na +4, njima usla voda u usi i to je to... Propala nam igra...

Kakva je slika? Kakva je slika? Kakva je slika? Kakva je slika? Kakva je slika? :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 16:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace niko nije spomenuo na Atvu incident samo je receno da je zvizdano premijeru i Dragi na pocetku meca prilikom najave....
Taj ko vam je rekao nije dobro cuo

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 17:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ejs? :D
Nisam bio od samog početka, tako da nisam baš upućen...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Brigate BL je napisao:
Inace niko nije spomenuo na Atvu incident samo je receno da je zvizdano premijeru i Dragi na pocetku meca prilikom najave....
Taj ko vam je rekao nije dobro cuo

а значи ти си зајебао са информацијом :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 14:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
He he ja nisam nista zajebao :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ево један супер клип на којем имају сво голови Борца са ове утакмице са Босном и такође се може видјети каква је атмосфера била. још само да неко слике набаци :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NxpSmrBkT-k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Иако је велики дерби између Борца и Босне отишао на страну сарајевских рукометаша, то не значи да се у дворани "Борик" неће играти Лига шампиона. С обзиром на добар пласман Босне, Извиђача и Борац m:tel-а у европским такмичењима у минулој сезони, Рукометни савез БиХ спреман је да затражи од Европске рукометне федерације (EHF) да наредне сезоне БиХ има два представника у Лиги шампиона. Генерални секретар РС БиХ Смајо Карачић истиче да је иницијатива код представника EHF већ покренута и да би се коначан одговор могао очекивати најдаље за мјесец дана.

- Нећу вам лагати нити измишљати разлоге, правилнике односно услове које је потребно задовољити да би се добило још једно мјесто у Лиги шампионa јер они и не постоје. На најјједноставнији начин речено, покушаћемо излобирати званичнике европоске рукометне куће најбоље што можемо, да нам на основу наше рукометне традиције и резултата у европским куповима наших клубова, а који нису били за занемарити, укажу повјерење и омогуће још једно мјесто. Међутим, и у случају да нам ту могућност одобре, нема сумње да би тај тим, а у овом случају је врло вјероватно да се ради о бањaлучком Борцу, морао играти квалификационе мечеве. Најбитније је да је та прича покренута и да ћемо одговор добити у наредних 30 дана, а у случају позитивног исхода не треба говорити колика би била наша срећа - рекао је Карачић.

Шеф струке Бањaлучана Драган Марковић свјестан је да то неће бити нимало лако.

- Могућност да поред сарајевске Босне, која ће највјероватније одбранити тиулу првака државе и тако се директно пласирати у Лигу шампиона, Борац као другопласирани тим националног првенства буде други учесник тог еминентног такмичења постоји. Међутим, та могућност ми је од првог дана нереална. У случају других, јачих држава то пролази, па Шпанија и Њемачка имају по три или четири представника. Ријеч је сличном систему као у Лиги шампиона у фудбалу - рекао је Марковић.

Директор клуба из Господске улице Борис Ђого истиче да би у случају пласмана у Лигу шампиона рукомет у Бањaлуци доживио велику експанзију.

- Смијешно је говорити о томе шта би Борац, Бањалука и Република Српска добили у случају пласмана у најјаче такмичење. Сигурно би се радило о максималној експанзији рукомета на овом простору, а био би то и велики искорак да се клуб промовише међу најјачим тимовима Европе, гдје би се врхунске, свјетске утакмице играле сваких 15 дана. Бањалука би у том случају поново живјела за овај спорт. Могућност постоји, а да ли ће и на који начин она бити реализована остаје да видимо - рекао је Ђого.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]