banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2011, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
:lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Silvio Dante je napisao:
Демократија подржава вољу већине.

Ne baš, mada postoje i takva tumačenja. Demokratija podržava volju zakona, koji su jednaki za sve, načelno govoreći.

Upravo zato se oko ovih "80%" u potpunosti slažem sa Milankom. Većina često nije u pravu, i upravo zato je bitno što postoje zakoni, koji štite neku manjinu ili pojedinca.

A ti, Silvio, nauči da se kulturnije ophodiš prema sagovorniku, jer iz prethodnog se jedino može zaključiti da ti je nestalo argumenata, da si nesiguran pa stoga i bezobrazan. Ne opravdava te čak ni to što ni Milanko nije ćvjećka kad su rasprave u pitanju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Popokatepetl je napisao:
Ne baš, mada postoje i takva tumačenja.

vladavina naroda,ja mislim da je to bukvalni prevod,tj vecine...mislim da je to osnovno tumacenje...
Popokatepetl je napisao:
Većina često nije u pravu.

pokazali su to izbori kod nas nazalost...ovo nije jedini istoriski primjer(nacisti npr.)
Popokatepetl je napisao:
Demokratija podržava volju zakona, koji su jednaki za sve, načelno govoreći.

zakonski,pederi imaju pravo da paradiraju,pravo je svakog gradjanina da slobodno i javno izrazava se,ali ako smeta to dobroj vecini ima li to smisla.nisam bas upoznat sa ciljem gej paradi pa necu da lupam,al ako im je cilj parola "We're Here! We're Queer! Get used to it!" onda su isti ko prosjecan srbin,sve inatom pokusavaju istjerati.
p.s. dobar ti je promjenjeni potpis...ja ne bih imao hrabrosti(muda da se vulgarno izrazim) da to stavim iz straha da cu uvrijediti mnoge :P
Popokatepetl je napisao:
Upravo zato se oko ovih "80%"

80% sam lupio,juce sam citao nesto o tome kako mozes lupati o statistickim podacima,i kako ljudi prihvataju to pa reko da se okusam(provjereno radi) :P

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
виђу слике, на ћирилици. ко би рек`о?! :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 00:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010, 14:25
Te pedere treba poubijati oca im jebem u vr' guzice!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Crvić je napisao:
Te pedere treba poubijati oca im jebem u vr' guzice!!! :lol:

АЛЕКСАНДАР je napisao:
углавном биће оно.. "ко је ође педер оца му јебем" :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, bukvalan prevod bi bio "vladavina naroda", i može se tumačiti i kao vladavina većine, ali to tumačenje nije posebno valjano. U suštini, vlada manjina nad većinom, jer iako je vlast birana od strane naroda, ne može se baš reći da ona predstavlja volju naroda. Zato je vladavina prava bitna odlika modernih demokratija, jer to osigurava da niko nije iznad zakona.

E sad, nekako se desi da se ove priče nametnu najčešće kad su pederi u pitanju. Mene parade posebno ne zanimaju; ne sviđaju mi se, kad bi me pitali, rekao bih im da postoje i stvari na koje pametnije mogu potrošiti vrijeme, ali da je na kraju ipak njihova stvar šta će uraditi. No, ove stvari nemaju uopšte veze sa pederima, već sa principima. Ja se trudim da stvari, kad god mogu, sagledavam iz šire perspektive - niko ne garantuje da se mnogi od nas neće naći u situaciji da budu manjina, i da im se stav "većina je u pravu" odbije o glavu. U suštini, volio bih da naš svijet pokuša da postane bolji i ljepši svijet, u kojem će ljudi pametnije i humanije koristiti svoj intelektualni potencijal, a ne biti razmažene peke kojima sve živo smeta.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Popokatepetl je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Демократија подржава вољу већине.

Ne baš, mada postoje i takva tumačenja. Demokratija podržava volju zakona, koji su jednaki za sve, načelno govoreći.

Upravo zato se oko ovih "80%" u potpunosti slažem sa Milankom. Većina često nije u pravu, i upravo zato je bitno što postoje zakoni, koji štite neku manjinu ili pojedinca.

A ti, Silvio, nauči da se kulturnije ophodiš prema sagovorniku, jer iz prethodnog se jedino može zaključiti da ti je nestalo argumenata, da si nesiguran pa stoga i bezobrazan. Ne opravdava te čak ni to što ni Milanko nije ćvjećka kad su rasprave u pitanju.

1) Културније према саговорнику? Па кога сам ја увредио?

2)
Citiraj:

Није тачно. Демократија подржава вољу већине. А то на шта ти мислиш се зове правна држава, односно држава доноси правне регулативе да би се заштитила права мањина, грађана, сељака, итд. То са демократијом нема никакве везе већ правне регулативе ограничавају демократију тј. међусобно се ограничавају.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Нпр било је прозивки на рачун Срба, Хрвата или муслимана. Ево ја сам први писао против муслимана у неким ситуацијама али се ти ниси нашао да кажеш како је то нетолеранција и мржа и не треба тако, итд. Али чим неко напише нешто контра педера и парада ти си прво гејбранитељ. Мислим, ако нагишењ ка тим склоностима па напиши овде ја сам геј и зато то браним. Веруј, ево ја први би те више поштовао као дискутанта јер би онда знао: ок дечко је фегет, добија га у дупе и зна шта је то и сигурно је да има право да се бори за своју паради или нека слична прича. Овако, смешне су ти ове тезе.

boze svasta, jel ti stvarno mislis da ja citam i proucavam sve tvoje postove? :lol: :lol: :lol: :lol: mislim, tvoje "misljenje" (vrlo upitno da li tako nesto i postoji) o bilo cemu na svijetu je generalno potpuno irelevantno, jer si ti jedan obican mis koji glumi neku zestoku njusku, a ustvari se uvijek krije iza grupe i trubi ono sto i vecina grupe trubi (ili su u pitanju grobari, ili demonstranti...bitno je da je uvijek u pitanju predominantno muska grupa...ah ta latentna homoseksualnost ;) ). ima vrlo lijepa studija o takvima, kojima je najveci strah da postanu izopsteni iz svojih grupa... prema tome, mozes slobodno da mislis za mene da sam 'feget'...

Citiraj:
cek ti sad hoces reci da ako ja dzontra i tasko odlucino da se skinemo goli,obucemo ovaj kostim http://costumefail.com/wordpress/wp-con ... ostume.jpg i pravimo zvijezde i kolut naprijed,kolut nazad po gospodskoj ulici,a time ne podsticemo nasilje i diskriminaciju.....da bi nam to trebalo dopustiti,jer ako je tvoj odgovor da,onda glasam za tebe na sledecim izborima.

nemam nista protiv toga da ti, dzontra i tasko obucete doticni kostim i radite sto god vam je volja, sve dok ne zahtijevate od mene da vam se pridruzim i ne podsticete nasilje...prema tome, racunam na tvoj glas na sljedecim izborima

Citiraj:
jbg sad bi ja pokrenuo onu temu o pedofiliji al necu

pokreni slobodno, pedofilija i homoseksualnost nemaju nikakve veze jedno sa drugim. pedofilija je nasilje nad djecom cije licnosti nisu dovoljno izgradjene i koje ima nesagledive posljedice na njihovu psihu. homoseksualnost je nesto sasvim drugo...

a ovaj transparent je tipican primjer navijackog debilizma i krunski dokaz kako covjek potice od majmuna. mislim, ne znam ko je osporavao da te zestoke face vole picke (izgleda da oni sami to osporavaju, cim osjecaju potrebu da to toliko isticu) i ne znam ko je rekao da to sto ce se odrzati parada pedera znaci da su svi crnogorci pederi. ali lobotomizirani pripadnici navijackih grupa ne mogu da pojme nesto sto se zove individualnost. sto nas opet vraca na onu pricu o grupama...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ах ти безобразни хулигани.. замисли, воле пичку.
јеботе.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

2)
Citiraj:

Није тачно. Демократија подржава вољу већине. А то на шта ти мислиш се зове правна држава, односно држава доноси правне регулативе да би се заштитила права мањина, грађана, сељака, итд. То са демократијом нема никакве везе већ правне регулативе ограничавају демократију тј. међусобно се ограничавају.

Jeste tačno, prouči malo bolje materiju. U modernim demokratskim uređenjima, pojmovi demokratije i pravne države su neodvojivi. Poenta je, da su najviši autoritet zakoni, i da se postupa prema njima, a ne prema nekoj stihijskoj volji mase, ili većine, ako tako više voliš. Što znači da većina može da mrzi pedere, crnce, Jevreje, alkibijada (je li ovo nepotrebno uduplavanje?), ali mora svoju mržnju da zadrži za sebe, jer je zakon sprečava da je ispolji kroz neki linč ili slično.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Pedofilija označava poremećaj seksualnog izbora, kod kojeg osoba doživljava djecu predpubertetske dobi (tj. djecu koja još nemaju sekundarne spolne osobine) kao seksualno uzbuđujuće i koji postižu seksualno uzbuđenje maštanjem o seksualnoj aktivnosti s pretpubertetskom djecom ili stvarnom seksualnom aktivnošću s njima. Postoje osobe koje mogu doživjeti seksualno uzbuđenje isključivo maštanjem o seksualnoj aktivnosti s djecom i ni na koji drugi način (takav oblik pedofilije nazivamo "isključivi oblik") i one koje mogu doživjeti seksualno uzbuđenje maštanjem i o nekim drugim aktivnostima, ali im je ovakav oblik maštanja (tj. o djeci) više seksualno uzbuđujuć (taj oblik pedofilije nazivamo "neisključivi oblik").

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
pedofilija i homoseksualnost nemaju nikakve veze jedno sa drugim. pedofilija je nasilje nad djecom cije licnosti nisu dovoljno izgradjene i koje ima nesagledive posljedice na njihovu psihu. homoseksualnost je nesto sasvim drugo...

Zašto je pedofilija po tebi isključivo nasilje? Zašto onda neko ne može smatrati paradu ponosa, i svu priču vezano sa njom, nasiljem?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hhehehe, samo se cuje zvuk roarrrr groaarrr !

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Zašto je pedofilija po tebi isključivo nasilje? Zašto onda neko ne može smatrati paradu ponosa, i svu priču vezano sa njom, nasiljem?

zato sto pedofil stupa u seksualni odnos sa osobom koja nije dovoljno fizicki i/ili mentalno razvijena da moze da donosi odluke o tome s kim ce da stupa u odnos. i zato sto takvi odnosi vrlo cesto imaju velike posljedice na dalji razvoj individue koja im je izlozena.
homoseksualnost s druge strane (valjda) podrazumijeva dobrovoljno stupanje u odnos osoba koje su dovoljno fizicki i mentalno razvijene da mogu da donesu odluku da im takav odnos odgovara.
parada ponosa bi bila nasilje kad bi njeni ucesnici isli unaokolo i guzili strejt muskarce ili zahtijevali od svih clanova drustva da im se pridruze u paradiranju. meni nije bas poznato da se ovo desava na paradama ponosa, ali ovaj ALEKSANDAR je strucnjak za to, ipak se on, iako ljubitelj picke, nagledao mnogo slika sa gej parada, pa se valjda razumije u to sta se tamo radi, pa me moze i demantovati....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li si ti pročitao prvi citat što sam ostavio? Kako stručnjaci definišu pedofiliju.

Da ponovim jedan dio:

Postoje osobe koje mogu doživjeti seksualno uzbuđenje isključivo maštanjem o seksualnoj aktivnosti s djecom i ni na koji drugi način (takav oblik pedofilije nazivamo "isključivi oblik")

Kakvo je to nasilje, osim nad samim sobom?

Citiraj:
homoseksualnost s druge strane (valjda) podrazumijeva dobrovoljno stupanje u odnos osoba koje su dovoljno fizicki i mentalno razvijene da mogu da donesu odluku da im takav odnos odgovara.

Dobro je što si napisao u zagradi valjda, jer sam ja lično doživio nasilje od homoseksualaca. Ne u onom smislu kako ti potenciraš da je nasije samo fizičko, nego psihičko, mentalno. Na fizičko nasilje je lakše reagovati. Na ovo drugo mnogo teže. Obrazovani, situirani, ... a u stvari neshvaćeni. Da ne upotrebim neke ružnije riječi.
Oca im je.em, kako mogu biti poremećeni - malo crnog humora :)

Za mene će homoseksualizam biti poremećej šta god drugi tvrdili i govorili. Ne varijacija, nego devijacija. Iz najjednostavnijeg i najprostijeg ugla gledanja. Da su svi pripadnici ljudske rase homoseksualci, koliko bi generacija čovječanstvu preostalo do kraja? Bez medicinskih igrarija.
Genetski faktor, društveni faktor, Bogom dato ili uzeto, ... nebitno.

Jedno od osnovnih obilježja živih bića bez kojeg nema opstanka je reprodukcija, razmnožavanje. Homoseksualizmom je to ugroženo.

I da. Da mi najbolji prijatelj kaže da je homoseksulac, to ne bi puno uticalo na odnos. Osim što bi razmislio da li bi prespavao kod njega i okretao leđa u nekim situacijama :lol: Tačnije, imamo bih još jedan razlog više za prcanje ( prim.aut. zezanjem, a ne "prcanje")

Nema veze to sa onim mojim iskustvom. Na osnovu toga kada bi gradio stav, onda bi mogao reći da je i odnos muško-žensko poremećaj, ako tamo neki lik proganja neku djevojku, ili suprotno. To sam naveo samo zbog toga što ti pedofiliju odmah kvalifikuješ kao nasilje, a o homoseksualizmu imaš nekako romantičan stav.
Zreli, formirani, slobodne volje, ... Skoro čovjeku dođe da poželi da se nađe u takvom društvu. (prim. aut. alkibijad&ostali :lol:, pošto se žalio da je među ostalim )

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se bebe počnu rađati sa dvije glave i bljuju vatru, da li bi ljudi za par generacija postali zmajevi?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Da se bebe počnu rađati sa dvije glave i bljuju vatru, da li bi ljudi za par generacija postali zmajevi?

Ako je to put kojim bi se razvoj ljudske rase odvijao, i kada bi se te nove generacije uspješno razmnožavale, ne vidim problem.

Ako ćemo diskusiju okrenuti na tu stranu, ajmo onda pisati o tome što naučnici kažu da se smanjuju fizičke različitosti između muškaraca i žena. I o tome što sada skoro da nema hrane u kojoj nema fitoestrogena.

I šta fali drugoj glavi, Dual Core procesori bolje rade multitasking. A bljuvanja vatre moglo bi riješiti neke energetske probleme. I morala bi se kupovati nova garderoba, i eto pozitivnog ekonomskog efekta. U svakom slučaju napredak.

Ja imam triple nipple pa se ne žalim, mada bi mi bolje došla treća ruka na leđima. Od viška glava ne boli. Osim, možda, u slučaju viška glave.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ti si okrenuo razgovor u tu stranu. Moglo je da bude bilo šta. Određen broj ljudi na svijetu ima Parkinsonovu bolest, neki ne mogu hodati, neki ljudi čak nemaju sposobnost reprodukcije. Šta kad bismo svi postali takvi? Odnosno, takav vid razmišljanja je neutemeljen, pederi su manjina u ukupnoj populaciji, a još nije eksplicitno dokazano da je pederastija nasljedna, što znači da ne treba da budemo zabrinuti za dobrobit ljudske rase sa te strane. Možda bismo trebali sa one druge, ekološke, jer i da svi postanemo pederi u budućnosti, nisam siguran da li ćemo imati gdje to da budemo.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neplodnost, Parkinsonovu bolest, nepokretnost, ... sve se to liječi, ublažavaju simptomi, koriste pomagala, ... Niko se nije opredjelio da bude takav, ako isključimo neplodnost usljed vazektomije, amputacije udova zbog ostatka tijela i sl.

Da li onda ti smatraš da je homoseksualizam poremećaj, bolest, hendikep, ako si naveo ova poređenja?

Genetske predispozicije gej pokret gura. U smislu, čovjek se rađa takav a ne postaje u toku života.

Ne mogu naći komentar jednog doktora koji radi u Njemačkoj, Barem je tako tvrdio, ali je to irelevantno. Dao je komentar na ovu temu, bez osude ili odobravanja. U okviru komentara je bio link prema registru ili popisu svih bolesti, poremećaja, disfunkcija, ... koji u upotrebi u zdravstvu u Njemačkoj. Njemci kako su pedantni, sve su fino popisali i izvršili kategorizaciju. Spomenuti doktor je naveo par primjera šta sve ima svoju šifru bolesti. Znam da mi je bilo smiješno i čudno. Možda da o tome neko drugi više napiše. Ali mislim da je napisao da je jedini izuzetak u izbacivanju sa te liste je bio vezan za ...
A sve je krenulo iz SAD krajem 60-ih i početkom 70-ih.

Preko noći nije više bolest i poremećaj, i ajmo slaviti što smo takvi. To meni smeta, i to je za mene nasilje. Ako je za Milanka pedofilija isključivo nasilje.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
danijell je napisao:
Genetske predispozicije gej pokret gura. U smislu, čovjek se rađa takav a ne postaje u toku života.

Upravo suprotno. Jer bilo kakav unutrašnji poremećaj bi se mogao kvalifikovati kao bolest a pedere samim tim kao bolesne ljude. Time neko ne postaje peder izborom nego rođenjem što je glupo, a homoseksualnost postaje bolest, koja se samo lopatom po dupetu može izlječiti (napomena: lopata u dupe pospješuje homoseksualizam :lol: )

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]