banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Molio bih nekoga ko prati ozbiljno rukomet da mi napise da li mi imamo uopste sanse da pobjedimo tu Bosnu sa 3 razlike,moze i na pp.

Naravno da cu doci na utakmicu i navijati,ali zanima me ima li tu ikakve sanse ili je to kao npr kad igramo sa Igokeom u kosarci gdje oni imaju sto puta veci budzet i pokupuju sve strance pa onda nije interesantno uopste?

Da se ne lozim bezveze kao hepo kockica :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Шлагер, ево одговорићу ти ја одмах овдје. Бар док не дође неко ко се боље разумије. :) и мене занима какве су прогнозе

По мом мишљењу Босна тренутно уопште није нешто прејака, имају и он својих проблема, а Борац има најбољу екипу и тренера у односу на протеклих неколико година.

Уосталом сам податак да смо тамо изгубили само са 2 разлике говори о томе колико су јачи. Такође уколико Босна опет не буде нешто петљала, 2 дана прије утакмице са нама мораће да одгирају меч са Извиђачем из Љубушког (трећепласирана екипа), јер им је то заостала утакмица коју су требали одиграти прије, а нису због обавеза у Лиги шампиона.

Ако буду играли са Извиђачем, два дана прије нас, то је велика предност (јер ту утакмицу морају побједити, дакле нема одмарања играча), мада и без тога вјерујем да уз пун Борик ове сезоне имамо већу шансу него икад да скинемо Босну! Они су екипа коју не треба потцјенити, али сматрам да их можемо узети, а поређење са Игокеом-вјеруј ми није ни приближно толика разлика :)

Слободно се наложи ко хепо коцка, јер имаш разлога за то :wink:
ја једва чекам утакмицу, а и сви моји другови. биће баш пуно народа. надам се да ће бити препуна дворана као против Татабање

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kvalitetniji jesu, ali ako budemo igrali najbolje što znamo onda nije frka uzeti 3 razlike.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

да се мало подсјетимо кад је задњи пут напуњена дворана. ево како је то изгледало против Татабање

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=54_HxJEx9X0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
U jebote,dobro je ako je tako,treba poginuti na terenu za tu pobjedu ako smo vec blizu njih kvalitetom.Onda ce biti i neuporedivo vise para iz budzeta za LS.
Zbunjivalo me to sto sam citajuci kada napisete ovdje rezultate imao osjecaj da smo desetak puta neke majmune pobjedjivali po 1 razlike i to u Banjaluci,a sad odjednom treba Evroligasa pobjediti 3 razlike! Vjerovatno sam ja pretjerao,mozda je to bilo jednom ili dvaput a meni se cinilo da je stalno,jebiga,slabije pratim taj sport otkad Hrvati dominiraju,idu mi na zivce i njihovi igraci i Cervar i komentatori i Thompson na docecima i svi ostali sa preseravanjem,prosto sam zamrzio rukomet,a nekad sam ga gotivio.....

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 23:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Надам се само да неће бити специјалаца који ће испушити кутију цигара за вријеме текме, као против Татабање... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Realno bice tesko, Bosna je ekipa koja je igrala top 16 Eurolige i ima 6 puta veci budzet od Borca.
Uz pun Borik i malo srece imamo sanse ali odmah nakon te tekme idemo u Gorazde, tamo nismo dobili vec par godina i ako to prodjemo eto nam Kila u Boriku na jesen 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Dolazi li ikakva pobjeda Borca od 2 razlike u obzir,sta ako u Boriku bude 22-20,jel se onda gleda gol razlika??
Protiv Bosne ocekujem da dvorana bude popunjena kao protiv Tatabanje,ali da bude bolja atmosfera.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 09:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ako Borac primi manje golova nego sto je dao u Sa bice prvi,npr 21-19, ako bude isti rezultat 22-20 mislim da odlucuju gol razlika koja je daleko na strani Bosne

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Босна јесте квалитетнија од Борца, али чини ми се да је ове године најмања разлика у квалитету. А да не причам што та разлика није ни приближно велика, као, нпр. између Борца и Игокее у кошарци. Такође играчи Босне су вјероватно мало изморени од играња Лиге шампиона, још ако буду играли 20. овај меч у Љубушком, то ће нам бити вјетар у леђа, а у исто вријеме наши главни играчи су се одмарали у мечу против Градачца, тако да улазе скроз спремни. Надам се да неће бити ни проблема са повредама.

Само да одиграју чврсто у одбрани, и не допусте лагане голове.

И да споменем још нешто у вези Босне. Да, тачно је да су играли Лигу шампиона и да су ушли у Топ 16 и свака им част на томе, али имали су доста и среће због групе у којој су били. Није да омаловажавам њихов успјех, али погледајте и сами:
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2 ... roup+Phase

Са само 5 бодова ушли су у Топ16. А поређења ради у групи А, Цеље пивоварна лашко је имала 6 бодова и били су пети тако да нису отишли у топ 16, јер им је била тежа група. А та иста пивоварна лашко је размонтирала Борац у двије утакмице са око 20 разлике сваки пут. толико о томе

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 09:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја мислим да није ни Борац толико добар ове сезоне, колико је Босна лоша...
Углавном, то нама одговара јер ово је ријеткост да имамо шансу да их пољуљамо и узмемо титулу....

Све у свему, и ако узмемо титулу, без јаког увећања буџета, бојим се да ћемо бити канта за набијање у ЛШ...
Град и Влада морају додатно стати иза Борца јер је то најуспјешнији клуб у РС икад...

Али о том потом. За почетак пуна дворана против Босне и добра атмосфера! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Rukometni klub Borac m:tel Vas obavještava da od sutra možete podići ulaznice za utakmicu 19. kola Premijer lige BiH između RK "Borac m:tel" - RK "Bosna BH Gas" od 9 do 12 časova u prostorijama kluba.
Sve informacije na broj telefona: 051/212-620"

За све који не знају, просторије клуба се налазе у Господској улици у оном пролазу гдје је и Бум-бум рум.

Него народе, нас 10-15 ће бити груписано на средини источне трибине при самом врху(дакле то је она трибина иза клупа са играчима).
Ако дођете раније док још буде мјеста, сједите ако хоћете негдје у близини па да мало галамимо и навијамо заједно 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Kao što reče trener rukometaša Borca , Bosna je jača za milion € i imaju realno bolji tim , što ne treba biti posebno pametan za zaključiti , ali isto je rekao da Borac ima bolju igru od Bosne ....
Biće teško , ali mislim da Borac uz pun Borik može dobiti Bosnu više od 2 razlike , a isto tako sam siguran da Bosna neće dobiti Izviđača u Ljubuškom , a evo i nekidan su dobili u Goraždu samo 2 razlike i to jedva

I da ja se stalno pitam na koji fazon smo mi prozvali tribinu iza klupa kao istočna , kada je svima jasno da je to sjeverna strana svijeta :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
Škaljić radi protiv odluka Izvršnog odbora

» Rukometni savez Republike Srpske neće dozvoliti da "sarajevska kuhinja" umiješa prste u završnicu Premijer lige BiH i učini je neregularnom, poručio je predsjednik RS RS Zdravko Milićević.
Prvi čovjek Saveza je naglasio da je komesar takmičenja Halil Škaljić direktno uticao na regularnost ne uvažavajući odluku Izvršnog odbora RS BiH po kojoj se odgođeni meč 15. kola Izviđač - Bosna (S) trebao odigrati 20. aprila, dva dana pred derbi Borca m:tel i Sarajlija.
Škaljić je delegirao samo susrete 19. runde, a Miličević tvrdi da je to uradio zbog pritisaka iz Sarajeva.
- Izvršni odbor RS BiH 4. aprila je donio odluku da se odgođene utakmice moraju odigrati hronološki, ona je potvrđena i juče u Doboju, što Škaljić nije ispoštovao, "preskočivši" susret Izviđača i Bosne. Znam da komesar trpi velike pritiske, a čak mi je rekao da bi, ukoliko donese odluku da se duel igra u planiranom terminu, odmah mogao da se seli iz Sarajeva! Zbog svega ćemo tražićiti hitan sastanak Predsjedništva i IO RS BiH. Zahtjevamo i da se Škaljić suspenduje, te da se 19. kolo prolongira za drugi termin. Ako se zakulisnim radnjama ne stane u kraj, svi klubovi iz Republike Srpske će da istupe iz Premijer lige, takvog mišljenja su i u Rukometnom savezu Herceg-Bosne, a o svemu ćemo obavjestiti i čelne ljude EHF-a i IHF-a - jasan je Milićević.
Isti stav ima i direktor našeg kluba Boris Đogo, koji je istakao da Borac m:tel samo želi regularno takmičenje.
- Odluke i propozicije moraju da se poštuju. Sačekaćemo da vidimo šta će se izdešavati, a ukoliko dođe do pomjeranja našeg meča protiv Bosne, sve karte koje su navijači već uzeli važiće i za drugi termin - rekao je Đogo.

Још један чланак, који је занимљив сам од себе, али и додатно због сајта са којег је:
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=20

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Utakmica se nece igrati u petak sve je izvjesnije

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Напала је била огромна, 22. април је и Дан нашег града данима се спремају људи за овај петак, вјерујем и играчи да су темпирали форму али шта се може. Није се термин поклапао са фудбалом, такође позитивно ...
Босна је тражила због ЛШ одгађање многих мечева лиге па сад кад су им термини у лиги прегусти и виде да долази у питање титула онда хоће мало то прориједе но нема веза, вјерујем да можемо кад год дође до утакмице поразити их са 3 гола и вјероватно донијети Борцу и Бањалуци директан пласман у ЛШ.

Што неко рече једино гледајући у вјерски календар датум није био баш најпогоднији а све остало јесте рачунајући и то да су против Извиђача требали играти сутра а са нама у петак.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 18:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ovako će opet igrati u utorak protiv Izvidjaca a u petak protiv nas...
Mogli su izbjeci Lesinare ovako ce biti ludiloooo na tribinama

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
ovako će opet igrati u utorak protiv Izvidjaca a u petak protiv nas...
Mogli su izbjeci Lesinare ovako ce biti ludiloooo na tribinama

извини није ми најјасније зашто су овај петак могли избјећи Лешинаре? Је л' мислиш због великог петка?

право да вам кажем мало је глупо што је на велики петак, али људи су се били наложили. ај шта је ту је. ако Босна ипак игра наредни уторак са Извиђачем, а са нама у петак, опет није лоше

како би било лијепо видјети и Лешинаре да дођу навијати...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 20:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.sportsport.ba/rukomet/klubov ... lige/55501

обратите пажњу на пар ствари у тексту:
као да је забрањено скинути рк босна да не буде првак?!мсм,зашто уопште играти,ако се зна ко треба-мора бити првак.....дебилно..
даље,сваки покушај скидања сарајевских клубова и њиховог монополистичког статуса у свим савезима,као и борба з аравноправност се тумаче као рушење ове пресмијешне државе!!!

ма набијем и њих и ову њихову куртонску државу на ону ствар!
АЈ' БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ма то ти је друже и срж проблема. Не можеш ништа рећи и заштитити Борац, одма је то атак на државу, а они су заузели у свим савезима осим Куглашком такве позиције да комуницирају са европским асоцијацима испричају им своју верзију и од тамо долази текст који им ови у Сарајеву издиктирају. У случају да се неко томе поново успротиви онда се јављају Бошњачки политичари а потом и разне амбасаде па Брисел итд.. Тако ће нам бити док год будемо у овој тамници званој БиХ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]