banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Apr 2011, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Aha, a dobro, vazno je da smo pobjedili :) Sad jos kad bi Vojvodina otkinula bodove Partizanu..

Ako partizan bude losiji uvijek imaju sudije :) ... Dobro, je..nek smo dobili bilo kako

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 18:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Igra preslikana sa prethodnih meceva s tim da je Metalac imao dvije poluprilike a ne sanse kao dosad...
Jasno je da nam je sad problem realizacija stvorimo desetak sansi a zabijemo jednu...Tosic napaljen do bole. Evandro potvrdjuje da je s loptom na Vi dok Kadu od igraca kojeg su najvise kritikovali postaje neko ko najvise trci i trazi loptu...
Borha na treninzima ubija kako radi, ali je nevjerovatno koliko nema koncentracije u zavrsnici utakmica. Razumijem da se trosi u vezi jer se cesto vraca medjutim mora to popraviti ako zeli jacu karijeru...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Eh kada sam ja pricao da je meni Kadu dobar igrac, tj da je bolje igra nego sto pricaju za njega, da ne kazem kritikuju ga... Isto tako sam rekao da Borha i Evandro jos uvek nisu opravdali svoj dolazak, a takvo misljenje stoji i dalje... Razlika izmedju njih dvojice je sto se kod Borhe vidi da je zeljan igre i da zeli da pruzi vise, to se narucito vidi kada postigne gol, raduje se ko malo dete... Evandro niti smrdi niti mirise :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evandro je nas najbolji i jedini pravi veznjak na kojeg se mozes osloniti u svakom momentu
Igra kako treba i na svim mecevima ove sezone koje sam gledao sta zivo sto preko Tv je bio medju najboljima..
Kadu i dalje ima problem sa duelima mada se njih dvojica odlicno udopunjuju mada je Laza donio zivost u drugom dijelu kad smo malo pali kao i Koroman

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 21:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Evandro je iz tekme u tekmu sve bolji...krenuo je da sutira iz svih pozicija,asistira,zna stati na loptu...Kadu, ima dobrih poteza... no nazalost ,vise mlitavih pasova u noge protivnika i padanja prije nego sto u udje u duel ...sledece sezone ce dolaskom nekih pojacanja, sigurno imati manju minutazu...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 23:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sad je sve otvoreno do kraja. I Voša je u igri, ali mislim da će se ona okliznuti negdje gdje ne bi smjela i tako ispasti iz trke. Idemo sve pobijediti do kraja i dokazati da smo najbolji.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 01:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

i evo egala...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ako onim raspalim franjevcima ne uvalimo 2-3 komada i nismo za prvo mjesto :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.oaza.rs/sport/delije/index.p ... 5&idv=2569

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Juce metalac dva puta presao centar , pravi antifudbal !! Bitno je da smo pobjedili i uzeli tri boda .. Vosa bubnu glodare :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Hertzog je napisao:
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2569

свака им част за ово.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Metalac - CRVENA ZVEZDA 0-1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yJNQpQ5GHa8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 18:22 
Bič božji
Bič božji

Malo sam analizirao ovih 8 mečeva što je ostalo u ligi i uvidio sam da nije loš raspored do kraja. Dobra je stvar to što se protiv ovih malo jačih ekipa, Spartaka i Rada, igra kod kuće. Tu onda ne bi smjelo biti problema. Tu su još dva meča sa Hajdukom i Sevojnom koji bi trebali biti lakši. Na strani se igra sa Borcem, tu bi se trebali osjećati kao kod kuće i sa OFK, a to je opet u Beogradu, tako da i to ne bi trebalo biti problema. Onda ova dva teška gostovanja. Partizan je sad dobro uzdrman i mislim da imamo veliku šansu kod njih, a zadnje kolo protiv Voše. Vjerujem da tu, ako budemo zavisili samo od sebe, neće ništa moći da spriječi našu pobijedu i osvajanje titule.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Malo sam analizirao ovih 8 mečeva što je ostalo u ligi i uvidio sam da nije loš raspored do kraja. Dobra je stvar to što se protiv ovih malo jačih ekipa, Spartaka i Rada, igra kod kuće. Tu onda ne bi smjelo biti problema. Tu su još dva meča sa Hajdukom i Sevojnom koji bi trebali biti lakši. Na strani se igra sa Borcem, tu bi se trebali osjećati kao kod kuće i sa OFK, a to je opet u Beogradu, tako da i to ne bi trebalo biti problema. Onda ova dva teška gostovanja. Partizan je sad dobro uzdrman i mislim da imamo veliku šansu kod njih, a zadnje kolo protiv Voše. Vjerujem da tu, ako budemo zavisili samo od sebe, neće ništa moći da spriječi našu pobijedu i osvajanje titule.
Kako sad stvari stoje glodari su nam jedni od lakših gosotovanja :D Teže će biti u Čačku ili recimo u NS zadnje kolo

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 08:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Soba mani se zajebancija posebno pred derbi...
Derbi je derbi i to je najteza utakmica, bez Delija, uz uzdrmani partizan koji u zadnjim kolima pokazuje strasne znakove nervoze bice to bas nervozna utakmica

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Soba mani se zajebancija posebno pred derbi...
Derbi je derbi i to je najteza utakmica, bez Delija, uz uzdrmani partizan koji u zadnjim kolima pokazuje strasne znakove nervoze bice to bas nervozna utakmica
Govorim na osnovu prikazane igre glodara u zadnjih par utakmica.Jedino ako Mažić ne uđe u "igru" da im malo popravi "ubojitost" u napadu. Nego,šta misliš dali bi Smederevo moglo stati na put partizanu koji "dominira" ? :D
P.S."koza se hebe dok je u blatu" :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 09:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mi smo bili dobri u prethodna dva derbija, ali to nista ne znaci za ovaj u subotu a oni su protiv Vojvodine odigrali trkacki dobro drugo poluvrijeme . Vidjecemo kako ce odigrati protiv njih.
Smederevo realno nema taj kvalitet, igra na remi veci dio sezone ali su spori u zadnjoj liniji sto ovi mogu itekako da iskoriste..
Meni je vazno samo da mi dobro odigramo protiv Slobode a ostalo nek bude kako hoce

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vrijeme ja da nam se vrati za sva sranja koja smo pretrpjeli u proteklim godinama...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji

Mislim da naša pobjeda protiv Slobode ne bi trebala doći u pitanje. A računam da bi Smederevo moglo odigrati neku nulu protiv ovih. Ljudi će se braniti, samo je pitanje hoće li se odbraniti.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Prvo pobjediti Slobodu pa cemo onda pricati o derbiju .. Sloboda ce kao i vecina bunkerati protiv nas pa se nadam da cemo utakmicu rijesti u prvom poluvremenu ..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]