banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2011, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Подгорица – Све дилеме су отклоњене. На подгоричким улицама 31. маја у колони параде поноса наћи ће се званични представници Владе Црне Горе.

Како је поручено из црногорске полиције, која припрема јаке снаге обезбеђења, ЛГБТ популацији „неће фалити ни длака са главе”.

Влада је званично потврдила да пружа „институционалну подршку“ паради поноса и да ће делегирањем два представника у организациони одбор те манифестације потврдити европски потенцијал друштва и државе.

Премијера Игор Лукшић каже да је парада прилика да власт покаже своја демократска и цивилизацијска стремљења

Упркос таквом опредељењу владе, упркос вишемесечним убеђивањима, министар за мањинска и људска права Ферхат Диноша неће марширати под заставама дугиних боја.

„Нећу никада ускраћивати права сексуалним мањинама, али нећу ни афирмисати хомосексуализам. Да је Бог тако хтео, створио би Адама и Стеву, а не Адама и Еву”, рекао је Диноша приликом недавног сусрета шефу Европске делегације Леополду Мауреру.

У јавности се иначе спекулише да ће министар Диноша у наредних неколико месеци поднети оставку на ту функцију и прећи у дипломатију.

Председник ЛГБТ форума Прогрес Здравко Цимбаљевић сматра да је „лоше“ што Диноша одбија да разговара о паради, али и о положају ЛГБТ популације у Црној Гори.

Црна Гора ће осим прве параде поноса добити и прву „Сигурну кућу” за припаднике ЛГБТ популације „који су одбачени од својих породица и којима је угрожена егзистенција”.

Vjerovatno će organizovati u prijepodnevnim časovima, prije nego što se probudi radni narod Crne Gore :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci nema teorije, bice mrtvih glava!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
skeva je napisao:
Znaci nema teorije, bice mrtvih glava!

Što nema teorije, crnogorci su stare potvrđene pederčine...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Onda su pola ljudi iz RSa pedercine jer su porijeklom crnogorci...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
skeva je napisao:
Onda su pola ljudi iz RSa pedercine jer su porijeklom crnogorci...

Svi koji nisu pederčine davno su otišli iz te pederske zemlje, tako da su u CG ostale samo pederčine, što se naravno i vidi po svemu što se dešava na toj teritorij, daleko im bila kuća.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ви заборављате да је црна гора створена од разних племена.
има ту свега, како арбанаса тако и срба.
то се врло добро види на задњем попису.

углавном биће оно.. "ко је ође педер оца му јебем" :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 07:05 
Licno se nadam da ce ih nagaziti kao majmune.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 07:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Jel ovo obavezno pravilo, kad zemlja okrene bulju zapadu, onda poslije obavezno ide i parada pedera.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 07:28 
Izgleda da jeste...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 11:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Apr 2011, 13:16
Crna Gora je odavno postala Alban Gora...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Jel ovo obavezno pravilo, kad zemlja okrene bulju zapadu, onda poslije obavezno ide i parada pedera.

a jel postoji neko "neobavezno pravilo"? bolje ti je da se okrenes bukvaru, ne bi li postao makar polupismen, nego sto mislis o tudjim buljama...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
„Нећу никада ускраћивати права сексуалним мањинама, али нећу ни афирмисати хомосексуализам. Да је Бог тако хтео, створио би Адама и Стеву, а не Адама и Еву”, рекао је Диноша приликом недавног сусрета шефу Европске делегације Леополду Мауреру.

ovaj dinosa lupeta ko maksim po diviziji. i on ministar necega? ta crna gora je stvarno u velikim govnima

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

a jel postoji neko "neobavezno pravilo"? bolje ti je da se okrenes bukvaru, ne bi li postao makar polupismen, nego sto mislis o tudjim buljama...

А зашто се ти осећаш угрожено кад год неко нешто напише контра фегета?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

zato sto mi se povraca od svakog vida rasizma i fasizma, to nema mnogo veze sa "fegetima" (gdje god da si cuo taj izraz).

mnogo interesantnije pitanje je sta vecinu naseg zivlja toliko plasi u odrzavanju gej parade i otkud, generalno, tolika kolicina homofobije? dobro, za neke znam da im je to opravdanje da traze po internetu slike sa gej parada i, kofol, "zgrazavaju" se nad tim...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

zato sto mi se povraca od svakog vida rasizma i fasizma, to nema mnogo veze sa "fegetima" (gdje god da si cuo taj izraz).

mnogo interesantnije pitanje je sta vecinu naseg zivlja toliko plasi u odrzavanju gej parade i otkud, generalno, tolika kolicina homofobije? dobro, za neke znam da im je to opravdanje da traze po internetu slike sa gej parada i, kofol, "zgrazavaju" se nad tim...

Овде је било маса примера што фашизма, што расизма али нисам видео да си се нешто бунио. Али сваки пут кад је нешто контра педера ти си први побуњеник. Интересантно је то.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Silvio Dante je napisao:
Овде је било маса примера што фашизма, што расизма али нисам видео да си се нешто бунио. Али сваки пут кад је нешто контра педера ти си први побуњеник. Интересантно је то.

Jbg....neko brani pravdu,istinu..itd.....a neko pederluk :)
kao sto sam i ranije pisao na tu temu,ja do sad ni od jednog forumasa nisam procitao poziv za linc.....ali sve i jednom smeta parada,ukljucujuci i mene......ako je 80% stanovnistva proti toga,zar ne bi trebalo biti zabranjeno?
glavno je da smo se mi naguzili briselu i rekli udrite dublje a narodno misljenje ko hebe :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

npr?

Citiraj:
kao sto sam i ranije pisao na tu temu,ja do sad ni od jednog forumasa nisam procitao poziv za linc...

recimo

Citiraj:

bilo je potrebno vratiti se samo nekoliko postova unazad :D

Citiraj:
..ali sve i jednom smeta parada,ukljucujuci i mene......ako je 80% stanovnistva proti toga,zar ne bi trebalo biti zabranjeno?

ne, ne bi trebalo biti zabranjeno. moze i 99.99999% stanovnistva da se protivi necemu, ali ako to nesto ne potice na nasilje i diskriminaciju, onda ne smije da se zabrani. cim to shvatis, shvatices i znacenje termina "tolerancija"...
sta, recimo, ako 80% stanovnistva smatra da nekog ko na banjalukaforum.com pise pod nadimkom alkibijad treba izmlatiti, zato sto im se, eto, ne svidja njegova faca? jel to znaci da njega zaista i treba izmlatiti?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нпр било је прозивки на рачун Срба, Хрвата или муслимана. Ево ја сам први писао против муслимана у неким ситуацијама али се ти ниси нашао да кажеш како је то нетолеранција и мржа и не треба тако, итд. Али чим неко напише нешто контра педера и парада ти си прво гејбранитељ. Мислим, ако нагишењ ка тим склоностима па напиши овде ја сам геј и зато то браним. Веруј, ево ја први би те више поштовао као дискутанта јер би онда знао: ок дечко је фегет, добија га у дупе и зна шта је то и сигурно је да има право да се бори за своју паради или нека слична прича. Овако, смешне су ти ове тезе.

" ako 80% stanovnistva smatra da nekog ko na banjalukaforum.com pise pod nadimkom alkibijad treba izmlatiti, zato sto im se, eto, ne svidja njegova faca? jel to znaci da njega zaista i treba izmlatiti?"

Демократија подржава вољу већине.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
recimo, ako 80% stanovnistva smatra da nekog ko na banjalukaforum.com pise pod nadimkom alkibijad treba izmlatiti, zato sto im se, eto, ne svidja njegova faca? jel to znaci da njega zaista i treba izmlatiti?

99% forumasa misli da alkibijada treba dobro izmlatiti,jer je spamer i nepismen i posvudusa,i da treba ga(vaspitno)dva-tri,eventualno 4 puta osamariti :P
ne, ne bi trebalo biti zabranjeno. moze i 99.99999% stanovnistva da se protivi necemu, ali ako to nesto ne potice na nasilje i diskriminaciju, onda ne smije da se zabrani.

jbg sad bi ja pokrenuo onu temu o pedofiliji al necu :P
cek ti sad hoces reci da ako ja dzontra i tasko odlucino da se skinemo goli,obucemo ovaj kostim http://costumefail.com/wordpress/wp-con ... ostume.jpg i pravimo zvijezde i kolut naprijed,kolut nazad po gospodskoj ulici,a time ne podsticemo nasilje i diskriminaciju.....da bi nam to trebalo dopustiti,jer ako je tvoj odgovor da,onda glasam za tebe na sledecim izborima.
Citiraj:
kao sto sam i ranije pisao na tu temu,ja do sad ni od jednog forumasa nisam procitao poziv za linc...

recimo

Citiraj:

bilo je potrebno vratiti se samo nekoliko postova unazad :D

za ovo si u pravu nisam primjetio....ali cinjenica je da ce ih djetici ubiti ko vola u kupusu.....(nasilje nit volim nit odobravam)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]