banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Halpert je napisao:
Sledeći Resident Evil film (najavljen za septembar 2012. u 3D-u) biće prequel serijala i samim time za predložak će mu poslužiti prva igra otprije 15-stak godina.

recept za dobar RE film,snimaj kako neko prelazi prva tri djela.
ako ce praviti po prvom dijelu mogao bi taj film na nesto da lici.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nadolazeći rimejkovi naučno-fantastičnih klasika:

- Total Recall
- Robocop
- Mad Max: Fury Road (ne zna se hoće li biti nastavak ili remake, Miller opet režira, Gibson producira a u glavnoj ulozi nasleđuje ga Tom Hardy)
- Logan's Run (jedan od rijetkih filmova čiji remake ima potencijala, glavnu ulogu trebao bi glumiti odlični Ryan Gosling)
- Fantastic Voyage (stari film bavio se smanjenim timom naučnika koji uz pomoć broda veličine kapsule ulaze u bolesnog čovjeka i nastoje mu spasiti život, James Cameron producira a Shawn Levy režira)
- Forbidden Planet (takođe u Cameronovim planovima)
- Fahrenheit 451
- Westworld (remake nekad bio planiran za Schwarzeneggera)
- When Worlds Collide
- Flash Gordon
- Flight of the Navigator (kultni Disneyjev film o dječaku koji vozi svemirski brod)
- Dune (ok, Lynchov poslednji holivudski film u karijeri stvarno vapi za remakeom)
- The Philladelphia Experiment
- CUBE (KANADSKI INOVATIVNI SF TRILER-HOROR 'KOCKA' IZ 1997. NAVODNO DOBIJA HOLIVUDSKI REMAKE, U 3D?!?!!? :angry4: Još nam samo to fali nakon onih bastardnih nastavaka...)

I za kraj, kao najpotrebniji od svih: :D

- He-Man and the Masters of the Universeeeeee!!!
Jaaaa Imaaam MOOOOOĆ!!!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
bzvz je napisao:
Cuo sam da ga valjda uopste nisu ni zvali, a valjda se ovaj nastavak Bourn-a nece raditi po knjizi, tako da ocekujem svakako neko smece.

Neće po Ladlamovoj knjizi, već po Lustbaderovoj (pisac poznat po "Bijeli ninđa" serijalu romana), koji je nastavio pisati romane o Bornu (mislim da ih je do sada naštancao duplo više od Ladlamovog originalnog serijala). Ja sam davno čitao dva Ladlamova Borna, a prva tri romana Lustbaderovog "Ninđa" serijala. Nije loš pisac, tako da ne mora značiti da je njegov serijal o Bornu loš.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Total Recall-jedva cekam,ali svarci je svarci :)
Mad Max: Fury Road-meni koji sam naloz na postapokaliticne tematike,ovo je jedan od najboljih filmova,trebao je crtic dugometrazni da bude ali mislim da ce da odustanu.
- Logan's Run,skoro gledao odlican film,ne mogu da naprave tu smekersku atmnosferu tih starih sf-ova.
- Fantastic Voyage-ja kad sam procitao radnju filma pomislio sam da ce biti sranje,ali mi se film svidjeo,a vazi i za ovaj film sto sam napisao za prethodni.
- Westworld-sad bas skidam nastavak,futureworld(od jul brinera sam nocne more imao).
- Flash Gordon-uz ovaj film sam ucio englesi ko klinac :)
- Flight of the Navigator-hahahah koliko sam zavidio ovom klincu :)
- Dune-od ovog su odustali,bar sam ja tako cuo.
- He-Man and the Masters of the Universeeeeee!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne mogu naci boljeg glumca od Dolfa,samo da su mu frizuricu pogodili,a ne onaj dugi vrat :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Neće po Ladlamovoj knjizi, već po Lustbaderovoj (pisac poznat po "Bijeli ninđa" serijalu romana), koji je nastavio pisati romane o Bornu (mislim da ih je do sada naštancao duplo više od Ladlamovog originalnog serijala). Ja sam davno čitao dva Ladlamova Borna, a prva tri romana Lustbaderovog "Ninđa" serijala. Nije loš pisac, tako da ne mora značiti da je njegov serijal o Bornu loš.

Kung-fu majstor cita knjige o ninjama :lol: :lol: :lol: izdao si svoj rod :P
ja sam citao ninju davno(kaad sam i sam bio ninja) ali mi se nije nesto pretjerano dopao.
ladlama sam procitao skoro sve sto ima u biblioteci,ali nisam znao da je lustbader nastavio pisati borna!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Illuminatski Hollywood dosad nam je servirao Minority Report, The Dark Knight, Avatara (pogotovo Avatar), District 9, Inception, The Adjustment Bureau, Pixarove filmove i još brojna zabrinjavajuća ostvarenja, a po mom mišljenju filmovi poput novih Total Recalla, Westworlda, Logan's Runa i novog Blade Runnera imaju zadatak pripremiti ovce za dolazak NWO-a. Ježim se od mračnih, depresivnih futurističkih filmova.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Planira li Schwarzenegger nastavak 'Istinitih laži'?

Nije tajna da otkako je prestao biti kalifornijski guverner, Arnold Schwarzenegger se želi vratiti u akciju. Glumcu su ponuđeni potencijalni nastavci njegovih najvećih akcijskih hitova, uključujući Terminatora, Predatora i Trkača, no nije još pristao ni na jednu ponudu.
Tom Arnold nedavno je ispričao kako se priprema scenarij za nastavak filma Istinite laži, a i Schwarzenegger ima nešto reći na tu temu - Ideja nastavka Istinitih laži postoji od početka 2000. godine, no onda se desio 11.9. i nismo htjeli snimati film koji za temu ima terorističke napade - kaže Arnie.
- Mnogo je scenarija sa temom terorizma u tom razdoblju otkazano, no ponovno su se vratili jer nismo imali teroristički napad u zadnjih deset godina - dodaje.
- Naravno, tu je mogućnost da se vratim u cijelu priču s Terminatorom, ali znate, prestao sam biti guverner tek prije dva mjeseca. Nisam bio u mogućnosti ni razmišljati o Terminatoru 16 kada sam obavljao guvernersku dužnost - izložio je slavni glumac profesionalne dileme.

Izgleda da zasad nije ništa definitivno odlučio, no na pitanje razmišlja li ponovno surađivati s Jamesom Cameronom, kaže kako je to vrlo moguće.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nadolazeći bespotrebni nastavci:

- The Departed 2 (očekivano, sa Markom Wahlbergom i Alecom Baldwinom kao glavnim likovima)
- Taken 2 (obzirom da je ovo bio jedan od rijetkih američkih filmova u kojem su Srbi spomenuti kao žrtve, čekam nastavak, Neeson će se opet baviti rješavanjem otmica, human-trafikingom i skupim otkupninama)
- Five Brothers (ako je neko zaboravio, Four Brothers sa Markom Wahlbergom trebao bi dobiti peti, ovaj, drugi nastavak)
- Chronicles of Riddick 2 (dugonajavljivani nastavak odličnog Pitch Blacka i užasnog Riddicka iz 2004.)
- Pirates of the Caribbean 5 (izgleda da će Disney musti Deppa do njegove starosti, u planu je do 7 nastavaka, crtana serija o mladom Jacku Sparrowu čiji će Depp biti narator...)
- Jurassic Park 4 (kad ga već toliko čekamo, zaista je nepotreban, ko i Indy 4 :angry4: )
- The Untouchables: Capone Rising (De Palma priprema prequel, srećom Nikola Keđo je odbio glavnu ulogu, san snova svakog Talijana)
- I Am Legend 2 (kada su neopisivo zasrali prvi dio, njegova patetična alternativna završnica na DVD-u trebala bi poslužiti kao nastavak :roll: )
- I, Robot 2 (MIB 3, Bad Boys 3, Hancock 2... izgleda da će Will Smith živjeti od nastavaka ko Sly Stallone nekada)
- Karate Kid 2 (bilo bi glupo da Jaden Smith i Jackie Chan ne iskoriste lanjski uspjeh i ne snime nastavak, i tako unedogled)
- Starship Troopers 4 (direct-2-DVD, vozi dalje)
- Universal Soldier 4 (direct-2-DVD, biće u 3D-u za megaskupa kućna kina)
- The Mummy 4: Rise of the Aztec (i pored onakvog govnjivog zadnjeg nastavka, bez Rachel Weisz?! :roll: )
- Pink Panther 3 (Steve Martin opasno troši svoje kredite i naše živce, ako ga uopšte i više gledamo)
- Night in the Museum 3 (prvi sam gledao zbog Carle Gugino, drugi zbog Amy Adams... trojku ću gledati samo ako se uz Stillera pojavi npr. Olivia Wilde)
- Beverly Hills Cop 4 (propali Eddie Murphy se vraća istoj ulozi nakon užasne trojke, a Brett Ratner režira, šta je gore?)
- Rush Hour 4 (navodno stoji kao potencijalna slamka spasa za stare i onemoćale glavne glumce, Chana koji ima problema s kralježnicom i opasno zdebljalog Tuckera :roll: )
- National Treasure 3 (poslije nekoliko teških trasheva i komercijalnih promašaja, Keđo sigurno jedva čeka nastavak koji bi mu povratio kredibilitet, i čijim bi honorarom sredio svoju kilavu finansijsku situaciju)
- Crank 3D (nakon što je obećao da neće više biti Transportera, Statham ne bi bio Statham da od svojeg drugog slavnog serijala ne napravi trilogiju, i to finale u 3D)
- The Brazilian Job (Wahlberg obećava da je nastavak The Italian Joba u planu)
- Back to the Future remake (u glavnoj ulozi sada je Justin Bieber :angry4: ... prvoaprilska šala, al sočna :lol: )
...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 23:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: odlično! ne znam koji je bolji og kog :D

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma najbolje je za Twilight :lol: šteta što će nakon četvrtog nastavka (da budem precizniji, četvrtog u DVA DIJELA) biti manje smiješan :)

Ne znam je li se ko usuđivao ovo gledati jer, nažalost, izišlo je iz direct-2-dvd produkcije prije 2 godine, ali svakako je vrijedi spomenuti:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KlEBB7BK41Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 23:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma daj!! S.DARKO??!! :angry4: pa postoji li granica idiotizma

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hahhahhaha prejaki posteri :)
sta god pravili od od ovih sf-ova(legend,starship toopers,ja robot)meni je drago,bolje da prave lose sf-ove nego da je susa:)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Donekle me raduje nastavak TAKENA, jer mnogo volim ovaj film, a za ostalo nemam riječi ni tipki na tastaturi...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Idemo dalje:

Slika
(đe se buljooki naslonio :lol: )

- Pixar i Disney najavili su novi film o simpatičnim čudovištima iz ormara (Monsters, Inc.) nakon odličnog prvog dijela iz 2001., ali začudo, ovdje će se raditi o prequelu tog filma čija će radnja pratiti Mikea i Sullyja na ''fakultetu za zastrašivanje'', film će se zvati Monsters University;

- Sjećate li se ekranizacija popularnih krimi-romana iz 1990-tih, Kiss the Girls i Along Came a Spider, u kojima je glavnu ulogu detektiva Alexa Crossa glumio Morgan Freeman? E pa sad se priprema reboot serijala u kojem ćemo pratiti mladog Crossa na zadatku, a starog Freemana u glavnoj ulozi zamijeniće Tyler Perry, komičar i dramaturg koji je slavu stekao uspješnim (premda infantilnim) crnačkim komedijama i svojim alter egom, tetka Madeom;

- Je li ko spreman za Mlade Revolveraše 3? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2011, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

- Bradley Cooper mogao bi naslijediti pokojnog Brandona Leeja u ulozi Erica Dravena i zaigrati u remakeu Vrane ( :angry4: ) koji režira Juan Carlos Fresnadillo (Intacto, 28 Weeks Later);

- Izgleda da nas očekuje poplava filmova na temu običnih ljudi/luzera koji odlučuju biti superheroji - nakon fenomenalnog Kick-Assa, kakvog-takvog Defendora sa odličnim Woodyjem Harrelsonom, kao i nadolazećim Super (s Ellen Page) kojeg očekuje jednako kultni status, u planu je još bezbroj sličnih filmova :confused3: što holivudskih što nezavisnih što u privatnim produkcijama (poput nedavnih amaterskih zombi-trashera);

- jedna stara vijest - Christopher Nolan će nakon Batmana vjerovatno raditi na još jednom biografskom filmu o Howardu Hughesu; iako je kvalitetni The Aviator imao jaku producentsku pozadinu (Scorsese, DiCaprio, Michael Mann), ipak je nešto nedostajalo, a Nolan će se u svojem djelu najvjerovatnije baviti puno zanimljivijim kasnijim stadijem Hughesove karijere; DiCaprio bi mogao ponoviti ulogu;

- Sylvester Stallone će, prije Expendablesa 2 (koje će izgleda ponovo režirati), glumiti u ekranizaciji stripa Headshot čija je priča o policajcu i hitmanu bezobrazno poznata odnekuda, a najzanimljivije je u vezi cijelog projekta to što će ga režirati Walter Hill. Onaj Walter Hill, poznat po Driveru, Ratnicima Podzemlja, 48 Sati 1&2, Red Heatu i produciranju Alien serijala, koji je zadnjih godina dobrano isušio.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2011, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
- Sylvester Stallone će, prije Expendablesa 2 (koje će izgleda ponovo režirati), glumiti u ekranizaciji stripa Headshot čija je priča o policajcu i hitmanu bezobrazno poznata odnekuda, a najzanimljivije je u vezi cijelog projekta to što će ga režirati Walter Hill. Onaj Walter Hill, poznat po Driveru, Ratnicima Podzemlja, 48 Sati 1&2, Red Heatu i produciranju Alien serijala, koji je zadnjih godina dobrano isušio.

Pa taj covjek ima da gori u devetom krugu pakla. Toliki sadizam nije vidjen jos od Hitlera.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako neko već brani Slyja kao glumca, kao reditelja ga ne može braniti. I još sebi daje pravo da se miješa u tuđe poslove poput pisanja scenarija.
Bolje bi bilo da Expendables 2 prepusti nekom drugom, prvi film nije imao traženu veličinu koju je isprva obećavao.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Sly je rezirao 'Staying Alive', sram te bilo :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2011, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gnusni_snjesko je napisao:
Sly je rezirao 'Staying Alive', sram te bilo :)

I zaradio 0 (nula) % na agregatoru Rotten Tomatoesa :lol:
Nije da brinem o tuđim pljuvanjima i osudama, ali kad je neki nastavak nepotreban poput Staying Alive, onda pustimo prijethodnike na miru.
Staying Alive ima besmrtan soundtrack, ali nema ''gipkost'' Groznice.

I da, Sly je užasan reditelj, da je nekom drugom dopustio da radi svoje poslove, filmovi bi mu bili vrhunski, i ne bi redovno osvajalii Zlatne Maline.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2011, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

"Captain America" i "Thor" dobijaju nastavke

Studio "Marvel" najavio snimanje nastavaka filmova o superheroju i arogantnom nordijskom ratniku.
Iako nisu ni prikazani, filmovi "Captain America" i "Thor" dobiće nastavke - Chris Evans i Chris Hemsworth će reprizirati uloge superheroja, odnosno boga groma.
Studio "Marvel" je otkrio da će oba glumca uskoro igrati zajedno u filmu "Osvetnici" sa Robertom Downey Jr., ali da će nakon toga svaki od njih snimiti i nastavke filmova koji će premijerno biti prikazani ovog leta.
"Thor će uploviti u još jednu avanturu, dok će Captain America nastaviti da istražuje moderni svet", rekao je predsednik "Marvel-a" .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]