banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
enc0re je napisao:

Citiraj:
Na zvaničnoj stranici prvo su se pojavile vesti o Partizanu, a potom i grb Oslobodilačke vojske kosova, da bi onda bila ’napadnuta’ i galerija fotografija, u kojoj su osvanule slike igrača crno-belih.

Kako B92 saznaje, u Crvenoj zvezdi su pokrenuli istragu u ’upadu’ na sajt i za sada je utvrđeno da je sigurno hakovano sa Kosova.

Ko ono bi predsednik FS Kosova Republjik, Vokri? :lol: Jebote nemojte se hvaliti ovim, vidite da su Šipci.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 23:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mrtvi grobari. Dobili po ušima, pa ne znaju šta će od sebe.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 06:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хвала ти Роберте!
Хвала ти за задовољство да гледам мишеве како се бране као БСК, Јавор и Смедерево, како са Тејгом и Адијом не прелазе центар... Како им се суди све живо и како паника хвата а кофери ће морати да раде до краја првенства. Хвала ти што си од гована питу направио, и што си показао оној марионети шнаједеровој да може са својом, бата-Ђорином лиценцом, само да обрише дупе. Хвала ти за пун исток и запад (Север никад није ни киксао). Хвала!

Мустафааааа, Мустафааааа, кроз ноге Мустафааааааа....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AKd1HjJZW_Y[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 08:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Читам ове постове звездиних навијача послије овог куп дербија и немогу
да вјерујем својим очима! Тек сад видим какве послиједице по вас оставља
овај вишегодишњи терор који вршимо над вама у свим спортовима већ незнам
ни ја колико година!
Какав је ово само излив емоција послије једне потпуно безначајне,пирове побједе
вашег тима,тек сад ми је јасно колико вас све ово боли,колико боли што сте доњи,
у колком сте очају...Зар није бизарно да се оволико радујете вашем поразу,зар вам то не говори
гдје сте тренутно у односу на Партизан?!
Па ми смо уз најлошију игру у задњих неколико година ПРОШЛИ ДАЉЕ!
Шта би тек било да смо за нијансу боље одиграли...Ово је ваш максимум,
а наш минумум игре...Стварно сте јадни...Поздрав

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Imas li pravopis negdje pri ruci?

Zvezda je juce nadigrala Partizan, bez obzira sto su ovi imali 2:0 iz prve utakmice.
Uvjeren sam da ce do kraja prvenstva Zvezda igrati sve bolje i bolje i uzeti titulu.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
He he nemoj tako Tasko, ne znaju oni srpski :)

Meni je licno drago sto se mi dizemo , a za groblje me boli briga, napisao sam nekoliko strana ranije oni su prvi jer smo mi losi.
Kad sam vidio Racu i Kamaru u sastavu znao sam da ce se braniti kao Bihac, ali to se i ocekivalo. Steta sto Andrija nije vidio Jevtu kad se izborio za poziciju. U ove dve utakmice smo pokazali da smo na pravom putu a raduju i najave da ce se taj put nastaviti..

Od igraca smo dobili maksimalnu borbenost, stvarno su ginuli, da smo izgubili ne bi mi bilo krivo jer sam vidio koliko im je znacilo da slavimo... Na kraju sa nama otpjevali Dobro znaj

P.S. Na severu je bila mrtva glava, koliko je ljudi uslo bez karte to je za anale...Ipak, bilo je opet pozera posebno prema istoku, ali je navijanje bilo na nivou

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
mrtva trka koji su veci cigani,kad bolje razmislim beograd je kopletno ciganski

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Могао си нешто паметније написати за први пост

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

petar308 je napisao:
kad bolje razmislim beograd je kopletno ciganski

Па наравно да је Цигански!
Gondra je napisao:
спортовима већ незнам

Послије овога, дечко са тужним дјетињством, нико нормалан те више не примјећује...

Као што сам раније навео. Требали смо проћи даље, али промашаји из прве утакмице су урадили своје. Ипак, видјели смо дио онога како то треба да изгледа. Види се визија, само треба да га испрате ова наша два дудука и да се руси мало искезе. Аџић да окрене још који пут Рамба. Иако смо још далеко од Звезде која треба да гази ове бункере са по три четири комада, да би могли да се надамо нечему у Европи. Ако има нешто позитивно у томе што смо испали а побиједили, то је враћено самопоуздање играчима, али исто тако остала велика глад да се добију мишеви на пашњаку.

Могу они да се ваде да су задовољни, да су прошли даље итд... Сваком нормалном навијачу партизана јуче је било јасно да је то екипа (иако индивидуално боља), набацаних менаџерских играча, са којима нико не командује нити зна како. Којима се не пише добро уколико Теле не позатвара утакмице до краја првенства и уколико им се не буде судило као против нас јуче.

P.S. - Људи моји, 42000 људи је дошло на "рјешену" утакмицу. Навијање као и игра на терену - пребијање!

Poslednji put menjao bigman dana 07 Apr 2011, 10:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Хе хе два могућа појачања гледала дерби надам се да су видјели да требају доћи :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Daj Brigate bar na pp ko su ta dvojica. Ja zbog glupog ispita nisam mogao na derbi, ali sam u nedelju protiv Cukarickog tamo.

Jbt svaka cast nasim igracima, jos kada sam procitao da im je Prosinecki dao slobodnu vece da izadju i da ne moraju na trening danas u 10.30, a oni sami trazili da treniraju... Uh, srce mi ko Rusija, napokon i odnosi prema treneru i klubu izgledaju vrhunski :-)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Napokon igra koja se može gledati na TV-u. Vidljiv napredak. Samo da se popravi efikasnost i za ovu ligu sasvim dovoljno. Trudim se da se ne nerviram, ili bar što manje, ali me sudija par puta iznervirao... Čak je i komentator na RTS-u ostao bez teksta u jednom trenutku. Kada prvo nije suđen prekršaj za Zvezdu na nekih 20 metara od gola, i opet par sekundi nakon toga bliže centru. Mislim da je bila 80 i neka minuta. Kriterijum za prekršaj u toku utakmice kao da nije isti sudija sudio.

Citiraj:
DA je neki stranac, putnik-namernik, nabasao na „Marakanu“ po završetku večitog derbija sigurno mu ništa ne bi bilo jasno. Sever je „goreo“, fudbaleri Crvene zvezde oduševljeno pozdravljali navijače, a igrači tima koji je prošao u finale jedva su krenuli ka svojim navijačima, kojih je ostalo manje od pola tribine da pozdrave ukupne pobednike. Ta slika je mnogo toga govorila o epilogu koji se nije ogledao samo na semaforu.

Posle devet utakmica Zvezda je našla put do pobede protiv Partizana. Uz odličnu igru, sa novim trenerom. Navijači crveno-belih ponovo osećaju miris uspeha i otud rapsodija na severu, gde je cela tribina ostala da navija i 10-15 minuta pošto je meč završen. Strast zbog na kraju ipak pirove pobede osećala se i oko stadiona, zvezdaši su se osećali u sredu uveče kao pobednici.

A, opet Partizan je taj koji je prošao dalje. Njegovi fudbaleri bez širokog osmeha, a „jug“ bez vatrene proslave kao recimo jesenas ili u neka prethodna dva-tri puta kada su i šorcevi leteli ka „grobarima“, sve se bacalo u slavljeničkom transu.

Baš čudna situacija. Tačno da se čovek zapita, ko je, bre, ovde pobedio?

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... de-pobedio

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos onaj "ofsajd" sti je sviran u prvim poluvremenu, a ni blizu ga nije bilo. Ali nema veze, vazno je da smo pokazali ko je bolji. Sabili smo ih i vise nego BSK, Javor i ostale :-)
Jos jedna pobeda i titula...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jbt svaka cast nasim igracima, jos kada sam procitao da im je Prosinecki dao slobodnu vece da izadju i da ne moraju na trening danas u 10.30, a oni sami trazili da treniraju... Uh, srce mi ko Rusija, napokon i odnosi prema treneru i klubu izgledaju vrhunski :-)

bigman je napisao:
Ако има нешто позитивно у томе што смо испали а побиједили, то је враћено самопоуздање играчима, али исто тако остала велика глад да се добију мишеви на пашњаку.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nervozniji sam danas kada su se strasti smirile, nego juce pred utakmicu. Mnogo smo propustili juce, ali nema veze, bar cemo u prvenstveni derbi uci bez pritiska, jee smo prekinuli seriju glodara.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad polako bez euforije
imamo mi i svojih mana ali napokon igramo fudbal, bice ovo sve bolje

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Igrači Crvene zvezde odbili slobodno veče
Slika
MONDO saznaje da je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki čestitao igračima i ponudio im da se večeras "izluftiraju" i izađu u grad sa suprugama i devojkama, ali da su fudbaleri to odbili i tražili da treniraju u četvrtak ujutru.

Fudbaleri Crvene zvezde odbili su poklon trenera Roberta Prosinečkog, koji im je čestitajući na igri i zalaganju u revanšu polufinala Kupa Srbije sa Partizanom, ponudio da u sredu uveče izađu u grad sa društvom i devojkama, a da u četvrtak treniraju u 17 časova, umesto u 10.30.

Na taj način, Prosinečki je želeo da igrači malo daju sebi oduška i da razbistre glavu, s obzirom na to da su im osećanja bila pomešana, jer jesu pobedili najvećeg rivala posle tri godine i devet sušnih duela, ali nisu prošli u finale.

Ipak, MONDO saznaje da su se fudbaleri u glas zahvalili šefu i pitali:

"Treneru, da li ipak možemo da treniramo sutra u pola 11? Ne izlazi nam se večeras".

Na to, Prosinečki je odgovorio:

"Naravno, vidimo se onda ujutru na treningu".

Robi je održao veoma emotivan govor u svlačionici posle utakmice u kojoj je pobeda u stvari značila poraz. Igračima je čestitao na svemu što su pokazali, jer su zaista za klasu bili bolji od protivnika koji ih je uglavnom glatko pobedjivao u prethodne tri sezone, ali im je poručio i da to što nisu prošli dalje ne sme da ih poremeti i demotiviše.

Prosinečki je tražio od ekipe da na sve ovo gleda samo kao na dokaz da se radom i treninzima može mnogo i dodao da očekuje pobedu u nedelju nad Čukaričkim, ujedno i nastavak trke sa Partizanom za šampionsku titulu.

Ova nova Crvena zvezda Roberta Prosinečkog, za početak, prekinula je najneugodniju i najdužu negativnu tradiciju u mečevima sa Partizanom. Postignut je gol prvi put od novembra 2009. godine, a fudbaler Crvene zvezde je postigao prvi gol u derbijima od marta 2009. godine, jer je posle toga "strelac" za Zvezdu bio samo Srdja Knežević, eks-defanzivac crno-belih.

Pobedjen je "večiti" rival prvi put od proleća 2008. godine, kada je pred praznom "Marakanom", po oluji i vetru koji je rušio tribine i klupe za rezervne igrače, Crvena zvezda pobedila rezultatom 4:1...

Što je možda i najvažnije, crveno-beli su u svim elementima igre nadigrali crno-bele i stekli veliku dozu samopouzdanja pred nastavak sezone, iako su te večeri izgubili jedini trofej koji su osvajali od sezone 2006/07.

Šta misle o igri ekipe u revanšu polufinala i generalno ovog proleća, navijači Crvene zvezde pokazali su posle eliminacije od Partizana, kada dugo nisu napuštali stadion, več su priredili bakljadu i pevali zajedno sa igračima, koji nisu znali da li da se raduju ili tuguju...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 13:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
Brigate BL je napisao:
Могао си нешто паметније написати за први пост

Nije bitno koji je post po redu,kad je cinjenica da je onaj Beograd na zalost to sto jeste...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa da prvi post na temi Zvezde i protiv Beograda...
Kakav god da je on je glavni grad Srbije, moje a nadam se i tvoje otadzbine
Ne volim ni ja Tadica pa ga postujem jer je predsjednik Srbije

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
http://www.youtube.com/watch?v=_RnrQ4d9 ... dded#at=37

:D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]