banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2010, 20:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2010, 19:59
Pula je super mjesto za ljetovanje, Rovinj takodje , Medulin ne bih nikako preporucila. Ne znam da li je skuplje od Dalmacije jer nisam jos nikao bila.
Ja sam prosle godine nalazila sobu jednim prijateljima za troje za 30 eura.
Inace,odnedavno zivim u Puli. Ko voli stare spomenike ima se sta za vidjeti. Inace, usamom gradu nema plaza jer je brodogradiliste i luka ali ima jako lijepih plaza u predgradjima, gdje se obicno i nude smjestaji.
Koga zanima kampovanje, najpovoljni kamp je Puntižela u kojem parcela bez struje kosta oko 20 ili 25 eura ili tacnije 144kune( to je za 2 osobe) a sa stujom 198kuna.
Kome je do nocnih provoda preporucujem Rovinj jer se u Rovinju nalazi najpoznatija diskoteka u Istri. Muzika je ama bas za svakoga, jer u okviru diskoteke postoji vise otvorenih barova u kojima se pusta razlicita muzika(narodna,RnB, pop, rok i ostale varijacije), ulaz je besplatan(bar bio).

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bila sam u Puli prošle god i nije mi baš za ljetovanje... Više mi je za posjetiti onako u proljeće...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
V@nja je napisao:
Ne moze Pag biti los (iako je meni skroz intersantan bas zbog tog svog krsa) kol'ko paska janjetina moze biti dobra :D
Losinj je, po meni, jedna od destinacija u HR koja se jednostavno mora obici :oops:

Losinj je bio u uzem izboru i otpao je (kao i ostali "kandidati") samo zato sto sam trebao odrediste iz kojeg mogu najbrze da se vratim u BL po potrebi
sta te se dojmilo na Losinju toliko ?
btw i dalje cujem da je bracka janjetina vr`

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Priroda (recimo, setaliste mali - veli losinj je prelijepo + put od malog losinja do 'plaza'), otvoreno more, 'plaze' i urednost, pa cak i put od Cresa ka Losinju. Drugaciji je od svega gdje sam do tada ljetovao i bas mi se dopao.
A i gazdarica kod koje sam bio je legenda :D
Problem donekle jeste put (treba tempirati dolazak/odlazak sa trajekta da bi se izbjeglo predugacko cekanje), ali ni to nije bas toliko strasno.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Evo dolazi toplo vrijeme bliži se ljeto pa da se oživi tema. Ovo su moje preporuke:
Crna Gora - osmi krug pakla bukvalno, nema vode , narod stoka, usluga nula bodova, jedino ženske u Budvi su prednost
Hrvatska - plići džep Makarska rivijera, puno Bosanaca ali uprkos gužvi ipak dobar provod i dobre ženske, Istra je prelijepa ali daleko i ponijeti love pošto je žara cijenama. Pag je vrh što se tiče provoda ali su preskupi postali smještaj u sezoni min 60 Eura po osobi a cijene pića su strava i užas!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bila sam i u IStri i na Pagu. U Puli smo plaćali smještaj 100 kuna 2009., a prošle godine na Pagu se moglo naći za 15 eura po osobi.
Odakle ti ove informacije?
Istra nije preskupa što se tiče kafića.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako vec moram birati izmedju izdajnika (CG) i neprijatelja (HR), vrlo rado cu kod neprijatelja.
no, cak i da situacija nije takva kakva jeste, u hrvatskoj bi uvijek radije ljetovao....

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 14:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Bila sam i u IStri i na Pagu. U Puli smo plaćali smještaj 100 kuna 2009., a prošle godine na Pagu se moglo naći za 15 eura po osobi.
Odakle ti ove informacije?
Istra nije preskupa što se tiče kafića.

Pa kako gdje, ja sam bio u Umagu, Rovinju, Opatiji i Novigradu. Cijene smještaja su paprene naročito Umag i Opatija, nema smještaja ispod 40 eura po osobi. Ali kafići i provod su nula bodova to su mjesta više za odmor, Opatija je preskupa po svemu.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ako vec moram birati izmedju izdajnika (CG) i neprijatelja (HR), vrlo rado cu kod neprijatelja.
no, cak i da situacija nije takva kakva jeste, u hrvatskoj bi uvijek radije ljetovao....

Tačno.Bar ti neprijatelj ne je8e mater u lice i nasmijan te čeka da mu ostaviš pare, a i daleko je čistije i uređenije u HR.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 15:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Ja vec drugu godinu idem u Mlini - Dubrovacka Riviera

Citiraj:
Mlini se nalaze na području nazvanom Župa dubrovačka, u kraju bujne mediteranske vegetacije, a od grada Dubrovnika dijeli ih 11 km. Poljoprivredno i ribarsko područje zbog lijepih je plaža i skladne prirode omiljeno odredište turista zaljubljenih u toplinu juga i bogatstvo kulturne baštine Dubrovnika. Želite li miran odmor uz mogućnost uživanja u svim događanjima velikog grada, i pri tom preferirate pješčane plaže, dođite u Mline i smjestite se u privatnim sobama i apartmanima ili u obližnjem hotelu. Posebnost Mlina čini velik broj izvora pitke vode koja se nekad koristila za pokretanje mlinica za mljevenje brašna, pa je samo mjesto vrlo slikovito, a vodene tokove s brzacima nastanjuju jata pataka.

a cijene su od 15 Eura (apartman/dan) npr. http://www.adriatica.net/private/det_hr ... ji3p__.htm
do 30 Eura (hotel/dan) npr. http://www.adriatica.net/hotels/hd_hr__ ... ji3p__.htm

svidja mi se sto je mirno mjesto, sto je "otvoreno" more, sto za tren se stigne do dubrovnika, cavtata..

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ovo bas lijepo izgleda.

Prvi dio ljetovanja ce proci u jedrenju sa polaznom tackom u Sukostanu pa gdje nas nanese vjetar a drugi dio ljetovanja Mljet. Jedva cekam ljeto 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
nepokoreni je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Tačno.Bar ti neprijatelj ne je8e mater u lice i nasmijan te čeka da mu ostaviš pare, a i daleko je čistije i uređenije u HR.

upravo tako, a pogotovo ovaj drugi dio o cistijoj i urednijoj ponudi...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 10:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Moze li neko preporuciti neko mjesto na Hrvatsokom primorju ili zna nekoga ko izdaje apartmane sa solidnom i nama prihvatljivom cijenom? Npr. kolega mi je ljetuje u Krvavicama i prezadovoljan je smjestajem i cijenom ali gazdarica izdaje samo sobe a meni treba apartman jer imam malo dijete.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 10:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Brela su prekrasna,sest kilometara predivnih plaza,ali su nesto skuplja.

To je i razlog zasto su 90% tamo na ljetovanju stranci za razliku od par kilometara udaljenih Baskih Voda,Makarske,Tucepa,Promajne itd,gdje su uglavnom Bosanci.

PS Koga zanima nocni provod neka zaboravi Brela,toga tamo nema,samo mir,cistoca,uredjenost i predivne plaze.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ma *ebo Brela, ne pada mi na pamet da se guzvam i planinarim onim stepenicama kod toliko drugih mjesta par km dalje. Ok, jesu lijepe plaze, ali ...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 12:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Yebiga,teren je takav,strm (Biokovo),ali zdravo ti je to penjanje malo nakon cjelodnevnog izlezavanja na plazi i dobre hrane,treba negdje i potrositi kalorije :D

Koja je tvoj preporuka?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ma ne znam sta bih ti rekao, bio sam jednom u Brelama i planinario. Odusevila me plaza i hladovima, setnja oz obalu iznad vode, a izludili bosanci. Drugi put pretproslo ljeto odustao i otisao u Tucepe kad sam vidio kolika je guzva. Uglavnom sam isao na nevidjeno, pa gdje zavrsim, a zavrsavao u Tucepima. Ili ako odem na drugu stranu onda Biograd i Sv. Filip i Jakov.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesu Tucepi bolji od Brela? Nisam bio tamo,udaljeni su 20-tak kilometara.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako nekog zanima Makarska ove godine ja sam našao dobar smještaj na magistrali pet minuta do centra i plaže, pogled odličan, kilometar od velikog Konzuma, klimatizovano, zajednička kuhinja, inače sobe izdaju, prošle godine je bilo 15 ojra po osobi. Gazde su fantastični, koga zanima pošljem mu info na pp.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 15:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E da! Kontam ovog ljeta na Pag pa ima li ko iskustva sa smještajem, cijenama ako može da mi preporuči. Rekao mi drugar prošle godine da je divljački sve poskupilo i da ne idem bez 1000 KM džeparca i to bez računatog smještaja i puta, a to mi je malo preskupo (a i on je tatin sin pa mu ne vjerujem - voli da se bahati) :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]