Soko je napisao:
Čijoj reči

Da sam ja napisao svoje onda bi bilo meni upućeno.
Ko ne poznaje zakon ne poznaje ni Boga.
Isti Bog rekao i ne ubi i ko je kome glava a narod ,,poznaje Boga,, i gazi obe.
Što se mene tiče, gazite vi i dalje i smejte se, izrugivajte jer i nije reč Božija svima mila.
Vidim da se dobro poznaje Pismo, pa se ne razlikuje hramska služba od porodičnog života. U pravu su naše sluškinje ,,Gospodnje,, jer to za njih ne važi zato što je Isus očistio njihov mesečni ciklus a onih ,,odvratnih Jevrejki,, nije pa one ne čiste a paganke čiste. Jevreji ,,nesretnici,, imaju Boga pa nema alkohola ali zato pagani i u crkvu i kafanu šta fali kad razlike nema jer je opijanje i duhovno i telesno podmireno.
NI JEDNA TITLA. A sad slobodno

jer to nije pisano za vas.
1. Nisi mi odgovorio na pitanje: razapinješ li crveni šator i goniš li ženu vani kad ima menstruaciju? Ako se držiš Zakona (kao što pišeš) interesuje me da li i to poštuješ?Mislila sam, s obzirom na tvoj pokoji tekst (a ovaj citirani smrdi na kilometar na gordost i licemjerje), da si mnogo "dublji", ali sa ovim pokazuješ svoje uvjerenje da je Sveto Pismo pisano da bi ga pojedinci prema sebi krojili i tumačili kako im dupetu paše?
Ako je Isus jeo i pio sa "nevjernicima", neukima, bolesnima, ako žene nije tjerao od sebe nego ih bodrio da i one slušaju njegovu riječ, čak i grešnicama opraštao grijehe,
ko si ti da kažeš da nije bio u pravu?Nađe li igdje napisanu ijednu njegovu riječ kojom omalovažava žene i svrstava ih u nižu kategoriju?
Pišeš o izgonu Adama i Eve, pa kako onda preskoči u čitanju kako su kažnjeni? Muškarac da se muči svakodnevno obrađujući zemlju u znoju, a žena je kažnjena porođajnim bolovima, a nigdje ne piše da se tretira kao manje vrijedan stvor.
PS A to vezano za te feministiknje mi je takođe otužno, ne volim krajnosti.