Borac u srcu je napisao:
Kažeš priča ista, ne znam baš da li je... Otprilike Bošnjaci se 10 god. nisu smirili dok nisu pokrenuli ljude iz UEFA da ponovo raspravljaju o statutu i stalno zovu nekog sa strane da interveniše i da im pravi neku normalnu, po njihovom shvatanju državu. Zašto se moralo čačkati po tome, da li je to bio najveći problem BiH?
Vidi se da si neupucen. Kada se FSRS pridruzio N/FSBiH 2002 godine napravljeno je privremeno rijesenje sa troclanim predCjednistvom ali su se obavezali UEFA-i i FIFA-i da ce usvojiti statut o jednom predCjedniku koji se evo odlaze vec 9-10 godina i ljudima je prekipjelo. Time tvoja paranoicnost o Bosnjama pada u vodu, jer o ovome statutu se glasalo iskljucivo na insistiranje UEFa i FIFA-e.
Meni se zivo jebe ako i predCjednik i oba podpreCjednika budu Srbi ili Hrvati ali da ljudi rade za dobrobit drzave i reprezentacije a ne da podmecu kocnice kao sto je do sada biJo slucaj. 28 delegata srba jedva cekaju da se sjednica Saveza zavrsi da bi mogli gledati "svoje" orlove. Takvi ljudi nam ne trebaju.
Borac u srcu je napisao:
Sad podmeću neke ljude od sporta to bi trebali biti vjerovatno 90% Bošnjaci i 10 Srbi i Hrvati poput onog Nikića ili kako se zove iz Modriče koji je svaki dan u Sarajevu i uvlačim im se u dupe, e pa ne može takav savez.
Kao sto rekoh zivo mi se jebe ko su i sta su ali da ljudi znaju svoj posao. To sto ti i tebi slicnima sabirate i oduzimate krvna zrnca to je vec druga prica.
luksi je napisao:
Pa govori mi ono sto i ja govorim, da se drzava treba podijeliti.
Ti jarane slobodno dijeli svoje dvoriste, imanje tvog oca i slicno al drzavu ne. Slabo te tvoj caca naucio al sta drugo i ocekivati kad je robijao u proslom sistemu zbog psovanja Tite, vidi se karakter i osobina lika.
Rocker je napisao:
Zaboravlja se da klubovi iz RS mogu LEGALNO igrati u ligama u Srbiji, jer po dejtonskom sporazumu imaju na to pravo.
Druga stvar je sto to pravo nisu ostvarili zbog lobiranja nasih dragih komsija muslEmana.
Da ti ubijem malo te iluzije sto te trese, nadji mi gdje to pise da klubovi iz RS mogu LEGALNO da igraju u ligama po Srbiji? Zar ne bi do sad vec svi klubovi iz RS igrali derbije sa Cackom, Cukarickim, Radom i slicno? Ne budi smijesan.