banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 04:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2011, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Na starom domenu je bila postavljena redirekcija na ovaj novi domen ali su jutros promijenjeni DNS serveri za stari domen pa redirekcija više ne radi.

Koliko vidim Google već daje link na ovaj novi domen za pojmove kao što su "banjaluka forum", "banjalučki forum", "bl forum".

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 10:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
mene cijelo jutro forum zeza..

ja forum il vidim ovako

Spoiler:
Slika

il ga ne vidim nikako :-?

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 10:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovo je do brzine tvoje veze,čini mi se.Meni se dešava kada mi internet malo "tene"....Meni cijelo jutro radi super.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Bennet je napisao:
mene cijelo jutro forum zeza..

I kod mene, počelo je valjda negdje iza 9 sati, prije toga je bilo u redu. Na neke periode kao da ne radi, samo stoji kad nešto klikneš, a onda proradi, pa opet stoji, i tako stalno. I dešava se da stranice ne otvori odmah cijele već bude baš kao na tvojoj slici.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 10:25 
Veteran
Veteran

link preko maila (prati temu) vodi u prazno.. ajd nek nisam sama Vader je uz mene :lol:
_zoka.. sve druge stranice ferceraju kako treba, samo me ovdje malo zeza..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Vader je napisao:
Na neke periode kao da ne radi, samo stoji kad nešto klikneš, a onda proradi, pa opet stoji, i tako stalno.

I ja sam ovo primjetio, ali me nije puno zacudilo.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Vader je napisao:
Na starom domenu je bila postavljena redirekcija na ovaj novi domen ali su jutros promijenjeni DNS serveri za stari domen pa redirekcija više ne radi.

Meni ta redirekcija nije radila od starta.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 11:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ni meni ali samo u Mozilli 4 beta.Opera,Chrome i starija Mozilla nisu imale taj problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Redirekcija bi trebalo da je radila ali sam čuo da nekima nije, evo _zoka je rekao da je do browsera, nisam znao da zavisi od njega ali sam znao da mora biti neki razlog jer je meni redirekcija radila od početka.

P.S.
čini mi se da forum opet radi po starom, bez zastoja

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2011, 11:56 
Veteran
Veteran

Vader je napisao:
P.S.
čini mi se da forum opet radi po starom, bez zastoja

da :)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 01:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ala ljudi jest piči forum to zemlja nije docekala.Nema potrebe da klikcem na pdf koji zelim otvoriti,nego samo okom se zaustavim đe hocu unić,trepnem i to je to.Nema dalje.
Jedino je mali problem sto moram kontrolisati treptanje.Prvi put kada sam otvorio forum ovaj na novom domenu,nemajuci u vidu brzinu svjetlosti istog cime bijah iznenadjen naopako,slucajno se zatreptah,kad se sve zivo pootvara kru te rodio,nisam znao ni ko sam ni šta sam.Do´em seb´ polako i laganim treptajima sve pozatvaram i odem popit vode.Sjednem ponovo pa pomalo.Sad je super,uferčio sam se.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
:lol: Tek sad vidjeh ovo.. Forum je brži postao, malo je reći

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 12:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Jeste malo brži ali ko je stručniji da objasni zašto sada slabo kotira na pretraživačima, kada ukucam banjaluka forum odvojeno na prvoj google stranici ova adresa se ne pojavljuje uopšte a kada ukucam zajedno pojave se neke teme sa podforuma ali tek na 7. ili 8. mjestu. Mislim da će neregistrovani korisnici sada slabije dolaziti na ovu adresu kada traže info o bl.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
nuvolari je napisao:
Jeste malo brži ali ko je stručniji da objasni zašto sada slabo kotira na pretraživačima, kada ukucam banjaluka forum odvojeno na prvoj google stranici ova adresa se ne pojavljuje uopšte a kada ukucam zajedno pojave se neke teme sa podforuma ali tek na 7. ili 8. mjestu. Mislim da će neregistrovani korisnici sada slabije dolaziti na ovu adresu kada traže info o bl.

Indeksiranje od strane Google, ne funkcionise trenutno, treba neki period, od ja bih rekao minimum 15 dana, da stvari dodju na svoje.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

nuvolari je napisao:
kada ukucam banjaluka forum odvojeno na prvoj google stranici ova adresa se ne pojavljuje uopšte

Kod mene se pojavljuje, zasad na 9. mjestu, na prvoj stranici, i to je link ka ovoj temi.

Biće bolje, treba malo vremena.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 13:19
dje ba odoste?jedva vas nadjoh.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 15:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Nov 2010, 14:15
filozof sa vrbasa je napisao:
banjaluka.com je bio jedan prilično originalan domen, da ste to spomenuli ja bih prvi dao prilog za spašavanje spomenika kulture, a ne bih tražio za uzvrat nikakv poseban tretman.

Ovako ste nas doveli pred svršen čin, a imidž sajta ste utopili u more prosječnosti kao što su banjalukaguide.com, banjalukalive.com, banjalukain.com, banjalukaintermezzo.com, banjalukaonline.com, itd...

Stvarno, ovaj domen je banjalučki domen i prvi put sam na njemu imao email, čatovao... Stvarno, treba da se vrati domen banjaluci. Ko je uzeo domen???

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Firma u cijem je vlasnistvu bio banjaluka.com domen se odlucila za prodaju istog (a s obzirom na to da je cijena domena bila izrazena u hiljadama eura sanse za njegovu kupovinu nije bilo) pa je forum bio prinudjen na selidbu na drugi domen.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 17:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Apr 2011, 17:13
Javljam se u ime vlasnika banjaluka.com a ispred banjalučkog udruženja "Centar za informatički razvoj - InfoARS" i želim da obavijestim sve ovdje prisutne članove da je banjaluka.com u sigurnim rukama.

Naime, InfoARS je neprofitno udruženje poznato uglavnom po projektu "Informatička akademija" i kursevima za rad na računaru.

Cijela istina je da kad smo vidjeli da se ovaj domen prodaje, stupili smo s banjalučkom firmom koja je prodavala domen i uz priloge naših donatora (kojima se ovom prilikom zahvaljujemo) uspjeli smo zadržati ovaj naš domen tamo gdje pripada, u Banjaluci i s banjalučanima.

Uskoro ćemo na sajtu objaviti poziv svim zainteresovanim pojedincima koji bi željeli da rade sa nama na razvoju portala banjaluka.com da nam se jave jer će to biti pravo jedno druženje i zabava. Sve informacije možete dobiti na office (et) infoarsnet.

Srdačan pozdrav,

Ekipa InfoARS

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
InfoARS je napisao:
Javljam se u ime vlasnika banjaluka.com a ispred banjalučkog udruženja "Centar za informatički razvoj - InfoARS" i želim da obavijestim sve ovdje prisutne članove da je banjaluka.com u sigurnim rukama.

Mislim da govorim u ime svih forumaša, kad kažem da od danas napokon možemo mirno spavati, znajući da je stari domen u sigurnim rukama :lol: :lol: :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]