banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2011, 08:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nemojte bas Cosica trpati u taj kos. Pitanje je kako je momak uopste otisao u Rusiju. On nije zapalio , vec su ga prodali. Ima tu ljudi koji su u klubu i koji su zarad svojih interesa odradili neke stvari. Navescu primjer malog Bilbije, djete je htjelo ostati u Borcu ovi su ga na pravdi Boga prodali Vojvodini. Ja na stadionu on place nije mu se islo.
Slicno je bilo i sa Cosicem, Menadzer nanjusio pare nasao slabu tacku u klubu citaj Diku i onda ga prodao usput pricajuci nejgovim roditeljima kako ce on u prvi tim

Ne trebaju nam svadje na forumu,ali svako naravno ima pravo na misljenje mozemo preko pp. Kroz kuckanje sa tribinom vidim da je redovan na utakmicama i da zna ekipu sto za druge bas ne bih rekao

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
@трибина Б. Зељковић

Поштујем ја твоје мишљење. То твоје мишљење је став језгра Цигана. И све фино. И нема разлога да се било чији постови бришу, нити морамо нити требамо да сви мислимо исто. Треба да се виде различита мишљења.

Све што си написао у ових неколико постова је доказ да си (да сте) типичан Србин (типични Срби). Знаш шта нећеш, а не знаш шта хоћеш! :D
Потрефило се, јуче гледам изложбу о 27. марту 1941. године. И ту се дигли Срби и рекли: "Нећемо сарадњу са Нијемцима! Нећемо Тројни пакт!" Ал јебига, Нијемци су ту, живиш у времену у коме живиш, па смо због тог српског "не знамо шта хоћемо, али знамо шта нећемо" доживјели да смо изгубили краљевину, добили комунисте на власти и побијене стотине хиљада Срба. Али ето, ми смо јасно рекли шта нећемо!

Слично тако је и са Звездом. Against modern football!, "хоћу да се дерем на стадиону, нећу са једем кокице", "хоћу да стојим на ненаткривеној трибини, нећу да сједим на сједишту са уграђеним гријачем за гузицу!". Ал ми живимо у 21. вијеку, постоје прописи УЕФА, европски стандарди, закони државе.

Неколико битних ствари:
1. Звезда је старија од Севера
2. Звезда је битнија од Севера (Север је ту због Звезде, а не обрнуто)
3. живимо у 21. вијеку (можемо ми бити романтични за неким временима од прије 30 или 50 година, али живимо у времену у коме живимо и у овом времену важе оваква правила и овакви закони).

Мени је тотално глуп тај принцип који важи за Атлетик Билбао, дакле Con cantera y afición, no hace falta importación. Цигани су се дивили и играчима који нису Срби, који су стварали Звездину историју, а сад млађе генерације инсистирају да не треба да за Звезду игра неко ко је Хрват или Муслиман. А то није дошло ниодакле, то су научили на Северу!
Ја се слажем са "Шиптар, Хрват, балија, нису моја братија", али то је политика. Дакле, Хрват ми није брат, али ако може неки Колумбијац или Африканац бити плаћена радна снага у Звезди, што не би био и Хрват? Ако дође Модрић у Звезду, да гол и отрчи да прослави гол са Севером, а на огради севера Дражина слика и четнички барјак, у чему је проблем? Ако је Модрићу то ОК, што би мени био ? Тиме рушимо углед косовских јунака? Окренуће се Карађорђе у гробу због тога? Дај, молим те!

Кажеш "боље оваква Звезда него нека која ће погазити принципе трибине". Какве принципе трибине? Које принципе? Је ли битнија Звезда или Север? Ако је битнија Звезда, онда је поента да буде Звезда велика.

Звезда треба да буде српски клуб, ту нема збора! Али Звезда треба да буде велики клуб. Зашто? Јер је "симбол српства", сам си то написао. Са тим се неће сложити Гробари или неки други. Али битно је да то мисли већина Срба и да то мисли већина других, да је другима Звезда симбол српства. И због тога ми треба да радимо да буде велика.

Кажеш, "Звезда ће се и овако дићи". Неће, док је оваквих резона. Јер уз ове резоне нећемо имати друге способне људе на челу Звезде, имаћемо увијек неке типове као што је Лукић или Конобар. Увијек неке демагоге и неспособњаковиће. Имаћемо мафијаше који ће водити кадровску политику и глумити менаџере Звездиним фудбалерима. Мислиш да ће неко други "дићи Звезду"? Ко, држава? Дај, молим те!
Или Газпром? Могуће. Али уз Газпром иде нова Маракана, увођење реда, комерцијализација фудбала. Руси доносе одлуке, а не Север. А ти то нећеш.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Већ кад спомињеш Лукића, он се у посљедње вријеме баш промијенио хе хе. Не пише саопштења, не одговара на прозивке ђуре мутавог, па ме то баш изненадило.
Ако сам од Робија и очекивао да не реагује на бикове провокације, онда ме Лукић први пут позитивно изненадио..

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Па еманциповао се Лукић. 8)

Колико је Роби разлика у односу на своје претходнике, види се и по изјави након овог дербија у Купу.
Нема кукања, нема приче о судијама, о Толету, о неким завјерама против Звезде, свега онога што су спомињали Лукић и претходни тренери. Само је рекао да је љут на Тошића и Коромана јер су због приговора и сељачког понашања добили други жути и не играју у реваншу. А то је суштина. "Јесте Партизан тренутно бољи, али што не би ми дали њима два гола на Маракани? Што морамо да се предајемо већ на првом мечу или да сами себи отежавамо да у реваншу побједимо Партизан?"

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 10:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Управо тако у бољим временима смо гледали само своје двориште...
Нису они први јер су добри већ што смо ми лоши

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate šta hoćeš reći tim što si primjetio da je Tribina redovan na utakmicama, a ovi ostali nisu?
Znači ako ideš na svaku utakmicu znaš sve. Mi što pratimo preko TV-a ne možemo uvidjeti neke stvari?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 17:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gdje sam ja to rekao :roll:
samo ja puno vise cijenim ljude koji se svaki vikend cimaju da gledaju ZVEZDU protiv Javora, Smedereva idu u Jagodinu od simpatizera koji idu samo na evropske i derbi meceve.
Takvih mi je dosta od Bajerna.. Pred tu utakmicu imam prazna tri mjesta i niko nece da ide za BG pa ja i brat zapalimo sami... A onda za Bajern svi zovu je... ih Bajern...Dao sam karte (osam) i gledao utakmicu preko TVa
Inace tribina je preko pp rekao neke stvari koje se mogu vidjeti, saznati samo na stadionu u tom smislu sam to spomenuo..
Vi preko TV mozete vidjeti igru, komentarisati to naravno i desavanja u klubu ali postoje i stvari koje se cuju na severu
P.S. pod ekipom nisam mislio na igracki kadar vec na grupe i njihove odnose

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:33 
Bič božji
Bič božji

Ne bitno sad, možda sam ja pogrešno shvatio. Brate misliš da mi ne bismo htjeli ići na svaku utakmicu? Evo ja na primjer odem kad god mogu, tj. kad imam para i mogućnosti da odem, Nije mi bitno ko igra, ja idem da gledam Zvezdu, ali jbg kad je BL podaleko od Beograda. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he znam
nazalost novac nam je svima problem jbg....

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ne bitno sad, možda sam ja pogrešno shvatio. Brate misliš da mi ne bismo htjeli ići na svaku utakmicu? Evo ja na primjer odem kad god mogu, tj. kad imam para i mogućnosti da odem, Nije mi bitno ko igra, ja idem da gledam Zvezdu, ali jbg kad je BL podaleko od Beograda. :D

ко те јебе кад гањаш исту професију као и бригате :P :D

иди у политичаре и кради ко чоек 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gasprom cini mi se zagrizao za zvezdu kako treba... Zenitu je trebalo samo nekoliko godina da od ispodprosjecne ekipe dodje do titule osvajaca kupa uefa, ako i u pola budu ulagali u Zvezdu sa nasim talentima daleko cemo stici...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:00 
Bič božji
Bič božji

Šaja realno trebao sam otići u političare i onda da kradem ko svaki pošetni Srbin, ali zajebao sam se. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
трибина Б. Зељковић je napisao:
А ако попустиш једном,само ће те следеће сустизати,а то не желим макар били прваци Европе за 10 година,али то нећемо бити никад више и што прије људи то схвате биће боље.

Ех, одем мало са форума, одма` се девијације изражавају? Па рођаче, шта је веће од овога? Па за још једну бих дао и да гробарчићи стоје у првим редовима и сликају се, а камоли Јапанци. А за 10, да не спомињем. Звезда је изнад свега. Увијек била и биће. Кад ти је дражи било који просјечан фудбалер Звезде од Робија, онда си навијач малог клуба а не великог. Ми нисмо велики клуб зато што смо српски клуб, већ зато што су СВИ, без обзира на националност - а САМО са обзиром на квалитет, правили Звезду великом на терену и ван њега. Са нагласком на ово прво. Понављам, кад престанемо поштовати и вољети играче који су доносили квалитет и њиме и само њиме повећавали сјај наше Звезде, престали смо да волимо оно што је "живот, све друго су ситнице".

Нисам пажљиво читао претходне стране, али видим да се помиње Ћосић. Момак је велика грешка ове управе, у мору сличних. Довели су га да се овде уигра, да му платимо плату која није нимало наивна, да стекне самопоуздање (након што кикса у дербију), додатно избруси свој таленат (који је неспоран) да би га тако спремног да нам да максимум, пустили на љето. Коцкару бих шамарчину одвалио за ово, између осталог.

Имамо систем, пут којим треба ићи. Робију одрешене руке, паре како знају и умију и при том да га питају шта да изјављују и шта да раде у периоду у свака 24 сата, док су будни, јер благе везе немају шта је Звезда. Немамо предсједника и СД, да не понављам разлоге. Довели су за ово прелазних рокова 50 играча. Од тога 5 који нешто вриједе, и свих 5 им је неко други гурнуо под нос. Рамбо, Рајевац...
Роби им је сламка спаса, сви то знају. Да га нису довели, ни љето не би дочекали. Тол`ко од мене.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
skeva je napisao:
Gasprom cini mi se zagrizao za zvezdu kako treba... Zenitu je trebalo samo nekoliko godina da od ispodprosjecne ekipe dodje do titule osvajaca kupa uefa, ako i u pola budu ulagali u Zvezdu sa nasim talentima daleko cemo stici...

Da za kratko vrijeme su od Zenita napravili cudo ... Iskreno se nadam da ce poceti da ulazu i malo vise jer bez para nema ni rezultata ni dobrih pojacanja ... I ono sto se prica za stadion bilo bi dobro da naprave ...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne treba se tome toliko nadati. Nece Rus isto ulagati u ruski i u srpski klub. Ali mislim da nam mogu omoguciti redovnija igranja u grupnim fazama evropskih takmicenja, ali ni to se nece desiti u skorije vreme

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hertzog je napisao:
Ne treba se tome toliko nadati. Nece Rus isto ulagati u ruski i u srpski klub. Ali mislim da nam mogu omoguciti redovnija igranja u grupnim fazama evropskih takmicenja, ali ni to se nece desiti u skorije vreme

Mozda i hoce jer ipak je Zvezda veliki klub , veci i od zenita i salkea . Mislim svasta moze da bude , zivi bili pa vidili :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne trebaju nama ulaganja kao u Zenitu... Ali saniranje duga i odvajanje po 2-3 miliona za prelazne rokove bi vratili Zvezdu tamo gdje joj je i mjesto...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sutra na golu Bajkovic umesto stamenog, a onaj magarac Adi se nije vratio u Beograd i treba ga poslati da na klupi Sipota odradi ugovor. Camuga retardirani

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 19:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Opasan vam ovaj Savija :occasion5: :occasion5:

Цео живот у свом срцу носим боје те,

град Београд земљу своју, Звездо волим те!

Hек' нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости,

да и деца наша на Mаракани радују се светској титули!

Hек' нам бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости,

да и деца наша на Mаракани радују се светској титули!!!

да и деца наша на Mаракани радују се светској титули!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wIfeJ3m0 ... r_embedded

Zna li ko sta vise o tom covjeku,djeluje ljudina prava. A i ne cudi,jer po prezimenu bih rekao da je negdje iz ovih krajeva,tako se npr prezivao i pokojni gazda Golden Carda,isto ljudina do daske bio i svi ga postovali i voljeli.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 07:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hertzog je napisao:
Sutra na golu Bajkovic umesto stamenog, a onaj magarac Adi se nije vratio u Beograd i treba ga poslati da na klupi Sipota odradi ugovor. Camuga retardirani

On sigurno ode iz Zvezde , samo da bar koju paru uzmemo od transfera . Da smo u boljoj situaciji trebalo bi ga poslati na tribinu jer je idijot ...

@skeva
Zasto nam ne trebaju ulaganja kao u zenitu ?? Nece oni ulagati kao u zenit ali ako hoce da ulagaju u Zvezdu zasto se protiviti tome ... Rijesavanje dugova plus par pojacanja je prioritet da bi se poceli vracati tamo gdje nam je mjesto a to se ne moze preko noci i sa malo para ..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]