banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2011, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Protiv Olimpijakosa su se vidjele bas sve mane nase ekipe ali uprkos tome Robi insistira na pas igri cak i po cijenu gola...
Juce su Tosic i Bajkovic 8) bili medju najboljima ali generalno pojedini igraci poput Binica nisu opravdali povjerenje
INace za sebicnost Jeremic bi zasluzio klupu u cistoj situaciji nije dodao loptu

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace komsijski klip pokazuje kakvi su oni bili i ostali

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 19:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Bajkovic se juce bio dobar , kupio je sve po 16 za razliku od Stamenog linijasa ..

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Inace komsijski klip pokazuje kakvi su oni bili i ostali

Какви то?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Е сад да вас чујем, Цигани!

Citiraj:
“Gasprom” preuzima Crvenu zvezdu
V. N. | 25. mart 2011. 20:55 | Komentara: 21

Po novom statutu i stranac može da bude predsednik kluba. Čeka se Zakon o sportu pa da ruski gigant u bliskoj budućnosti postane više od generalnog sponzora u klubu sa „Marakane

RUSKI “Gaspromnjeft” u bliskoj budućnosti (po donošenju novog Zakona o sportu) planira da preuzme kontrolu nad Crvenom zvezdom, saznajemo u krugovima bliskim ovoj kompaniji i Vladi Srbije!

Petrolejski gigant je već generalnim sponzorstvom na pet godina, potpisanim pre godinu dana, nagovestio želje i ambicije. Rusima naruku ide i novi Statut Crvene zvezde, koji omogućava bilo kom članu kluba, pa i strancu, da bude predsednik i sprovede svoj program upravljanja! To će se, prema našim saznanjima, i dogoditi, možda ne odmah već na izborima za godinu i po dana, samo ako novi Zakon o sportu, koji je još u skupštinskoj proceduri, omogući takav vid preuzimanja kluba.

U političkim, privrednim i sportskim krugovima se otvoreno priča da Rusi “kupuju” Zvezdu, a da to nisu prazne priče postoje mnoge naznake:

* Ugovor o saradnji omladinskih škola Zvezde i Zenita

* Finansijske injekcije u prelaznom roku i svim ostalim “teškim” situacijama

* Potvrđen preliminarni dogovor sa predsednikom “Gasproma” Aleksejem Milerom oko kupovine projekta od Portugalaca i izgradnja novog stadiona

* Poseta premijera Rusije Vladimira Vlademiroviča Putina, velikog Milerovog prijatelja i navijača Zenita, a od srede i počasnog člana Zvezde.

“Gaspromnjeft” će, prema našim izvorima, odmah sanirati polovinu duga Crvene zvezde od 10 miliona evra, a preostali deo duga prema bankama u Srbiji refinansirati kroz svoju rusku banku “Gasprombank”. Funkcionisanje kluba biće na principu Zenita, koga su kupili 2005. i za samo pet godina ulaganjima u trenere (Petržala, Advokat, Spaleti) i igrače popeli ga 2008. na postolje Lige UEFA, osvojili Superkup Evrope, dve titule i Kup u Rusiji.

U Crvenoj zvezdi mudro ćute na ovu temu, generalni sekretar Andrija Kleut je politički odgovorio:

- Crvena zvezda radi transparentno i javno i ako budemo imali neke nove vesti o produbljivanju i proširivanju saradnje sa “Gaspromnjeftom” obavestićemo javnost!

Crvena zvezda je po imenu i trofejima najveći klub kojim bi Rusi iz ovog koncerna upravljali i uz izgradnju modernog stadiona, vrednog više stotina miliona evra, plan je da ga vrate u vrh evropskog fudbala. Preuzimanjem fudbalskog kluba profitiralo bi i Sportsko društvo, jer postoji mogućnost da “Gaspromnjeft” finansira i jedan deo troškova Zvezdine velike porodice.

ZENIT, ŠALKE, OMSK...

“GASPROMNjEFT” je vlasnik ruskog kluba Zenit, generalni sponzor nemačkog Šalkea od 2006. (125 miliona evra za pet i po godina) i Crvene zvezde od 2010. (oko 15 miliona evra za pet godina), sponzoriše klub Avangard zbog rafinerije u Omsku (hokej, brzo klizanje, mali fudbal, skijanje, motokros) i ruskog vozača Formule Reno 3,5 Mihaila Alešina.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... enu-zvezdu

Звезда у власништву навијача или Звезда у власништву једне моћне руске компаније? Или нешто треће?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam za Gazprom, kupice nas neko svakako, a mislim da nema boljeg izbora od njih, imaju pare, vole da ih trose... Zenit mi je smernica :)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

CRVENA ZVEZDA - Zenit 1-1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXuSyxRsIFA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo da ne završimo ko Schalke 04...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 12:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako je neko dobar za kupovinu Zvezde, onda je to Gazprom. Oni imaju velike pare, i pono ulažu, tako da mogu da nas pokrenu. Kad imaš para, možeš dosta. Ko što kaže izreka, para vrti dje burgija neće. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se cini da oni nisu vlasnici Schalke-a vec samo sponzori

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 19:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
Samo da ne završimo ko Schalke 04...

Nije nasa liga toliko jaka da bi mi zavrsili kao Salke

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Након доласка Роберта Просинечког, Звезда игра боље. Пораз од Партизана говори колико је то "боље" сада тренутно. У дербију Звезда није надиграна нити је Партизан одиграо нешто надпросјечно већ просто они су утакмицу добили прије изласка на терен. Имају континуитет, пар играча што играју надрпосјечно (првенствено мислим на Крстајића) и резултате иза себе. Не очекујем пролаз даље, побједу да у реваншу.

Што се осталих утакмица тиче, мање више све је очекивано. Бункер противника, наша игра прочитана. Као сунце су потребни шутеви из даљине јер није могуће у свакој утакмици погодити са петерца. Скок игра је котастрофална, како у нападу тако и у одбрани.

У суштини рано је донисити закључке јер треба још пуно да се ради. Свиђа ми се што је стално 16 до 18 играча у комбинацији за тим још само да нас повреде мимоиђу.

ПС. Путин је тата! 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2011, 20:04 
Bič božji
Bič božji

U Šalkeu su samo sponzori na 5 godina. Druga je stvar kad si vlasnik nečega. Četvrtfinale LŠ i finale kupa su dobri rezultati, do duše slabi su u ligi, ali ova dva rezultata ih vade. Glavna stvar je u tome što im je Gazprom dao dosta para, pa su mogli dovesti dosta igrača.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... zdani-grad

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:
У дербију Звезда није надиграна нити је Партизан одиграо нешто надпросјечно већ просто они су утакмицу добили прије изласка на терен. Имају континуитет, пар играча што играју надрпосјечно (првенствено мислим на Крстајића) и резултате иза себе.

Ma dobili su samo zato što je jedan klinac čuvao onog bivola.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 17:46 
Bič božji
Bič božji

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Ninkovica
Nadam se da u ovim pričama ima istine. Kad bismo doveli bar nekoga od ovih bilo bi sjajno. Kako bi bilo dobro viditi Jovanovića na krilu, Ninkovića u sredini i Stepanova u odbrani. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 18:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vi poslije svega vjerujete srbijanskim novinarima :confused2:
zurnal je napisao katastrofa tekst pogodio je samo jednog igraca o kojima se razmislja hej tek razmislja
mada se pregovori vode i sa jednim koji Vas nece obradovati :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2011, 20:21 
Bič božji
Bič božji

Slabo ja vjerujem novinarima, ni srbijanskim ni bilo čijim. :D
Ali pričalo se o Ninkoviću i prije, tako da možda tu i ima nešto. Jovanović realno teško da može da dodje.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa realno Ninkovic je najdalji , cak i da je u opticaju nerealan je jer koliko toliko igra u Dinamu igra u evropskim kupovima ima jaku platu
Jovanovic he he kakav fail - inace otpilio je grobare kad su ga zvali ranije :lol:
Ergic takodje odlazi u Jang Bojse ali on ce karijeru ili sta zavrsiti u Zvezdi to mu je san pricao sam sa njim i rekao je da ce odigrati jednu pravu sezonu

Ovi ostali nisu vredni pomena jer su promasili sve.. Mi gledamo tri igraca iz domace lige ali u Zurnalu nijednog nisu pogodili 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ovaj Predrag Luka iz rada razbija fudbal,pri tom je nas cigan.Prodoran,brz desno krilo kakvo se samo moze pozeljeti.Ova dvojica iz rada, sto se spominju nisu jos standarni u radu ,a novinari ih vec guraju u Zvezdu.Gasprom ovo,gasprom ono a dovedosmo dva igraca na pozajmicu a evandra platismo mizerno. Jedino nas rambo moze obradovati ili da cekamo adziceve vedete iz pljevalja i zete.Brigate BL ko su ta trojica iz nase lige,ako ti nije problem?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]