banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2011, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
I da, drugarica mi je danas pričala za slučaj koji je čitala u novinama, da je čovjek kao iz mog opisa silovao neku djevojku. Strašno, pa tu bi policija trebala svaku veče da bude. Nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 23:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
lollipop je napisao:
ne volim sto na paskulinoj ciglani jos uvijek stoji ona rupaca...

Koliko sam upoznat tamo ce da nikne Centralna banka BiH

PS.

Sad procita da je јан_де vec rekao isto :)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 00:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010, 14:25
A što je ne napune pasuljem sa kobajama i suvim mesom?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:34 
eva kretenska pojava o kojoj cu sad pisati nervira me vec godinama u nasem gradu. naime, opet ovi debili iscrtavaju zebru u po grada, u samom spicu, kad na ulici ima milion automobila...
da poludis, i ne samo to, nego su raskrsnicu kod crkve sv. trojice, skroz ogradili onim cunjevima, da uopste ne mozes proci, u sred radnog dana u podne...
o majko mila, pa kako nema niti jedan nadlezan krelacu u gradskoj upravi da ih uputi da to rade navece, predvece, vikendom popodne, nedeljom.. bilo kad kad ima manje automobila na cesti...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
U podne narod treba biti na poslu a ne u automobilima i na cesti :D A na pauzu za rucak se ide pjeske :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 13:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
ajkula je napisao:
U podne narod treba biti na poslu a ne u automobilima i na cesti :D A na pauzu za rucak se ide pjeske :D

Podržavam, al još kad bi bilo posla pa i nekako :roll: ....a što se gužvi tiče stalno kmeči narod da je gorivo skupo a ni u klozet ne idu pješke, da im Kaligula pozavidi :angry3:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја имам сличну замјерку за прање улица. мислим да то треба радити преко ноћи, а не у по бијела дана. Јуче идем од Инцела према Ребровачкој цркви, и иде цистерна и перу улицу. Наравно ухватила се колона аута, јер је оно ионако не баш претјерано широк пут. Тако и прије неко вече враћам се из града у 11 сати,а они перу улице, не можеш проћи ни пјешке ни аутом. треба такве ствари радити кад нема никога. За прање улица мање више, али оно за зебре дефинитивно треба радити у временском периоду кад има најмање аутомобила, бар по мом мишљењу

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Neki dan citam u Glasu, odobren neki projekt vrijednosti 12 miliona KM, u sklopu kojeg ce se regulisati ispustanje otpadnih voda u Vrbas. Znaci, kolektori, preciscivaci, filteri, saso mange.
Ne znam nista detaljnije, ako neko zna, neka baci koju pametnu.

Uglavnom, krajnje je vrijeme bilo.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
nacuo sam da je ziva frka ko ce da dobije odrzavanje kolektora jer tu su milioni na duge staze

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја бих волио да Бања Лука добије праву фабрику за прераду отпадних вода и да се уведе канализација у читав град, али за почетак и ово је одлична вијест. Онај смрад поред Врбаса је постао неподношљив :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Šajin je napisao:
ја бих волио да Бања Лука добије праву фабрику за прераду отпадних вода и да се уведе канализација у читав град, али за почетак и ово је одлична вијест. Онај смрад поред Врбаса је постао неподношљив :-?

У праву си... али има женске, има све!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=09i_dIQeASw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ташко je napisao:
odobren neki projekt vrijednosti 12 miliona KM, u sklopu kojeg ce se regulisati ispustanje otpadnih voda u Vrbas.

kakve ti imas veze sa vrbasom,kroz tvoje selo VRBANJAa protice :P :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 01:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
MonaLisa je napisao:
I da, drugarica mi je danas pričala za slučaj koji je čitala u novinama, da je čovjek kao iz mog opisa silovao neku djevojku. Strašno, pa tu bi policija trebala svaku veče da bude. Nevjerovatno.

Ne bi možda trebala policija da bude tu svako veče, ali tog lika treba da sklone, da ga zatvore.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 02:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
alkibijad je napisao:
Ташко je napisao:
odobren neki projekt vrijednosti 12 miliona KM, u sklopu kojeg ce se regulisati ispustanje otpadnih voda u Vrbas.

kakve ti imas veze sa vrbasom,kroz tvoje selo VRBANJAa protice :P :P :P :P

Krenulo te u ove kasne sate :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 03:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ташко je napisao:
Krenulo te u ove kasne sate :)

seljakam se pa nemam pristup internetu cijeli dan,pa kad ga se privatim....ko ludi milojko :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Šajin je napisao:
ја имам сличну замјерку за прање улица.

Šuti ne žali se, kod vas peru ulice.
Ovde kod nas nikad nijedna ulica nije oprana, niti će ikada biti, e zato sam ja pomalo za ukidanje RS-a ili bar pripojenje jebenog istočnog sarajeva federaciji, jer kad pređem samo 50 m dalje u f.SA ljudi redovno peru ulice i bave se komunalnim stvarima, dakle ko nije u stanju da opere ulicu i ne treba da ima svoj grad, a kamoli državu, stvarno mi se smučilo sve, peksinavij narod ja nigdje nisam vidio.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 01:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
У Улици Браће Подгорника јуче је постављено осам сливних решетки, које су несавјесни појединци отуђили.

„У посљедње вријеме све је више изражена крађа поклопаца са шахтова инсталација и заштитних решетака са сливника оборинске канализације од стране за сада непознатих лица", рекли су у Одјељењу комуналне полиције који су обављајући комунално-полицијске контроле, у периоду од почетка године до данас регистровали више случајева крађа сливних решетки.

Slika

Citiraj:
У бањалучком насељу Нова варош, данас, 18. априла, отворен је Дневни центар за младе. Овај Центар је отворен у сарадњи Центра за социјални рад и Удружења грађана „Нова генерација". Дневни центар за младе замишљен је као прихватна станица за дјецу и омладину затечену у скитњи и просјачењу, те за дјецу жртве насиље и свједоке насиља. Такође, Центар ће под своје окриље примати и сву дјецу која су изложена било којој врсти ризика - занемаривању и злостављању, као и било којој врсти насиља и радном експлоатисању.

http://www.banjaluka.rs.ba/front/article/3979/

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150567603145508.688460.233870010507

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Citiraj:
Imovina grada kao i svih stanovnika Banjaluke je postala svakodnevna meta vandala, odnosno neodgovornih i obijesnih pojedinaca koji uništavaju sadnice drveća, šahtove, saobraćajne znakove, klupe po parkovima i na izletištima pa stoga apelujemo na sve da čuvaju ono što koriste svi stanovnici.

Ovo je izjavio portparol Administrativne službe grada Milenko Šajić povodom lomljenja sadnica u gradu i na izletištu Trapisti, oštećenja klupa i drveća na Trešnjiku, skrnavljenja groblja Sjenice, uništavanja šahtova u Lazarevu i Obilićevu, uništavanja saobraćajnih znakova...

"Svi oni koji vole ovaj grad ne mogu da shvate postupke vandala i obijesnih pojedinaca koji su se posljednjih dana okomili na sve i svašta. Kao da klupe i izletišta ne koriste svi stanovnici Banjaluke, kao da stabla nisu ukras ovog grada", kazao je Šajić "Glasu Srpske" i dodao da je od početka 2011. godine polomljeno 30 sadnica platana i divljeg kestena.

On je istakao da je na području grada postavljeno oko 5.500 saobraćajnih znakova, 49 semafora i tri treptača, za čije održavanje se na godišnjem nivou izdvaja 600.000 KM.

"Što se tiče uništavanja saobraćajnih znakova, to su najčešće lokacije u neposrednoj blizini pojedinih ugostiteljskih objekata ili sličnih mjesta gdje dolazi do većeg okupljanja građana. Karakteristika ovih negativnih pojava je da se po nekoliko puta ponavljaju na istom lokalitetu", rekao je Šajić.

Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima zabranjeno je neovlašteno uklanjanje i oštećivanje saobraćajnih znakova i opreme puta ili izmjena značenja saobraćajnih znakova. Novčane kazne za ove prekršaje su od 100 do 300 KM.

(BLLIVE)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 09:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
E ovo više stvano nema smisla bezobrazluk bez granica!!!!! :angry4:
Jutros mi stigla čestitka, sa uslikanim autom ispred KBC Paprikovac 3.05.2011 da je parkiran na trotoaru, a tamo se parkira preko 100 ljudi dnevno zbog posjeta, intervencija i sl jer na parkingu ne možeš šibicu baciti, a pred bolnicu ne možeš ostaviti auto. Znači imaš teško bolesnu osobu, koja ne može da hoda od parkinga onog velikog i majmuni iz komunalne vrebaju ljude koji su ionako mukom tu došli da im naplate kaznu od 40 KM!!! I to još dostavljeno danas namjerno da ne možeš da se žališ i ako ne platiš u roku zatezna ide....Kontaktirao sam novinare pa da vidimo kako to ide :evil3:
Mislim stvarno :angry3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]