banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Vijest od prije par dana, Švarci najavljuje povratak glumi a od oko 15-stak raznoraznih ponuda izdvajaju mu se novi Terminator, nastavak predatora i nastavak Running Mana.
Trkač? Dobro, to mu je bio hit iz vremena kada je bio na vrhuncu popularnosti i vrijeme ga je poprilično načelo, i onda se činio manjkavim iako je ispunio svoju svrhu (Arnie terminira protivnike na različite načine, to je sve što je publika željela od njega i Stallonea), ali da se isti koncept ponavlja to zaista nije potrebno.
Isto tako, najavljuje da bi mogao zaigrati i nekog superheroja iz stripa:

http://www.joblo.com/arnold-offered-new-predator-movie-working-on-comic-book-character

Usput, Sly Stallone objavio je da se Expendables uskoro vraćaju u nastavku ali on ovoga puta neće stajati iza režije i scenarija iako će se vratiti u ulozi Barneyja Rossa. To je zapravo pozitivna vijest jer Sly će tako imati vremena i za još neke projekte.

http://www.joblo.com/stallone-to-return-for-expendables-2-but-not-as-director

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Halpert je napisao:
Hendricksova glumi Lois Lane ali u jednom od crtanih filmova, malo je stara da bi parirala novom glavnom glumcu:

http://www.imdb.com/title/tt1699114/

Glupi hrvatski portali poput indexa ne provjeravaju svoje vijesti pa su jednom nabrajajući Bondove ljepotice pored Denise Richards i Eve Green naveli i Judi Dench :D

Vidio sam na jos par stranih gossip siteova tu vijest, ali po imdb i nekim drugim relevantnijim mjestima stvarno nema nista o tome. To izgleda na njuz.net neko stavio, pa stranci uzeli vijest :)

Mada, meni ne bi bilo krivo i da je vidim kao Louis Lane. MILF Louis Lane :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
svarci je rekao da ce do kraja mjeseca da objavi koje ce filmove prihvatiti,ali da bi najradije komedije.
bio bi dobra kao stari kralj konan :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Heh, komedije... Ne kažem da su ''Žaca iz vrtića'', ''Poslednji akcioni heroj'' pa ni ''Jingle all the way'' loši filmovi, dapače Švarc ima smisla za humor i parodiranje sebe kao akcione filmske dominante. Profitiraće bude li imao kratke cameo nastupe u komedijama, npr. ko Mike Tyson u Mamurluku i sl.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Vigo Mortensen kao revolveraš Roland

Pripreme za ekranizaciju serijala “The Dark Tower”, Stivena Kinga sve se više zahuktavaju, a reditelj Ron Hauard kao najsvežiju informaciju otkriva da želi Viga Mortensena u glavnoj ulozi kao revolveraša Rolanda. Mešavina špageti-vesterna i paralelnih svetova odlično je funkcionisala na papiru, pa nam preostaje da vidimo kako će sve to da izgleda na filmu.
Iako Ron Hauard za sobom ima samo jedan film fantastike (vrlo simpatičan ali nažalost potcenjen “Willow”), mora se priznati da je reč o reditelju koji je u stanju da isporuči i dobar i loš film, što zavisi od toga kako se stvari poklope; nadajmo se da će se sve dobro poklopiti s ovom adaptacijom. Istina, Kingova dela su se i ranije pokazala izuzetno teškim i nepodobnim za ekranizaciju, ali Hauard bi trebalo da pronađe pravi način – utoliko više što je najavio da će taj obimni literarni serijal pretvoriti u filmsku trilogiju a, zatim i televizijsku seriju. To bi trebalo da mu omogući dovoljno manevarskog prostora za obradu kompletnog romana, bez nepotrebnog žrtvovanja likova, sporednih priča i svega onoga što tako obimno pisano delo sa sobom nosi.
Ovo Kingovo delo (dosad ima sedam nastavaka, a osmi je na putu) donosi radnju koja se odvija u paralelnim svemirima, brojne pop-reference, reference na skoro sva Kingova dela, a čak se i sam King pojavljuje kao jedan od likova u šestom nastavku, zbog čega su neki kritičari ovo njegovo delo nazvali metafizičkim.
Hauardovu najavu o mogućem odabiru Viga s odobravanjem su popratili i brojni fanovi, čemu se i mi pridružujemo, premda su se po brojnim forumima kao ideje i predlozi ređala imena Džoša Hama i Hjua Džekmena; obojica su mlađi i treba razmišljati i o budućnosti – jer koliko će godina imati danas 52-godišnji Vigo kada dođe na red i snimanje poslednjeg nastavka?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zar nije javljeno da će Rolanda Deschaina glumiti Javier Bardem? Bolji bi izbor upravo bio Viggo, Bardem je Španjolac, ali Viggo se izgleda sledeće snimati nekakvu Snjeguljicu sa Kristen Stewart i Charlize Theron :(

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mi@86 je napisao:
Ovo Kingovo delo (dosad ima sedam nastavaka, a osmi je na putu)

koliko sam ja procitao ima sedam djelova i serijal je poslije 30 godina pisanja zavrsen...
lik rolanda je king zamisljao kao ostarjelu verziju klinta istvuda tako da mislim da bi vigo bio dobar za tu ulogu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
alkibijad je napisao:
mi@86 je napisao:
Ovo Kingovo delo (dosad ima sedam nastavaka, a osmi je na putu)

koliko sam ja procitao ima sedam djelova i serijal je poslije 30 godina pisanja zavrsen...
lik rolanda je king zamisljao kao ostarjelu verziju klinta istvuda tako da mislim da bi vigo bio dobar za tu ulogu.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Tower:_The_Wind_Through_the_Keyhole

ja navijam za Hugh Jackman-a :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ha, MRAČNA KULA, barem knjige što se tiče, ima dva dobra dijela, ostalo je, čak i za Kinda, previše sporo, monotono, dosadno, čak i nemaštovito. Jasno je kao dan da je dobar dio knjige referenca na Leoneove vesterne i da je lik Rolanda od Gileada stvaran po uzoru na Istvudovog bezimenog, toliko da čak i na naslovnoj stranici prvog dijela KULE, REVOLVERAŠA, stoji lik koji neodoljivo podsjeća na Istvuda. Volio bih da serijal i trilogiju režira neko drugi, ali hajde de...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

po meni ima 4 dobre knjige iz serijala,a ostale su citljive,ali kao sto ti kazes monotone.
Istvuda sam i zavolio poslije procitane knjige :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Snimljen film bez Nikole Koja

BEOGRAD, 16. decembar 2010, (Njuz) – Nakon ”Srpskog filma” koji je ove godine šokirao domaće korisnike Rapidšera i torent klijenata, iz dobro obaveštenih izvora saznajemo da je snimljeno još jedno revolucionarno delo domaće kinematografije.

Reditelj Srđan Božidarević, poznat po onom filmu sa onim glumcem koji se pojavljuje u onoj reklami za „Ofsajd“ uloške, snimio je film u kojem se ni u jednoj sceni ne pojavljuje naš proslavljeni glumac Nikola Kojo. Budući da je to prvi film te vrste kod nas, gospodin Božidarević kaže kako ne bi mogao da ga svrsta ni u jedan poznat žanr.

- Znali smo da neće biti nimalo jednostavno snimiti film u kome Nikola Kojo ne igra apsolutno nikakvu ulogu, kaže u intervjuu za Njuz Božidarević, kome je ovo drugi debitantski film. – Gospodin Kojo je temelj naše kinematografije, i snimiti film u kome se on ne pojavljuje makar na sekund je predstavljalo pravi izazov za celu ekipu, od scenografa preko kostimografa pa sve do onog lika što drži mikrofon. Nisam siguran kako će publika reagovati kada vidi da ni glavni glumac, a ni bilo ko od sporednih glumaca jednostavno nije Nikola Kojo.

Nikola Kojo je od svog rođenja nezamenljiva figura u jugoslovenskoj a potom i srpskoj kinematografiji, poznat najpre po širokom rasponu likova koje je igrao, od namrgođenog trapavka, preko opuštenog drkoša pa sve do ćudljivog debeljka koji izvaljuje najbolje fore u filmu. Pored svih filmova snimljenih u poslednjih pedeset godina na ovim prostorima, Nikola Kojo se pojavljuje i u većini domaćih reklama, a pozajmljivao je glas nekim od naših najpoznatijih pevača.

Reditelj Božidarević smatra kako to nije ništa čudno za malo tržište kakvo je srpsko, gde se po zakonu verovatnoće u svih pet filmova koji se snime svake godine mora pojaviti svih naših dvadesetšest glumaca i glumica.

– Svetski trendovi, međutim zahtevaju da se malo eksperimentiše i da se granice pomeraju kad god je to moguće. Ne treba, naravno, preterivati, i zbog toga smo u filmu koristili replike koje su svima već poznate iz nekih ranijih filmova i serije „Bolji život“. Takođe, sve scene su, kao i obično urađene iz prvog pokušaja zato što nemamo mnogo trake, a i zvuk je očajan, tako da sa te strane gledaoci ne bi trebalo da budu previše šokirani, kaže Božidarević za Njuz.

Filmski kritičar Dimitrije Vojnov smatra da srpska javnost nije spremna na ovakve eksperimente i da Božidarevićev film neće imati uspešan bioskopski život ukoliko uopšte nađe distributera.

- Naravno, to ne znači da film ne poseduje svoje kvalitete – ističe Vojnov. – Odsustvo Koja se skoro i ne primećuje u erotskim scenama. Ali, mislim da to nije dovoljno za komercijalni uspeh već pre vidim formiranje nekog malog kruga ljudi koji će citirati svaku rečenicu koju Kojo nije izgovorio.

Film u kojem ne igra Nikola Kojo još uvek nema zakazanu premijeru.

http://www.njuz.net/snimljen-film-bez-nikole-koja/

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
gnusni_snjesko je napisao:
Snimljen film bez Nikole Koja
Znali smo da neće biti nimalo jednostavno snimiti film u kome Nikola Kojo ne igra apsolutno nikakvu ulogu, kaže u intervjuu za Njuz Božidarević, kome je ovo drugi debitantski film. – Gospodin Kojo je temelj naše kinematografije, i snimiti film u kome se on ne pojavljuje makar na sekund je predstavljalo pravi izazov za celu ekipu, od scenografa preko kostimografa pa sve do onog lika što drži mikrofon. Nisam siguran kako će publika reagovati kada vidi da ni glavni glumac, a ni bilo ko od sporednih glumaca jednostavno nije Nikola Kojo.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvi je debitanstki. Kako drugi može biti debitantski?
Mislim da sam prije čuo negdje za ovu zajebanciju: U Vladi nema mita, Snimljem film bez Koje i tome slično...

Pa da, to je ta zajebancija. Shodnot ome, i ovo oko debitovanja je zajebavanje.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:
Pa da, to je ta zajebancija. Shodnot ome, i ovo oko debitovanja je zajebavanje.

=D> :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Па ово је већ стара вијест, два-три мјесеца, сигурно. Појавила се кад и она са Србином ајкулоубицом :)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Smiješna strana vijesti

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bertolučijev naredni film biće u 3D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]