banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2011, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne moze pita od govana.. Treba tu jos par igraca ipak.. Vidi se napredak ali slabo je to ;>

@enc0re, jeb ga, mi barem nesto pricamo prije utakmice za razliku od nekih koji cute pa ako pobjede onda su svi tu da se hvale ako izgube samo nastave cutati ;) A mi javimo i nakon poraza, opet za razliku od nekih..

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
SRAMOTA, SRAMOTA I SAMO SRAMOTA!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 20:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da su bar dali jedan gol od one tri-četiri šanse. Partizan nekako rutinski dade 2 gola i ćao. Ja sam uvijek optimista, ali teško, ili bolje reći nemoguće da će proći.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
CESTITAM!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uh izvinite...pogresan podforum. :)))))

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Ne moze pita od govana.. Treba tu jos par igraca ipak.. Vidi se napredak ali slabo je to ;>

@enc0re, jeb ga, mi barem nesto pricamo prije utakmice za razliku od nekih koji cute pa ako pobjede onda su svi tu da se hvale ako izgube samo nastave cutati A mi javimo i nakon poraza, opet za razliku od nekih..

pa jbg, preslo nam je u naviku u poslednje vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
filozof sa vrbasa je napisao:
SRAMOTA, SRAMOTA I SAMO SRAMOTA!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Erazmo Roterdamski je napisao:
Da su bar dali jedan gol od one tri-četiri šanse. Partizan nekako rutinski dade 2 gola i ćao. Ja sam uvijek optimista, ali teško, ili bolje reći nemoguće da će proći.
Možda je i bolje što su se danas ispromašivali,neka se "otvori" u prvenstvenoj.Jebo kup 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 02:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ravnogorac je napisao:
Dobar je sastav ,samo Cosic je ne iskusan ,bolje bi bilo vilotu gurnuti u vatru i naravno kadua izbaciti.

Jos jednom smo sami sebe pobedili.Nazalost i kup i prvenstvo su izgubljeni.Ostaje nam sad da gledamo promocije dresova,otvaranje sopova,potpisivanje sponzorskih ugovora i sl.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Ostaje nam sad da gledamo promocije dresova,otvaranje sopova,potpisivanje sponzorskih ugovora i sl.

Ostaje nam da gledamo kako polako ali sigurno napredujemo u igri. Prvenstvo sa -5, u ovakvoj ligi, ionako ne bismo mogli dobiti. Za kup ćemo još vidjeti. Da je Evandro ubacio ono na početku moglo je biti i drugačije, ali mi po običaju primamo debilan go na početku i to određuje tok utakmice.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja ne znam sta ste svi ocekivali za dva mjeseca
nakon dugo godina po meni derbi je bio gledljiv...
Napredak u nasoj igri je primjetan, imali smo sanse koje nismo iskoristili i to je to ....Na ovakvim utakmicama se stvori tri cetiri sanse mi svoje nismo dali oni jesu i kraj
Na ovoj utakmici se tacno vidjelo zasto je Robi trazio tri pojacanja i na kojim pozicijama. Koliko god glupo zvucalo ocekujem dalji napredak i jos bolje partije.
Napisao sam pre nekoliko strana da ja ove polusezone ocekujem samo da vidim bolju igru, obrise toga se naziru i nadam se sad jos vecoj podrsci protiv BSK Borce da pokazemo da smo uz klub i kad je tesko

Poraz boli, ali se meni poslije dvije godine ipak javlja nada u bolje dane
P.S. KAD TESKO JE , KAD JE LOSE I KADA TI NE IDE...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upravo tako, ja sam zadovoljan iako smo izgubili, nije bilo popustanja u stilu igre iako je protivnik daleko jaci od prethodnih. Cini mi se da smo bili opasniji od groblja, narucito u prvom poluvremenu. Oni su nas nadigrali jedino pred kraj utakmice kada je usao Adija, ova dva pojacanja su im odlicna.

Lepo je sto smo im i na tribinama objasnili par stvari.
U svakom slucaju, gledljiv derbi, nadam se da ce revans biti jos bolji, a to bi se moglo ici gledati uzivo

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sta ste nam to objasnili molim te???

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Ма некако и пораз,али што су нас после другог гола изули на трибинама,појео сам се. Не можеш навијати од онога јебеног њиховог озвучења. Нећу рећи компекс,али шта им то треба. Ајде прошли пут,добра фора,али нису ми јасни ако мисле стално тако. Што се игре тиче,све на страну,није лоша али кљусина од голмана кочи све. Ретард не зна излетити на центаршут,играмо високо одбрану,ни тада не зна изаћи,не зна испуцати равно кад му вратиш лопту,само зна на Маракани као орангутан скакати пред Делијама кад сви оду у свлачиону. Докле ће тај коњ да брани није ми јасно. Онај Бајковић колико год да није нормалан,стално је ван 16 а то нам треба кад играмо овако офанзивно. Стока има среће,дају неке ненормалне голове,али треба бити реалан,јачи су за Крстајића у одбрани и чамугу у нападу.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
ferdinand je napisao:
A sta ste nam to objasnili molim te???

Нисмо ништа. Навијали смо можда нијансу боље у првом,ви нас уништили у другом и то је то. Доминирате,али нас је и даље на лавору подједнако. Стално водите од почетка до краја,све вам се поклапа и добро се и овако држимо. Кад је била обрнута ситуација прије пар сезона то за вас не бих могао рећи. Нисте пунили ни пола југа на Маракани а о навијању да не говорим. Сад вам се све поклопа већ пар сезона,али у добру се не понеси,у злу се не понизи :wink: . Идемо даље.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ozvucenje je ludnica, sledeci put neka dovedu Miroslava Ilica da baci koju pesmu na poluvremenu :)
Posle drugog gola se bas glasno culo "zasto cutite..." ali smo se mi u dosta navrata jace culi, najjace je kada zagrmi "Zvezda oooOOOooo" najezim se svaki put. Generalno je u drugom poluvremenu pao tempo navijanja kod nas, par pesama se culo jace, ostalo srednje. Ne znam kako je bilo uzivo

@ferdinand
Pocetak prvog i drugog poluvremena + gratis navijanje, a vi slobodno u Grand mozete, posto imate iskustva sa koncertnim ambijentom i sledeci put jos koji zvucnik, trebace :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa tu si u pravu..mada jedno vrijeme je bio bojkot grobara. Uvijek cu priynati da ste bolji u navijanju ili sportu kada to jeste.
Meni je najbitnije na kraju (vjeruj mi) da napokon prodje derbi bez razbijenih glava.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog ne lupaj o navijanju kad nisi bio na utakmici
bili smo u drugom punooooo losiji i popizdio sam zbog toga vise nego zbog rezultata... Bilo je ovo jedno od losijih izdanja na JNA

Robi je srecom kulturno iskulirao provokacije a tribina - Stamenkovic je takav ali vjeruj mi da je tek Bajkovic teski linijas...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima napretka u igri, to se vidi. Stvorili smo nekoliko dobrih prilika, za razliku od prošlog derbija kad nismo skoro ni jednu. Na kraju je izostala realizacija Borhe najprije, pa onda Kadua i Koromana. Kadu me opet nervira, podosta slab, bolje da se forsiraju oni naši momci, makar su naši, pa će možda i reprezentacija imati koristi od njih. Od Kadua svakako neće, a pošto on ne donosi neki kvalitet najbolje ga se riješiti. I mora se popraviti centaršut iz kornera i slobodnajka. Koroman ni jednom nije dobro centrirao, i stalno forisra ono kratko izvodjenje i uvijek nad poslije toga naprave kontru.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

LJudi ja ne znam kako vi nakon ovih utakmica ne vidite da nasi igraci ne centriraju jer im je tako receno.
Nemamo igraca u skoku vec se ide na povratne lopte... znaci i kad probiju stranu trazi se neko da mu se vrati na 16
Robi je na pocetku trazio robusnog centarfora, Adzic ga nije nasao(kao ni lijevog vanjskog i stopera) i ovaj je prilagodio igru timu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]