spavac je napisao:
maco aj daj i meni broj, necu te zvati danima, samo u toku noci..
nije problem sto nemas kredite, il auto nije tvoje..vjerujem da imas kucu, neke stvari..dodje taj sto si mu dala broj pa zaplijeni haljinice, cipelice, tv, komp...
Šteta, noću sam budna, a obdan spavam...
Ponosna sam vlasnica ničega, imam mačku, i neke stvari kako si sam rekao, jel se pika? Ali ništa konkretno, vidiš da sam sirota

Ja sam ti kao kakav poslanik u parlamentu, ništa nemam, al mi zato žena (u mom slučaju ni vjenčana) ima štočega

Praaava sponzoruša. Jedino da mi starog cimaju, al odavno sam preko 18. Kad čovjek ovo čita izgleda ko da mi je stalo da me uzatvore...
Priča sa čika ogranom je slijedeća. Vozila sam auto od rođaka, sa stranim tablicama (nije bilo neko nabudženo) i ustavi me čika čiko, mlad debel, traži isprave i počne da gnjavi čije je auto, imam li ovo ono, izmišlja, a ja samo kontam šta će sad da mi izmisli i kako da mu uvalim cenera (jer to nikad nisam uradila, pa nemam prakse). I kroz to njegovo mrmljalje čujem samo "može....kafa..." kontam a-ha, eto ga cener, kažem sva ozarena moooože, a on meni: Uzmi mobitel i zapiši moj broj, pa me trzni" I kako je nesretni mob stajao kraj mene, ja ni pet ni šest onako smušena i upišem, on je lijepo čekao da mu odzvoni i ostalo je istoija (moje gluposti). Tu sam povukla na ćaćinu stranu, i on se tako zblane pred organima. U pm. Pričam sve ovo da me sramota nauči pameti!
Da se vratimo na topic. Šta je sa onim kad vas saobraćajac zaustavi mimo pješačkog i baš vama će da naplati 40KM iako svi ostali prolaze. Nama su jednom naplatili jer smo navodno ugrožavali pješaka na pješačkom, bio je tri trake udaljen od nas i navodno pokazao namjeru da želi preći cestu. Ima li smisla raspravljati se za tako očigledno prisilno punjenje budžeta? Zašto je pješak prešao cestu?