banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 18:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 829 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2011, 13:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Feb 2011, 11:25
Nema na cemu, nadam se da nije neka lista izostavljena.

Forum ne dozvoljava da se prikace PDF fajlovi pojedinacno, a i ogranicena je velicina fajlova koje se mogu staviti. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
eno sad se mogu pogledati liste i na njihovom sajtu,
a nije moglo jer su bili skinuli stare preliminarne liste i valjda su trebali postaviti konacne rezultate,ali bice da su se opet nesto zeznuli jer to rade informaticki nepismeni strucnjaci koji su se tu zaposlili preko veze,pa nemogu ni dokument postaviti na internet a da nesto ne z*,,!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 20:31 
Veteran
Veteran

zaboravih napomenuti;SVAKI PUT!
jer su tako i kad su prvi put objavili listu stipendija za invalide u formatu kom se nije moglo pristupiti!+_+!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
тако је то кад се радници запошљавају по чланској карти из странке или по томе шта су у роду министру

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 11:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2011, 12:48
a, oni su kao skinuli preliminarnu listu da bi stavili konacne rezultate? divno :D a bice jos divnije ako to okace u narednih MJESEC dana.. kao da su milioni studenata dobili stipendiju, pa ne mogu to sve da postignu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 10:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Feb 2011, 11:25
Citiraj:
a nije moglo jer su bili skinuli stare preliminarne liste i valjda su trebali postaviti konacne rezultate,ali bice da su se opet nesto zeznuli jer to rade informaticki nepismeni strucnjaci koji su se tu zaposlili preko veze,pa nemogu ni dokument postaviti na internet a da nesto ne z*,,!

Sreca pa ima dosta informaticki pismenih osoba, studenata i buducih akademskih gradjana, koji se znaju registrovati na forum i napraviti nalog na Facebook-u.
Automatski se smatraju informaticki pismenim ako se znaju koristiti nekim od web pretrazivaca, a ne znaju sebi otkucati molbu u Word-u.
Konkretno te dokumente na portalu ne stavljaju nikakvi strucnjaci, vec ljudi koji to rade usput, kojima to ni nije na listi radnih zadataka.

Citiraj:
тако је то кад се радници запошљавају по чланској карти из странке или по томе шта су у роду министру

Ne znam kome ovakvi komentari pomazu i na koji nacin, ali moguce da se neko oseca bolje kada izjavi nesto slicno.
Ja ne poznajem nikoga ko se zaposlio tom linijom i ne radi posao za koji prima platu.
Valjda se svako druzi sa ljudima slicnim sebi i ravna se sa onima kojima zavidi. :confused3:

Citiraj:
a, oni su kao skinuli preliminarnu listu da bi stavili konacne rezultate? divno :D a bice jos divnije ako to okace u narednih MJESEC dana.. kao da su milioni studenata dobili stipendiju, pa ne mogu to sve da postignu :)

Samo cu reci da je ocito da vecini nije jasno sta znaci "preliminarno", niti kako teku neki procesi koji se direktno njih ticu, a to bi se valjda trebalo raspitati ranije, u ovom slucaju prilikom konkurisanja za stipendiju.
Logicno je da se konacna lista objavi tek kada istekne rok za podnosenje prigovora i rok predvidjen za razmatranje istih.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 13:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Transformer je napisao:
Citiraj:

Sreca pa ima dosta informaticki pismenih osoba, studenata i buducih akademskih gradjana, koji se znaju registrovati na forum i napraviti nalog na Facebook-u.
Automatski se smatraju informaticki pismenim ako se znaju koristiti nekim od web pretrazivaca, a ne znaju sebi otkucati molbu u Word-u.
Konkretno te dokumente na portalu ne stavljaju nikakvi strucnjaci, vec ljudi koji to rade usput, kojima to ni nije na listi radnih zadataka.

Citiraj:

Ne znam kome ovakvi komentari pomazu i na koji nacin, ali moguce da se neko oseca bolje kada izjavi nesto slicno.
Ja ne poznajem nikoga ko se zaposlio tom linijom i ne radi posao za koji prima platu.
Valjda se svako druzi sa ljudima slicnim sebi i ravna se sa onima kojima zavidi. :confused3:

Citiraj:

Samo cu reci da je ocito da vecini nije jasno sta znaci "preliminarno", niti kako teku neki procesi koji se direktno njih ticu, a to bi se valjda trebalo raspitati ranije, u ovom slucaju prilikom konkurisanja za stipendiju.
Logicno je da se konacna lista objavi tek kada istekne rok za podnosenje prigovora i rok predvidjen za razmatranje istih.

takodje, ja ne znam kome ovi komentari pomazu i na koji nacin! ocigledno da nekima nije jasno da ne postizu nista time sto komentarisu svaki komentar! osim ako ce se mozda osjecati bolje kada "prozove" troje ljudi u jednom svom postu! Logicno je (po mom poniznom, a po "nekima" mozda glupom misljenju) da svako ima pravo na svoje misljenje, te da ga drugi koji se smatraju "informaticki pismenim" i "obavijestenim" ne trebaju sputavati u iskazivanju tog misljenja!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa ta nepismenost je prikazana i u prethodnim postovima. U našem jeziku se koriste dva ravnopravna pisma, ćirilica i latnica. Svako od njih ima po trideset znakova, a u prethodnim postovima se koristi neka osakaćena abeceda sa dvadeset četiri znaka.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 13:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мене занима једна ствар. ОК, изашла је прелиминарна листа и студентима који су добили министарску стипендију, а примају неку другу је речено да се у року од 8 дана одрекну те стипендије у корист министарске...
И шта сад нпр. дође до некакве измјене и тај неко буде испод црте на коначној листи и попуши и једну и другу стипендију?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 14:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da bi se desilo tako nesto... Nemoguce!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 15:17 
Veteran
Veteran

transformers nesto te puno pogodio moj komentar,nazovi me paranojom ali da ne radis ti mozda kod njih?
i zasto mislis da su svi ljubomorni ako iznose svoje misljenje koje je ocito u ovom slucaju razlicito od tvog,zar to nije smisao foruma ?
osim toga koliko se ja sjecam na svim konkursima za posao trazi se aktivno poznavanje osnovnih programa,ako znaju otkucati u wordu bio bi red da znaju i okaciti rezultate? ili ipak za posao u vladi ne moras biti toliki strucnjak,ili se kod nas ne mogu naci obrazovani ljudi koji poznaju osnove racunara,ili nas jednostavno zavlace tj sad opet nema nikakvih rezultata,a neki dan je nino jauz koji je inace sad predsjednik opstine dubica, izjavio da ce isplata stipendija poceti krajem marta!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 17:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Jan 2011, 14:04
Ne mogu da vjerujem da su tolke dileje da sa isplatom stipendija krenu tek krajem marta, koliko se sjećam prošle godine je bilo negdje oko sredine marta ili možda malo ranije...U čemu je je onda ove godine problem, ni konačne rang liste još nema... :mad: Da li to znači da će dati tri stipendije odjednom umjesto dvije??? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 14:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 22:28
Nezvanično, stipendije će stići tek krajem aprila.
Zato, stisnite džepove (:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Okt 2009, 14:45
Objavljena je konačna rang lista! Srećno svima!
Nadam se da će početi i sa isplatom ubrzo :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:49 
Veteran
Veteran

sad jos samo da objave kad je potpisivanje! :evil3:
i kad pocinje isplata! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 23:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 14:14
http://www.glassrpske.com/vijest/3/drus ... eseca.html :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 00:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Feb 2011, 20:54
...i tako, izgleda da i sa 20 bodova ipak nisam uspješan student :( (žao mi je, ali moram biti pomalo melanholična kad vidim da su ljudi sa mnogo manje bodova dobili stipendiju :( ) ipak, drago mi je da je višak stipendija otišao ljudima kojima je to vjerovatno potrebnije nego meni. Naravno, drago mi je i zbog svih kojima je prigovor uvažen :) iskreno, čestitam ljudi :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 14:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2010, 22:01
I šta sad? Samo čekamo pare da legnu?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 11:27 
Veteran
Veteran

evo meni danas stiglo- RJESENJE! :fadein:
ni rjec kad ce pocet isplata,,, :tongue:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Jan 2011, 14:04
Kako stizu ta rjesenja,jel na fakultet ili na kucnu adresu? A isplata ce izgleda biti do kraja marta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 829 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]