Frenki je napisao:
Znam, ali ogranicen sam, pa kontam iskoristiti da predjem sto vise kako bih mogao kasnije znati gdje zelim ponovo na 7 dana

ali recimo ovako Rim - Milano - CIrih - Pariz - Amsterdam - Berlin - Kopenhagen - Prag. Preskocio bih kopenhagen, ali imam smjestaj i da vidim bar malo zime...
Eh

Oću i ja 21 slobodan dan... Nikad nemam vremena, pa svaki slobodan trenutak provodim u Bl...
Dakle:
Za Rim ti nije dovoljno ni mjesec dana, ako ćemo iskreno.. Ja sam 2006. bila čitavih 40 dana i nisam ga pregledala... Al predivan grad, daću ti upute šta i kako treba vidjeti. Pripremi se da gradski bus čekaš po 20 min

I da ne poštuju crveno na semaforu

Milano - javi se da idemo zajedno, nisam ni ja nikad bila, a samo sat i po je od mene.. Taman sa Letom da popijemo čaj

E sad, ja bih bar 7 dana potrošila SAMO na Pariz. U stvari samo čekam da mi se poklope pare i vrijeme da idem. Nikad nemam oboje.

Al to bih obavezno....
Beč, šta ja znam.. Nekako uvijek možeš u Beč, blizu je... Ne moraš, nije sad nešto preposeban....
Firenze je slatka, al možeš je i preskočiti...
Posjeti mene zato

Vodim te na kafu

Madrid i Barsa... Nisam bila u Madridu, al drug je na Erasmusu i oduševljen je... Neće da se vraća... A Barsa je baš fina, samo zbog Gaudija vrijedi... Dalijev muzej je u Figueresu, ako ideš, posjeti obavezno, al pripremi se da ćeš izgubiti 1 dan. Vozom do tamo je 2 sata. Ja sam bila 9 dana u Barseloni i vidjela sam dosta, al vjerovatno ni pola.... Tamo ima i Miroov muzej...
U Cirih ne možeš s tom vizom.
Berlin - HOĆU I JA!!! Ja hoću tamo na master - daj bože

Moskva <3 al mislim da i za to treba bar 10 dana, pa mislim da je bolje da ideš samo u Moskvu drugi put... I mislim da ne možeš s ovom vizom.
Eto, toliko od mene... Obišla sam ja još štošta, al eto ne može sve u 21 dan...