banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2011, 13:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Correction_fluid je napisao:
A vi -studenti, forumaši, kafanske ‘tice, Mensina intelektualna omladina :
- masturbacija za tastaturom
- šiljenje urca po forumima (kafanama)
- učešće u kampanji ‘’Stara daj za ka’u!’’
- čekanje da neko nešto riješi, a kad riješi pljunete ga, vjerovatno od zavisti što je nešto postigao, a vi niste ni pokušali, opravdani svojim strahom i neznanjem.

Sreća pa nas sve u glavu znaš,pa možeš bez po muke davati ovakve opise.... :-? Al' šta ja znam,odoh šiljiti qrac....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2011, 14:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Popokatepetl je napisao:
Meni je pala na um konkretna stvar: skupiti što više biciklista, desetine, stotinu ako je moguće (ne vozim često bicikl, ali bih se rado odazvao), i u doba kad je najveća gužva u gradu, svi zajedno da voze kroz centar, i potpuno zaguše saobraćaj. Nije ideja ni posebno pametna, niti je garantovano da će odmah donijeti rezultate. Ako je potrebno, ponavljati. Neko će biti priveden, ali to je nekad neophodno da bi se ostvarili ciljevi. Jeste, ispaštaće i nedužni ljudi koji samo žele da se vrate kući sa posla, ali pošto su i oni dio problema, nisu toliko ni nedužni. Iskustvo nas je do sada naučilo da u nekim situacijama jedino bezobrazluk pomaže (protiv bezobrazluka).

Eto, gospodo biciklisti, ako vam je ovo prevelik zalogaj i rizik, onda jebiga...

Mudro zvuči ovaj pop o pijetlu koji radi kate.
Jedino još treba smisliti kako da se to izveda a da se garantovano niko ne povrijedi u smislu udara automobila i sl. I, ove akcije bi morale biti sprovedene u više navrata...jednom je premalo da se neko iz vrha štrecne.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2011, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Druze Korekcija,

radim za platu preko 10 godina. Jos nijednu nisam dobio, a da nisam zavrsio sto je postavljeno ispred mene. Nesto sam, nesto zajedno sa kolegama. Znas, pokusaji nisu cijenjena roba, vec rezultati. Za neuspjele pokusaje se umjesto plate dobija otkaz. A ovde gore ne vidim ni jedan jedini rezultat. Nista.

Kolega Luzeru,

vozim auto, ponekad kilometrima pjesacim gradom, rijedje vozim bicikl. Hocu reci da smo vecina smo i vozaci i pjesaci i biciklisti pa mi nije jasno zasto bi se jedni favorizovali na ustrb drugih? Demonstracije zbog 7,5 km biciklistickih staza u BL? A da li je to puno za potrebe grada? Ili je malo? Kako to da znamo?

Pazite sada, od Dervisa mozemo doci biciklistickom stazom skoro do Mejdana. Velika vecina kljucnih gradskih saobracajnica koje nemaju b. stazu u profilu je dovoljno siroka da primi i bicikliste. Ukoliko negdje ne mogu prici na biciklu, boze dragi na noge lagane pa pjeske trotoarom. I vozaci ne mogu svuda prici autom vec moraju pjeske. Pa sta?

Da ne smaram vise, mislim da se moze shvatiti sta zelim reci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]