Joj vi i ETŠ i Gimnazija...
Ja sam išao u UTTŠ "banditska" u to vrijeme e tu se moglo sresti svakoga od hard core seljačina, dizelaša, metalaca do skinhedsa. Na velikom odmoru i prije časova odeš u "Džis" i nađeš ovakvu ekipu na kafi svi zajedno sjede, a taj vikend su se sigurno međusobno pobili pa sad prepričavaju
Čuvena tuča ispred KSET-a (danas DFK) kad je murija intervenisala je bila tad negdje 1997-98
Ratna i postratna generacija je imala talentovanih budala sa svih meridijana.
Nismo bacali stolice kroz prozor, ali jesmo učenike koji su bili smorovi uzmu ga četvorica i opa! Sreća škola u prizemlju pa nije bilo žrtava.
Demolirali bi učionice redovno naročito one izolovane u đačkom domu pa na kraju godine svi plaćali sanaciju, koliko smo je puta plaćali mogli su novu školu da naprave
Čuvene ferijalne prakse u Valdanosu kod Ulcinja u zlatna vremena CG primorja, svaku noć bančenje na smrt, kad bi demolirali hotel da ni sijalice ne ostanu čitave a onda tek sranje nastane
Drugari iz jedne od mojih generacija su uzeli Forda Eskorta, lopatama blato nabacali na njega, uzeli gusle i guslaju i nariču vozeći se uz ulicu-niz ulicu kraj "Milenijuma" dok je bio fensi mjesto

Ima toga još al nije za priču (nešto sam i pozaboravljao davno bilo

)