Peca je napisao:
Cackao sam po netu pa sam tako nesto slicno i skontao....
Trazi lik 40 km za njega bez ketridza...I ja mislim da je bolje dodati jos pa kupiti nesto novo, neki hp nego da se gnjavim sa trazenjem ketridza za ovo...mozda bi me cak i skuplje doslo

Pozdrav
Sve što si napisao nakon ovog stoji, tako da ti nisu potrebni dodatni komentari. Osim da napomenem HP na našem tržištu stvarno ima svakakve robe (ali naš narod se loži na ime), a i ja sam imao "simpatičnih" iskustava sa određenim modelima. Mada to upada u onu priču "koliko para, toliko muzike". HP ima dobrih PSC modela, a kertridži su mu poprilično izdržljivi što se tiče refila. Canon bi bio moj prvi izbor kad bi se našao neki da se uklapa u cjenovni rang. Lexmark je ipak slab, opisao ti je već neko sve. Još napomena ako naletiš na Samsung slučajno: ni slučajno!
Naravno, prije kupovine veoma poželjno je otići kod "Blizanaca" (Twin Toner), iza Face-a u Boriku, prije 4 popodne pa upitati Darija ili buraza mu kakva su im iskustva sa modelom koji se planira kupiti i da li će se moći dopunjavati kertridži i sl. Tako je mnogo jednostavnije, nego kasnije se hvatati za glavu, zar ne?