_zoka je napisao:
Elvis Presley je napisao:
htjeli smo raditi neke originalne stvari da ih kasnije pamtimo i rado ih se sjecamo, pa makar to bila i najobicnija glupost.
Već napisah jednom....nije originalno....Počev od nadrealista i Džipalo Junuza preko mase klinaca koji misle da je to kul i originalno.Druga stvar je to što si ovo što sam ja napisao shvatio lično i uvijeno pokušao da mi saopštiš da sam glup i ne razumijem neke stvari.
Elvis Presley je napisao:
DJ krmak je gospodin. On zivi upravo od likova koji ga nazivaju glupim i pridaju mu paznju tako. Te uvrede i kojesta mu samo imponuju.
Ne.On živi od ljudi koji misle da je on originalan i baš kul i idu na njegove nastupe i kupuju njegove "projekte".
Ja nisam napisao da je on glup,a nisam ga ni vrijeđao.Čovjek je našao način da na relativno lak način zaradi novac za pristojan i lagodan život.Ko sam ja da mu kažem da je glup?
Sta sad, je l' treba da ti nabarajam sta smo sve radili da bi ti strucno ocjenio je li to originalno ili ne??
Ili smo trebali da prije svake zajebancije sprovedemo temeljno istrazivanje da li je to neko uradio nekad u istoriji i kad??
Majko moja ne kontam nikako, ne shvatam uopste ovaj kont. Ne vidim drugu pozadinu ovoga do ljubomore ili sujete.
Pa i da nije originalno (a jeste, bar u nasoj generaciji, po onome sta se tada zbivalo na dnevnoj bazi u toj skoli, na osnovu ponasanja drugih razreda itd.), ali i da nije sta sad?
Aaaa to su uradili nadrealisti 2.11.1987, vi ste glupi?
Da, jesam shvatio licno jer drugacije i ne moze da se shvati, nisi ti pricao o nekome desetom. E tvoja je zabuna sto ti mislis da mene to vrijedja. Mene apsolutno zaboli za tim, niti ti prvi koji tako misli, ja samo mislim da je takav nacin razmisljanja jako glup i pripisujem ga uvijek ljudima koji su bili ljubomorni ili slicno (na osnovu iskustava iz gimnazije, ne mislim na tebe).
Sto se tice DJ krmka, ja znam bar 6-7 ljudi koji su bili na njegovoj svirci.
I ja ti garantujem, niko od njih ne misli da je on originalan, da je on kul ili da je neka avangardna komicna licnost.
Mozes pitati i zirija, on ce ti reci isto jer takodje zna te ljude.
Ti ljudi ne misle nista o njemu, oni su otisli na tu svirku jer su znali da ce im biti dobro, da ce se izglupirati, ponapijati i sta sve ne.
Takvi ljudi su ljudi koji nece paziti sta ce pricati drugima o muzici ili slicno ili kako ce se prezentovati u drustvu. Njih nije sramota reci da su bili na koncertu DJ krmka ili Ace Lukasa u Kruni. Nije ih sramota iako znaju da ce biti popljuvani od mase onih koji su urbani, slusaju samo "kvalitetnu" muziku itd. "Kako mozes slusati rock a subotom pjevati narodnjake"...ta prica
Sa ovakvim misljenjima sam se susretao jos prije 4-5 godina i vec tad sam ih prevazisao...