banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 333 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2011, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
The allmighty Galerija!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidi,ova slika meni nije ni malo smiješna,već glupa.Bez uvrede ali mi liči na ono:"Obukli smo se kao seljačine i baš smo cool"....Smiješno u istom rangu kao i onaj DJ Krmak....Jedino opravdanje je to što ste bili klinci....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije bitno da li je bilo smiješno već da je bilo originalno! Doduše ja sam se izvalio od smijeha prvi put kad sam Fipu vidio u opancima, ovaj u sredini sa kapom. Nekidan sam ponovo bio u Gimnaziji i sadašnji maturanti su debili totalni. Nivo zajebancije im je ravan počecima pubertetskih pokušaja humora. Čuo sam da je glavna zajebancija u ETŠ bila izbaciti klupu i stolicu kroz prozor... :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Nije ni originalno...A to za klupe...vidim ja svaki put kad prolazik kraj Elektro škole,brdo klupa na parkingu,polomljeni...
Ova konstatacija o bacanju klupe je jednako utemeljena kao i ona o tome da su svi gimnazijalci bubatori i pi.ke...

Btw,nisam išao u ETŠ.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ма дајте људи што се тиче зајебанције ништа се гимназијалци не разликују од осталих. све у свему и једни и други и трећи су млади, воле да излазе, да лудују и лумпују и то је то. једино што у другим школама у односу на гимназију има много више крканлука(не у свим школама него у неким).

зока ово за клупе је 100% тачно
моја три најбоља друга су ишла у електро заједно у разред и вјерујте ми да се оно што су они радили а више пута били само свједоци се граничи са лудилом. у потупности дивљачко и асоцијално понашање. :confused2:

шалтере за свјетло обавезно разваљују. чим мајстор поправи они га развале. такмиче се ко ће само са рукама клупу поломити на што ситније комаде. јебу матер професору у лице, гађају га разним предметима(једно је подјебавати, а друго немати ни трунке поштовања према некоме ко је ако ништа друго човјек од 60 година).

пошто су били у учионици изнад сале за физичко сваки дан поломе по неколик остолица и клупа из чистог мира, уситне на комаде и онда бацају на кров од сале. на крају четвртог разреда то је била огромна камара поломљеног инвентара на крову.

избију из зида оне куке за качење јакни и пробуше рупу у зиду до наредне учионице. имали су двије дјевојке у разреду и излуђивали су их. овај један приђе јој с леђа извади пенис и отреса јој од косу.
један од њих види код друга сир на усни како је јео сендвич, узме тај сир и поједе.

и ово је само један дио онога што су радили!!

код нас у гимназији такве се ствари нису смјеле радити и све бисмо морали платити, али што је још важније нико није био толики шабан да ради такво нешто

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:36 
Administrator
Korisnikov avatar

To sve zavisi od toga ko je u tom momentu direktor škole.Imam dva brata koja su išla u ETŠ,jedan je moje godište,drugi malo mlađi,i tada se takve stvari nisu mogle dešavati.Jednostavno,naleti mlakonja za direktora i takve stvari se dešavaju.....Ova škola ili neka druga,svejedno...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ја сам ишао у ЕТШ, јесте било шабанлука али није брате толико колико ти наприча, бар не у мом разреду(то су можда ове задње генерације), то за клупе је тачно а било је избацивања људи кроз затоврен и отворен прозор, бјежање са часа кроз прозор наравно са другог спрата(боље рећи искакање са часа), с првог није био фазон. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Da rezimiram.
Šajin je napisao:
зока ово за клупе је 100% тачно

100% tačno na tvoje 100% tačno. Dok ja lično nijesam bacao ni klupe ni stolice, viđao sam kako iste lete...nekima je fazon bio pogoditi drvo koje se tamo nalazilo. Ali od promjene direktora, ETŠ nije ni blizu kao nekad. Što je dobro.
Šajin je napisao:
шалтере за свјетло обавезно разваљују. чим мајстор поправи они га развале
.
Bilo ovoga, ali to je vjerovato izolovan slučaj, jedna ili dve osobe
Šajin je napisao:
јебу матер професору у лице, гађају га разним предметима

Ja sam svašta radio profesorima, ali nikad ovakav nisam bio, a nisam ni čuo za ovakvo ponašanje...tako da ne vjerujem da se ovo desilo
Šajin je napisao:
ошто су били у учионици изнад сале за физичко сваки дан поломе по неколик остолица и клупа из чистог мира, уситне на комаде и онда бацају на кров од сале. на крају четвртог разреда то је била огромна камара поломљеног инвентара на крову.

Pošto je sala spojena s školom nekim malim hodnikom, i dosta je daleko od ostatka škole zakon fizike govori da je ovo nemoguće, osim ako herkules nije bio u razredu. Pogotovo kad se uzme u obzir da je krov sale malo iznad krova škole.
Šajin je napisao:
избију из зида оне куке за качење јакни и пробуше рупу у зиду до наредне учионице

Ovo je takođe malo vjerovatno...pogotovo što su sve kuke za kačenje jakni naslonjene na zid koji razgraničava učionicu od hodnika, tamo su zidovi malo podebeli, tako da i u ovo ne vjerujem
Šajin je napisao:
мали су двије дјевојке у разреду и излуђивали су их. овај један приђе јој с леђа извади пенис и отреса јој од косу.

Da li je istina ili ne, ne znam u svakom slučaju ako jeste, onda je primitivizam. Ono što ja mogu reći da je u nekoliko razreda bilo jako malo djevojaka, i da su sve, koliko god da bile iritantne bile pažene...iz ličnog iskustva.

I an kraju, bio je slučaj kad je jedan razred u potpunosti uništio klupe i stolice u u čionici, i morali su sve ljepo prvo novčano da plate, a onda su i kazne dobijali.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

све што сам ја навео је сигурно тачно(а има тога још доста, не могу свега ни да се сјетим). немам разлога да измишљам. можда је то било до тренутног директора, немам појма, али ајд разумиоо бих да се мало уништи школски инвентар, али онакав примитивизам и сељаклук који су мени другови препричавали да су доживјели то је за невјеровати. мада они су били најгоре одјељење у генерацији, али без обзира на то, неке ствари су једноставно ненормалне.

не могу да се зајебавам са цитатима па ћу ти одговорити ставку по ставку:

1.И ја сам чуо да се стање у ЕТШ поправило и да је све сад мало строжије, што је за похвалу.
2.да у праву си то је био један или два лика којима је фетиш био да разваљују шалтере.
3.е па вјеруј опет кажем сигурно не измишљам ово што пишем, знам да су једног професора гађали лимуном(чини ми се да се Неђо звао, али нисам сигуран)
још су нечим некога гађали, али не могу да се сјетим чиме. онда добацивања оној професорици енглеског. и као шлаг на крају, случај са једним старим професором:
Ученик: професоре
проф: молим
ученик: опалим те голим
сад стварно не знам да ли је била баш ова фора, али ако није била ова онда је било још нешто горе(углавном веома просто). друг кад ми је ово причао каже право му било жао професора. онако старији човјек и кад доживи то од ученика. шта ће само слегнуо раменима. а било је ту још ружних ситуација са професорима, али не могу да се сјетим свега.
4.јебеш му све можда онда то није кров од сале, знам да су били на другом спрату и да су ломили инвентар на ситне комаде и онда бацали на неки кров
5.давно су ми другови причали ове приче, мораћу се подсјетити мало :) али добро се сјећам да су рекли да је била направљена рупетина и да је мајстор донио канту гипса да је затвори. можда није било пробијено до друге учионице, то је једино што нисам сигуран, али знам да је била рупетина у зиду
6.јесте истина је, такође стално је било неког добацивања, типа да кажу дјевојци, да је женско само мајци својој итд.

овај један отвори прозор и дере се на неке цуре што пролазе улицом: "Цурееееее... зовемо вас ради пизде!"
то је исто радио и на неком излету чини ми се

а пази сад ово:
двојица ликова пишају
ученик А(син од једног бањалучког богаташа, на крају је купио диплому није ни завршио школу јер је напумпао неку рибу)
ученик Б (лик којег су доста зезали)
и ученик А из чиста мира почне уринирати по ученику Б. буквално га попиша!
Б то пријави директору, оду на информативни разговор обојица и директор(или замјеник директора не сјећам се) н имање ни више пита их: "Момци јебете ли шта?"

има још доста ситуација само се не могу сјетити, значи какав је то крканлук био... искрено се надам да сад није тако.
ал опет кажем, какав је то ментални склоп кад уопште имаш жељу да радиш такво нешто. ако ништа друго таквих није било у гимназији, бар ја не знам за њих

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne kažem da si lagao ti (dobro, kažem :D ) al možda su lagali tebe...Ja sam išao u tu školu kad je bilo najgore (kad je direktor upucan pa su se svi bojali učenika) ali moram reći da pola ovih stvari nisam ni čuo. Jedino ako se to desilo u zadnje tri godine, a nije, jer čim sam ja otišao iz ETŠ, Pop je postao direktor, i svakoj gluposti je stao u kraj...
Neđu nisu gađali limunom nego su gađali namjerno tablu po kojoj je pisao, da bi on uzeo isti i pitao "ko je bacao ovaj LI MUUN". A da je bilo nekih "težih" uvreda ili izjava, koliko znam nije.
Opet, ni ja ne tvrdim da se stvari koje si nabrojao nisu 100% desile, ali opet, čuo bih za tako nešto.
Uglavnom skrenušmo s teme...pa de vratimo na istu Gimnazijalci su uber-gay, a prvi međ jednakim tamo je Vanja :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 13:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
1. To za bacanje stolova i stolica je nazanimljivo, mnogo je zanimljivije kad izneseš stolicu u torbi (propisno sklopljenu). Stolovi su se lomili samo prilokom preskakanja dva-tri spojena stola i prilikom sankanja niz stepenice (negdje samimao i snimak).

2. Bilo je barem 5-6 likova u mom razredu kojia je fetiš bio lomljenje prekidača, naravno uvijek je krivica padala na crvenu smjenu.

3. Klincova su gađali kredom, iznosili mu tablu i zajebavali se dok ga nisu izbacili iz škole (a bio dobar čovjek niko nije imao manje od 3).

4. Moguće je bacati dijelova namještaja na krov od sale, zadnja učionica na drugom spratu je nešto viša od krova sale i izvodljivo je. Mada je zanimljivije bilo ubacivati manje predmeta u salu kroz rešetke prozora, uglavnom kreda, čep od flaše i kuglica od miša dok nisu nabavljeni laserski.

5. Rupe u zidu su bile samo u jednoj učionici, ona u podrumu ali tamo je bila drvena pregrada ako se dobro sjećam.

6. Dobacivanje je bilo interesantno samo iz učionica na prvom spratu, do Jevrejske. Svako žensko koje prođe ulicom bilo je mama, interesantno bilo gledati kako se okreću (dok jednom nije uletio direktor i ponovo nas prebacio u podrum). Iako su svi podrum doživljavali kao kaznu nama je bio omiljen, u hodniku smo par puta igrali i ragbi. Gađanje stolicama u podrumu je bilo takođe zanimljivo jer su prozori bili relativno visoko pa se nisu mogli razbiti a eventualna šteta se brzo sanirala jer je majsta bio blizu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

џонтра вјеруј ми није ме нико лагао :) ако ће ме лагати најбољи пријатељи које знам 17 година, е онда јебига :D

а зипо је ето потврдио ово што сам ја причао.

иначе ови за које ја ово причам су ишли прије неколико година у ЕТШ. '88 годиште
IV 1 уколико се не варам :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

onda su ti navodi možda i tačni, jer to je druga smjena u pitanju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Gimnazija nije bila zajebantska škola dok sam ja u nju išao. Znalo se dobro ko je profesor a ko učenik. Veći ispadi su po pravilu nagrađivani ukorom direktora, višečasovnim tretmanom kog školskog psihologa i nerijetko izbacivanjem iz škole, zavisno od prestupa. Da je bila bubatorska, nije, samo su kriteriji znali biti povisoki pa se moralo učiti ako misliš završiti školu. Ja sam redovno išao na popravni iz matematike jer sam htio da imam neki društveni život :) (šta ćeš, volio sam visiti u ksetu, ići stalno na basket, tandrljati po instrumentima i prolupavati sa svojim kološarima negdje u gradu ). Nije bio rijedak slučaj mamurnih i zaspalih na časovima. Riba em nije bilo baš nešto dobrih, em su uvijek bile okupirane nekim svojim fiks idejama ( kako navući prosjek za faks, kako izgraditi sebi status odrasle i ozbiljne osobe, kako smuvati najboljeg košarkaša ) tako da, ako ne razmišljaš na taj način, nisi baš imao dodirnih tačaka s njima.
Znam samo da je meni bio isfur što su svi već u srednjoj školi sebi gradili neku karijeru tj. mnogi su već u prvom razredu znali na koji će faks što je meni bilo nekako nezamislivo, činilo mi se da pretjeruju. Možda baš zbog toga oni sada vise na šankovima, vataju se po nekim mračnim ćoškovima, ne spavaju noćima, gomilaju gradivo :) na faksu jednom riječju prolupavaju, dok meni više ništa nije zanimljivo i pretvorio sam se u nekog čika penzionera koji veoma rijetko izlazi, i smara ga kad mora da izađe. Ko je sad tu pametniji, pišaj ga ako znam.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ima dosta istine u ovome sto Sajin prica.
ETS je nesto najgore sto mi se desilo u zivotu.
Medjutim dosta se i nauci, vec sa 18 gidina apsolviras sta je mito i korupcija, svi oblici sabanluka i provincijalizma...
Da je bolje piti pivo u KIC-u, kafu u sopingu, pusiti travu ispred skole nego biti na kontrolnom gdje ionako neces dobiti 2.
Desi se i na casu nekih zanimljivih trenutaka, npr. da ucenik kaze profesorici "ti meni da das 1"...otme dnevnik i kaze "sada cu ja tebi dati 1". (uz pominjanje majke i sav taj folklor). itd...itd...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@nasmjeshiti luzer: Kada si ti to išao u Gimnaziju?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Činjenica je da je najveće dno društva lako nalazilo svoje mjesto u ETŠ, što bi block out rekao, al godine koje provedoh tamo ne bih mjenjao nikad...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
majko mila....pa ja čitajući sve ovo skontah koliko je moj razred bio miran ko bubica :lol: nit je bilo previše provociranja profesora a o gađanju stolicama,razbijanju šaltera i ostalim nabrojanim nije bilo ni riječi..

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Panzer je napisao:
@nasmjeshiti luzer: Kada si ti to išao u Gimnaziju?

Men' s' čini da sam srednju završio 2002-ge.

Sjećam se da su, kad smo mi bili četvrti ili treći, na prijemni došla neka djeca što nisu znala sabrati dva razlomka, a čujem da su kasnije i ukinuli prijemni u gimnaziji. To je za mene bio znak propadanja institucije koja je ranije nešto valjala(ja to tako gledam, a bio sam loš đak u srednjoj...zamisli kako to vide oni bolji.)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aham pošto sam ja došao 2006. u Gimnaziju i prvo ovo za ženskadiju mi je čudno. U mojoj generaciji se mogla baš dobra žetva napraviti, a i one koje su došle kada sam ja bio 3. razred nisu ništa lošije. Druga stvar je da mi je čudno i ovo tvoje za imanje i neimanje društvenog života. Ja sam sve četiri godine bio odličan, a redovno sam išao na kafe, izlazio i odvaljivao se vikendima i tako, bilo mi je zanimljivo u svakom slučaju... :)

EDIT: Čuo sam da je do te 2002. u Gimnaziji sve bilo bruku sjebano, da je to bilo opšte rasulo i da se na momente jedva moglo nazvati školom... :?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 333 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]