banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2011, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I na Sport klubu ce biti prenos :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jest pjeva 'odza u pozadini utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Vuk_samotnjak je napisao:
Jest pjeva 'odza u pozadini utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dodaju se solidno pred svojim golom, kad ih ima 9!!! Prebace loptu na protivničku polovinu, nigdje nikog...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
има ту неких помака на боље али код нас људи хоће да одмах играмо као Барселона. Не може преко ноћи, али су видљиве двије ствари пуно випе трчања и маркације као позитивне и пуно непоѕнавања основних елемената игре као негативна. Имамо играче који још не знају примити лопту :(

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Исувише је рано за неке озбиљније анализе. Али рецимо... слажем се да смо лоши у скок игри, и у нападу и у одбрани. То се видјело и у уторак и данас.

У одбрани најстабилнији дјелује Карлеуша, и као бек и као централни играч. Нинков (ако не оде), Ади (ако буде константан и без гафова), Вилотић (док се види какве ће посљедице имати болест на његову психу) и можда Ћосић (дјелује као школован играч, али је већину дуела изгубио у уторак). Рељић није за ФКЦЗ, то се видјело и у првом дијелу сезоне.

Овај офанзивни дио тима је тешко и коментарисати, јер се није имало шта видјети у ова два меча у уторак у данас. Неко бљесне, споје два потеза и онда иде грешка у додавању или лош центаршут. Короман и даље невиђено туши лопту кад је добије близу супарничког шеснаестерца.

Мени се чини да Жути гура неку игру, да се зна како иде лопта, ко је износи, тјера их да се крећу без лопте (поготово се то чуло у уторак кад су се добро чула његова добацивања у преносу). Е сад, питање је да ли има ко то да игра...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Управо то недостаје сигурности да неко прими и пренесе лопту. Лазовић је брз са лоптом али се погуби на крају, Вешовић има борбеност али и потез више, док се са Короманом никад не зна - некад дода некад не :) иначе превелик је јаз између задњих и офанзивних везиста, посебно Мићка и Евандра ту настаје проблем са бржом трансформацијом
у систему 4-3-3 кључни су задњи везни и офанзивни бекови, што ми нажалост на жељеном нивоу нема

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Brigate BL je napisao:
има ту неких помака на боље али код нас људи хоће да одмах играмо као Барселона. Не може преко ноћи, али су видљиве двије ствари пуно випе трчања и маркације као позитивне и пуно непоѕнавања основних елемената игре као негативна. Имамо играче који још не знају примити лопту :(
Potpisujem.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Al zato kod svakog prekida,i centarsuta u sesnaesterac, igraci se pogube, ko Sasa Matic u luna parku.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Ovo su pripremne utakmice i pripreme nisu gotove . Vidicemo kad pocne prvenstvo kako cemo igrati , uglavnom se bar trude i vise trce :)

http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/02 ... -u-zvezdi/

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ljudi , pa ovi nasi igraci kao da se prvi put susrecu sa bubamarom...nismo se adekvatno pojacali i po svemu sudeci ocekuje nas mucenje i drugom delu sezone...pa pasa nismo odigrali za celu tekmu a da ne pricamo o nekoj izradjenoj akciji ili ne daj boze sutu ka golu...Mikic i Reljic ne bi trebalo da konkurisu za mesto ekonoma u Zvezdi a kamoli da se ozbiljno racuna na njih...nema razloga za optimizam ipak se previse krsa nakotilo u Zvezdi i oko nje...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Ljudi , pa ovi nasi igraci kao da se prvi put susrecu sa bubamarom...nismo se adekvatno pojacali i po svemu sudeci ocekuje nas mucenje i drugom delu sezone...pa pasa nismo odigrali za celu tekmu a da ne pricamo o nekoj izradjenoj akciji ili ne daj boze sutu ka golu...Mikic i Reljic ne bi trebalo da konkurisu za mesto ekonoma u Zvezdi a kamoli da se ozbiljno racuna na njih...nema razloga za optimizam ipak se previse krsa nakotilo u Zvezdi i oko nje...

Upravo, i zato treba vremena da se taj krs odstrani, a to ne moze preko noci na zalost.. Samo da Prosinecki ostani neko duze vrijeme posto imam stvarno dobar osjecaj u vezi sa njim..

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Treba volje i smjelosti da se krs odstrani pre svega igracki krs...Prosto ne verujem da ni trener,ni sportski direktor ,ni presednik ne vide da brigel,guma,Reljic,kiksoljub,Mikic ,karleusa ni u ludilu ne bi tebali zaduziti crveno beli dres...sad pitanje je zasto ne vide ili nece da vide ...ima tu mutnih radnji ,pa ovaj guma se sa svojim neznanjem sepuri u zvezdi vec 5-6 godina nije to slucajno...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tosic nije los, ulazi u formu, ne znam zasto ga kudite.... Za ostalo se slazem......
Al uzevsi u obzir da je nas jucerasnji protivnik dosta bogatiji od zvezde i da je u proteklih nekoliko godina potrosio skoro 10 miliona za pojacanja nije ni ovo lose.... Uz malo srece(a vrijeme je da nas pogleda) mozemo ladno dobiti i partizan i vojvodinu....

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Od četvrtka uveče u crveno-belom taboru prisutno je novo lice. Na preporuku Stevice Kuzmanovskog trenera jermenskog Banantsa iz tog kluba je na probu stigao levi vezni fudbaler Arsen Balabekijan.

Ovaj momak koji je u petak odradio prvi trening sa izabranicima Roberta Prosinečkog odigrao je sedam utakmica za mladu reprezentaciju Jermenije, uspeo je čak i da debituje za najjači državni tim.

O njegovoj sudbini odlučivaće se pred polazak u Beograd, a po dolasku u glavni grad Srbije 17. februara očekuje se dolazak još jednog inostranog fudbalera na probni rad.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Levi bek Nikola Ignjatijević rano jutros krenuo je put Temišvara, gde će se priključiti radu svoje nove ekipe Politehnike. Dogovorena je šestomesečna pozajmica sa pravom otkupa na leto.

http://www.crvenazvezdafk.com/ignjatije ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nisam ni mislio da su zaradili neki dinar...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odose Trifunovic i Djordjevic u uzbekistan negdje :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Odose Trifunovic i Djordjevic u uzbekistan negdje :)

Konacno da se rijesimo panjine :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]