banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 07:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2011, 15:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Kako onda HV nije preuzelia taj fantasticni koncept odbrane od ABiH?

Možda zato što je rat u Hrvatskoj počeo prije rata u BiH?
Iskreno da ti kazem da uopste nije bilo tesko tako ih prikazati. Sve su radili da tako izgledaju i tako se ponasaju. Bilo je materijala na pretek i jos uvijek ga ima. A najveci krivac te "iskrivljene" slike o njima su oni sami. Znam da je to strasno tesko prihvatiti pa se radije pribjegava izjednacavanju krivice, kada se vec ne moze prebaciti na drugog. Razumijem ja tebe u potpunosti. Nije do tebe.
Ko je kriv i ko je u pravu pokazaće vrijeme....Možda ja i ti to nećemo dočekati ali to je u opštoj konstelaciji stvari nebitno.Ti ćeš sada kao i svi papagaji reći da je sud u Hagu pokazao ko je kriv,a ja ću te podsjetiti da je isti sud rekao da rat u BiH nije bio agresija i da Srbija nije agresor i da bi trebalo prihvatiti autoritet suda u obe stvari,a ne kako nam se ćefne....
p.s.
Ozbiljno razmišljam da uradim neku reklamu za ovaj forum na sa-x portalu,ne bi li malo kvalitetnije provokatore privukli ovamo....Ovi se sada samo ponavljaju...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
:)))

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
_zoka, lud si za desetku :)

Ali bez zajebancije, nisam bio tamo dosta dugo pa sam primjetio da se pored onih nekoliko zagrizenih danguba pojavilo dosta kriticki nastrojenih forumasa. Mada se trenutno uglavnom svodi na SDP clanovi vs. ostali. Napokon malo brinu svoju brigu.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 01:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.youtube.com/watch?v=xyccd4ka ... r_embedded

Погледајте видео. Помиње се и Сребреница, Ердемовић...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Silvio Dante je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=xyccd4kaQSs&feature=player_embedded

Погледајте видео. Помиње се и Сребреница, Ердемовић...

http://www.youtube.com/watch?v=bOjnTpBD ... r_embedded
О заробљеним француским пилотима 1995

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Vozdra jaro. Slobodno ti naprravi reklamu na SA-X forumu. Ali ces onda morati uvesti cenzuru sto i nije bas strano na ovom forumu. Meni je svakako blizi ovaj banjalucki forum. Sto se tice Haga i osudjenih u njemu, to si u pravu. Sve je tamo zapisano, i ostace tamo zauvijek. Ne moze se to izbrisati. Kao ni presuda da Srbija nije izvrsila agresiju na BiH. A sto sam ja, a mozda i ti bio zivi svijedok kada su Srbijanci i Crnogorci dolazili u Bosnu da pljackaju i ubijaju to je druga stvar. Sto su Bosanskohercegovacki advokati koji su predstavljali Bosnu na tom sudu, talaske za Srbijanske, to je opet druga prica. Srbija nije izvrsila agresiju na BiH, Srbija je malo izvrsila agresiju na BiH. Ali kada malo bolje razmislim, mozda Srbija i nije izvrsila agresiju na BiH, ali sam siguran da su je Srbi izvrsili. Samim cinom proglasenja tzv srpske republike BiH.
Ja sam apsolutno za to da se treba postivati odluke medjunarodnog suda i da treba stvari nazivati pravim imenom. Ako su ljudi rekli da je vojska RS napravila genocid u Srebrenici, i da Srbija snosi krivicu sto nije zaustavila, a mogla je, onda to treba prihvatiti. A ne, na samo pominjanje rijeci genocid brisati postove, uvoditi cenzuru i prisjecati se nekih dogadjaja koji su se desili prije 100 godina. I naravno pravdati genocid nekim davnim zlocinima pocinjenim nad Srbima.

Nema nikakve potrebe da me guras sa banjaluckog foruma na tamo neki sarajevski. Neka na tom sarajevskom forumu pisu oni koji su pobjegli iz Sarajeva u Banjaluku. Neka sa svojima muku muce kao sto ja sa svojima na ovom forumu provodim lijepe i nezaboravne trenutke.
Zivio i ti meni. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 09:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Ali kada malo bolje razmislim, mozda Srbija i nije izvrsila agresiju na BiH, ali sam siguran da su je Srbi izvrsili. Samim cinom proglasenja tzv srpske republike BiH.

Jeste,tu si totalno u pravu.Moj tata je prvo izvršio agresiju na stan moga dede,a onda i na vjekovno imanje na Manjači.Odatle je otišao u agresorski pohod na Drvar,Grahovo,Glamoč,B.Petrovac i ostale vrleti mrske nam Bosne.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
А пази код мене ситуације, мој тата извршио агресију на кућу и имање мог деде у Травнику, али срећом ту су се нашле неке брадате чике које вичу алаху екбер и успјеле одбранити имање и кућу од агресора и ето ти свих нас у Бањалуци и агресорској и геноцидној Републици Шумској!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 11:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Hvala Bogu na bradatim čikama iz arapskih zemalja.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sto se tice Haga i osudjenih u njemu, to si u pravu. Sve je tamo zapisano, i ostace tamo zauvijek. Ne moze se to izbrisati. Kao ni presuda da Srbija nije izvrsila agresiju na BiH. A sto sam ja, a mozda i ti bio zivi svijedok kada su Srbijanci i Crnogorci dolazili u Bosnu da pljackaju i ubijaju to je druga stvar.

A sta su radili bradate cikice iz sudana, irana, UAE i drugih prijateljskih zemalja?
Onda su i te zemlje izvrsile genocid. Srbija je branila teritorij zajednicke drzave kojoj je tada pripadala i branila je svoj narod tamo. Koga su ovi drugi branili?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ma nemate vi pojma.... Ako wolfsburg_rapsodija kaže da je Srbija izvršila genocid onda je tako... i nema dalje polemike.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

hehe
Nisam rekao da je Srbija izvrsila agresiju na BiH, nego da je Srbija izvrsila malo agresiju na BiH. Sto se tice tvog tate, tu se ne bih mijesao.
Ali ne sjecam se da su Bosnjaci proglasili npr bosnjacku republiku BiH,ili da su Hrvati proglasili Hrvatsku republiu BiH. Sjecam se vrlo dobro da su to Srbi uradili i proglasili srpsku republiku BiH. Ne treba biti puno pametan da bi se doslo do zakljucka da su onda oni izvrsili agresiju na BiH.
Sa stajalista Srba to ce vjerovatno izgledati smijesno, pa si ti opravdano naveo te primjere. Kako neko moze izvrsiti agresiju na svoju zemlju bosansku, kada tu zivi vjekovima? Moze. Tako sto ce izvrsiti etnicko ciscenje,(na nagovor Srbijanaca) i protjerivanje svih onih koji nisu oni. I nazvati citavu BiH srpskom. Ali plan nije uspio pa se prihvatila rezervna varijanta RS na pola BiH, a sprovodioci te ideje su zavrsili po evropskim kazamatima.

Srbija nije branila teritorij zajednicke drzave jer je Bosna i Hercegovina bila drzava kada su Srbijanci pravili zulum po bosanskim gradovima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Хрвати су имали Херцег Босну. Тако да су и они прогласили Босну својом је л`.
Прогласили сте је и ви муслиманском, зелена трансверзала, Алијина повеља, увоз талибана из арапских земаља итд.
Уз то сте били подјељени, тако да су се Бабини борили са Србима и носили тробојке на рукавима.
Јесу ли онда и они агресори?
Бабо пола рата хранио Бањалуку јајима.
Етничко чишћење сте извршили и ви, са вашег дијела Босне, тј. из градова гдје сте били већина. Ако ти није јасно, Босна је подјељена на српски, муслимански и хрватски дио.
Не видим ја нигдје неку мјешану средину као прије рата.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da stvarno, zahvalite se bogu, da nije bilo bradatih cika vi se ne bi imali za sta uhvatiti kao kontraoptuzbu. Ali hvala bogu pa oni nisu Bosanci i mozemo reci da nam je obraz cisci nego Srbijanski. Realno gledajuci, te cike su nam nanijeli vise stete nego dobroga. Isto bi bilo i bez njih. Samo sto ne bi bilo oruzja iz islamskih zemalja. Nece Arap slati oruzje, a da mu ne pustis ljude da sire svoj radikalni islam. Te cike nisu dosle u BiH direktno, nego su svi dosli preko Hrvatske uz blagoslov Hrvata,tako da i oni snose dio krivice. A nisu ih ni dzaba pustali, uzimali su 30% od svog naoruzanja koje je islo za ABiH.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nemoj da zaboraviš 2000 Rusa, Grka i sl. I oni su izvršili malo agresiju, a što ne reći i malo genocida.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Aleksandre pogledaj film "Jedinica". Informisi se malo, nemoj biti tako naivan.
Gdje je ta hercegbosna?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

филм је теби извор информација?

Slika
ето је, херцег босна.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 17:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Aleksandre pogledaj film "Jedinica". Informisi se malo, nemoj biti tako naivan.
Gdje je ta hercegbosna?

Hrvatska republika Herceg-Bosna,hrvatski dio Muslimansko-Hrvatske federacije koja je nastala sporazumom u Vašingtonu,a kasnije promjenila ime u Federacija Bosne i Hercegovine.
Citiraj:
Hrvatska zajednica Herceg-Bosna, kao politička, kulturna, ekonomska i teritorijalna organizacija hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini utemeljena je 18. novembra 1991. godine.
Obrati pažnju na ove podebljane dijelove.
Osnovana je od strane političkog vrha Hrvata u Bosni i Hercegovini, kao odgovor na ratna dejstva u Bosni i Hercegovini protiv Hrvata u toj zemlji. Hrvatska zajednica Herceg-Bosna 28. avgusta 1993. prerasta u Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu, kao hrvatsku upravnu jedinicu u sklopu Bosne i Hercegovine. Hrvatska Republika Herceg-Bosna kao politička i teritorijalna celina je ukinuta potpisivanjem Vašingtonskog sporazuma, 18. marta 1994. godine.
Citiraj:
Republika Srpska je osnovana 9. januara 1992. godine pod nazivom Srpska Republika Bosne i Hercegovine, kao reakcija srpskog naroda na referendum o nezavisnosti BiH od SFRJ kojeg su tražili Muslimani i Hrvati. Republika Srpska Bosna i Hercegovina je proglašena za federalnu jedinicu Jugoslavije.
Ali ne sjecam se da su Bosnjaci proglasili npr bosnjacku republiku BiH,ili da su Hrvati proglasili Hrvatsku republiu BiH.
Bošnjaci nisu mogli proglasiti "Bošnjačku republiku" prije jer u tom momentu nisu postojali kao narod.Postojali su Muslimani.

Srbija nije branila teritorij zajednicke drzave jer je Bosna i Hercegovina bila drzava kada su Srbijanci pravili zulum po bosanskim gradovima.
Istom logikom,i Srpska republika Bosna i Hercegovina se razdružila sa Bosnom i Hercegovinom i napadi ABiH se mogu proglasiti agresijom.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
@wr
Čim ste svezali zastave počeli ste ono što niste dovršili od 41' do 45', šta ste očekivali da će Srbi mirno da puste da ih koljete, e malo ste se zaebali ovaj put, dakle, Srbi su zadnji u BiH osnovali svoju nacionalnu stranku, ali su zato prve žrtve bili Srbi i prve spaljene kuće bile su srpske, prema tome još ste i dobro prošli.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCZXNYR71es[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2g2AvsTkg8g[/youtube]

и слично!

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]