banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2003, 20:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2003, 11:42
Evo ja cu staviti dvije lekcije sexologije.

SlikaMale tajne velikih majstora:
1. abecedna lizalica -probajte da jezikom pravite pokrete u obliku slova abecede ili azbuke, jedno po jedno, preko i oko klitorisa. Još i pre nego dodjete do poslednjeg slova vaša partnerka &e biti na "sedmom nebu". Ako niste dovoljno pismeni, možete se zadovoljiti svojim imenom ili brojevima od 1-9.
2. ledena lizalica : ovde koristite kockice leda. Ne možete uzeti bilo koju kockicu leda koja stoji dugo u frizu. Led mora da bude relativno topao spolja, da po&ne da se topi, bez oštrih ivica i sa malim slojem vode koja se stvara topljenjem. Najbolje je prvo staviti u svoja usta i probati. Uzmite vrlo male kockice leda. Ili sa&ekajte da se one ve&e dovoljno otope. Držite led ili u vašoj šaci ili ustima. Možete vašu partnerku stimulisati ili prstima ili jezikom, pa onda postepeno uvesti led u nju. Ili jednostavno ledom ohladiti vaš jezik ili prste, tako da vaša partnerka oseti tu promenjenu temperaturu i ose&aj kad je oralno stimulišete. Možete naizmeni&no koristiti led za hladjenje i &aj ili kafu (ne suviše vru&e). Ovakva kombinacija može biti veoma stimulativna za vašu partnerku.
3. Mentol bombone protiv kašlja : ove bombone deluju tako što stimulišu sluzokožu nosa ili ždrela tako da ose&amo kao hladjenje i peckanje. Sluzokoža vagine je još jedna sluzokoža gde one mogu imati isti efekat. Samo treba obratiti pažnju na slede&e: koristite bombone bez še&era, zbog eventualne gljivi&ne infekcije vagine. Èini se da bombone koje sadrže še&er treba izbegavati kad ve& postoji gljivi&na infekcija vagine. Ako je nema, teško je pretpostaviti da &e je one izazvati, ako to ve& nije u&injeno preko prsta. Uzmite prvo bombone u vaša usta, i sisajte ih, tako da dobiju idealan okrugao oblik, pogodan da budu stavljene u vaginu vaše partnerke. To je najbolje u&initi sa vašim prstom, ako &ete ga koristiti kombinovano sa cunnilingus. Druga varijanta je da bombonu stavite u vaginu pa uvedete penis. To može biti poseban doživljaj za oboje. Ako se odlu&ite da ne stavite bombonu u vaginu, onda je najbolje sisajte pa sa pljuva&kom koja je natopljena saržajem bombone ližite vašu partnerku, kao što obi&no radite. Ovo nije kao "prava stvar", ali isto može biti veoma uzbudljiva. Takodje možete da dišete ili duvate lagano na njene genitalije, tako da ih struja mentol-vazduha nadražuje. Jedna oblast se &esto zaboravlja, a to je cervix (grli&) uterusa. Pri tome treba voditi ra&una da ako žena nije dovoljno stimulisana dodir može biti bolan, ali ako se korektno uradi može biti veoma korisno za stimulaciju. Ve& smo napomenuli da žena mora biti veoma uzbudjenja. Grli& se nalazi duboko u vagini, na 180o od G-ta&ke. Takodje vodite ra&una da li žena koristi dijafragmu ili drugo kontraceptivno sredstvo koje pokriva grli&. Najbolje po&eti nežnu stimulaciju na bo&nim stranama i donjoj strani grli&a. Kasnije možete kružiti sa jednim ili dva prsta, tako da žena može da oseti pokrete kroz sam cervix. Koliko jako treba pritisnuti, kao i kod drugih na&ina stimulacije, zavisi od svake pojedine žene.

Još jedna stvar koja uvek privla&i pažnju je "ukus" ženskih genitalija. I tu postoje razlike od žene do žene. Naravno, pre svega mora se voditi ra&una o higijeni. Siguran sam da mnogi muškarci na osnovu toga i odlu&e da li da i dalje ostanu sa nekom partnerkom posle prvog "bliskog" susreta sa njenim genitalijama. To zavisi i od reakcije svakog pojedinog muškarca na mirise. Neki reaguju snažnije, to su tzv. feromon-pozitivni, a neki slabije. Ali, bez obzira na to, na ukus se posle izvesnog vremena ponavljanja cunnilingus-a, naviknete kao što se naviknemo na ukus kafe ili pi&a, jer ga vezujemo za lep ose&aj koji ide uz to. To bi isto trebalo da se desi i ovde. Zato (sa izuzetkom žena koje ne vode ra&una o higijeni ili imaju problema sa vaginalnim sekretom) ne možemo prihvatiti izgovore nekih muškaraca da ih cunnilingus odbija zbog neprijatnog ukusa i mirisa. To su samo izgovori ili sebi&nih ljudi, koji bi da dobijaju sve a ništa ne daju, ili onih koji se plaše da ne&e biti u stanju da prirede zadovoljstvo svojoj partnerki.

Ako se vaš jezik umori, preporucujemo vam nekoliko interesantnih tehnika da i dalje nastavite. Prvo, umesto da pokre&ete direktno vaš jezik, pokre&ite celu vilicu, tako &e se i jezik kretati. Ako se umorite od ovog, onda po&nite da pomerate celu glavu gore-dole &ime &e i jezik nastaviti da se pomera preko klitorisa vaše partnerke. Ako se kona&no vaš vrat umori, onda imate finalno rešenje da lagano, ritmi&no pokre&ete &itavo telo napred-nazad, u istom ritmu i brzini kojom ste vršili i ranije pokrete. Za muškarce koji nemaju dovoljno snage, posebno ako su im parnerke one kojima su potrebni sati da dožive orgazam, ovo su jako dobre tehnike. Naravno, &im se vaš jezik odmori, onda se vratite sa ovih jednostavnih, ritmi&kih pokreta na vaše "akrobacije" jezikom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2003, 20:31 
Početnik
Početnik

SlikaNapredne tehnike: G-tacka.

Danas vecina autora smatra da ovo podrucje zaista postoji i da kod više od 50% žena predstavlja najbolji nacin za snažan i produžen orgazam.
G-tacka je ustvari malo uzdignuce na zidu vagine, velicine od 1-3cm, koje reaguje na laki pritisak.
Taj deo vagine ima vecu gustinu nervnih vlakana i sekretuje materije slicne onima koje stvara prostata kod muškarca.
Kako pronaci G-tacku vec smo detaljno objasnili na drugom mestu.
Ukratko, vaša partnerka leži na ledjima, sa raširenim nogama.
Sa vašim ispruženim prstima udjite u vaginu, tako da vam dlan bude okrenut nagore.
Onda najbolje srednji prst savijte prema sebi, kao da pokazujete "dodji ovamo".
Pri tome deo koji budete pritisnuli je otprilike G-tacka.
Još preciznije, ako možete da nadjete uretru (mokra&ni kanal) i pratite njen put u vagini, oseticete malo uzdignuce ako je žena uzbudjena.
Znaci žena mora prethodno da bude uzbudjena da bi mogli lakše da nadjete G-tacku, posebno ako je to novo za vas.
Zato G-tacka nije dobra za pocetno uzbudjenje, vec tek kasnije.
Ali ako je vec žena uzbudjena, onda je ovo podrucje najbolje da je dovedete do snažnog orgazma.
Polako je dirajte vašim prstom.
Lakše je da pogodite pravo mesto sa dva prsta, ali ovo ponekad može biti neprijatno za ženu, posebno ako je uska.
Kad ste našli pravo mesto onda nežno pritisnite, ne suviše brzo.
Vaši pokreti treba da budu ritmicki.
Najbolje je ako istovremeno radite vašim jezikom po njenom klitorisu.
Ako ste našli pravo mesto žena ce reagovati povecanjem uzbudjenja.
Nastavite dalje sporo, ritmicki, da vršite pritisak dok je ne dovedete do orgazma.
Orgazam koji se doživi stimulacijom G-tacke je razlicit od orgazama koji se dožive na drugi nacin.
Kod nekih žena mogu orgazmi usled klitorisne, vaginalne ili stimulacije bradavica da se razlikuju medjusobno, dok kod drugih mogu biti veoma slicni, ako ne isti.
Ali, orgazam kod G-tacke dovede da ženino telo reaguje na razlicit nacin.
Prvo, cesto izaziva "gurajuci" orgazam, tj. to podrucje se kontrahuje prema ulazu u vaginu.
Ako nadjete pravu kombinaciju da vi gurate nazad, pa opet dozvolite da to podrucje "gura" prema vama, u 50% žena možete izazvati da se ogazam produži, i postane mnogo duži nego obicno.
Kod nekih žena možete je držati i posle orgazma na platou, pa opet novi orgazam, pa plato i td.
Dalje, ovaj orgazam kod nekih žena izaziva oslobadjanje velike kolicine tecnosti (ženska ejakulacija) što je dobro, jer se orgazam može produžiti sve dok postoji vlažnost genitalnih puteva.
Kombinacijom "gurajuceg" orgazma i viška tecnosti, dobijete pravu ejakulaciju, kao kod muškarca, samo boljeg ukusa. Ovo može biti toliko da neke žene misle da su se upiškile.
Ali se ovo veoma retko dešava.
Jer i kod žena i muškaraca, seksualno uzbudjenje sprecava mokrenje. Ovo je urodjeni refleks, jer urin(mokraca) predstavlja prirodni spermicid (ubija spermatozoide).
Erekcija koji muškarci imaju ujutru predstavlja delimicno odbranu organizma da se muškarac ne umokri dok spava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Lily, mnogo si opasna!
:D :D :D :P 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 09:10 
Početnik
Početnik

Nista strasno samo sa prosirenom mastom... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 12:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lily_BL je napisao:
Erekcija koji muškarci imaju ujutru predstavlja delimicno odbranu organizma da se muškarac ne umokri dok spava.

Ovo nije tacno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 12:56 
Početnik
Početnik

Dokazi mi suprotno,ja te castim picem u stefanu ili ne ne....Izaberi kafic valja... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Aleksandar je napisao:
Lily_BL je napisao:

Ovo nije tacno!

to znaci da se aco upiski dok spava obavezno :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 13:06 
Početnik
Početnik

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
i ja mislim da to nije tacno,imam i neke argumente ali nemam sad vremena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 15:53 
Početnik
Početnik

Kontam napravicemo malu diskusiju javice te ono nista....pa sta je ljudi niste siromasni valjda sto se tice sexa ili je jos uvjek ono stidim se..."BLAM ME" ....
Zelja mi je da cujem vase misljenje i da polemisemo ,al koliko vidim svi se stisli.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 16:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Ja bih napisao stogod ali me trenutno boli vrat i to od juce ujutro. Ma sav se pokocio :( Inace je sinoc bilo nekih momenata opustanja sa slatkim vrstama masaze ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 16:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
nisu svi lili!
mislim da sam ovaj teskt vec citao negde na netu i ima zanimljivih stvari u njemu.
istina je da erekcija utice na sposobnost mokrenja.kad dodje do potpune erekcije zatvori se mokracni kanal.

a sto se tice zenske ejakulacije...zanimljiva pojava! slusao sam momka koji je to dozivio sa zenom za vrijeme oralnog seksa...nesto mu je prsnulo po licu!
cujem takodje da sama ta pojava nije potpuno objasnjena odnosno da se neznaju svi njeni mehanizmi.

a sto se tice kockica leda...moram priznati da me je to iznenadilo. mislio sam da je to neprijatno.kad bi meni neko stavio kockicu leda na "odredjeno mjesto" u odredjenom trenutku mislim da bih vrsinuo! :D
ipak zanimljiva ideja...jeli ju lili probala? il isamo prepisuje tekstove?

da dodam i ja nesto!...
za djevojke...kad rade oralni seks...probajte mal oduze zadrzati jezik na gornjoj strani penisa, izbjegavajuci da ga dirate ispod. bar neko vrijeme.
to moze imati zanimljive efekte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
VRABAC je napisao:
i ja mislim da to nije tacno,imam i neke argumente ali nemam sad vremena.

heheh pa naravno da nije tacno ...
kada bi samo erekcija kocila refleks mokrenja onda bi udo bilo stalno erektilno (kekekkeek :P )

erekcija onemogucava da se javi refleks mokrenja, ali nije jedini razlog koji cuva osobu da se ne upiski :wink:

a to da onemogucava da se ne upiskis tokom noci, nije bash tacno! :)

ali tacno je kada je sexualna aktivnost u pitanju, kada je penis u erekciji stimulisan je jedan dio autonomnog nerv. sistema, a stimulacija toga sistema, blokira refleks mokrenja, isto je i kod zena(npr. mnogim zenama se poslije sexa, kada se opuste , onda im se pi-pi :D )

rio: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Lily_BL je napisao:
Kontam napravicemo malu diskusiju javice te ono nista....pa sta je ljudi niste siromasni valjda sto se tice sexa ili je jos uvjek ono stidim se..."BLAM ME" ....
Zelja mi je da cujem vase misljenje i da polemisemo ,al koliko vidim svi se stisli.... :roll:

Kako si dosla do zakljucka da su ljudi ovdje siromasni sto se seksa tice ili da su stidljivi?
Vjerovatno nas ima svih profila,godina i sklonosti,manje stidljivih i vise stidljivih,uglavnom sarolika druzina...

Ne znam zasto drugi nisu odgovorili,mogu ti reci samo za sebe.
Malo je tesko diskutovati o copy-paste tekstovima,gdje autor teme nije napisao nista sto bi nas uputilo kako treba shvatiti taj tekst,tj. cijelu temu.
Tesko je znati da li autor teme ocekuju da i mi nesto odradimo u copy-paste fazonu,a sto se nadovezuje tematski na postavljeno ili zeli da samo komentarisemo tekst koji je on postavio...
Buduci da si ti samo odradila copy-paste,bez nekog svog licnog stava o svemu,ni ja se nisam izjasnjavala,jer sam ocekivala da ces postaviti jos tekstova,tj. da si tako zamislila ovu temu... :wink:

rio je napisao:
nisu svi lili!
mislim da sam ovaj teskt vec citao negde na netu i ima zanimljivih stvari u njemu.

G - tacka i abecedna lizalica (negdje na sredini nalazi se abecedna lizalica,tekst o kockicama leda i sl.) :
http://www.yusexinfo.com/cunn.htm

Forum sa oba teksta:
http://www.bihweb.de/modules.php?name=F ... a7714430a1

Vjerovatno se moze naci na jos mnogo mjesta na netu...

No Lily_BL,dobro nam dosla na forum. :P
Ovo bih prokomentarisala.
Lily_BL je napisao:
Možete naizmeni&no koristiti led za hladjenje i &aj ili kafu (ne suviše vru&e). Ovakva kombinacija može biti veoma stimulativna za vašu partnerku.

Hm,dok napravis kockice leda,pa dok se polu-otope,pa opasnost da ne budu ostre ivice,em sto pri stavljanju u usta u dodiru sa zubima znaju izazvati bol - mislim da je mnogo lakse i bolje koristiti neko ohladjeno pice u kombinaciji sa nekim toplijim picem ili cajem,te tako mijenjati temperaturu jezika.
A i ne zelim znati kakav je osjecaj da neko stavi kocku leda u mene,a tek da stavi mentol bombonu,pa zatim u vaginu uvede penis :o ...nisam pristalica stavljanja bilo kakvih prehrambenih proizvoda u rupicu. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:
Aleksandar je napisao:
Lily_BL je napisao:

Ovo nije tacno!

to znaci da se aco upiski dok spava obavezno :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Hehehehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 20:33 
Početnik
Početnik

Pa recimo da sam sa bihweba i dosla....Taj tekst je postavila moja kolegica koju sam kuznula ovdje....prepoznala sam je :wink: A ta stiva ona meni salje na mail...redovno.....

Hvala na dobrodoslici.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2003, 07:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
ko mi ovde dira Saleta??? :evil:

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2003, 08:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Htio bih samo prokomentarisati onaj dio oko erekcije i uriniranja ..

TACNO je to da erekcija onemogucava uriniranje, TACNO je to da vecina jutarnjih erekcija kod muskaraca cuva krevet od mokrace, TACNO je to da je teze urinirati "za vrijeme" erekcije .. TACNO je i to da poslije seksa kad erekcija popusta vecina ljudi urinira (nakon orgazma uposti se tijelo i cak i ako nema velike potrebe za uriniranjem javlja se 'osjecaj')..

Dakle.. za one koji pricaju kako erekcija nema nikakve veze sa jutarnjim vrsenjem nuzde :>

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2003, 13:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
gdji strazaru budni, :lol: nek i od tebe covjek nesto moze nauciti :lol:

sve je dobro dok nema katanaca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2003, 15:49