banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
To nije do arene, nego do kablovskog operatera.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
kod mene je od pocetka .... kad upitas radnika Elte sta je sa Arenom, oni odgovore : to je do nas.

bas sam sinoc bio kod kolege u N. Varosi, kod njega je Netkom ... Arena , cist zvuk

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
80% vremena su smetnje,a vikendom i više,kad je najviše fudbala,Ne vredi taj paket ni 60 feninga

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Stanite,stanite, nesto mi nije jasno?! Ne znam jesmo li mi na istom kablovskom operateru. Jedan ovdje rece kako nema arene na digitali a ja ih upravo gledam i sve su tu. Na Netkomu je mozda dobra slika i zvuk, ali oni naplacuju 10 KM za paket Arenasport. To za smetnje moze biti i do samog risivera a i do kabla i da li je skretnicom preusmjeren na vise televizora, mada velika prospusna moc je kroz kabal pa tako nebi trebalo da ima sa tim problema. Ima smetnji, ali ne u tolikom obliku kako je naveo kameleon. Sto se tice vrijednosti tog paketa na Elti ne znam koliki ce biti ali ako ce imati problema kao sada, e onda ce tesko uspjeti da naplate svoj (ne)rad. Sad kad je dzabe uzivajmo jer poklonu se ne gleda u zube :-)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aurora Borealis 123 je napisao:

Tvoj prvi post i odmah u temu Elta Kabel. :lol:
Ja koliko vidim i ti prvi post i sva tri u temu Elta Kabel pa stvarno ne vidim razloga za to cerekanje :confused2:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sad kad je dzabe uzivajmo jer poklonu se ne gleda u zube :-)[/quote]
U čemu da uživam?"nema signala ili u kockanju slike? :lol: .Sad je ima i kod mene,od maloprije

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kameleon je napisao:
Sad kad je dzabe uzivajmo jer poklonu se ne gleda u zube :-)

U čemu da uživam?"nema signala ili u kockanju slike? :lol: .Sad je ima i kod mene,od maloprije[/quote]

Ja imam vec mjesec dana Opticum DVB-C risiver i jedino sto mi je u par navrata bilo kockanja slike ali ne u tolikom obimu da je bilo negledljivo. Fino sam napisao da provjeris u cemu je problem.
Najgora stvar je u tome sto pola kanala koji trebaju biti u normalnoj pretplati na digitalnoj kablovskoj su negledljivi ili totalno ne postoje. Ja se toga bojim jer kupio sam risiver bas za tu namjenu i treba samo da mi se desi da ga moram baciti u kantu za smece.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 01:00 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Jan 2011, 00:26
...dragi moj aurora, ja sam samo jedan obicni konzument vase usluge, a moje radno mjesto je samo geografski blizu jednoj o kancelarija nekog kablovskog provajdera!!!! i to eltinog!!!!!! a nemoj me ni pogresno shvatati, ja dok god imam sport klub, cak mi ni ne treba sport klub plus, ja sam vas vjeran platisa!!!! ali onog trenutka kad se kanal na broju 8 mog televizora zacrni ili promjeni u neki TRT info... gubite pretplatnika!!!!! a i jos je i veliki broj mojih poznanika koji misle isto kao ja!!!! stoga, ne brigaj, nego emituj!!!!! samo emituj kako je dosad bilo i od mene nece biti nijednog posta vise!!! i volio bih da ovo dodje o do tvojih nadredjenih, a ako si ti neko na takvoj poziciji, onda sam uspio u svojoj misiji prvog posta!!!! sportski pozdrav!!! :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Zvao sam retarda Dragoslava u Doboj,i kaze da zvuke Arene nije problem ni do Arene,a ni do njih vec do satelita koji isporucuje signal.
Sada ih boli k...,nikada ne moraju da je poprave!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 09:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ralekanja je napisao:
...dragi moj aurora, ja sam samo jedan obicni konzument vase usluge, a moje radno mjesto je samo geografski blizu jednoj o kancelarija nekog kablovskog provajdera!!!! i to eltinog!!!!!! a nemoj me ni pogresno shvatati, ja dok god imam sport klub, cak mi ni ne treba sport klub plus, ja sam vas vjeran platisa!!!! ali onog trenutka kad se kanal na broju 8 mog televizora zacrni ili promjeni u neki TRT info... gubite pretplatnika!!!!! a i jos je i veliki broj mojih poznanika koji misle isto kao ja!!!! stoga, ne brigaj, nego emituj!!!!! samo emituj kako je dosad bilo i od mene nece biti nijednog posta vise!!! i volio bih da ovo dodje o do tvojih nadredjenih, a ako si ti neko na takvoj poziciji, onda sam uspio u svojoj misiji prvog posta!!!! sportski pozdrav!!! :)
E svaka cast ja ne znam kad je neko nesto bolje napisao vezano za Eltu i Sportklub. Potpisujem ovo i vjerujem i ja da 95% ljudi koji vole sport je jos uvijek na Elti samo zbog Sportkluba.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 09:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Vuk Mandusic je napisao:
Zvao sam retarda Dragoslava u Doboj,i kaze da zvuke Arene nije problem ni do Arene,a ni do njih vec do satelita koji isporucuje signal.

Znači satelit ima brum :D :D :D A kako to onda Arenasport 2, 3, 4 koji idu u digitali, i gle čuda, sa istog satelita, nemaju brum u zvuku? Druga stvar, brum je stvar analogije... al dobro, ko smo mi da preispitujemo eltinu vrhunsku tehniku i satelite :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
To sam i ja pitao,a oni su rekli radimo na tome,bice rjeseno.

Na sve imaju odgovor,vazda rade na tome,i nikada nije do njih.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
<Enter_name> je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:

Znači satelit ima brum :D :D :D A kako to onda Arenasport 2, 3, 4 koji idu u digitali, i gle čuda, sa istog satelita, nemaju brum u zvuku? Druga stvar, brum je stvar analogije... al dobro, ko smo mi da preispitujemo eltinu vrhunsku tehniku i satelite :D

i kako to da arena1 odlicno radi na iptv-u i na netkomu....

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:09 
Voajer
Voajer

avlijas je napisao:
ralekanja je napisao:
E svaka cast ja ne znam kad je neko nesto bolje napisao vezano za Eltu i Sportklub. Potpisujem ovo i vjerujem i ja da 95% ljudi koji vole sport je jos uvijek na Elti samo zbog Sportkluba.
Pozdrav

hvala kolega, sada cekamo da aurora skenira ugovor ili da se uloguje dragoslav iz doboja!!!! :D :D :D poydrav!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Imaš ugovor na Eltinom sajtu

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kada bi samo ovako brzo rješavali probleme na mreži koliko brzo skeniraju dokumente, možda bi i ličili na firmu :D Uostalom, tužakajte se, pa ćemo vidjeti ko je bio u pravu... isto tako, ne bi bilo loše da vidimo i taj ugovor koji je uveo revoluciju u Republiku srpsku :D

PS Čemu DNS AAAA record ako vam sajt nije na navedenoj IPv6 adresi? Jel to implementacija nove tehnologije u cilju produženja učitavanja sajta (minut, malo li je)? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:59 
Voajer
Voajer

pogledao sam i cini mi se sve ok(nisam zalazio u detalje)...ajde drago mi je da je tako!!!!!! ali sta cemo poslije 01.12.2012.????? :)))))))) salim se! pozdrav!!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
posto zujenje na areni nece prestati volio bih meni neukom da objasnite kako da predjem na digitalni, koliko to kosta i da li uz cetiri arenesport mogu da dobijem ESPN america, to je onaj kanal sto ide na total tv a pusta americki fudbal i kosarku?

hvala

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ralekanja je napisao:

Pridruzujem se. Bez SK ne vrijedi ni 6KM a ne 12.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Frisky_Dingo je napisao:
posto zujenje na areni nece prestati volio bih meni neukom da objasnite kako da predjem na digitalni, koliko to kosta i da li uz cetiri arenesport mogu da dobijem ESPN america, to je onaj kanal sto ide na total tv a pusta americki fudbal i kosarku?

hvala

Na digitalnoj elti se neces usreciti zbog arene. Na digitali imas arenu 2, 3, 4 ali je arena1 opet sa analognog i zuji isto. Bas su kreteni neopjevani.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]