banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 28 Jan 2011, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ko moze nek predje na Mtel il Aneks:) ovi ce da se raspadnu

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
goxon je napisao:
ko moze nek predje na Mtel il Aneks:) ovi ce da se raspadnu

Na Aneks???? :lol: :lol: :lol: Jel to onaj Aneks kako navode Slovenci, jedini operater na Balkanu koji ima gubitak?? :lol: :lol: :lol:
Evo : http://slowwwenia.enaa.com/Novice/Posel ... zgubo.html

Vlasnici Sport Klub-a su vlasnici i Total tv. Total tv nema vise u ponudi Arene sport i sada ovdje Total tv gubi korisnike jer Elta ima u ponudi Sport Klub i Arenu 1,2,3,4, a Total tv ima samo Sport Klub. Zato se je Total tv odlucio preko svojih vlasnika da na bilo koji nacin reketira Eltu, da ne bi vise emitovala Sport Klub iako ima potpisan ugovor sa Eltom koji se jednostrano nemoze raskinuti. Na elti kazu da ovaj kanal nikada nece prestati emitovati jer placaju autorska prava za taj kanal i imaju ugovor sa Sport Klubom i da Sport Klubu prijeti kazna zbog reketiranja firme na takav nacin, jer ako su htjeli postici neka svoja prava za to postoji sud a ne rektiranje.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Čisto sumnjam da bi Sport Klub sebi dopustio ovakvu blamažu da nekoga bezrazložno optužuju...a isto tako sumnjam da Elta stvarno ima potpisan ugovor sa Sport Klubom (odnosno njihovim distributerom)... a to da TotalTV gubi korisnike zbog Elte :lol: Da si to napisao na humoru, možda bi ti i povjerovali :D Isto tako sumnjam da imaju potpisan ugovor sa Arenasportom iz 2 razloga: 1. nigdje se ne spominju na njihovom sajtu; 2. ne naplaćuju ništa za te programe, što vjerovatno znači da ništa ne plaćaju Arenasportu, što opet implicira da nemaju potpisan ugovor!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Ima istine u svemu što vi pišete.Malo mi je čudno da se kanal koji se već godinama emituje na Elti bez ikakvog razloga oglasi i optuži Eltu za ne ovlašćeno emitovanje baš sada i bez ikakvog objašnjenja.Ako je to istina valjda se objasni da li je ili nije obnovljen ugovor ili nešto drugo jer čisto sumnjam da bi Elta već par godina imala u svojoj ponudi Sportklub i promovisala ga preko medija a da za to nije imala ovlašćenja.Što se tiče konkurencije između Elte i Totala to mi je baš smiješno a o Aneksu neću ni da pričam.Za Arene si vjerovatno u pravu jer nešto sumnjam da je Elta toliko humana i dobra prema svojim korisnicima da nam isporučuje full paket Arena sporta džaba .To već dugo traje i ja sam sretan zbog toga jer imam digitalni resiver ;-)
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:07 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
Čisto sumnjam da bi Sport Klub sebi dopustio ovakvu blamažu da nekoga bezrazložno optužuju...a isto tako sumnjam da Elta stvarno ima potpisan ugovor sa Sport Klubom (odnosno njihovim distributerom)... a to da TotalTV gubi korisnike zbog Elte :lol: Da si to napisao na humoru, možda bi ti i povjerovali :D Isto tako sumnjam da imaju potpisan ugovor sa Arenasportom iz 2 razloga: 1. nigdje se ne spominju na njihovom sajtu; 2. ne naplaćuju ništa za te programe, što vjerovatno znači da ništa ne plaćaju Arenasportu, što opet implicira da nemaju potpisan ugovor!

Postoje svi ti ugovori o kojima ti pricas, ajde da se kladimo 5:1, ja ulazem 1000 KM, ti samo 200 KM i onaj koji je upravu dobija sve. Može?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Druže, meni ni u džep ni iz džepa što sam ovo napisao; ako ovo što sam napisao te pogađa na bilo koji način, mislim da si sa tim sve rekao. Isto tako, ovo su zapažanja ne baš tako zadovoljnog korisnika Elte koji nažalost nema mogućnost izbora... mislim da bi Elta trebala malo da poradi na kvalitetu svoje usluge, a ne da se s nama (nezadovoljnim korisnicima) prepucava preko foruma...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Druže, meni ni u džep ni iz džepa što sam ovo napisao; ako ovo što sam napisao te pogađa na bilo koji način, mislim da si sa tim sve rekao. Isto tako, ovo su zapažanja ne baš tako zadovoljnog korisnika Elte koji nažalost nema mogućnost izbora... mislim da bi Elta trebala malo da poradi na kvalitetu svoje usluge, a ne da se s nama (nezadovoljnim korisnicima) prepucava preko foruma...
E za ovo svaka čast! Pošto momak zna situaciju i otvorio nam je oči u vezi Sportkluba pa bi nam mogao i objasniti zašto na digitali ne radi pola kanala ili su negledljivi kao Sportklub i D kanal,a na Internet stranici nema nikakvih promjena i sve stoji kao da je idila. Ubih se gledajući Wild geographic, TV Amna,Tv Slo 1 i 2,Reality,TV BiH, BBC Prime? ,dva Tv 1000 jedan sa prevodom drugi ne, RTCG, TOP music, Atlas, OTV Valentino... Na analogiji ubih se gledajući TV Istočno Sarajevo,D kanal i Rusia Today tek odnedavno a TV1,Njemački RTL totalno ne gledljivi zbog smetnji a zvuk na Sportareni 1 očajan ili negdje se masa u kablu odvojila.
Znači gospodine ako si radnik Elte potrudi se da se riješe primarni problemi a to vezano za Sportklub će se vidjeti u bliskoj budućnosti ko je kriv a ko nije.
Manite se šuplje i radite svoj posao.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 00:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Jan 2011, 00:26
...ja cu preci na total, to nema smisla, sportklub je jedan od razloga zbog kojih se ljudi odlucuju za nekog provajdera...ali se nadam da ce ili platiti ili rjesiti problem, jer nema zivota bez englekog fudbala vikendom!!!!! :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 00:58 
Početnik
Početnik

ralekanja je napisao:
...ja cu preci na total, to nema smisla, sportklub je jedan od razloga zbog kojih se ljudi odlucuju za nekog provajdera...ali se nadam da ce ili platiti ili rjesiti problem, jer nema zivota bez englekog fudbala vikendom!!!!! :D :D :D :D :D

Tvoj prvi post i odmah u temu Elta Kabel. :lol:

Da naravno vidi ovo, samo zbog sport Kluba se odlucuju za nekog provajdera. Kakve gluposti pises. Vidim da si dobro informisan o tom Sport Klubu, zar se pravis da ne vidis niko ne osporava placanje, nego to kao da nema ugovora, a ugovor postoji.
Znam sta je tvoj zadatak ovdje, prvo da napises kako kao elta nece da plati kanal, i da zato korisnici elte nelegalno gledaju sport klub i da kao predju na total tv. Radis za jednu od tih firmi, nema druge. Istina je, da Elta ima postpisan Ugovor sa Sport Klubom i da Elta redovno plaća taj kanal, to se moze lako utvrditi, scan sve rjesava :D I poslije toga morace Sport Klub pojesti sve sto su lose napravili i platiti kaznu za reketiranje firme. Inace ta firma Sport kluba ima vlasnike u Budimpešti, a sjediste u Bugarskoj, samo da izbegnu porez i da mogu reketirati domace firme u bih a da za to ne odgovaraju.
Elta kako su sami rekli, uvjek ce prenositi sport klub i za taj kanal ce placati kako placa vec godinama, a sport klub ce morati platiti ostetu za reketiranje.

Cinjenica je da su vlasnici Totala i vlasnici Sport Kluba i da nemogu nikako da se pomire sa tim, da Elta ima u ponudi i Sport Klub i Arene, a Total samo Sport Klub :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 08:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Aurora Borealis 123 je napisao:

Rugala se ovaca kozi kako joj se vidi... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Total tv se uplasio elte pa hoce da ih tuze :lol:
Da ne znam s kim imamo posla, mozda bi i povjerovao.
Inace mi je puna kapa elte i objasnjenja, a ovamo tv raskantana do jaja.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 09:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
O obzirom da je Elta jedna velika kurčina od firme koja nema pojma o životu a kamoli o kablovskoj, nadam se da će Sportklub čim prije otići sa tog kurca

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Aurora Borealis 123 je napisao:
ralekanja je napisao:

Da naravno vidi ovo, samo zbog sport Kluba se odlucuju za nekog provajdera. Kakve gluposti pises. Vidim da si dobro informisan o tom Sport Klubu, zar se pravis da ne vidis niko ne osporava placanje, nego to kao da nema ugovora, a ugovor postoji.
Znam sta je tvoj zadatak ovdje, prvo da napises kako kao elta nece da plati kanal, i da zato korisnici elte nelegalno gledaju sport klub i da kao predju na total tv. Radis za jednu od tih firmi, nema druge. Istina je, da Elta ima postpisan Ugovor sa Sport Klubom i da Elta redovno plaća taj kanal, to se moze lako utvrditi, scan sve rjesava :D I poslije toga morace Sport Klub pojesti sve sto su lose napravili i platiti kaznu za reketiranje firme. Inace ta firma Sport kluba ima vlasnike u Budimpešti, a sjediste u Bugarskoj, samo da izbegnu porez i da mogu reketirati domace firme u bih a da za to ne odgovaraju.
Elta kako su sami rekli, uvjek ce prenositi sport klub i za taj kanal ce placati kako placa vec godinama, a sport klub ce morati platiti ostetu za reketiranje.

Cinjenica je da su vlasnici Totala i vlasnici Sport Kluba i da nemogu nikako da se pomire sa tim, da Elta ima u ponudi i Sport Klub i Arene, a Total samo Sport Klub :D

Aj nucnik kad vec branis eltu,resite te probleme pa da vas i mi podrzimo malo

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Za pocetak krenite od Arene 1 analognoj. Pobio bih vas sve tamo k'o zeceve kad krene utakmica a sa tv-a buka k'o sa kineske pijace.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Gospodine Aurora Borealis 123, izbjegli ste odgovoriti na moj post o negledljivosti mnogo kanala a što se tiče Sportkluba istina je da bi mnogi korisnici odjavili Eltu kad bi se ukinuo spomenuti kanal jer manje-više na svim kablovskim provajderima su isti kanali i mnogo povoljniji i kvalitetniji paketi sa TV,internetom i telefonom. Zaboravljaš da je ugovor uglavnom na jačem polu a zna se šta mi volimo gledati, naročito nedjeljom :-)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Macr0 je napisao:
Total tv se uplasio elte pa hoce da ih tuze :lol:

:laughing3: :laughing3: :laughing3:

Onda se i aneksu crno piše.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
koliko ce jos da traje ono ludilo od zujanja na arenisport? ja vise nisam u stanju da gledam.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
da, bili smo prisiljeni gledati onakvu Arenu sa zujanjem kad zamrace utakmice sa rukometnog prevenstva .... pas im mater nesposobnu ... i to traje mjesecima

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Arenasport 2,3 i 4 na digitali nema zujanja pošto nema ni programa par dana.Pet mjeseci ne mogu uštimati signal :mad:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
da li se radi o trenutnom kvaru ili je od pocetka tako? ja se ne sjecam posto sam gledao arene na total tv dok nisu ukinuli?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]