banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Michigenac je napisao:
zerocool je napisao:
Za ovo mu svaka cast, svaka mu je na mjestu ovde.

Citiraj:
ROGER FEDERER: On that one he predicted it might happen and played it well. I should definitely not have given that game away. It was crucial for the remainder of the match clearly. But I've won matches in straight sets against him at the US Open where I should have never won in straights. I ended up doing it because things just fell my way and tonight was one of those nights it went his way. Every time I had slight opportunity, either I didn't play my best and he played his best.

Zbog toga je i veliki (bio, ostao i bice i kad okaci reket o klin).. Nikad nisam razum. one koji pokusavaju da mu vide mane tamo gdje ih nema. Svako ima svoj trenutak pada, emoc. slabosti, mozda i prekretnicu u zivotu. Mozda se covjek okrene i nekim drugim stvarima u zivotu i na drugoj strani pronadje satisfakciju, ali nece sebi dozvoliti da ostari "ruzno". Moze da bude, da mu ova godina (ili dvije) apsolutno nista ne donese, ali vjerujte mi, vratice se jos jedanput ubrati jedan Grand Slam da pokaze ko je bio tata-mata iliti MichJord-Tenisa!

Odavno sam gurnuo na stranu zbivanja na teniskim terenima, koliko iz obaveza (stoga propustih i ovaj mec), toliko i iz nezainter. Ako ne pronadjem snimak meca, nadam se da cu bar upratiti finalni. Jako me sad kopka da li Je Nole najzad mentalno prerastao neke svoje bube i time stvorio preduslove da krene na vrh.

Pozdrav svima

Jel najveci zato sto je u sve i jednom porazu protiv Nadala u finalima GS (a bilo ih je podosta) izjavio nakon meca da je izgubio zato sto je igrao lose i da je igrao kao sto zna da bi sigurno pobjedio? Sto nikad Nadalu nije odao priznanje da je odigrao bolej i da je zasluzeno pobjedio, sto je isto to i za Djokovica govorio (do danasnjeg meca) Sto uvjek iam neki izgovor poslije poraza, mononukloeza protiv Djokovica, umor protiv Nadala, bolovi u ledjima protiv Berdycha, losa igra?! (najjaci izgovor) protiv Del Potra, itd, itd? I samo jedno pitanje, kako neko moze biti najbolji igrac svih vremena u bilo cemu ako nije najbolji ni u svoje vrijeme? Covjek ima 8-14 skor protiv Nadala, i 2-6 u finalima GS.. Daleko od toga da je on los, odlican je igrac ali da je najbolji je previse.. Jednostavno je imao srece pa je uletio u vrijeme u koje je uletio, izmedju 2004 do 2007 nije imao konkurenciju (primjeticete da je u to vrijeme uzeo 11 GS-ova) osim Nadala na sljaci koji je tad jos bio previse mlad da se suprostavi na drugim podlogama.. Cim je dosla konkurencija u vidu Djokovica, Murraya i Del Potra naravno tu je i Nadal koji je "porastao" i naucio igrati na drugim podlogama Federer je prestao biti dominantan.. A Nadal je Federera uzimao sa 17!! godina..

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto se tice finala i ako dodje Murray 50-50 ce biti zato sto Murray nece napraviti ni upola onoliko gresaka kao Federer, zato sto ce Murray vecinu poena stojati metar iza osnovne linije, vracati lopte nazad i koristiti dosta slice, znaci poeni ce biti dugi a Djokovic ima naviku da napravi pocetnicku gresku pri duzim razmjenama udaraca.. Znaci Djokovic mora odlicno servirati i biti veoma agresivan da pobjedi protiv njega, i treba odlicno reternirati pogotovo na Murrayov drugi servis koji je ocajan..
Naravno ovo je sve pod uslovom da Murray odigra kako zna i da se ne usere u finalu kao sto je do sad ;) I da prvo pobjedi Ferrera :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
zerocool je napisao:
A sto se tice finala i ako dodje Murray 50-50 ce biti zato sto Murray nece napraviti ni upola onoliko gresaka kao Federer, zato sto ce Murray vecinu poena stojati metar iza osnovne linije, vracati lopte nazad i koristiti dosta slice, znaci poeni ce biti dugi a Djokovic ima naviku da napravi pocetnicku gresku pri duzim razmjenama udaraca.. Znaci Djokovic mora odlicno servirati i biti veoma agresivan da pobjedi protiv njega, i treba odlicno reternirati pogotovo na Murrayov drugi servis koji je ocajan..
Naravno ovo je sve pod uslovom da Murray odigra kako zna i da se ne usere u finalu kao sto je do sad ;) I da prvo pobjedi Ferrera :D
Ti boga mi ko da je Marej bolji od Federera i Nadala zajedno.Ima li taj "tvoj" MURRAY kakve mane ? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesi ti uopste procitao sta sam ja napisao? Pod jedan Murraya ne podnosim, najsugaviji teniser na touru trenutno, pod dva ja sam napisao kako ce igrati protiv Djokovica a sto Noletu nikako ne odgovara, pod tri zar nisi vidio da sam napisao da ima ocajan drugi servis? I ako te zanima jos koja mana evo ti, forehand mu je ocajan.. Ostatak arsenala mu je odlican, backhand, kretanje, prvi servis, voleji, itd.. A vidim ti komentarises sanse Djokovica protiv Murraya a ne znas ni kako Murray igra? Izgleda da nisi pogledao vise od par njegovih meceva a covjek je vec 3 godine u top4-5 konstatno, toliko o tvom poznavanju tenisa ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jesi ti uopste procitao sta sam ja napisao? Pod jedan Murraya ne podnosim, najsugaviji teniser na touru trenutno, pod dva ja sam napisao kako ce igrati protiv Djokovica a sto Noletu nikako ne odgovara, pod tri zar nisi vidio da sam napisao da ima ocajan drugi servis? I ako te zanima jos koja mana evo ti, forehand mu je ocajan.. Ostatak arsenala mu je odlican, backhand, kretanje, prvi servis, voleji, itd.. A vidim ti komentarises sanse Djokovica protiv Murraya a ne znas ni kako Murray igra? Izgleda da nisi pogledao vise od par njegovih meceva a covjek je vec 3 godine u top4-5 konstatno, toliko o tvom poznavanju tenisa ;)
A Nole je top 36-39 konstantno 8) ? Ja sam samo rekao,ako Srbin bude igrao ko danas Murray-u je bolje da ne izlazi na "RLA".

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jedna stvar koja pomaze Djokovicu je sto se igra po noci, em nema vrucine, sunca em ce biti hladnije pa ce loptica automatski imati manji odskok pa ce biti teze igrati udarce sa vise spina sto opet manje odgovara Murrayu! :) Zato kazem 50-50, Djokovic blagi favorit eventualno.. Uglavnom ne mogu docekeati finale! Samo da mrljavi Skot izgubit xD

Cek, jel ti ne znas citati ili samo izbjegavas da odgovoris na pitanja zato sto nemas pojma o tenisu? Nisam poredio ranking uopste nego sam rekao da ti ocigledno nisi pogledao vise od 2-3 meca od Murraya (ako i toliko) a covjek je konstatno u top5 zadnje 3 godine.. Realno ti si kao i velika vecina "fanova" koji su prvi put pogledali tenis kad su se pojavili Djokovic, Ivanovic i Jankovic..

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ma neka izadje barem zbog publike :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo da Murraya izda prvi servis i gotov je.. Drugi mu je ocajan a Djokovic vraca bolje nego ikad xD

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam pomislio kada sam vidio ono pero na mreži, na koje se bunio, ako izgubi Federer da će ptice optužiti za ... MIslim da je i sada spominjao nešto kao da je podloga istrošena, i da spinovane lopte ne odskaču kao na početku turnira... Šta bi bilo da mu se desilo ovo :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fA8fMUdmvkA[/youtube]

Niko ne spori da je vanserijski igrač, i da će biti još dugo u vrhu. Ali meni je dovoljno vidjeti to kako se ponaša kada daje intervju nakon izgubljenog meča ... Lako je biti velik u pobjedi, treba biti i u porazu. Ali izgleda da se sada počeo miriti sa nekim stvarima. Ali može mu se. Tačnije moglo mu se. Bio je dugo vremena neprikosnoven na svim podlogama. Osim na šljaci.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Ja sam pomislio kada sam vidio ono pero na mreži, na koje se bunio, ako izgubi Federer da će ptice optužiti za ... MIslim da je i sada spominjao nešto kao da je podloga istrošena, i da spinovane lopte ne odskaču kao na početku turnira... Šta bi bilo da mu se desilo ovo :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fA8fMUdmvkA[/youtube]

Niko ne spori da je vanserijski igrač, i da će biti još dugo u vrhu. Ali meni je dovoljno vidjeti to kako se ponaša kada daje intervju nakon izgubljenog meča ... Lako je biti velik u pobjedi, treba biti i u porazu. Ali izgleda da se sada počeo miriti sa nekim stvarima. Ali može mu se. Tačnije moglo mu se. Bio je dugo vremena neprikosnoven na svim podlogama. Osim na šljaci.

Jadna ptica, vjerovatno bi je pred sud izveli :lol: A za podlogu to je pricao zbog noci da odskace manje i da je teze udariti lopte sa spinom i u pravu je, sto je hladnije lopte manje odskacu ali realno tako je svima.. A sad sto Djokovicu vise odgovaraju takvi uslovi i takav teren, odskok i ostalo je druga stvar :D
I da, u pobjedi je svako gospodin, treba to biti i u porazu (pogledati Nadala, a i Djokovica isto)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
I jedna stvar koja pomaze Djokovicu je sto se igra po noci, em nema vrucine, sunca em ce biti hladnije pa ce loptica automatski imati manji odskok pa ce biti teze igrati udarce sa vise spina sto opet manje odgovara Murrayu! :) Zato kazem 50-50, Djokovic blagi favorit eventualno.. Uglavnom ne mogu docekeati finale! Samo da mrljavi Skot izgubit xD

Cek, jel ti ne znas citati ili samo izbjegavas da odgovoris na pitanja zato sto nemas pojma o tenisu? Nisam poredio ranking uopste nego sam rekao da ti ocigledno nisi pogledao vise od 2-3 meca od Murraya (ako i toliko) a covjek je konstatno u top5 zadnje 3 godine.. Realno ti si kao i velika vecina "fanova" koji su prvi put pogledali tenis kad su se pojavili Djokovic, Ivanovic i Jankovic..
Pratim tenis(rekreativno visim na šljaci) od vremena Lendla,Vilandera,Edberga,Živojinovića...Istina,prije rata smo imali manje prilike da preko tv-a (uglavnom Vimbldon i dejvis kup)pratim ali znam "osnovne" stvari.Da ti zakažem set ,ja i ti zare a ?Po petobu,jedan set ? :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po tvojoj prici ne bih rekao da ga pratis duze od godinu dana ;) A ja nisam igrao 100 godina tako da bih 99% izgubio ako igras reakreativno, aj bih jedino mogao nabiti lopticu da ubijem nekoga trenutno :lol:
I kad nabroja tu generaciju kako ne spomenu najvecu legendu, McEnroe! You cannot be serious :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw, za mene ce igrati MuskoBre :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Koliko vidim, u slučaju Šarapove, zbog stvaranja vazdušnih jastuka između slojeva podloge na visokim temperaturama loptica uopšte ne odskače :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
1) Djokovic uzima finale, kao sto smo to ustanovili 10 stranica unazad, na pocetku ovog GS
2) Federer je najveci ikad
3) Ziri, dzaba se bunis :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Po tvojoj prici ne bih rekao da ga pratis duze od godinu dana ;) A ja nisam igrao 100 godina tako da bih 99% izgubio ako igras reakreativno, aj bih jedino mogao nabiti lopticu da ubijem nekoga trenutno :lol:
I kad nabroja tu generaciju kako ne spomenu najvecu legendu, McEnroe! You cannot be serious :lol:
Tad je već bio na zalasku karijere.Zaboravio sam Bekera koji je tad bio na početku karijeru
P.S.jedva ti čekam ljepše vrijeme da tereni "prorade" da malo "opustim" ruku :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Btw, za mene ce igrati MuskoBre :D :lol:
:lol: Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
1) Djokovic uzima finale, kao sto smo to ustanovili 10 stranica unazad, na pocetku ovog GS

1)Dobro, ja sam glasao za Djokovica na ovom teniskom sajtu da uzima cim je pocelo :D Samo hocu reci da nece biti tako lako kao sto neki smatraju ;)
2) Ja sam rekao svoje argumente oko toga, imas ih pa odgovori na njih.
3) Nikad! :lol: :lol: :lol:

@soba 39 Da, ima i Becker, ima jos dosta igraca.. Realno ta era je bila ubjedljivo najjaca.. Lendl (koji mi je najdrazi iz tog vremena iako nisam tad mogao gledati skinuo sam dosta njegovih meceva i pogledao :D )Wilander, McEnroe, Becker, Edberg, Mecir, pa mladi Agassi, Sampras.. Kakva je tad bila konkurencija, zlo! Realno Lendl je igrao bas u najgore vrijeme, kad je bio mlad protiv Borga, Connorsa i McEnroa, kad je bio na vrhuncu sa Beckerom, Wilanderom, Edbergom, Mecirom, itd.. I kad je bio na kraju karijere sa Agassijem, Samprasom..

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
TaškoBL je napisao:

1)Dobro, ja sam glasao za Djokovica na ovom teniskom sajtu da uzima cim je pocelo :D Samo hocu reci da nece biti tako lako kao sto neki smatraju ;)
2) Ja sam rekao svoje argumente oko toga, imas ih pa odgovori na njih.
3) Nikad! :lol: :lol: :lol:

@soba 39 Da, ima i Becker, ima jos dosta igraca.. Realno ta era je bila ubjedljivo najjaca.. Lendl (koji mi je najdrazi iz tog vremena iako nisam tad mogao gledati skinuo sam dosta njegovih meceva i pogledao :D )Wilander, McEnroe, Becker, Edberg, Mecir, pa mladi Agassi, Sampras.. Kakva je tad bila konkurencija, zlo! Realno Lendl je igrao bas u najgore vrijeme, kad je bio mlad protiv Borga, Connorsa i McEnroa, kad je bio na vrhuncu sa Beckerom, Wilanderom, Edbergom, Mecirom, itd.. I kad je bio na kraju karijere sa Agassijem, Samprasom..
Agasija i Samprasa već slabije poznajem,jbga rat,bajta,zalomi,ne daj :lol:
Nego,kakav servis ima Muško bre ,šta mu je jača strana ? Da spremim taktiku :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je Sampras najdrazi igrac ikad kad smo kod njega, koliko sam njegovih meceva samo pogledao, i sad imam 40-50 DVD-ova sa teniskim mecevima a najvise ih je od Samprasa naravno :D
A iskreno ne vjerujem da bi mogao njega pobjediti, on je igrao tenis poluprofesionalno ovo ono, bio bi sretan sa par gemova :D Nije se odavno javio na temi, ako naleti pitaj ga za mec, ja cu biti sudija :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]