banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Da li biste stupili u brak sa ex-prostitutkom-iz-koristi koja nema griže savjesti?
Da 37%  37%  [ 18 ]
Ne 63%  63%  [ 31 ]
Ukupno glasova : 49
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2011, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Kako neko ko ima mentalitet jedne prostitutke moze da sakrije svoju proslost?

S obzirom na to da su u pitanju hipoteticki scenariji, odgovor je: lako
Cak ni u realnim situacijama nije nemoguce precutati/slagati o dijelu zivota prije upoznavanja partnera.
Generalno mi je konfuzan koncept "pokajanja" o kojem se prica ovde. Ja sam postavio jednostavno pitanje u kojem se neko bavio prostitucijom pa se vise ne bavi. Nebitno dal je dozivio otkrovljenje, pokajanje il' nesto trece.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
laoce je napisao:
Ti, znaci nemas problem sto je ona prodavala svoje tijelo, vec razlog zbog cega je to cinila?

Imam problem i sa jednim i drugim.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
Kako neko ko ima mentalitet jedne prostitutke moze da sakrije svoju proslost?

S obzirom na to da su u pitanju hipoteticki scenariji, odgovor je: lako
Cak ni u realnim situacijama nije nemoguce precutati/slagati o dijelu zivota prije upoznavanja partnera.
Generalno mi je konfuzan koncept "pokajanja" o kojem se prica ovde. Ja sam postavio jednostavno pitanje u kojem se neko bavio prostitucijom pa se vise ne bavi. Nebitno dal je dozivio otkrovljenje, pokajanje il' nesto trece.

Definitivno ne bih ozenio takvu zenu, to je moj jednostavan odgovor.

Nisam ni mislio na to da prikrije svoju proslost pred drugima, nego pred partnerom, to je nemoguce sakriti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
evo ovako, posto i ja rekoh ne, da se oglasim:

vidi, da bi mi bilo svejedno sto je osoba koju volim prije mene imala njih ne 5 ili 10, nego 100 slagat cu pa cu reci da bi. ne, ne bi mi bilo svejedno,
ali ako uzmemo sad situaciju, da smo u braku, sve fercera, imamo i dijete, i odnos prema supruzniku kao i prema djetetu je ok, sta imam sad polemisati sta je bilo prije. sta je bilo, bilo je, idemo dalje.
ne bi mi bilo svejedno, ali isto tako ne bi oko toga ni neku veliku pompu.
bitno je da je zdrava, da se fercera i da se volimo.

a da se upustim u neku vezu, a da vec znam da se bavi time, mislim da ne bih, kao ni vecina. koliko god mi priznavali da smo jako flegmaticni, u nama postoji klica sumnje i ljubomore. uvijek.
imam odbojnost prema osobama kojima je seks samo aerobik, pa taman ga oni bili i supruznici. ako u njemu nema ljubavi ni zadovoljstva.
uopstalom, mozda nisam kompetenta osoba da dajem izjave po ovom pitanju, jer je meni ljubav na prvom mjestu. a da se neko nakon tako loseg odabira zivotnog pravca tako zaljubi u "Protinu kci", ne vjerujem. uostalom, ima toliko nacina za zaraditi novac, zar je jedino ono sto joj je majka priroda dala imala za ponuditi? kakvo je njeno razmisljanje? poimenja svijeta? zivota?
i da onda, poslije svega, nekog cedno i iskreno zavoli nakon takvog zivota? ne znam. moguce je. mozda.
ja sam od rijetkih (glupih) osoba koji jos uvijek u ljubav vjeruju...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hristov, nije se moje pitanje odnosilo na da li bi stupili nego sta bi se desilo kada bi se doveli pred svrsen cin (godine braka iza, dijete) (edit: Evo, cile je napisao konkretan odgovor :thumbup:)
I ne vjerujem da je nemoguce sakriti nesto, barem na odredjen period.

Da se razumijemo, nije mi bila zelja niti da napadam niti da osudjujem vas koji ste rekli NE nego samo da malo prosirim diskusiju.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih ostao u braku, ali bih ubuduce placao za seks :D Ostao bih u braku, ali kao sto cicak lijepo rece, ne moze se u jednom trenutku biti prostitutka a u drugom momentu senzualna ljubavnica koja njezno i nevino i iskreno nekoga voli. Zena koja je imala seksualni odnos sa stotinama i hiljadama muskaraca ima poremeceno gledanje na seks, odnos sa muskarcima itd... Nemoguce je sakriti. Kako onda da uopste zavolim takvu osobu? A ako sam je zavolio, znaci da nema mentalitet prostitutke, a preko njene proslosti mogu da predjem.

Poslednji put menjao Hristov dana 26 Jan 2011, 21:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imamo izgleda poprilicno drugaciji pogled na ljude generalno, a i na njihovu sposobnost za promjenu :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hristov je napisao:
Naravno da ne izbjegavam odgovor, napisao sam da zelim da postane novo bice i sa gadjenjem reaguje na pomisao da takvo nesto ponovi

A da ja tebe pitam.
Kakve proklete veze ima to sto je ona bila prostitutka sa tobom i recimo tom vasom vezom/brakom nebitno??

Ako ona odluci da se uda za tebe i posveti se tebi ili vasoj porodici (bilo buducoj djeci ili sadasnjoj), dakle nema vise prostitucije i slicnog, to tebi nije dovoljno??
Ti zahtjevas od nje pokajanje da bi ona tako prljava mogla da zasluzi tebe tako cistog i uzvisenog, je l'?

Uff...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Imamo izgleda poprilicno drugaciji pogled na ljude generalno, a i na njihovu sposobnost za promjenu :D

Pa naravno kad ja govorim iz iskustva a ti gledas transformerse :lol: Salim se ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
cicak je napisao:
evo ovako, posto i ja rekoh ne, da se oglasim:

vidi, da bi mi bilo svejedno sto je osoba koju volim prije mene imala njih ne 5 ili 10, nego 100 slagat cu pa cu reci da bi. ne, ne bi mi bilo svejedno,
ali ako uzmemo sad situaciju, da smo u braku, sve fercera, imamo i dijete, i odnos prema supruzniku kao i prema djetetu je ok, sta imam sad polemisati sta je bilo prije. sta je bilo, bilo je, idemo dalje.
ne bi mi bilo svejedno, ali isto tako ne bi oko toga ni neku veliku pompu.
bitno je da je zdrava, da se fercera i da se volimo.

a da se upustim u neku vezu, a da vec znam da se bavi time, mislim da ne bih, kao ni vecina. koliko god mi priznavali da smo jako flegmaticni, u nama postoji klica sumnje i ljubomore. uvijek.
imam odbojnost prema osobama kojima je seks samo aerobik, pa taman ga oni bili i supruznici. ako u njemu nema ljubavi ni zadovoljstva.
uopstalom, mozda nisam kompetenta osoba da dajem izjave po ovom pitanju, jer je meni ljubav na prvom mjestu. a da se neko nakon tako loseg odabira zivotnog pravca tako zaljubi u "Protinu kci", ne vjerujem. uostalom, ima toliko nacina za zaraditi novac, zar je jedino ono sto joj je majka priroda dala imala za ponuditi? kakvo je njeno razmisljanje? poimenja svijeta? zivota?
i da onda, poslije svega, nekog cedno i iskreno zavoli nakon takvog zivota? ne znam. moguce je. mozda.
ja sam od rijetkih (glupih) osoba koji jos uvijek u ljubav vjeruju...

Tim je čudnije, da tako olako odričeš mogućnost ljubavi bivšim prostitutkama. Nemali je broj primjera, da su penzionisane prostituktke postale vrsne žene i majke. Ja možda ne "vjerujem u ljubav", ali vjerujem da svako zaslužuje drugu šansu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:15 
Ljudi se mjenjaju, ono sto je je neko bio nekada danas moze biti susta suprotnost od toga.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Zena koja je imala seksualni odnos sa stotinama i hiljadama muskaraca ima poremeceno gledanje na seks, odnos sa muskarcima itd

Poremeceno gledanje na seks??
E o ovome sam ja pricao, zastupljeno je misljenje da prostitutke uzivaju u svom poslu.

U cemu je problem? Ako bi se ta zena udala za nekoga, sta? Ona bi varala? Varaju i mnoge druge zene pa sta sad?
Ne kontam, kakvo je to poremeceno gledanje na seks?
U principu sve se svodi na to da li bi ti mogao da zivis sa cinjenicom da je ona spavala sa toliko muskaraca, a ne na to kakvo je njeno gledanje na seks...

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 26 Jan 2011, 21:18, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Hristov je napisao:
Ja bih ostao u braku, ali bih ubuduce placao za seks :D Ostao bih u braku, ali kao sto cicak lijepo rece, ne moze se u jednom trenutku biti prostitutka a u drugom momentu senzualna ljubavnica koja njezno i nevino i iskreno nekoga voli. Zena koja je imala seksualni odnos sa stotinama i hiljadama muskaraca ima poremeceno gledanje na seks, odnos sa muskarcima itd... Nemoguce je sakriti. Kako onda da uopste zavolim takvu osobu? A ako sam je zavolio, znaci da nema mentalitet prostitutke, a preko njene proslosti mogu da predjem.

Onda je svaka žena koja se seksala sa stotinu i više muškaraca kurva, i ima poremećen pogled na seks (i muškarac, ako je obrnuta situacija). Čudna izjava za nekoga ko tvrdi da se seks i vođenje ljubavi moraju strogo razdvojiti. Možda se kurva sa svojim mušterijama samo seksa, a sa voljenom osobom "vodi ljubav". Meni to nije nezamislivo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ti zahtjevas od nje pokajanje da bi ona tako prljava mogla da zasluzi tebe tako cistog i uzvisenog, je l'?

Aha.
Uff...

Tommy... don't! Please.... don't! Just... don't!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Popokatepetl je napisao:

Tim je čudnije, da tako olako odričeš mogućnost ljubavi bivšim prostitutkama. Nemali je broj primjera, da su penzionisane prostituktke postale vrsne žene i majke. Ja možda ne "vjerujem u ljubav", ali vjerujem da svako zaslužuje drugu šansu.

Ppktpl,
meni je vodjenje ljubavi sveti i uzviseni cin, trenutak kad dvoje ljudi iskazuju ono sto osjecaju jedno prema drugom. intima, nesto u cemu ucestvujemo samo nas dvoje.
nije nesto sto se moze prodavati na kilograme.
jbg, nismo svi isti.

samo jos da dodam bratu: ne nijeci tako kategoricno, zivot me naucio da nikad ne smijem reci nikad. obicno ono cemu se najmanje nadam i sto najvise negiram bas me to zadesi. ko zna...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Hristov je napisao:

Onda je svaka žena koja se seksala sa stotinu i više muškaraca kurva, i ima poremećen pogled na seks (i muškarac, ako je obrnuta situacija). Čudna izjava za nekoga ko tvrdi da se seks i vođenje ljubavi moraju strogo razdvojiti. Možda se kurva sa svojim mušterijama samo seksa, a sa voljenom osobom "vodi ljubav". Meni to nije nezamislivo.

Hehe swingerska retorika :D Ajde zamisli da je "ona" tvoja djevojka, ti nemas problem sa time sto je sat vremena prije tebe radila oralni seks nekom 60-godisnjaku a sa 20 drugih imala analni seks? Tema je o nasem licnom opredjeljenju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, hocemo li raskrstiti vise da li se radi o vezi sa zenom koja je prostitutka ili koja je BILA prostitutka... :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kakva glupa tema i jos gluplji postovi :)

Cuj provaliti ribu da je bila kurva. Vazi.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, hocemo li raskrstiti vise da li se radi o vezi sa zenom koja je prostitutka ili koja je BILA prostitutka... :roll:

Elvise govori se o prostitutkama koje bi opet to radile, citaj sta pisem.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Cuj provaliti ribu da je bila kurva. Vazi.

Dobro, neka im cvjeta brak u sreci i radosti i laganju i precutkivanju istine o sebi :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]