banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel imate ???
PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Hertzog je napisao:
Pa inace retko sta se moze naci tako povoljno kao ponuda u m:telu, e sada kvalitet... Od telefona do telefona, ali opet ko mu garantuje da mu nece riknuti i taj HTC i onda ode 250KM kada smuljaju u servisu... Nema svako para da kupi nov telefonu prodavnici

jbg sad ko ti garantuje da ti nece otici i taj u prodavnici ako uzmes i da ti nece smuljati u servisu, garanciju ima pa sad u svakom slucaju neki vid zastite, a mislim da su ti kvarovi cesce bili kod ovih non-smart telefona i Nokia, ne znam vidjecemo nemoguce da uvijek dobiju neku falsh seriju za prodaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa svako se tome nada da bas njegov telefon nije fals :lol:

Neka svakoga posluzi sto duze i bolje :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prijatelj je kod njih kupio N97, koristio ga mesec dana i juce nije mogao da ga upali!!!
Resetuje ga onom forom sa 3 dugmica i telefon proradi, ali mu izbrise sve podatke... Ne znam da li je i to slucajnost, ali ako je nesigurno uzeti cenovno najskuplji telefon u m:telu onda o drugim modelima ne treba ni pomisljati :evil3: :evil3: :evil3: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 08:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
M:tel telefone nabavlja od firme NTCHS iz Sarajeva, koja se inače bavi uvozom i veleprodajom računara i računarske opreme. Ja sam na ugovor uzeo K770i, nisam imao problema, ali sam se doslovno tresao dok nisu prošle te 2 godine :D. Ostao sam njihov korisnik, ali fontele samo u radnji uzimam. Jest da je malo skuplji nego na crnjaka, ali budem miran godinu dana. A za ove što uzmu preko m:tela: dok je ovaca biće i vune. ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 19:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Nemrem grijesiti dusu i da sam imao problema... Imam 2god sonyericsson c702i nisam imao nikakvih kvarova, a nisam ga stedio hh...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 08:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Imam telefon na pretplatu kod mtela, telefon se pokvario, odnio sam ga u mtel i za manje od 30 dana su ga popravili.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 01:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
lollipop je napisao:
... kad imas jednog operatera onda mu se moze kako hoce...

imas tri operatera :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
imas 3u1:) isto govno samo drugo pakovanje:)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

generalno si u pravu, ali ne mogu se u potpunosti sloziti sa tobom
ja sa Eronetom nisam imao problema sa kojom se vecina M:tel korisnika "susrela"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Kad citam komentare na sajtovima sa dominantno Eronetovim korisnicima, Eronet na valja, drugi su bolji, ovdje ne valja m:tel, bolji Eronet, tamo njima ne valja BH telecom... Isto je i u Srbiji i Hrvatskoj.
To je sindrom da je u komsijinoj basti uvijek ljepse cvijece, a istina je vjerovatno u sredini.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
BSE je napisao:
generalno si u pravu, ali ne mogu se u potpunosti sloziti sa tobom
ja sa Eronetom nisam imao problema sa kojom se vecina M:tel korisnika "susrela"

e vidis i ja sam bio korisnik eroneta godinu i po dana i onda mi se jednom prilikom desilo da sam isao na put da mi se prekonektuje GPRS na hrvatsku mrezu bez ikakvih podesavanja i da mi prepaid racun ode u minus :o od tada Mtel:) i oni su losi al smo osudjeni na to

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kao sto rekoh, ja nisam imao problem do sad sa njima a koristim njihove usluge vec petu godinu

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Ima li neko da je uzeo tel preko M:tel-a a da ga nesto ne zeza ili da ga nije vracao u M:-tel , ja ne znam nikoga ..
Ili je problem software ili losa mreza ili flet ode posle mjesec dana , kod svih je tako ..
A u firmi da ne pricam mi smo imali par telefona ja i kolega smo uzeli po K810 i od prvog dana kod mene nije radila kamera a kod njega bluetooth ...

Samo sam par tel. kupio novih a sve ostalo polovno i nikad mi se ni jedan tel nije pokvario ..

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Moja iskustva: Uzeli smo nekih 100 telefona u firmi... što se tiče problema jedino sa 2 SE ne znam sada koji je ono model bio onaj mali bijeli telefon klizni, i jedna nokia n82... ostali telefoni rade ok i niko se nije žalio na njih.... evo ja imam htc ni najmanji problem nemam, prije imao w910i isto nikakvih problema čak mi je i u vodu upadao i dalje radi ko veliki :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Moje iskustvo: Imam tri telefona iz M:tel i sa nijednim nisam imao problema , dva su stara oko dve godine a jedan oko mjesec dana . U firmi ima jos par ljudi koji su takodje uzimali telefone i niko se nije zalio .. Ima tu dosta suplje price da su to telefoni sa greskama i da nisu kvalitetni ... Dosta je opala prodaja telefona u radnjama otkad su M:tel i drugi operateri poceli da daju telefone za malo para na ugovor pa mnogo kenjaju i ti koji rade sa telefonima i pune usi narodu kojekakvim glupostima ...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Oooooo, tema kao stvorena za mene. :D Ja sam uzela kod njih tel prije 3 godine i evo ga i sada radi, nije se kvario i tako to, a i bolje mu je da se ne kvari jer sam ga masno platila. Kao ono 50KM pa pretplata 2. godine. Znaci, NIKAD VISE! Za te 2. godine su mi uzeli para i para, mogla sam kupiti 5 novih telefona! Kradu iz ociju a najgore je to sto nema svrhe da se ganjas po sudovima sa njima zbog racuna na kojima ti ukradu po 10, 15KM. Znam vrlo dobro koliko sam trosila. Ali eto. Imaju monopol i to je to.
Sada imam i mtel broj i eronet. Mtel, skoro pa i ne koristim. Uzela eronet i zadovoljna sam a i isplativije mi je jer mi je i decko na istoj mrezi.
Ali opet da naglasim, bolje djavolu dusu prodati nego nesto kod njih kupiti. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 00:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
To su vam seoske priče da vam kradu 10 - 15 km... NIJE NEGO ste bili na dopuni ograničeni i onda prešli na pretplatu i udri po telefonu, pa kada dodje račun on kuku lele ukrali mi... isto tako za telefone... pa ja ću ih uvijek uzimati svejedno mi je uzeo telefon na ugovor i koristio mrežu, ili samo koristio mrežu bez ugovora i bez uzimanja telefona... i tako i tako plaćam pretplatu + razgovore itd., a ovako sa druge strane dobijem i telefon :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
markonato je napisao:
To su vam seoske priče da vam kradu 10 - 15 km... NIJE NEGO ste bili na dopuni ograničeni i onda prešli na pretplatu i udri po telefonu, pa kada dodje račun on kuku lele ukrali mi... isto tako za telefone... pa ja ću ih uvijek uzimati svejedno mi je uzeo telefon na ugovor i koristio mrežu, ili samo koristio mrežu bez ugovora i bez uzimanja telefona... i tako i tako plaćam pretplatu + razgovore itd., a ovako sa druge strane dobijem i telefon :D

Seoske price mozda u tvom selu! Ja ne bih nista ni pricala nista da se meni samoj nije to isto i desilo. Objasni mi molim te, kako je moguce da 29-og u mjesecu provjerim stanje na racunu i imam 24 marke potrosnje a kada dodje racun imam 33??? Ajde molim te! Pri tom, da se razumjemo, kada predjem onaj, nazovi, bonus koristim drugi broj koji nije na pretplatu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
неко ти узео телефон и послао себи допуну :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Imam K810i 2 godine bez problema, uzela sam i HTC sada, pa vidjećemo.

Međutim, zanima me je l' imao neko sa m:telovim telefonom problema sa roamingom?
Za NG u Mađarskoj na oba moja "no network coverage" i "emergency calls only", ni na jednu mrežu se nisu mogli konektovati. Drugim ljudima telefoni radili normalno. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]