banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2011, 20:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nego nema nam slavljenika, dobio dijete i nestao, izgleda da spava da napuni baterije kada beba dođe kući, znači spavaj dok još imaš šanse, poslije će biti nuna nuna nuna nuna, ženo otvori prozor da ga izbacim napolje, to se dešava oko četri ujutro, hahahahaha

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 20:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Evo nesto van teme da pitam izvinjavam se jel zna neko gdje se moze u gradu odraditi dukserice ili majice

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 21:00 
Evropski Borac je napisao:
Evo nesto van teme da pitam izvinjavam se jel zna neko gdje se moze u gradu odraditi dukserice ili majice

Ima negdje na forumu tema o stampanju na majice i preslikacima...

Edit:

viewtopic.php?f=52&t=50155&hilit=majice+stampa

Poslednji put menjao Milan dana 18 Jan 2011, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Кад је тренинг сутра?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nek sluša Palmu na SOS-u ko nema pametnija posla.
Ovo mi je fantastična stvar, sa Jagodinom se ne trebamo pobratimiti ali samo treba prepisati ovaj njihov model prije svega da ne primaju odbornici platu, da se maksimalno smanji birokratija nema naknade troškova za putovanja guzonja, telefonske račune ... Ali mnogo mi se sviđa i ova politika prema studentima i mladim bračnim parovima, ovo je baš milozvučno slušati. Svaka čast, nije veliki grad al je napredan.
Lik je vrh, koliko bi naš sport i uopšte mladi dobili više novca kada bi se guzonje odrekle tolike marže i zaista šta će odbornicima tolike plate kad svi oni imaju redovan svoj posao a ovo im dođe kao "užina", kad bi im bile ukinute plate, onda bi pravi ljudi došli u politiku a ovako sve sami šljam se gura u te skupštine, odbore, komisije i gori su od Šojića

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 18 Jan 2011, 23:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Нова Варош je napisao:
Кад је тренинг сутра?

U 8:30 teretana, 14:30 pomoćni teren 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nego nema nam slavljenika, dobio dijete i nestao, izgleda da spava da napuni baterije kada beba dođe kući, znači spavaj dok još imaš šanse, poslije će biti nuna nuna nuna nuna, ženo otvori prozor da ga izbacim napolje, to se dešava oko četri ujutro, hahahahaha

:D :D :D

Tu sam, poslije dva dana sam napokon dosao kuci!

Drugari Hvala svima na cestitkama.

Jos samo jedno pitanje ima li i gdje da se kupi neki najmanji Borcev dres. Sta cu moram djete od malih nogu da usmjeravam pravim putem

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 00:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Uzmi kakvu krojačicu nek sašije nešto, znaš i sam da je teško naći dres i za odrasle a kamoli za najmlađeg lešinara :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

БAЊAЛУКA - Дражен Међедовић, офанзивни везни фудбалер никшићке Сутјеске требало би данас да допутује у Бањалуку и потпише уговор по којем ће годину и по бити члан јесењег првака Премијер лиге БиХ, Борца.

- Са Међедовићем смо договорили сарадњу и он ће потписати уговор за Борац. Добили смо квалитетно појачање јер је то фудбалер којег смо пратили одређено вријеме и увидјели да посједује квалитет за наше клупске амбиције. Послије потписа уговора он ће се прикључити припремама - рекао је спортски директор "црвено-плавих" Дарко Љубојевић.

С обзиром на то да је већина фудбалера који су освојили јесењу титулу, осим Љубише Вукеље и Перице Станческог, остали на Градском стадиону у Борцу не желе да гомилају играчки кадар.

- Доласком Међедовића и потписивањем уговора слободно могу да кажем да је за нас прелазни рок завршен. Једино ако неко у међувремену напусти наше редове онда ћемо настојати да надомјестимо евентуалне одласке - истакао је Љубојевић.

И док на Градском стадиону очекују прво, и за сада, једино појачање фудбалери Борца професионално, уз јак ритам, раде с циљем да се што боље припреме за прољећне изазове.

- Мало нас је пореметила болест нападача Душка Стајића који ће морати строго да мирује седам дана због водених оспица. То ме мало забрињава јер је то заразна болест која може да се пренесе и на остале играче. Ипак, надамо се да нас неће задесити додатни пех - рекао је шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић.

Играчи Борца ће у свом граду тренирати до понедјељка, 31. јануара, када слиједи одлазак у турско љетовалиште Aнталију. Тамо ће "црвено-плави" уигравати тим и тражити такмичарску форму кроз пет припремних утакмица.
Први ривал

Прву тест утакмицу Бањалучани ће одиграти два дана пред полазак у Турску, у суботу, 29. јануара. Још увијек није познато ко ће бити први ривал Бањалучана.

- За дан или два знаћемо против кога ћемо укрстити копља 29. јануара. Разговарали смо с неколико клубова, али углавном касно почињу припреме па нису у могућности да нам изађу у сусрет. Желимо лакшег противника за такозвано загријавање - рекао је Љубојевић.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajoooj zla, kakvih 7 dana, ima da se češe 10-12 dana a i poslije toga je zarazan,a gdje sad ospice da napadnu, još ima jedan problemčić kod tih ospica sem svraba...pupupu :lol: . Duško majstore čuvaj se.
Bogme ja se sjećam u osnovnoj školi kad je jedan momak iz razreda dobio ospice pola škole je zarazio mada je doša na nastavu kao izlječen od toga.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 03:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Opet i tu ima nešto dobro, šta da su ga ospice uhvatile usred ili pred kraj priprema :-?

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 09:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Perica Stančeski za Source.ba
„Daćemo sve od sebe da se radujemo zajedno na jugu“

http://source.ba/clanak/682682640712/sp ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 10:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 19:50
Borac u srcu je napisao:
Ajoooj zla, kakvih 7 dana, ima da se češe 10-12 dana a i poslije toga je zarazan,a gdje sad ospice da napadnu, još ima jedan problemčić kod tih ospica sem svraba...pupupu :lol: . Duško majstore čuvaj se.
Bogme ja se sjećam u osnovnoj školi kad je jedan momak iz razreda dobio ospice pola škole je zarazio mada je doša na nastavu kao izlječen od toga.

ja sam prosle godine imao ospice bas negdje u ovo vrijeme,iz kreveta nisam ustao 2 sedmice-temperatura od 38 do 40(zaglavio u hitnoj 2 puta zbog temp.)a nakon toga jos 2 sedmice nisam izasao iz kuce zbog samog osipa.nadam sa da stajicu nece biti tako mada odrasli kad dobiju ospice bas bude gadno.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уф веома незгодна ситуација са Стајићем :( зна то потрајати... па онда и кад га прође не смије прићи ниједном играчу који није имао оспице. чисто сумњам да ће он ићи на припреме,али ко зна, јак је Стаја можда то преброди брзо.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ćorić Leonid u Spartak Subotici ?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52

I ja sam to cuo,al kontam da nema nista od toga,Vlado je dao rok da se svako izjasni,pripreme su pocele,i to je to.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
tatamata je napisao:

I ja sam to cuo,al kontam da nema nista od toga,Vlado je dao rok da se svako izjasni,pripreme su pocele,i to je to.

Откуд вам то?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 13:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09

Nadam se da je dezinformacija.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Ako izbije epidemija vodenih ospica u ekipi onda smo bas baksuzi. Ima li neko info ko sve nije prelezao tu bolestinu...
Bolje svinjski grip da je dobio.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

djole BFC je napisao:
Ako izbije epidemija vodenih ospica u ekipi onda smo bas baksuzi. Ima li neko info ko sve nije prelezao tu bolestinu...
Bolje svinjski grip da je dobio.

Pa ne radimo na Paprikovcu na odjelu za sanitarno-infekcijske bolesti pa da znamo ko ima kakve gripe i ospice

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]