banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2010, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Povredjeni navijaci :cry: :cry: :cry:
Slika
A smradovi pricaju da su u autobusu bili grobari i radikali. :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Nadali su se da ce pobjedit Paok a evo 0:1 neka neka bas mi je drago

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 23:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2010, 13:43
Индијанци напали пријатеље клуба,ВИП госте :roll: Читао сам на једном форуму да нису само љих напали него и неке клинце који су стајали близу мјеста догађаја :confused1: јер су мислиси да су и они њихови...срамота велиак за навијаче

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Evropski Borac je napisao:
danijell je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L44b1jy8EBs[/youtube]

Imam osjećaj da će zbog ovoga BBB opasno naj..ti na nekom od gostovanja...

BBB su uvjek bili picke bace pa bjeze a i poznato je da su samo pravili nerede po manjim drzavama i gdje ima manje protivnickih navijaca kao npr. Malta,Kipar...

Дај мало реалности. Те пичке су нагазили јевреје у сред амстердама као и тотенхем :wink:. За њих можеш наћи доста мана,али да су пичке нису. Могу ја да их мрзим,као и ти,али пичке нису. А ови грци моралисти,нека само они не серу о нападима на симпатизере.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=3gi5ovYAjXw&feature=related
Jesu opasni :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

Ако већ стављаш жабаре,онда стави наполи па девет празних мјеста јер су толико испред свих. Ја немам шта да се препирем,пишем зато што знам како ствари стоје. Мрзим ббб јер су усташе. Али исто тако знам да би бар 5 њихових подгрупа појединачно расформирало све трибине б и х. Па ти вјеруј или не,твоја ствар. Уздравље

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 14:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

трибина Б. Зељковић je napisao:
Ако већ стављаш жабаре,онда стави наполи па девет празних мјеста јер су толико испред свих. Ја немам шта да се препирем,пишем зато што знам како ствари стоје. Мрзим ббб јер су усташе. Али исто тако знам да би бар 5 њихових подгрупа појединачно расформирало све трибине б и х. Па ти вјеруј или не,твоја ствар. Уздравље

Djenovljani su takodje dobri
Njihovo jezgro da je toliko jako ne bih bili sad u bojkotu davno bi otjerali Mamica ali nejaki su nemogu mu fakticki nista tako da nevjerujem da bi mogli rasformisati 5 navijacki grupa iz Bosne

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48

У принципу жабари су сви велике п...е,и то невиђене! Једини њихов плус
је визуелни изглед и кореографије. Никад нисам разумио људе који сјеку
вене на тај олош...
Што се тиче ббб убједљиво су најлошији од свих група велике четворке
бивше Југославије.Тотално су пали а никад ни нису били нешто посебно.
Торцида је за њих пар свјетлосних година испред...Погледајте само
слике из Брисела...
Овај напад на симпатизере ПАОК-а довољно говори о пургерима.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 22:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

У неким дјеловима се у поптуности слажем са тобом а то је да БББ нису ни визуелно а ни по пјевању баш нешто...Дајте људи какви су то ултраси и навијачи који бојкотују утакмице клуба за који навијају :oops: Требали би у инат осталима да иду на утакмице па каква год да је уотрава :confused1:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik

Немам појма који је мени враг да и даље пишем,али ајде још једном. casuals,и гробари су бојкотовали,јесу и они ненавијачи? ббб лоше пјевају??? Страшно,јеси их икада чуо уживо? Гробар,ја не сјечем вене на жабаре,огавни су ми,не волим ни корео и написао сам да је наполи свемирски брод за остале. А за ббб...шта знам,ја групу гледам кроз три сегмента,улица,гостовања и навијање. Не мора тим редом. Ни у једном нису 4. од велике четворке. То да су рацку за корео (слично као гробари),стоји и није ми јасно ни за једне ни за друге зашто то раде,али навијање (можда и први,иако пјевају 5 пјесама 10 година већ),инциденти (за торциду су 5 копља изнад,за бг. не знам). Лично мислим да су увијек јачи они који имају противнике у граду. Није исто зг. гдје немаш ривала и бг. гдје је сваку ноћ јурњава,чиста логика. И треће гостовања,не мањкају ни ту,иако су Цигани број 1. То је ипак само моје мишљење,ваше је ваше,ионако се навијачи никада неће сложити,бар Срби. Завршио сам на ову тему,поздрав

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Завршио сам на ову тему,поздрав

Шта готово? Таман се закувало, сад кад крену топ листе ко прије рата у Ћао Тифу.

Ем је прича тотално офтопик (прочитајте први пост ове теме да би схватили о чему је тема) ем је почело интернет хулиганисање и омаловажавање.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik

shoole je napisao:

Шта готово? Таман се закувало, сад кад крену топ листе ко прије рата у Ћао Тифу.

Ем је прича тотално офтопик (прочитајте први пост ове теме да би схватили о чему је тема) ем је почело интернет хулиганисање и омаловажавање.

Јебига,бришите онда,није ми била намјера да почнем расправе.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 01:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

shoole гдје ти овде видиш интернет хулиганство и омаложавање??? Мало смо скренули са теме али надам се да ће се са овим мојим постом завршити ова мала расправа и уједно да скренемо са офф топика.Зељковић невидим разлог због чега толико браниш ббб али оно што желим да кажем је да су они по мени 0 од навијача јер једноставно својим поступцима нимало незаслужују поштовање.Навијање није само хулиганство,јер тако ни најмање неће помоћи своме клубу за који навијају,јер да нема клуба они неби ни били на трибини.Да би навијање било право и квалитетно битно је да се клуб воли срцем.Сам си рекао да ббб имају 5 пјесама већ 10 година и то би требало нешто да говори о самом квалитету групе,а кореографије исто нису нешто посебно ,сад незнам можда на то утиче и конструкција њихове трибине па кореографије немогу да буду баш перфектне...нисам имао прилику да гледам динамо уживо али на тв-у кад гледам ни нечују се уопште што је нпр. код гробара,делија и осталих српских група друга ствар...Толико од мене на ову тему,поздрав свима!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 07:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

casuals je napisao:
shoole гдје ти овде видиш интернет хулиганство и омаложавање??? Мало смо скренули са теме али надам се да ће се са овим мојим постом завршити ова мала расправа и уједно да скренемо са офф топика.Зељковић невидим разлог због чега толико браниш ббб али оно што желим да кажем је да су они по мени 0 од навијача јер једноставно својим поступцима нимало незаслужују поштовање.Навијање није само хулиганство,јер тако ни најмање неће помоћи своме клубу за који навијају,јер да нема клуба они неби ни били на трибини.Да би навијање било право и квалитетно битно је да се клуб воли срцем.Сам си рекао да ббб имају 5 пјесама већ 10 година и то би требало нешто да говори о самом квалитету групе,а кореографије исто нису нешто посебно ,сад незнам можда на то утиче и конструкција њихове трибине па кореографије немогу да буду баш перфектне...нисам имао прилику да гледам динамо уживо али на тв-у кад гледам ни нечују се уопште што је нпр. код гробара,делија и осталих српских група друга ствар...Толико од мене на ову тему,поздрав свима!

BBB sto se tice brojnosti po meni lose jedna tekma njih 2000 druga 300 zatim ovi bojkoti i to totalno lose onda pjesme nidje veze imaju ukupno 10 pjesama koje pjevaju ima 10 i vise godina a zatim sto se tice gostovanja npr Vinkovci pa njih iz Zagreba u vrh glave ode 200 ostalo je sve iz okolnim mjesta i sela kod Vinkovaca

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
shoole je napisao:

Отворите онда нову тему,топик,како год, НАВИЈАЧКИ МЕНТАЛИТЕТ
па нек људи пишу на ову тему.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Па отвори ти. Ко ти брани?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ali nema huliganstva u engleskoj... to je iskorjenjeno... po 3983-ci put....

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Braneee je napisao:
ali nema huliganstva u engleskoj... to je iskorjenjeno... po 3983-ci put....

ima ali na na stadionima,tj za 98 % manje nego prije 30 godina....a i sve se vrti oko stadiona,tako da za te informacije mi i ne znamo,kad ko i gdje....

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ironija

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam

pitaj milanka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]