banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ginekolog
PostPoslato: 29 Nov 2010, 21:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2010, 22:44
Mihaela je napisao:
Jos jednom ako neko zna nesto vise o strucnosti Dr.Biljane Gojkovic,"Jelena" neka javi,ili ako neka poznanica ide kod nje.
Zar je moguce da niko nikad nije cuo za nju? :roll: :(

Ja sam isla kod Gojkovicke na preglede skoro 4god. prije nego sto je otisla u Jelenu, a mojoj drugarici je vodila trudnocu.
Elem, zena je zaista super kako po pitanju pregleda tako i po pitanju price.
Izmedju ostalog u tom periodu sam se "borila" protiv hormonskog poremecaja i uspjela sam uglavnom sve sanirati i dovesti u neki red.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Kojeg ginekologa preporucujete u poliklinici za pregled i mozda za vodjenje trudnoce?

Hvala unapred :)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 22:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2010, 22:44
Sto se tice poliklinike na dobrom glasu su dr Pajcin i dr Dragana Pavlovic-Vasic , mada je meni licno draza ova druga :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Znam da je malo off, ali me interesuje da li je neka od vas pravila pauzu (npr nekoliko meseci,pola godine ili godinu dana) dok ste uzimale pilule za kontracepciju? Meni je dr preporucila da ne pravim pauzu, ali idem nekom logikom da nijedan lek nije pozeljno dugotrajno koristiti... :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
meni je takođe dr preporučila da ne pravim pauzu ukoliko se dobro osjećam i ako se ne pojave određeni problemi...pijem ih već par godina(logest) ali sam pravila pauze,ne duže od mjesec-dva i to nakon konstantnog korištenja od 6 mjeseci do godinu dana... mene interesuje zašto neki ginekolozi predlažu da se ne prave pauze-dok opet pouzdano znam za neke koji tu pauzu preporučuju poslije određenog perioda :oops:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 17:14
Meni je doktorica rekla da je se danas u med.krugovima smatra zastarijelim misljenje da se trebaju praviti pauze u uzimanju kontracepcijskih pilula. I da je najbolje kontinuirano ih trošiti kada se organizam već navikne na njih.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 08:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
navodno bi trebalo praviti pauze godisnje po tri mjeseca u komadu...ja sam ih koristila 5 godina, nakon prstanka se naoruzajte strpljenjem,novcem, iskusnim dopktorima endokrinolozima i najbolje nemojte se druziti-da ne zaratite :D . bar je tako meni bilo.
po prestanku koriscenja tableta velika je mogucnost zaceca.od jedne djevojke sam cula "mene momak da je pljunuo ja bih trudna ostala", e tako nekako je otprilike.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 11:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2010, 09:49
Ja sam prije par dana isla kod dr Radetic u Laktase.Obavila sam pregled a UZV vise ne rade pa mi je rekla kad budem dolazila na kontrolu za 3 mj da uradim UZV negdje u gradu privatno.Valjda ne mogu ni na Polikl.jer pripadan opstini Laktasi i Domu zdravlja.
A nije mi ni radila PAPA test mada je bilo vrijeme od proslog je proslo godina i vise.Palo mi je napamet da mozda vise ni to ne rade.
Stvarno sam se razocarala,mislila sam da cu sve odraditi kad ono samo pregled.
A stalno apeluju da zene trebaju ici na redovne preglede,UZV i PAPA a za to nema osnovnih uslova.
Za to mi kod privatnog dr treba 100 km.
ZAsto imam knjizicu ovjerenu i od plate mi uzimaju svaki mjesec oko 150 km (sto se izdvaja za doprinos za zdravstvo)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 13:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Nov 2010, 16:34
Dr.Biljana Gojkovic je super. Extra zena... Nemam rijeci i sada to mogu reci iz licnog iskustva.
Uradila sam prekid trudnoce i sve je uredu,nema posledica! Hvala Bogu!
Nije mi zao,mogu reci da sam i srecna. Recite da sam bezdusna, recite da sam sebicna ali ja znam da sam uradila najbolje sto sam mogla.
Jednog dana kad budem sprremna bicu divna majka. A za sada primremati teren za te dane...
Hvala svima jos jednom...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2010, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
plavo sunce je napisao:
Ja sam prije par dana isla kod dr Radetic u Laktase.Obavila sam pregled a UZV vise ne rade pa mi je rekla kad budem dolazila na kontrolu za 3 mj da uradim UZV negdje u gradu privatno.Valjda ne mogu ni na Polikl.jer pripadan opstini Laktasi i Domu zdravlja.
A nije mi ni radila PAPA test mada je bilo vrijeme od proslog je proslo godina i vise.Palo mi je napamet da mozda vise ni to ne rade.
Stvarno sam se razocarala,mislila sam da cu sve odraditi kad ono samo pregled.
A stalno apeluju da zene trebaju ici na redovne preglede,UZV i PAPA a za to nema osnovnih uslova.
Za to mi kod privatnog dr treba 100 km.
ZAsto imam knjizicu ovjerenu i od plate mi uzimaju svaki mjesec oko 150 km (sto se izdvaja za doprinos za zdravstvo)

pa koliko je proslo od zadnjeg PAPA testa?
jednom godisnje se radi... zadnji put kad sam bila nije proslo punih godinu dana od zadnjeg PAPA testa, pa mi nije radila, iako sam mislila da hoce. :S valjda treba proci godinu dana i vise.
ali rade PAPA, to je sigurno ;)
za UZ ne znam, mislim da se on dodatno placa, nekih 20ak KM.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2010, 12:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2010, 09:49
Znam da je bio UZ i placao se nekih 20 km,tako nesto.A sad je dr rekla da vise ne rade. A papa test sam radila prije 1g.i 2 mj. Znaci bilo je vrijeme.
Ja se nisam sjetila pitati a ona nista nije spominjala.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 02:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
Mihaela je napisao:
Dr.Biljana Gojkovic je super. Extra zena... Nemam rijeci i sada to mogu reci iz licnog iskustva.
Uradila sam prekid trudnoce i sve je uredu,nema posledica! Hvala Bogu!
Nije mi zao,mogu reci da sam i srecna. Recite da sam bezdusna, recite da sam sebicna ali ja znam da sam uradila najbolje sto sam mogla.
Jednog dana kad budem sprremna bicu divna majka. A za sada primremati teren za te dane...
Hvala svima jos jednom...

Zasto bi te ko blatio? To je samo tvoja odluka i tvog partnera. Glavu gore i cuvaj zdravlje. Moraju u zivotu i teske i svakakve odluke da se donose, ko ne zna, lako mu je da osudjuje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 00:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jan 2011, 23:43
pozdrav svima... trebam da odem kod ginekologa po prvi put i pomalo me strah... pa da li bi neko mogao da mi predlozi kakvog privatnog doktora (kod koga ima pozitivno iskustvo), sta od pregleda bih trebala da zakazem i koliko, orijentaciono, kostaju cijene pregleda... unapred hvala

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 12:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Jan 2011, 11:47
eli5 je napisao:
pozdrav svima... trebam da odem kod ginekologa po prvi put i pomalo me strah... pa da li bi neko mogao da mi predlozi kakvog privatnog doktora (kod koga ima pozitivno iskustvo), sta od pregleda bih trebala da zakazem i koliko, orijentaciono, kostaju cijene pregleda... unapred hvala

Ej cao ja cu da te posavjetujem iz dobre namjere,dr.sanja sibincic je jako ljubazna i tiha fina zena,to je od privatnih,a ja imam divno iskustvo,sa paprikovca jer sam skoro rodila,sa dr. vesnom ecim zlojutro,divna zena dobar doktor i ekstra strucnjak,jest ozbiljna i stroga ali je vrh ja je nebi mjenjala nikada

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 19:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jan 2011, 23:43
hvala puno :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 01:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jan 2011, 01:34
Hi.... Ovdje ima mnogo postova, tako da vjerovatno ponavljam pitanje..... Ali eto.... :roll: Ako moze da mi preporucite nekog ginekologa (posto prvi put idem, mislim da ce mi lakse biti ako je to zena :) ) i broj telefona, a moze i adresa.... :confused4: I kolika je uopste cijena pregleda? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 22:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Okt 2005, 10:37
Pozdrav svima!
U velikoj sam dilemi, kao "svjeza" trudnica :-) Bila sam redovan pacijent dr. Sanje Sibincic i zaista sam vrlo zadovoljna s njom. Ali s obzirom da sam ja prilicno zdrava i da sam joj isla jednom godisnje na redovan pregled nije mi bilo problem da cekam na termin po mjesec-dva. Sad, medjutim, kad treba negdje da se opredjelim radi pracenja trudnoce imam situaciju da je ona prezauzeta i da mi u njenoj klinici predlazu drugu doktoricu, za koju nikad nisam cula. Radi se dr. Brankici (nisu mi rekli za prezime...) Je li neko od vas mozda bio njen pacijent? Znam da cu mozda zvucati paranoicno ali ja sam nakon ruznog iskustva s dr. Milicem iz "Jelene" gdje sam isla prije Sibincicke, postala jako oprezna, sta mogu...
I inace, problem je naci ginekologa u kojeg se moze imati povjerenja, kad su u pitanju tako osjetljive stvari kao trudnoca, narocito na poliklinici, pa ako imate da predlozite nekoga s kim ste imale dobro iskustvo bicu vam zahvalna, narocito zato sto mi se cini da je jako tesko doci do nekoga ko ce propratiti trudnocu zavrsno s porodom, jer ipak je lakse obaviti sve "u kompletu" s jednim ljekarom od povjerenja, ako se ikako moze...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 22:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2009, 11:19
Nautilus, ta doktorica Brankica je radila jedno vrijeme u Gradišci u bolnici na odjelu. Mislim da je snaja dr Kukolja, "poznatog" ginekologa iz Gradiške. E sad, to je otprilike sve ću biti od pomoći, jer ću ti sada navesti protivrječne podatke : moja snaja je vodila trudnoću kod nje i kuje je u zvijezde, o njoj ima samo riječi hvale, i hvala bogu, sve je proteklo u najboljem redu. Druga prijateljica tvrdi da joj je zamalo upropastila trudnoću; da li je istina, ne znam.
Znam samo ovo: vjerujem da moraš biti vrhunski stručnjak da bi te dr Sibinčić preporučila ikome. Žao mi je što nisam bila od pomoći.
I na kraju: ČESTITAM :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 09:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Nautilus je napisao:
I inace, problem je naci ginekologa u kojeg se moze imati povjerenja, kad su u pitanju tako osjetljive stvari kao trudnoca, narocito na poliklinici, pa ako imate da predlozite nekoga s kim ste imale dobro iskustvo bicu vam zahvalna, narocito zato sto mi se cini da je jako tesko doci do nekoga ko ce propratiti trudnocu zavrsno s porodom, jer ipak je lakse obaviti sve "u kompletu" s jednim ljekarom od povjerenja, ako se ikako moze...

trazi uputnicu i idi na paprikovac, jer oni ce te poroditi, svidjelo se to tebi ili ne.kada budes pred kraj trudnoce mozes se i dogovarati tacnije oko poroda.
dr.perenidija, dr.ecim-zlojuto, dr.jevtovic,dr.jovanic, dr.djukic, dr.savic...izaberi i prepusti se, jer kad odes gore shvatices da je sve visa sila.
izvini ako te deprimiram ,ali sto se brze spustis na zemlju i shvatis kakva je situacija, skok ce biti bezbolniji.
pozdrav

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 10:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 09:59
Ja sam prije 2 godine ostala trudna sa tadasnjim deckom i odlucila sam da mi trudnocu vodi doktorica Topic. Nakon 2 mjeseca sam pobacila ali ne njenom krivicom. Jednostavno se desilo :( Bila sam shrvana ali mi je doktorica Topic pomogla da se oporavim a i za vrijeme vodenja trudnoce je bila divna i svakom bi je preporucila.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]