banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2003, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
ventilator je napisao:
Ako ona nije u minicu onda je u hlacama u kojima joj se istice gooza :roll: ili je u majici koja joj istice grudi :roll: ili je cak u rolovci koja joj se pripija uz tijelo (ona sigurno zna da ga rolke pale,kucka jedna) :roll: ... pa cak i da je u vreci oni ce reci - ona me je pogledala (znaci jos i u pod treba da gledamo :roll: ) i ja sam znao sta ona zeli,ma sve one to zele,kucke...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Cudo je koliko ljudi primitivno razmislja i kako su zene - 'sa druge planete'.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2003, 18:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Maj 2002, 01:00
mislim da je tema trebala da se zove ta divna neodoljiva ZENSKA guza

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2003, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nasilje nije opravdanje za drugo nasilje,no nekako se mora reagovati.
Inace,izostanak reakcije takvi ljudi tumace - imao sam pravo,ona je stvarno htjela da je JA uhvatim za goozu.Idem ja nju opet. :lol:

I svi ti stavovi o 'nekontrolisanju' kad se radi o tudjim sestrama i zenama su "opravdanje",ali da je neko tom doticnom momku (sto je dobio stolicu u glavu) uhvatio sestru za goozu na njegove oci (a da je tip slabiji od njega) - vjerovatno bi ga on nalupao ili mu cak i stolicom razbio glavu,jer je to NJEGOVA sestra.

Treba samo malo vise razumijevanja i postovanja.
I te tudje zene sto setaju ulicom su necije sestre i zene. :wink:

Skoro sam imala prepirku na forumu jer je spominjanje k*urca u recenici uz moje 'ime' bilo nekome saljivo (ja sam kao glupaca koja ne shvata tako 'super salu' :roll: ),a kad sam ja napisala ime sestre od doticnog u istoj recenici - bilo je prijetnji kako ce me 'mangup' nalupati zbog vrijedjanja (da,ni on sad to vise nije shvatao kao salu,gle cuda :roll: ).Jer to je NJEGOVA sestra,heej. :roll:
No,kojeg li cuda,imam i ja i brata i oca i momka,nije me roda donijela na ovaj svijet i nisam se 'izlegla' iz cvijeta maslacka. :roll:

Svijet bi bio mnogo ljepse mjesto za zivot kad bi pojedinci mogli da shvate da su i druge zene necije sestre,cerke i majke.

I zasto bi neka cura morala provesti ljeto zakopcana do grla?
Mislite li da kad vasa sestra obuce ljeti sorc neki penzioner iz pivnice ima pravo doci do nje i pipkati je,jer su njemu,eto,njene gole noge jako seksi i izazivacke?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 17:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
joooj cure! pa sta cu ja sa vama!?
opet cu da ponovim...i nemislim povlaciti...zenska guza je musko vlasnistvo!

a to da je ona samo vasa to okacite macku o rep :D
jednog dana cete se sve tri udati. bice noc i lezacete pored svog muza.
bicete gole, tople i mazne...opruzene na stomaku.a on, on ce se okrenuti i dodirnuti "vase" guze. cija ce tada to biti guza? sta cete tada pozeljeti? cija guza to da bude?...ha?
zena je otudjen dio muskarca i muskarac zene.zena je dopuna muskarca i muskarac zene...."dvoje ce postati jedno!"...(cek, cije ovo bijase rijeci?")
to nije izmislio rio...vec neko mnogo bolji i pametniji od njega.

pazlivo procitajte (nekoliko puta) pa cete vidjeti da rio nije rekao da je vasa cjenjan guza...svacija! i vasa guza, kao i guza gospodjice iz price, nije svacija i zato ju nemojte pokazivati...svakome!

pogledajte nekad na tv (kad nemozete uzivo) kako izgleda zenka neke zivotinje kad se "upali".recimo...lavica.
podigne rep i...pred lava! neprestano mu potura cjenjenu lavovsku guzu pod nos, lijeze ispred njega i mazi se...a lav koji je nekulturan (za razliku od ljudi), da izvinete...hop! i naskoci na lavicu!

eh, kakve to ima veze sa nama? kad gospodjica mahne guzicicom pred mojim nosom, ona kaze "ah, uzmi me,...zelim te"...(ili je to samo kod lavova i ostalih nekoliko miliona vrsta).
u ovom se slucaju igramo sa prirodom!
ja znam da gospodjica nije zeljela da ju tip opali (vec je zeljela nesto mnogo gore...a to cu objasniti) ali je zbunila jadnog "lava"!
pitaju li se gospodjice kako je "lavu"!? NE.

e recu vam...lav je frustriran! zbunjen takvim ponasanjem a ne nekulturan ili seljak ili neznam sta. nezna sta da uradi i jebiga!...pljas po guzi!

a zbog cega sve to? e, zbog toga da bi EGO gospodjice x mogao sam sebi reci "ja sma lijepa, zgodna, privlacna i muskarci me zele", jer ako mi vas nepogledamo onda to sigurno znaci da ste bljak! (tako razmislja EGO).
i EGO gospodjice x se dosjeti pa otkrije malo guzu, malo nogice, malo izbaci grudi i ajmo u disko!

nije moja zelja da kritikujem zene.ne! zene veoma volim i cijenim ali zenski ego!...e tome bih da zavrnem siju!

pa budite sad dame i pmozite zbunjenom lavu! pa nije on kriv sto je musko a vi imate tako socan batak! :D (e ovo je dvosmisleno)

ma samo opusteno...sve vas voli vas rio! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]