banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sp u Rukomet 2011
PostPoslato: 17 Jan 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ne treba zaboraviti da smo fasovali i 2 crvena kartona.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Ko je dobio crveni karton?? Sve mi je jasno ali oni nasi golmani veze nemaju pa ljudi nikako ne mogu da procitaju stranu ebo ih hansen ..............

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Ne znam cemu cudjenje.U pitanju je cista relacija KVALITETA nasuprot NEKVALITETA.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ništa novo :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka

crni panter je napisao:
Ko je dobio crveni karton?? Sve mi je jasno ali oni nasi golmani veze nemaju pa ljudi nikako ne mogu da procitaju stranu ebo ih hansen ..............

Vilovski i Stojković!

Ako se i nakon ovog prvenstva ništa ne pokrene u rukometu bojim se da će reprezntacija proći čak i gore neko nekadašnja košarkaška reprezentacija SCG u Beogradu 2005. Ne mogu da shvatim da se od prvenstva do prvenstva forsira rukomet koji je potpuno zastario i da se ništa ne mijenja na bolje. Neka angažuju stranog trenera!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jao jao, jadna smo mi reprezentacija kada je njen član Rastko Stojković, oni koji su ga geldali nekada u dresu Borca znaju o čemu govorim...

Zar je moguće da se ovako brukamo, pa onaj što je zabio deset golova, sedam je zabio skokom sa dvanestog metra, a mi stalno u zoni 6-0, .ebe lud zbunjenog...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
veljko je napisao:
Ne znam cemu cudjenje.U pitanju je cista relacija KVALITETA nasuprot NEKVALITETA.

I ja se pitam. Mislim, ovako igramo zadnjih nekoliko prvenstava, evidentno je da se ništra ne mijenja, na osnovu čega onda bilo ko išta očekuje? Navijati ljudski pored svega, svjesni mogućnosti ekipe, radovati se svakoj pobjedi, ne tugovati previše zbog poraza. Ipak smo mi trenutno tek pri vrhu druge lige rukometa. Prigrliti sadašnjost, vjerovati u budućnost!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

nema nikakvog cudjenja jer cinjenice govore sljedece

1. imamo trenera koji je u posljednjih 10 godina imao sveskupa JEDAN angazman, i to u kiparskom prvoligasu jednu-dvije sezone.

2. svi odlicni igraci (izuzev vujina) koje imamo igraju na istoj poziciji - rnic, sesum, ilic su svi lijevi bekovi. nemamo srednjeg beka koji improvizacijom moze da pokrije trenerovo neznanje. onda solidna krila i pivot ostaju potpuno neiskoristeni

3. ne igramo odbranu

4. i prije utakmice smo se predali, govoreci da su danci apsolutni favoriti i da ce biti pravo cudo ako bilo sta napravimo. ako u utakmicu ulazis s takvim pristupom, poraz od 8 razlike je jos i dobar.

5. selekcija igraca je katastrofalna i neplanska. tako rastko stojkovic debituje na velikom takmicenju sa 30 godina, prije njega vuckovic i stankovic na EP debituju sa 29. najmladji igrac u reprezentaciji nam ima 24 godine.

dakle, nije se cuditi sto su nas desetkovani danci (bez dva najbolja igraca) pospremili bez ikakvih problema, kao i na svim ostalim velikim takmicenjima u posljednjih 10 godina. svaki put nas njihova krila izbuse, i mi nikad nista iz toga ne naucimo. zasto bi sad bilo drugacije.

ova klika koja je dosla na celo rukometnog saveza nakon 2006 i razdruzivanja sa crnom gorom je zatekla prilicno dobru ligu ciji su klubovi bili skoro pa redovno ucesnici zavrsnica evropskih takmicenja (partizan dvaput i zvezda polufinale kupa kupova, lovcen igro cetvrtfinale lige sampiona, jugovic osvajao challenge kup), ozbiljnu seniorsku reprezentaciju koja je makar mogla da se nosi sa najjacima, i juniore koji su redovno donosili medalje sa prvenstava. danas imamo najgoru ligu u evropi u kojoj su najbolji igraci redovno 40godisnjaci, seniorsku reprezentaciju koja ne moze da bude ravnopravna ozbiljnim reprezentacijama i juniore za koje je premija kad se uopste plasiraju na neko vece takmicenje.

nade u bolju buducnost nema, jer generacije koje dolaze poslije ove su neuporedivo gore. sadasnjoj juniorskoj reprezentaciji je najveci uspjeh 13 ili 14to mjesto na EP prije par godina. a kadeti i ostali ne mogu ni da se plasiraju nigdje. prema tome, sto rece marfi, smijesite se, sutra ce biti gore.
mozda pobijedimo bijednu rumuniju i odemo dalje, tamo nas svedjani i poljaci nabuse sa po 15 razlike, a mi pobijedimo argentinu, zauzmemo herojsko 10 mjesto i onda pricamo kako je to uspjeh jer smo "zadrzali kontinuitet igranja na velikim takmicenjima", isto ko da se radi o madagaskaru, a ne naciji koja je imala evropske sampione i dala neke od najvecih rukometasa u istoriji

Poslednji put menjao Milanko Djeric dana 17 Jan 2011, 22:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Ahaa, nisam skontao, ja sam gledao na Arenasport. Ma ogromna je razlika kad se gleda na Areni i na bilo kojoj drugoj tv stanici. Drugi koncept potpuno. A Kovinjalo je ona stara garda. Trom, usporen, kao i nasa igra. :wink: Ali je opet pretjerano reci da je debil. :roll: Straja je pak na RTS-u za tri klase bolji od njega, ali slabije poznaje rukomet. On je ipak za fudbal kompetentniji.

A ako neko nema Arenusport 1 evo link:
http://bvcom.net/tv-link

Па како да му не кажем! Чујете ли ви његове коментаре, "град са примјењеним климатским иновацијама и ........ ..... .... тим стварима везаним за климу"!

Има ли ико нормалан да га скине са коментаторске позиције! Играмо егал са данцима, водимо а он прича као да је управо дошао са сајма хортикултуре!

Што се тиче утакмице, и даље играмо назадан рукомет, из године у годину све гори. Не користимо зицере које су под МОРАЊЕ да би се иоле парирало Данској. Суђење је опет било катастроф као и у већини утакмица са топ 5 репрезентацијама. Чим би се резултатски приближили судије нас моментално сасјеку.

Ма пропуста је безброј, од лоше поставке у нападу, некреативности, лоше ротације играча итд.
Једноставно нисмо за велики резултат и питање је да ли ћемо икада поново бити.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Jao, kakav crnjak!
Danas sam gledao Turistu umjesto utakmice (raniji dogovor) i sad se vratim kući i odmah na net da vidim rezultat. Kontam gdje da nađem rezultat i odletim na stranicu RTRS-a, kad tamo piše "Pobjeda rukometaša Srbije". Obradujem se ja i već kontam kako ću da likujem nad onim nevjernim tomama sa banjaluka.com foruma, kad na svoje iznenađenje i razočarenje vidim da je to stara vijest o pobjedi nad Australijom. Odem na stranicu RTS-a i tamo nađem poraz od osam razlike. "E u to već mogu da povjerujem" pomislim i onda mi ipak bi drago što sam gledao dobar film umjesto utakmice.

Naravno, razbićemo Hrvate, pazite šta vam kažem.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
У нападу смо били сасвим солидни, одбрана криминална. Станић немоћан, јер је буквално остављен на милост и немилост Хансену. Није ми јасно да се стално потенцира 6-0 а да Хансен даје скоро свих 10 голова са девет+ метара (лик има ненормалан шут). Па стави фластер мајку му. Такође Марковић ужас. На -2 има шансу да смањи на -1, лопта пада поред њега и он није у стању да је узме ( две-три такве ситуације). Такође мислим да је суђење било мало на страни Данаца (али то смо и очекивали), посебно су нас пресекла два искључења у тренуцима када смо се били приближили.
Вујин и Рнић добри, Илић преслабо.
Не верујем да можемо да изненадимо Хрвате али Румуне можемо да добијемо сигурно, значи пролаз даље.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Није ми јасно да се стално потенцира 6-0 а да Хансен даје скоро свих 10 голова са девет+ метара (лик има ненормалан шут). Па стави фластер мајку му.

kad smo mi to imali trenera koji je bio sposoban da procita protivnicku igru, adaptira se na nju i preokrene rezultat? ja se sjecam posljednji put 2005 po vujovicem, a otad prodje 6 godina.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 00:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Требало би да могу боље ми то очекујемо али они никако да нас увјере, тако да сам закључио да је то неки максимум. Имали смо чини ми се 4 стативе, пречку ,зицере Илића и Вујина ,промашен седмерац. Да је пола од тога ушло и да смо имали голмана то би било то, па још суђење и искључења. Опет би се рекло нисмо имали среће али ово се константно понавља из године у годину тако да сам ја престао да вјерујем у срећу.

Мислим да је Шешум требао играти више ,имао је пар добрих асистенција и био је најкреативнији средњи бек. Можемо ми да се љутимо колико хоћемо али боље од овога немамо. Не очекујем ништа посебно од овог тима и потпуно растерећено гледам утакмице ,а то би препоручио и вама но сикирики. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 00:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Mi smo ku..c u rukometu, igramo sporo kao 80-ih a većina ostalih igra prebrzo za nas razvaljuju sa krila... A mi em spori em samo forsiramo šut tih bekova i to je pročitano tako da nas sleduje vjerovatno plasman od 8-12 mjesta, možda da bljesnemo protiv Hrvata jer smo njima uvijek bili jedan od neugodnijih protivnika al ne bi me začudilo poslije toga i pad u ambis protiv Rumuna

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 00:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ali kako nam likovi uvalise par komada iz kontre sa CENTRA,pa ebote onaj reziser se stvarno napatio da stigne sve prikazati.

zapelo mi za oko kad je stojkovic dobio crveni pa se nesto unosio vukovicu u facu i onda kontam sve je to dobro kakve trenere imamo,fali nam jedan stamenic(cini mi se da se tako prezivao) koji zove tajm aut da bi mu doplivao sapic i da ga ovaj pukne po glavi i kaze sta nije dobro radio,ili pesic kad je radmanovica poslao na tribine da jede bananu.e to je trener i autoritet a ovo danas nit znas ko je trener ni ko igrac.

dva igraca su nam dala blizu 20 golova,tuzno...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 02:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Није ми јасно да се стално потенцира 6-0 а да Хансен даје скоро свих 10 голова са девет+ метара (лик има ненормалан шут). Па стави фластер мајку му.

kad smo mi to imali trenera koji je bio sposoban da procita protivnicku igru, adaptira se na nju i preokrene rezultat? ja se sjecam posljednji put 2005 po vujovicem, a otad prodje 6 godina.

Па нема ту шта да се чита, види се из авиона како Данска игра. Али реално и кењало их је ненормално, ушло им је 5-6 таквих шутева да је то за неповеровати. Ја сам се због тога тотално сморио поред тв-а, а како је тек играчима могу да замислим. Вуковић очигледно није тренер за већа дела, али треба рећи да је преузео репрезентацију после фијаска у Аустрији и то онда када су сви очекивали да нас Чеси избаце.
Румуни су издували од Алжира и мислим да идемо даље, што је и неки циљ. Имамо проблем крила (и то већ пар година уназад) а и спору игру. Данци, свака им част, брзи су и имају одлично десно крило, које је дао све што је могао. Марковић с друге стране на -3 (или -2) уместо да убаци лопту у гол, нешто заврће, шашави а има отворен пролаз ка голу. Такође контру смо имали само једну.

Ту смо где смо, али реално клупски рукомет нам је у тоталном бедаку и савез такође и самим тим није реално очекивати да репрезентација буде добра.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Realno, nismo toliko losi, al nemamo klasu i to je to..... Nista strasno, idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka

Harvester je napisao:
Jao, kakav crnjak!
Danas sam gledao Turistu umjesto utakmice (raniji dogovor) i sad se vratim kući i odmah na net da vidim rezultat. Kontam gdje da nađem rezultat i odletim na stranicu RTRS-a, kad tamo piše "Pobjeda rukometaša Srbije". Obradujem se ja i već kontam kako ću da likujem nad onim nevjernim tomama sa banjaluka.com foruma, kad na svoje iznenađenje i razočarenje vidim da je to stara vijest o pobjedi nad Australijom. Odem na stranicu RTS-a i tamo nađem poraz od osam razlike. "E u to već mogu da povjerujem" pomislim i onda mi ipak bi drago što sam gledao dobar film umjesto utakmice.

Naravno, razbićemo Hrvate, pazite šta vam kažem.

Je li film sa Angelinom dobar?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka

Ne znam sjećate li se jednog od prvenstava kada je Slovenija završila na dnu a iduće godine su bili domaćini i za godinu dana su uspjeli napraviti dobar tim. Pobjedili su i nas i Hrvate i u finalu izgubili od Njemačke. Nakon ovog prvenstva nešto se treba mijenjati i u RSS-u jer je iduće godine Srbija domaćin. Ne bi valjalo da sa ovakvom traljavom igrom igramo i iduće godine.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 11:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Evo ja se predajem. Vi morate dalje. :) Dancici :) su bili bolji, sta drugo reci. Nadam se da ce ih Hrvati nagu.iti.
Vjerovao sam u Srbiju po ko zna koji put.
Izmalerisali ste mi tiket u pm. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]