banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 04:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Fino nas je izradio :lol:
Al ko ga jebe 8)

Citam danas onaj Majkic ide iz Rusije sto je dovodjen u vezu sa Borcem na zimu :) On je vezni/defanzivni vezni

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево да и ја за почетак зажелим свима срећну Нову годину и све најбоље и вама и нашем Борцу.
Што се тиче Станческог не жалим за њим као за неким играчким квалитетом, али ми је баш безвезе што ће прећи у сељу. надам се само да више нико неће отићи.
ако којим случајем не дај Боже оде и Вуле, онда би требало довести опасна појачања у везни ред, мада и овако везни ред би се могао мало појачати, али ето ако Максимовић почне играти неће бити баш неопходно. а за одбрану већ имамо неколико квалитетних играча, који су и прије доласка Вулета квалитетно обављали посао.
али ето не би било лоше да везни ред добије неког квалитетног играча па да се онда растерети одбрана

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ne mogu reci da nisam ocekivao jer ovdasnji fudbaleri stalno teze tamo gdje misle da je bolje. pa tako i Stanceski. bio je to dobar igrac, ne toliko dobar da bi Borcu ovaj njegov odlazak znacio raspad sistema, ali za to je najvise zasluzan dr Vlado Jagodic. da bilo koji drugi trener vodi Borac mislim da bi Stanceski bio jedna od glavnih karika. od svega najvise mi je krivo sto je otisao u taj zeljeznicar. da igramo kuci protiv zeljeznicara pa da mu zvizdimo na svaki dodir lopte, ali ne igramo...lose odigrano od strane uprave jer smo ispali naivni i dozvolili smo da igraci odlaze kako je njim volja...

i za kraj kako je to bilo dok je igrao u Borcu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UBmggQ5iO3A[/youtube]

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Borac u srcu je napisao:
Срећна Нова 2011.

СРПСКИ мислим, СРПСКИ зборим, СРПСКИ пишем, СРПСКУ цркву обилазим, моје мило СРПСТВО пазим, за њега се Богу молим, ПРАВОСЛАВЉЕ свето волим.

:hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:

:director: у Приштини Драгачевска труба, Америку покорила Куба...

:salute: šta reći, KRALJ!

A Stančevski će sad malo da guši igru kod dušmana, pa čak i u ovom klipu nisu mogli isjeći do kraja njegova čuvena zadržavnja lopte, okretanje leđima i usporavanja svake akcije. Nadam se da smo se fino pročistili, jer od ove trojice se u svakoj utakmici mnogo očekivalo a ništa nisu odradili. Sad imamo šampionski tim

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Borac se kasno probudio. Dok su u Banjaluci rješavali «sitne» probleme ostali su bez kapitalca. Perici Stančeskom istekao je ugovor, Banjalučani su oklijevali oko produženja saradnje, a sve to je iskoristio Željezničar, koji je, načelno dogovorio angažman ovog makedonskog veznjaka.

"Zadržali bi Stančeskog, ali... Cijeli dan pokušavamo stupiti u kontakt sa njim, ali se ne javlja na telefon", rekao je Muhamed Ibrahimbegović, sportski direktor Borca za SCsport.ba, naglasivši da je Željo na ime obeštećenje dužan platiti 10. 000 eura.

Stančeski na Grbavicu dolazi kao slobodan igrač, obzirom da mu je ugovor sa Borcem istekao, te se stoga postavlja logično pitanje zbog čega Plavi trebaju platiti obeštećenje?

Stančeskom je istekao ugovor, ali kako saznajemo prilikom dolaska u Banjaluku potpisao je aneks prema kojem "Borac zadržava pravo na obeštećenje od 10. 000 eura ukoliko ovaj igrač pređu u drugi klub iz Premijer lige BiH".

U Željezničaru nisu željeli komentarisati ove detalje, a Rusmir Cviko, time menadžer kratko je rekao:

"Kada i ako sa Stančeskim budemo potpisivali ugovor objasnit ćemo sve. Prije toga ne želim ništa komentarisati".

Tako Upravo nasa bajna. Samo pojacavajte konkurente. Celik, Selju, pa dokle vise? I Vlado mi je poceo ici na k..
Ni najmanju sumlju nemam da ćemo igrati kval. za Ligu šampiona ali pitanje je sa kojim igračkim kadrom. Vule će otići tad za DŽ, Avduka, Nikolić, Stajić možda još neko a onda neviđena bruka. Daj sa ovim igračima da potpišemo na 2 god. i nema brige. para neće biti za kupovinu novih igrača. Joooooooooooooj majko uvijek naopako.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
чиме потписат?
клуб грца у дуговима.. људима треба платити..
не могу се потписивату уговори а пара нема.
је л треба и ти играчи после да нас туже па да нас онда блокирају и хандре..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Onda fino odmah bijelu zastavu okačiti na gradski i to na centar stadiona. Evo Vranješ možda nešto donese. S kim da igramo Evropu kad svi gledaju prema izlaznim vratima? E a ko nas je doveo u ovu situaciju nego kriminalci iz ove uprave (čitaj Tegeltija) Čovjek je prošle godine u ovo doba bio dužan da upozna upravu sa tužbom koja je došla kod njega u sud, a ne da sudija donosi presudu zbog propuštanja. Eeeeeeeee. Debil! I neka je dao ostavku on je jedini krivac! Da smo odgovorili na tužbu postupak bi trajao naredne 4 godine sigurno a do tada bi zaradili od Evrope i sa ljudima zaključili sudsko poravnanje i tako sve sporove. Naravno skidam kapu Šuputu! Sad režimski mediji Željka Kopanje ništa ne pišu o našem borcu. Zašto? Niko pojma nema šta se dešava!

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Posto Stanceski nije bio standardan u borcu...logicno da ode u neki manji klub , gdje ce imati vecu minutazu...a da je neki igrac ne bi ugovarao transfere po kazakstanu...meni je samo interesantno sto Jagodic kaze da borcu nisu potrebna pojacanja...pa onakva barsa se pojacava i tezi ka boljem a ne ovi nasi polu-profesionalni klubovi...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moram priznati da sam bas razocaran...Ne zbog toga sto je on otisao,jebes njega,ko da je neka igracina,imamo Sakana,Grahovca,Maksimovic ce se oporaviti,pa i Boku,cak i Mikic moze igrati na poziciji njegovoj,nije to poenta,poenta je da smo jos jednom pokazali da smo daleko od ozbiljnog kluba,koji tezi ka evropskim standardima.Znaci mene iskreno boli jedna stvar i za Vukeljom,i za Muminovicem,i za Stanceskim,pisa se meni sto su oni otisli,al me ljuti sto su otisli za DZABA!!!Do kad vise takav amaterizam,dokle jebem mu sve,pa dajte potpisujte ugovore normalne,na 2 godine minimum,da se uzme neka para za idiote!Problem je sto nasa uprava ovako dovodi igrace:ej ajd samo dodjite u Borac molim vas,ispunicemo sve vase uslove,samo dodjite.Dakle igrac drzi konce,igrac svira,a mi plesemo.Gdje to ima u normalnom klubu?Jest velika stvar dovesti Vuleta i da on kaze,ja necu na vise od godine da potpisem,i tacka,i mi prihvatimo.I onda fino odigra prejako sezonu,dodje ljeto,i pa-pa ode ja isteko mi je ugovor a vi duvajte.Pa dokle vise...

Evo ako neko moze da nadje,i postavi ovdje od 11 igraca u prvom timu,koliko njih ima ugovore na godinu dana?Podatak je sokantan sigurno...

Ne da mi se ni pisati vise,ponavljam se kao papagaj,muka mi je vise.Sto se mene tice pojacanja ne moraju ni dovoditi ako ce potpisivati jednogodisnje ugovore,ili ugovore cak do ljeta,nista me ne bi cudilo,kakav smo cirkus.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Ravnogorac je napisao:
Posto Stanceski nije bio standardan u borcu...logicno da ode u neki manji klub , gdje ce imati vecu minutazu...a da je neki igrac ne bi ugovarao transfere po kazakstanu...meni je samo interesantno sto Jagodic kaze da borcu nisu potrebna pojacanja...pa onakva barsa se pojacava i tezi ka boljem a ne ovi nasi polu-profesionalni klubovi...

зна човјек каква је ситуација у клубу неможемо исплатити редовно плате играчима а камоли да купујемо играче који нам нису потребни да би били први :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ljudi, dižemo priču apsolutno nepotrebnu, otišao je igrač koji je ovdje bio nekih 15 mjeseci, igrom nekih nesretnih slučajeva, uspio je da se izbori za startnu poziciju kod džimija, kod Vlade čak nije bio ni starter, zna da bi jako teško na proljeće izborio mjestuo u prvih 11, jer su podaci sa početnih mjerenja daleko na strani Grahovca, Sakana, pa čak i Petrovića, Maksimović će da odradi pripreme, znači vrlo teško bi bio u prvih 11 (što se tiče pripremljenosti Petra je valjda sve potukao)... Imao je nekih solidnih utakmica, ali i očajnih izdanja, čak bi se usudi reći da je čitavu polusezonu bio ispod nivoa ekipe, čak smo jednom o tome raspravljali i šta je uzrok (počeo da guzi)... Znači ako je otišao neka je, ne treba da se žali za njim, učinak je bio mizeran i nije nezamjenjiv čak naprotiv...

Međutim, sada se pojavljuje jedna druga prilika, a to je da se rastjeraju, ove klupske hijene, tipa Ringo i drugi mali sitni kokošari... Takvi nam grizu klub iznutra... Takvima nije mjesto u velikanu iz Vladike Platona...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:43 
Bič božji
Bič božji

Biće i pojačanja, naravno, to sam zaboravio 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma RBA brate,nije problem sto je otisao,kazem ja jebes njega,vec zasto ne bi uzeli bar neku sicu,i za Vukelju,i za Staceskog,i za Muminovica?Nek idu oni ko ih jebe,al kako ne znamo paru ubrati?Eto bas me zanima koliko cemo dobiti za Vuleta Trivunovica,najboljeg igraca Premijer Lige,eto,zivo me zanima...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne mogu da naplate odlazak jer su im duzni pare i ovako prebijaju dugove pustanjem za dzabe...
Meni nijedan od ovih odlazaka nije nista strasno. Cak mislim da ce njihovi odlaci popraviti samu atmosferu u timu. Za mene bi odlazak bio VUle, Avduka, Boka, Nikolic.

Vlado je ipak najavio dolazak igraca samo pitanje sa cim ga dovesti kad si duzan igracima koji su iznijeli sezonu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Biće i pojačanja, naravno, to sam zaboravio

Конкретно, имена? Може и на пп...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ne mogu da naplate odlazak jer su im duzni pare i ovako prebijaju dugove pustanjem za dzabe...
Meni nijedan od ovih odlazaka nije nista strasno. Cak mislim da ce njihovi odlaci popraviti samu atmosferu u timu. Za mene bi odlazak bio VUle, Avduka, Boka, Nikolic.

Vlado je ipak najavio dolazak igraca samo pitanje sa cim ga dovesti kad si duzan igracima koji su iznijeli sezonu.

Pa razumijem ja tebe,ali da li je normalno da neki normalan stabilan klub,PREBIJA dugove? :-? Tacno se trebamo ugledati na Siroki Brijeg,ono sto su ljudi napravili,onakvu organizaciju,da ima jedan seoski klub,za svaku pohvalu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:54 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Ma RBA brate,nije problem sto je otisao,kazem ja jebes njega,vec zasto ne bi uzeli bar neku sicu,i za Vukelju,i za Staceskog,i za Muminovica?Nek idu oni ko ih jebe,al kako ne znamo paru ubrati?Eto bas me zanima koliko cemo dobiti za Vuleta Trivunovica,najboljeg igraca Premijer Lige,eto,zivo me zanima...

Ja tebi kažem da Vuleta treba prodati ako klub može da uzme recimo 300 000 KM, vjeruj mi meni bi bio problem da recimo odlazi Leo, to bi za mene bio veći problem, naravno da sam i ja razočaran što su otišla tri igrača, a da nismo uzeli neku lovu za njih, ali gledaj to ovako, sva ta trojica su igrači sa strane, igrači kojima se mora plaćati stan, vjerovatno su imali i solidne plate, čak je Muminović bio najskuplji na platnom spisku, a nije ništa pokazao, zato je dobro da su tišla ta tri igrača, koji su nas debelo mjesečno koštali, a nisu ništa pokazali, razumiješ me, meni bi bio problem da ode recimo, Avduka, Maleta, Leo, pa čak i Mikara, to su igrači koje mi teško možemo da zamijenimo kvalitetno... Znači oslobađa se dio budžeta za koji možemo da dovedemo dobro pojačanje...

Sjeća li se neko Bojana Čukića... Danas u sportu članak o njemu... Smijurija od igrača...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Borac niti je stabilan niti je normalan klub
Ekipa sa sajta je ovdje dala milion prijedloga kako da se popravi stanje
prije nekih 25 stranica sam pisao kako za sad sve pokrivaju dobri rezultati i da ce ong momenta kad ih ne bude isplivati tezak prljav ves u klubu.. Borac nema ni U od uprave, nista se ne radi planski i valjda je svima jasno kakva je sad situacija

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sjeća li se neko Bojana Čukića... Danas u sportu članak o njemu... Smijurija od igrača...

Hahaha,sjecam ga se ja,kako ono bi s njim,dosao,prosao pripreme s nama,bio jedan od boljih,i mi ga vratili nazad?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2011, 16:58 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Hahaha,sjecam ga se ja,kako ono bi s njim,dosao,prosao pripreme s nama,bio jedan od boljih,i mi ga vratili nazad?

E taj, odradio pripreme, a nije imao papira, a smijurijao, kao trebao da bude pojačanje, smiješno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]