Schlager je napisao:
Smanji dozivljaj,nastavi sa navijanjem za Zvezdu,Hajduk,Partizan,Dinamo,a ostavi na miru momke koji istinski prozivljavaju sve dobre i lose stvari vezane za Borac.
Takvi kao ti to nikad nece razumjeti,vama je Borac rezervna varijanta,tek onako usput....zanimljiva samo kad dobro ide.
I najpostenije bi bilo da ni ne svracate ovdje kad vas sve u vezi Borca nervira,divite se Splitu,nosite te ustashke nickove kao ti,lozite se na BG velikane,a nas ostavite da pisemo o nasem Borcu i kad je dobro i kad je lose,jer kakav je takav je-NAS JE.
Tebe sam odmah zapazio po tom nicku,a kasnije su svi tvoji postovi bili na fonu velicanja Hajduka,Zvezde,JSL i omalovazavanja svega sto ima veze sa Borcem. Pisao si kako nema sanse da bi mi ni u BL mogli pobjediti Spartak,OFK,Rad,pisao si kako smo iscupali 0-0 sa Vojvodinom samo zato sto su oni isprobavali 40 igraca,divio si se igri Ofk a u porazu od Galatasaraya 1-6 (ispocetka sam mislio da se zayebavas,a onda sam vidio da ti je mozak stvarno ispran),a pishao po nasem nastupu protiv Lozane!!!!
Ja sam izbjegavajuci svadju ignorisao te postove,ali sad jedna takva "moralna vertikala" da dodje ovdje dijeliti lekcije onima kojima je Borac prvi i jedini izbor,i za koje je Borac najbolji na svijetu,e to -NECE DA MOZE!
Богме свашта си овдје исписао, дао си себи за право да тумачиш шта сам ја хтио да кажем, за кога навијам и то све јако стручно, оправдавајући у овом научном елаборату за тако тешке ријечи - одокативну методу закључивања и свој субјективни осјећај... Пост поприлично ироничан и користиш јако тешке ријеч али рећићу ти ово:
Поред вољеног клуба неко прати и прелазни рок у Звезди, Партизану, Раду, Спартаку... а неко у сарајевским близанцима, Бановићима и осталим метрополама по Федерацији; неком срце игра за репрезентацију Србије а неко нема ништа против ни да заједно са онима који носе турске и ратне заставе тзв. Армије БиХ симпатише репрезентацију вјештачке творевине, неко велича РС у свакој прилици и на сваком мјесту, неко пљује по њој... Право избора наравно.
Пусти те нарцисоидне погледе и патетику - само је теби Борац све на свијету и само ти имаш право да говориш: ко је прави борчевац а ко не, ко је лопов а ко није, ко ваља ко не ваља, ко може а ко не може долазити на стадион. Поновићу да ме боли к..ац за било којим манекеном који није из БЛ а који напусти Градски јер су сви замјенљиви, они нека показују свој квалитет у Енглеској лиги а Борац ће наставити да постоји и без њих.
И не знам ко прави вјештачке подјеле и раздор али по мени је битан сваки навијач којем је, Борац у срцу, и сви су добродошли на Градски, а не само они који поводљиво слиједе идеје једног од нас.