e hvala svima
gdje da pocnem..
da, sto se tice cijene, ovakav auto nema sanse da je kod nas nov 20.000 eur (tj i pola godine star vise nije potpuno nov, barem ovdje i automatski je jeftiniji auto sa izlozbe) ali vec je TNS objasnio da je kod nas samo najosnovnija verzija,sa manualnim mijenjacem..ovdje je automatik verzija u startu barem 5.000 eur skuplja
znaci sve zavisi od opreme itd..a ovaj ima super opremu
evo gledam u Njemackoj su isti takvi dosta skuplji a inace svi su prije isli u Njemacku po auta
uglavnom vidjeli smo ga..auto je lijep, ocuvan, iznutra super, udoban, prtljaznik je sasvim solidan, provozali smo ga i zaista je ok
Ali nazalost nama je premalen

TNS mi smo skoro pa dvometrasi, muz je 1.93 a ja 1.82
ali da smo u dvoje ne bi bio problem,ali nama ce uskoro trebati porodican auto za dvoje djece..pa i sa sada jednim djetetom je premalen
trenutno imamo vw passat karavan star 11 god. i on je puno prostraniji
Znaci samo zbog velicine necemo, meni je zao nekako ali ne vrijedi uzimati iako je tako povoljan
a to sto je 2.0 sa 136 KS meni licno nema nikakve veze kod novijih auta..iako je ovaj sto sada imamo 2.5 i ima 150 KS
Kaze muz jedino da ga uzmemo i preprodamo, pa nek zaradimo i 1-2000 eur, ali vjerovatno se necemo zezati oko toga
vozicemo jos ovaj 1-2 godine i onda kupiti opet neki dzip, jer ih obozavamo jednostavno

To ce biti dostaaaaa skuplje ali sta da se radi , kad je bal..
TNS sigurno bi otisli do oeamtc..iako pokazao je covjek service buch, zadnji servis prije par mjeseci..auto je presao 100.000 km (kaze 70% autoput)
nego jel moguce da on nema zahnriemen (zubcasti remen na nasem ili?)