banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Filmovi u 2011
PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Kraj godine sve je bliže pa bi bilo dobro, ovako, odmah početi sa najavama svega što ćemo sve gledati (ili nećemo) u 2011.
Većina će se složiti kako se u 2010. trebalo dobro načekati na originalna i drukčija ostvarenja i pritom se nagledati loših blockbustera i komercijalnog smeća, ali srećom ponuda se imala čime pohvaliti.
Sledeće godine na nas se, potpuno očekivano, puštaju bezbrojni 3D filmovi, superheroji, nastavci i ostali šljam, zbog dobre zarade na 3D-u skupi i veliki filmovi pojavljuju se znatno ranije, a sve će služiti kao velika uvertira u sudbonosnu 2012. - tada nas očekuje još više luna-parkova (treći Batman, Avengers itd.).
Dakle, da krenemo nekim redosledom:

(početak godine - proljeće)

The Green Hornet (3D) (Michel Gondry; Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz, Cameron Diaz...)
Gnomeo and Juliet (3D) (Kelly Ausbury; James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, Jason Statham...)
Rango (3D) (Gore Verbinski; Johnny Depp...)
Drive Angry (3D) (Patrick Lussier; Nicolas Cage, Amber Heard, William Fitchner...)
Sucker Punch (Zack Snyder; Emily Browning, Abbie Cornish, Jenna Malone, Vanessa Hudgens, Carla Gugino, Jon Hamm...)
Scream 4 (Wes Craven; Neve Campbell, Courtney Cox Arquette, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere...)
Water for Elephants (Francis Lawrence; Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz...)
Larry Crowne (Tom Hanks; Tom Hanks, Julia Roberts...)
The Thing (3D) (Matthijs van Heijningen; Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen...)
Jane Eyre (Cary Fukunaga; Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Jamie Bell, Imogen Poots...)
The Eagle of Ninth (Kevin McDonald; Channing Tatum, Donald Sutherland, Mark Strong, Jamie Bell...)
Abduction (John Singleton; Taylor Lautner, Lilly Collins, Maria Bello, Alfred Molina, Elizabeth Rohm, Jason Isaacs, Sigourney Weaver...)
Dream House (Jim Sheridan; Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts...)

(ljeto)

Thor (Kenneth Brannagh; Chris Hemmsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins...)
Priest (3D) (Scott Stewart; Paul Bettany, Cam Giganet, Maggie Q, Karl Urban, Lilly Collins, Christopher Plummer...)
Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides (Rob Marshall; Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush...)
The Hangover 2 (Todd Phillips; Bradley Cooper, Zach Galifaniakis, Justin Bartha...)
Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom (3D) (Jennifer Yuh; Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Gary Oldman, Seth Rogen, Jean-Claude Van Damme...)
X-Men: First Class (Matthew Vaughn; James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon, Rose Byrne...)
Fast & Furious: Fast 5 (Justin Lin; Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson...)
Green Lantern (Martin Campbell; Ryan Reynolds, Mark Strong, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Tim Robbins...)
Cars 2: World Grand Prix (John Lassater; Owen Wilson, Paul Newman...)
Rise of the Apes (Rupert Wyatt; James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Andy Serkis, Tom Felton, Brian Cox...)
TransFormers 3 (Michael Bay; Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, John Turturro...)
Harry Potter and the Deadly Hallows Part 2 (David Yates; Daniel Radcliffe...)
Captain America: The First Avenger (Joe Johnston; Chris Evans, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Tommy Lee Jones...)
Cowboys & Aliens (Jon Favreau; Daniel Craig, Olivia Wilde, Harrison Ford, Sam Rockwell...)
The Smurfs (3D) (Raja Gosnell; Hank Azaria... glasovi: Katy Perry, Alan Cumming, Paul Reubens...)
Spy Kids 4: All the Time in the World (Robert Rodriguez; Jessica Alba, Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas, Carla Gugino, Danny Trejo...)
Columbiana (Olivier Megaton; Zoe Saldana...)

(jesen, zima)

Straw Dogs (Rod Lurie; James Marsden, Kate Bosworth, Alexander Skarsgaard, James Woods...) :angry1:
Anonymous (Roland Emmerich; Vanessa Redgrave, Joely Richardson, Rhys Ifans, David Thewlis...)
Moneyball (Bennet Miller; Brad Pitt, Jonah Hill, Phillip Seymor Hoffman...)
The Three Musketeers (3D) (Paul W.S. Anderson; Mads Mikkelsen, Matthew McFadyen, Logan Lerman, Ray Stevenson, Luke Evans, Orlando Bloom, Christoph Waltz, Milla Jovovich...)
Contagion (3D) (Steven Soderbergh; Matt Damon, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law, Laurence Fishburne...)
Immortals (3D) (Tarsem Singh; Henry Cavill, Kellan Lutz, Freida Pinto, Mickey Rourke, John Hurt...)
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (3D) (Bill Condon; Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner...)
The Girl with the Dragon Tattoo (David Fincher; Rooney Mara, Daniel Craig, Robin Wright, Stellan Skarsgaard...)
Gravity (3D) (Alfonso Cuaron; Natalie Portman, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson...)
Mission: Impossible-IV (Brad Bird; Tom Cruise, Ving Rhames, Maggie Q, Jeremy Renner...)
A Very Harold & Kumar Christmas (Todd Strauss-Schulson; John Cho, Kal Pen, Elias Koteas, Neil Patrick Harris, Danny Trejo...)
New Year's Day (Gary Marshall; Taylor Lautner, Taylor Swift, Emma Roberts...)
Sherlock Holmes 2 (Guy Ritchie; Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace...)

Nadopunjavaće se i mijenjaće se...

Poslednji put menjao Halpert dana 19 Sep 2010, 13:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Re: Filmovi u 2011
PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2010, 10:08
Pirati sa Kariba bi mogli biti interesantni :) I da,da pitam.Prichalo se neshto da ce u 2011 u kinima biti film (pa vise animirani crtani) Beauty and the Beast (Walt Disney),da ce biti u 3D i sa nekim obnovljenim dijelovima.Da li je to tachno?Inace film je iz 1991,pa ga planiraju preraditi :) Pozz

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Zanima me samo ovogodisnja ruinizacija Yogi-evog i Boo Boo-ovog kulta u smrdljivom 3d smecu.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 02:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Scream 4 (Wes Craven; Neve Campbell, Courtney Cox Arquette, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere...)

Ovo sranje od filma čekam samo zato što volim krv i masakriranje.

Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides (Rob Marshall; Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush...)
X-Men: First Class (Matthew Vaughn; James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon, Rose Byrne...)
TransFormers 3 (Michael Bay; Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, John Turturro...)
Mission: Impossible-IV (Brad Bird; Tom Cruise, Ving Rhames, Maggie Q, Jeremy Renner...)

Ja mislim da u 2011 dolazi i Šerlok Holms 2 sa Robert Downey Jr.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 03:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Halpert je napisao:
Immortals (3D) (Tarsem Singh; Henry Cavill, Kellan Lutz, Freida Pinto, Mickey Rourke, John Hurt...)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Zanima me bas kakva je ruina od filma ovaj Kapetan amerikA?!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:

Gomila visokobudžetnog smeća, izgleda zanimljivo sada ali nakon par trailera hype će ohladiti.
I mene najviše zanimaju Pirati s Kariba 4, srećom neće biti Keire i Orlanda ali zato je tu Penelope...

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Thor
Transformers 3
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
The Hangover 2
X-Men: First Class
Captain America: The First Avenger
Cowboys & Aliens
Real Steel
Sherlock Holmes 2

Naravno bice ih jos :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
sta je imortals?
i conan 3 treba izaci,naravno u 3d

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:
sta je imortals?
i conan 3 treba izaci,naravno u 3d

Epski film u 3D sa grčkim legendama, glumi Mickey Rourke, režira Tarsem Singh (The Cell, The Fall).

Conan će biti smeće, niko neće nadmašiti jednog Švarcija. Zasigurno će propasti kad iziđe, pa će nakon toga zaživjeti planovi za nastavak Milliusovog filma o Conanu kao ostarjelom kralju, to se čeka još od (očajnog, ali opet donekle prihvatljivog) drugog dijela.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja trazio po googlu nema nigdje za taj film,i ja sam kontao da je o persijskih 10.000 besmrtnih.

a za konana ne znam sta bi ti rekao,kad sam bio klinac oba dijela sam gledao na dnevnoj bazi,prvi je naravno cist fantasy,ali mi ni drugi nije los(zbog njega sam kupio prve tegove od 2 kg u bosci)......
ovaj peder iz baywatcha sto sad glumi konana treba da ga docara iz mladjih dana(ako si citao stripove kad je konan mladic,ako nisi,trk kod zoke u kljizaru),a silno me je isfurao kad je izjavio da nije procitao ni jedan strip,niti je fan konana nego eto hoce da se probije na velika platna:(
a da je svarci sa svojim losim engleskim neponovljiv,sa time se svi slazu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5aLR-8c11ms[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.imdb.com/title/tt1253864/

Izgleda mi interesantno zbog reditelja, koji posjeduje unikatan vizualni stil, ne znam jesi li gledao Ćeliju sa J.Lo ili The Fall.

A što se Švarca tiče, on od danas više nije guverner pa razmišlja o povratku ''glumi'', spominje se da će se pojaviti u Expendablesima 2 i da će, poput Stallonea, imati svoju ''malu'' armiju (Diesel? Johnson? Cena?). A još je od 2000-tih bilo u planu da se vrati Conanu, i to sa Johnom Milliusom koji bi režirao. Sad kad je star dobro bi mu pasao comeback kao ostarjeli Conan (p.s. ne čitaju mi se Conan stripovi).
Slika

U novom Conanu kao negativac će se konačno pojaviti Khalar Singh (igra ga Stephen Lang, negativac iz Avatara), Conanovog oca igra Ron Perlman a pojavljuje se i Rose McGowan koja je trebala nedavno igrati Crvenokosu Sonju u propalom projektu.
Isto tako, u planu je bio i samostalan film o Tulsa Doomu, Conanovom neprijatelju u prvom filmu kojeg je igrao James Earl Jones, a u mlađoj ga je verziji trebao glumiti Djimon Hounsou.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

uf samo da ovaj Immortals ne bude golo govno ko sudar titana(ili kako je vec prevod).....
p.s. zar je Stephen Dorff jos ziv:)
gledao sam i celiju i fall,u celiji mi se svidjela prica i klaustrofobicna atmnosfera.
izbacise ga dusmani sa pozicije guvernera:)kazu najlosiji do sada guverner kalifornije....laz inputirana mu,nije se pokazao jer je upao u po ekonomske krize:P
skini sa neta par epizoda stipa sto su radjeni po kratkim pricama Robert E. Howard,to nije strip to je poezija,bez zeze:)
zar je nastavak crvene sonje propao?i taj sam film cekao:(...njoj nije bila prvobitno namjenjena uloga...vec nekoj drugoj glumici cini mi se.
ovo za Tulsa Dooma nisam znao,hvala na informaciji,bas me interesuje sta se tu moze napraviti.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barem će biti lako snimiti bolji film po grčkoj mitologiji od Sudara Titana, od tog smeća bolji je i original sa stop-motion animacijom i Bekimom Fehmiuom :D
Sad je Worthington obećao da će snimti bolji nastavak pod nazivom Wrath of the Titans (Bijes Titana), ovoga puta će biti potpuno snimljen u 3D, možda će biti i krvaviji i nasilniji, a Javier Bardem će igrati Aresa što je odmah veliki plus.
Živ je Stephen Dorff, prošle godine u Public Enemies, ove u Somewhere i tako tu i tamo.

Čuo sam da su stripovi u produkciji Dark Horse Comicsa fenomenalni ali inače nisam baš zainteresovan za fantasy / mač&magija žanr.
Robert Rodriguez je trebao producirati Red Sonju sa svojom dragom Rose McGowan u glavnoj ulozi, ali zbog novog Conana izgleda da je na ledu, još uvijek je kreditovan na iMDB-u. Ako novi Conan uspije (ruku na srce, malo ko je zainteresovan) onda će biti i njegovih nastavaka i spin-offova sa Red Sonjom i Thulsa Doomom, uspjeh MMORPG igre Age of Conan pokazao je da još uvijek ima zainteresovanih za Howarda i Hyboriju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

Gomila visokobudžetnog smeća, izgleda zanimljivo sada ali nakon par trailera hype će ohladiti.
I mene najviše zanimaju Pirati s Kariba 4, srećom neće biti Keire i Orlanda ali zato je tu Penelope...

to sto je visokobudzetno ne znaci nista, smece je smece. prva dva screama su najbolji sleseri snimljeni zadnjih godina. meni se od najavljenog gleda samo thing.

Halpert je napisao:
http://www.imdb.com/title/tt1253864/

Izgleda mi interesantno zbog reditelja, koji posjeduje unikatan vizualni stil, ne znam jesi li gledao Ćeliju sa J.Lo ili The Fall.

A što se Švarca tiče, on od danas više nije guverner pa razmišlja o povratku ''glumi'', spominje se da će se pojaviti u Expendablesima 2 i da će, poput Stallonea, imati svoju ''malu'' armiju (Diesel? Johnson? Cena?). A još je od 2000-tih bilo u planu da se vrati Conanu, i to sa Johnom Milliusom koji bi režirao. Sad kad je star dobro bi mu pasao comeback kao ostarjeli Conan (p.s. ne čitaju mi se Conan stripovi).
Slika

trebao je da se snima King Conan sa starim Svarcijem ali propalo kada se politicki angazovao, ima scenario na netu.

alkibijad, drago mi je da jos neko voli stripove, beli put je preveo nekoliko brojeva, ali izgleda su odustali, koncentrisali se na sendmena koji je sad redovan.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja sam kupio u kulturi dva izdanja,u njima po 5-6 epizoda.skinuo sam sa neta sve i jedan konan strip,ima jedno 5 giga:)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sad bi bilo najbolje da krenu klasični filmski previewi, trailer i par rječenica o filmu, dakle da počnem od onih najskupljih prema onim, hm, najočekivanijima :D

THOR (4. maj)
Budžet: 170 milja $

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YSC9CjSYvYA[/youtube]

Fanovi Marvela znaju da su Hulk i Thor nepobjedivi superheroji (jer Marvelovci ne računaju DC-jevog Supermana), pa dok čekaju njihov najavljeni duel u Avengersima na ljeto 2012., imaće priliku pogledati ''samostalni'' film o Odinovom sinu i njegovom moćnom čekiću Mjolniru.

Film režira ugledni engleski glumac Kenneth Brannagh koji se kao reditelj proslavio adaptacijom Henryja V, a od Thoru sličnih filmova režirao je tek slabo uspješni Frankenstein sa Robertom De Nirom.

Porazivši Marvelovog favorita Brada Pitta, glavnu ulogu skorirao je nepoznati Chris Hemsworth, mladi glumac iz Australije dosad primjećen tek u maloj ulozi Kirkovog oca u Abramsovim Star Trek, pa će mu Thor biti odskočna daska u Hollywoodu. Kao epizodisti sekundira mu cijeli sijaset odličnih glumaca od kojih je definitivno najzanimljivija pojava engleskog glumačkog doajena Anthonyja Hopkinsa kao nordijskog boga Odina. Odinovog drugog sina i glavnog negativca filma, Lokija, igra takođe malopoznati engleski sporednjak Tom Hiddleston, a u raznim ulogama nordijskih ratnika i ličnosti između ostalih pojavljuje se bivši Punisher Ray Stevenson kao Volstagg, Colm Feore kao Ymir, Tadanobu Asano (poznatiji kao ''japanski Johnny Depp'') kao Hogun i odavno nestala Rene Russo kao Thorova i Lokijeva majka. Od ljudskih likova tu je buduća Oscarovka Natalie Portman kao Thorov ljubavni interes, sexy Kat Dennings, švedski karakterni glumac Stellan Skarsgaard itd.
Ono što je čudno u vezi castinga jest da je crni glumac Idris Elba odabran da glumi nordijskog ratnika Heimdalla, ali to ionako možemo pripisati holivudskoj ''političkoj korektnosti'' :lol:

Sudeći po traileru, možemo očekivati hrpu akcije i efekata kao i produkcijsku raskoš po uzoru na nedavni Sudar Titana, jedina je bojazan da Thor neće ispasti neuredan i zaboravljiv spektakl poput njega.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Water for Elephants (22. april)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_6b2XhXkPpg[/youtube]

Ekranizacija nadahnjujućeg romana Sare Guren koja se bavi životom u cirkusu i životopisnim ljudima kojima je zabavljanje publike život. Priča je smještena u današnje vrijeme, ali glavni junak i narator Jakob Jankowski je ostarjeli veterinar i zaposlenik legendarnog cirkusa sa juga Amerike koji njegovim današnjim vlasnicima priča o svojim doživljajima u mladosti.
Kao reditelj ovog prilično predvidljivog ali zanimljivog ostvarenja odabran je Francis Lawrence koji je prijethodno režirao ništavni superherojski horor Constantine iz 2005. kao i omraženu komercijalnu adaptaciju Mathersonovog romana I Am Legend iz 2007., međutim po traileru film izgleda kao da ga je režirao bilo ko. Ovo će prije svega biti glumački film, pa je za očekivati da će mlađa (ženska) publika pohrliti u kina da bi vidjela ljepuškastog (iako ne dovoljno istaknutog) Roberta Pattinsona. Njegov romantični interes i glavna zvijezda cirkusa biće oscarovka Reese Witherspoon, mnogima ne baš najomiljenija glumica koja se u Hollywoodu održava više zbog svoje komercijalne isplativosti nego glumačkim ostvarenjima (kad je u komično-djetinjastom ruhu tad puni kina, kada je ozbiljna prolaze pored nje kao pored lajavog psa :lol: ).
Zato će ozbiljnijim filmofilima najinteresantnija stvar u vezi ovog filma biti Oscarom nagrađeni Christoph Waltz u negativnoj ulozi koja mu, vidi se po traileru, stoji kao salivena.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON (20. jun)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654[/youtube]

Prvi TransFormersi u ljeto 2007. požnjeli su megauspjeh u kinima prije svega jer je te sezone falilo svježih i kvalitetnih blockbustera, dok je drugi dio u ljeto 2009. ostvario ultragigamegauspjeh i to samo zahvaljujući svojoj sexy ženskoj zvijezdi koja je pravila zahvalnu reklamu svojim provokativnim photosessionima i primitivnim izjavama.
Megan Fox na kraju je opasno fasovala zbog ovog zadnjeg - nazivajući Michaela Bayja ''Hitlerom'' i tiraninom na snimanju (što je zapravo opšte poznato) navukla je na sebe bijes producenata u Paramountovom studiju, pa je na kraju objavljena vijest da je neće ni biti u trećem dijelu iako je bilo najavljeno da će ponoviti svoju ulogu. A i Meganina karijera je u opasnosti zadnjih godinu dana, jer sve što je snimila van TransFormera (Jennifer's Body, Jonah Hex) neslavno je propalo u kinima, a ionako su joj svi govorili kako će u budućnosti teško ''opstati'' bez Shie LaBeoufa i divovskih robota.
Sad, na šta će sličiti treći dio pod nazivom Dark of the Moon, hoće li bez nje biti makar bolji i zabavniji od neuredne dvojke koja je bila krcata kretenskim humorom i stupidnim situacijama?
Radnja se ovoga puta bavi istorijom TransFormera koji su u većoj ili manjoj mjeri bili prisutni u svim najvažnijim trenucima čovječanstva, poglavito u američko-ruskoj utrci za osvajanje mjeseca krajem 1960-tih. To će biti i okosnica scenarija koji će biti prepun konspiracija i teorija zavjere, Autoboti će se uz pomoć svojih ljudskih prijatelja širom svijeta boriti protiv zlih Decepticona (još samo da se ovi zli roboti udruže za zlim komunjarama i anti-zapadnjacima :D ), a Shia LaBeouf imaće novi romantični interes u liku i tijelu Rosie Huntington-Whiteley, predivnog modela Victoria's Secreta čija je glumačka tablica u biografiji - prazna :D
Dok se John Turturro vraća u ulozi komičnog FBI-jevog agenta, pridošlice u serijalu su, pazite sad, John Malkovich, Frances McDormand, Ken Yeong i Patrick Dempsey (!!!), dok će Peter Cullen i Hugo Weaving reprizirati glasovne uloge Optimus Primea i Megatrona.

Poslednji put menjao Halpert dana 07 Jan 2011, 21:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cowboys & Aliens (29. juli)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=In-m2RJw3hE[/youtube]

Radnja ovog zanimljivog mješanca westerna i naučne fantastike smještena je u 19. vijek i, najkraće rečeno, prati bijele doseljenike i starosjedilačke Apače koji se moraju zajedno udružiti protiv vanzemaljske invazije iz svemira. Alieni, naravno, imaju osvajačke namjere.
Sjajnu glumačku ekipu čine Daniel Craig (inače poprilično zaposlen u posljednje vrijeme - Dream House, Tin Tin, Girl with the Dragon Tattoo) kao nekakav harizmatični usamljeni kauboj, Harrison Ford kao mrzovoljni ali opet pozitivni ljudski lik, Olivia Wilde koja će se pobrinuti za malo strasti u cijelom tom ''ratu svjetova'', kao i Sam Rockwell, Clancy Brown, Keith Carradine i još poneko, pa čak se spominju i gostujuće uloge nekih velikih faca.
Pouzdani reditelj Jon Favreau (Iron Man 1&2, Elf, Zathura) obećava da će Cowboys & Aliens biti ''nešto najbolje što ćemo gledati sledećeg ljeta'', a za promjenu film neće biti konvertiran u 3D. Kao producenti su potpisani Ron Howard, Brian Grazer i Steven Spielberg.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]