banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jan 2011, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ajd' dobro nek' si rekao bar ovako skraćeno, slažem se sa tobom.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Silikon u sise, usta, dupe, mozak...zatezanje lica, stomaka, brade..vještački umetci za kosu, nokti, trepavice, krunice za zube...Terminator 4, Kiborg III? Ne treba takvoj dezodorans nego WD-40 kad je ko Robokap, i ne ide na sistematski nego tehnički pregled.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

nepokoreni je napisao:
i ne ide na sistematski nego tehnički pregled

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 22:53 
Ne bi to bio problem toliki, veci je problem sto je kod nas tako nesto uzelo maha, najjednostavniji primjer (ne industrije ljepote, vec mode iako je to u tjesnoj vezi) su air ljakserice, tipicni modni detalj zbog koga mnogi pate, jer ih nemaju, a posto ih nemaju nisu "in" i samim tim su nepozeljni u drustvu...

Koliko god to djeluje smjesto to je istina i mnogi mladi pate jer ih nemaju jer misle da bi bili na vecem polozaju u drustvu da ih imaju, oni koji ih imaju su na vecem hijerarhijalnom vrhu u drustvu, tako to klinci gledaju i to je jako sramotno i debilno, ali i istinito...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 00:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Upravo tako.

Cijela stvar ima sve simptome omađijanosti iz kojekakvih bajki. Mediji i jesu jedna vrsta magijskog djelovanja, tim prije što se sasvim lijepo uklapaju u definiciju magije da je to umjetnost kojom se izazivaju promjene u svijesti. A danas je marketing veoma jak i može da u ljudima stvori ideju da će biti "in" i "face" ako nose ovo ili ono, ako se oblače ovako ili onako, ako izgledaju ovako i onako, ako imaju onoliko kilograma koliko je "poželjno", za žene ne dao bog da nisu našminkane i slično, a ostali koji se iz ovog ili onog razloga ne uklapaju u to ili ne mogu to da si priušte neka pate.

Baš sam danas ponovo pročitao neke fragmente iz fenomenalne knjige "Buđenje" gdje autor na jednom mjestu pita i sam odgovara: Ko odlučuje šta znači biti uspješan? Ovo idiotsko društvo!

Ljudi se konstantno indoktriniraju da pažnju obraćaju na to šta drugi misle o njima, da li će proći tuđe odobravanje sa svojom garderobom, šminkom, stilom života. Stalno su u panici oko toga. A onda se pojave "spasioci" koji nude rješenje po kojem ćeš biti cool ako nosiš najmoderniju odjeću i obuću, ako si uvijek dotjeran(a) i slično, a oni u pozadini broje novac. A onda za koji mjesec promjene priču i izbace nešto novije i modernije a raja sad trči za tim, ko ne trči taj je "ispao iz igre".

Predlažem za pročitati prva četiri posta ove teme

viewtopic.php?f=37&t=35332

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 01:10 
Citiraj:
U Indiji, mnogi siromašni ljudi počeli su da nabavljaju sebi tranzistore, koji su tamo luksuz. "Svi imaju radio", kažu, "ali ja ga nemam. Tako sam nesrećan." Dok ljudi nisu počeli da kupuju radio-aparate, svi su bili savršeno srećni bez njih.

E ovo je super recenica iz jednog od cetiri teksta koji je Vader naveo, usporediti ovaj tranzistor sa air max patikama i to je to, dobijamo sustinu onoga sto sam ja naveo u postu prije ovoga...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Koji je toliki fazon sa air max patikama, kad su poprilično ružne?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 12:23 
Skupe su, mislim da su preko 200 KM, u par radnji sam vidio da su i preko 250 KM...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Čekaj, i to je to? Popularne su zato što su skupe, i skupe su zato što su popularne? Ili ih nosi neka poznata osoba? Mnogo su čvrste i izdržljive? Same hodaju :D

Meni su i dalje ružnjikave :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Opet se vratile air max :) .
Nekad davno sam i ja imao jedne, zapravo dvoje i nisu bile ni malo upadljive, ali su bile udobne do bola(koji oksimoron ili sta vec :D ). Bila moda i tada, samo sto je tada bilo jos gore vrijeme, cijena patika je bila veca od plate, pogotovo kod nas,bilo i do 50% skuplje nego u Srbiji.Tu su jos bile i kappa trenerke, jednako paprena cijena. Tad si morao da biras - skupe patike ili neke cipele koje su bile visestruko jeftinije. To je bio jedini preiod u mom zivotu kad sam nosio cipele(i sad ih nosim samo kad nije drustvno prihvatljivo obuci patike :D ).

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 17:18 
Popokatepetl je napisao:
Čekaj, i to je to?

To je to, nista vise, nista manje...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
nepokoreni je napisao:
Silikon u sise, usta, dupe, mozak...zatezanje lica, stomaka, brade..vještački umetci za kosu, nokti, trepavice, krunice za zube...Terminator 4, Kiborg III? Ne treba takvoj dezodorans nego WD-40 kad je ko Robokap, i ne ide na sistematski nego tehnički pregled.

Generalizujes... da te pitam (spomenu si krunice za zube) da li bi tebe zainteresovala
djevojka kojoj fali svaki drugi zub, koja ima visak kilograma..., a npr.obrazovana,
nacitana i sa kojom bi mogao razgovarati o politici, psihologiji, filozofiji, knjizevnosti...
Da bi ti znao da li je ona takva "unutra" prvo sto mora biti je LIJEPA, da bi joj uopste prisao.
Zakljucak je da muskarcima onda i ne treba zena koja prije svega nije lijepa, jer vi i ne zelite
razgovarati s njima, vec... A i kad mislite da razgovarate uglavnom drzite monologe,
zena treba ponekad reci "da", "jeste", "tako je" itd... To je vama razgovor :D
Mislim da je sve to sto zene rade (ne odobravam) zbog muskaraca, nikad niste zadovoljni,
uvijek je ona tamo ljepsa, zgodnija... Onda naravno modna industrija, drustvo,...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 18:58 
Lijepa ne znaci da mora imati silikone i sise peticu...

Ne mora izgledati ovako:

Slika

Dosta je da je neupadljivo nasminkana i da je normalna...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To je OK, "sine takve su za odlikase" :lol:

Sta podrazumijevas pod normalna?
Mozda nesto od ovog: da nije umisljena, arogantna, da ne stavlja uvijek sebe u prvi plan,
da nije lijena, da ne tracari za svima okolo, a da je odgovorna, iskrena i da se zna ponasati-da se ne smije histericno u drustvu i da nije preglasna (to meni smeta kod muskaraca :x )

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
Generalizujes... da te pitam (spomenu si krunice za zube) da li bi tebe zainteresovala
djevojka kojoj fali svaki drugi zub, koja ima visak kilograma..., a npr.obrazovana,

Ta koja ima svaki drugi zub ne može biti dobra znači da drži do sebe i higijene, i kako može izgledati osoba koja ko da je jela petarde? Te krunice koje stavljaju ove namiguše koštaju 3000 KM a idu na zdrave zube to je estetsko sranje kao i silikon u dupetu. Proteza i to su dvije različite stvari.
Citiraj:
Zakljucak je da muskarcima onda i ne treba zena koja prije svega nije lijepa, jer vi i ne zelite
razgovarati s njima, vec

Bitno je i da je lijepa ali i da ima pameti ali prirodno lijepa kako ju je stvorio Bog a ne hirurg kontaš?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
i kako može izgledati osoba koja ko da je jela petarde?

:lol: :lol: :lol:

Ajd' dobro, jesam pretjerala ali sam se iskidala od smijeha, iskreno ne bi ni ja vala...
Sacuvaj Boze i proteza zna biti nezgodna, cula sam a i vidjela :lol: da ispadne iz usta, muke.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Kad smo vec kod krunica i zuba. Primjetila sam da dosta Rumuna i Cigana imaju pozlaceni zub. Ovako kad ih vidis nose dronjke i hodaju pocjepani, a kad se iskezi zablista pozlatak. U cemu je stos? Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Leona je napisao:
U cemu je stos?

u ciganlooku.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E da gdje ti samo nadjes te Robote i Terminatore, gdje ti zivis, @nepokoreni?
Pa zar nije Banja Luka poznata po najljepsim djevojkama, ja ih vidjam svaki dan.
Govorim o prirodnoj ljepoti.

Zlatni zub je bio (cini mi se) nesto kao statusni simbol.
Cula sam par puta "Ne bi ga ni da ima zlatan zub"

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
BMary je napisao:
Zlatni zub je bio (cini mi se) nesto kao statusni simbol.

Statusni simbol? Kakav status ima onaj koji prosi a u ustima mu blista zlato?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]