rio je napisao:
tweety...zenska guzica je..musko vlasnistvo!kad bi svaki put kad se muskarac napali morao otici u toalet onda ti tweety nikad nebi bila zena!
ostala bi djevojcica a cijelo covjecanstvo bi propalo.(zar to zelis?)
Hehehehe,moja gooza je moje vlasnistvo.
Nije vlasnistvo moje mame,mog tate,cak ni mog momka.
Ja nisam nicije vlasnistvo i prije svega nisam stvar da bi me neko posjedovao,a robovlasnistvo je prevazidjeno.
No neki muskarci ce uvijek naci izgovor za svoje jadno i bahato ponasanje.
Ako ona nije u minicu onda je u hlacama u kojima joj se istice gooza

ili je u majici koja joj istice grudi

ili je cak u rolovci koja joj se pripija uz tijelo (ona sigurno zna da ga rolke pale,kucka jedna)

... pa cak i da je u vreci oni ce reci - ona me je pogledala (znaci jos i u pod treba da gledamo

) i ja sam znao sta ona zeli,ma sve one to zele,kucke...
I nece covjecanstvo propasti ako neki neandertalac ne uhvati zenu za goozu.Sto se tice covjecanstva,bilo bi mnogo bolje da takvi i ne sire svoje gene dalje.
Znas,sem tih "ja se ne mogu kontrolisati" muskaraca postoji i mnogo normalnih muskaraca s kojima djevojke mogu na normalan nacin postati zene i podizati normalno potomstvo.
Jedan takav "ne mogu se kontrolisati" muskarac znaci ima pravo,kad susjed pusti svoju petogodisnju kcer u vrt da se igra,a djete recimo skine gacice (jer se upiskila,jer se zaigrala...ko zna zbog cega),reci - ja se nisam mogao kontrolisati,a i ona sad treba biti pocastvovana jer je postala zena?
I jos nesto,ti papci su se i te kako u stanju kontrolisati kad je kraj cure u minicu grmalj dva sa dva.Tad znaju i mogu obozdati svoje instinkte.
Isto tako kao sto mogu kontrolisati taj instinkt,u stanju su kontrolisati i svoj bijes kad ih gurne ili stane prekoreda ispred njih neki grmalj.
No zato,kad se radi o samoj i nezasticenoj zeni oni su "heroji",oni se "ne mogu obozdati"...ma daaaj.
Pa sta bi onda na plazi radili?
Isli i silovali sve redom?