banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 13:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da,eto cak ni oni nisu izgubili sve utakmice,uzeli su bod Sparti u Pragu,koja je prosla dalje.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
ok necemo o kvalitetu jsl ali ajmo o kvalitetu lausanea. Istina drugoligas, koji je nas jedva izbacio zahvlajujuci najboljem kolegi od RBA, naravno jedinom i neponovljivom DZIMIJU MARICU. A da se mozda oni nisu obrukali u grupi LE. Naravno da nisu vec su momacki odigrali sve utakmice. A opet kazem jedva su nas prosli!!!

Upravo, nije samo taj rezultat protiv Lozane, nego i te pripremne utakmice sa ekipama iz JSL, Znači ti rezultati su ostvareni sa trenerom koji ni jednu noć nije proveo u hotelu u kojem je ekipa boravila na pripremama i ekipa koja je u tom momentu imala čini mi se 8 novih igrača u startrnoj postavi, da nije džimi bio na klupi mislim da bi to za nas bili pozitivni rezultati... O ligašima iz Srbije sem Partizana u ovom trenutku bi za nas bila sitna boranija na našem stadionu, kakve su to rezultate napravile ekipe iz Srbije u evropi, njihov najveći uspjeh je 2-2 Ofka u Istabulu sa Galatom, ali onda i nesretnih 1-6 u Begradu, Partizan je imao ludu sreću u žrijebu jer se ispostavilo da je Andrlecht u rasulu, znači nije to kako neki misle, mislim da se ovdje više koristi ona parola iz jednog našeg kultnog filma "tri karte za Holivud", a to je ona krilatica: "više volim Rusko govno nego Američku tortu"...

Neko spomenu da mi jednostavno nemamo kvaliteta, a evo imaš priču iz kuloara kluba iz Vladike Platona da je Partizan u Banjaluci tražio golmana za Ligu Šampiona, a ja ti tvrdim da je Avduka bolji od Stojkovića jer onakav golman katastrofalno psihološki utiče na ekipu...

Nadalje opet neko spomenu da loše igreamo, da to je tačno, mi stvarno loše igramo ove jeseni, a toga su svjesni i sami igrači, ali opet smo ostvarili odlične rezultate, a to rade samo ekipe koje pobjeđuju na sirovi kvalitet...

Nadalje, naša djeca koja odavde odklaze pod sumnjivim uslovima nemaju podršku menadžera, a nažalost i u Zvezdi i Partizanu opdavno ekipe ne sastavljaju treneri, već neki drugi ljudi...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Najgore je kad mi sami sebi spustamo cijenu

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 20:53 
Bič božji
Bič božji

Evo sada će Arsenal - Čelzi, to je kvalitete koji se vidi, sa njima ipak nebi mogli u ligu :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
subzero81 je napisao:
ok necemo o kvalitetu jsl ali ajmo o kvalitetu lausanea. Istina drugoligas, koji je nas jedva izbacio zahvlajujuci najboljem kolegi od RBA, naravno jedinom i neponovljivom DZIMIJU MARICU. A da se mozda oni nisu obrukali u grupi LE. Naravno da nisu vec su momacki odigrali sve utakmice. A opet kazem jedva su nas prosli!!!

e upravo je ovo jedno od poredjenja koje raduje, jedva su nas prosli a onda su pokazali snagu u LE, znaci ako nastavimo rasti u sta ni najmanje nesumnjam zasto i mi u dogledno vrijeme nebi u grupu lige uefa. radice se stadion, igracki pogon ce biti godinu duze uz malo srece u zrijebu i eto nas unutra a to smo do prije par godina mogli samo sanjati realnost nam je tad bila borba za opstanak

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Citam na zelenim forumima da bi nam trebao doci neki hasanovic iz veleza ofanzivni vezni 20godina star i da je isti zbog toga izradio olimpik i vec postignut dogovor sa njima pitanje zna li neko kakav je igrac itd i koliko je ovo blizu istine

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 21:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ко жели да пљује Борац ,а велича комунистиче близанце, имају на овом форуму теме и о њима...
Поред тог што величате туђе, а кудите наше, позабивите се тиме да близанци сад у Европи служе за набијање просјечним екипама. Понекд неки бљесак , али све је то куртон. И вас сигурно више боли јер сте спали на ниво малих екипа, од којих стрепите да вам не откину бодове. били сте силе, а сад сте ку*ац.
Наш Борац је сваким даном све јачи. Прошло је и вријеме лажних побједника. Ми напредујемо полако и знамо гдје смо, али иде ово набоље. док код вас сваке године иде само назад.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Borac u srcu je napisao:
Uđu li simpatizeri našeg kluba sa ovakvim stavovima u kvalifikacije za LŠ, moglo bi biti velikog razočarenja. Mi smo tek počeli stvarati nešto što bi trebalo dati rezultate kroz koju godinu, pod uslovom da imamo stabilnije i izdašnije izvore finansiranja i da se održi sistem. Nisam simpatizer JSL, ali stvarno i iskreno mislim da Borac ne može pobjediti, Spartak, Ofk ili Rad. To pričaju i gotovo svi stručnjaci sa ovih postora, mada ne moraš biti prevelik stručnjak da vidiš razliku u kvalitetu ekipa, koliko bi Borac bio jači da ima jednog npr. Voju Ubiparipa iz Spartaka.
Sve se bojim da ovdje ima iole većeg kvaliteta da ne bi smo postali filijala nekog od vječitih, trčali bi oni za nama kao djeca mala da imaju koga kupiti, al nema.
Na kraju krajeva mi težimo doveti jednog Vašingtona kojeg čak i imanjak iz Čačka pedalira

ово је пост који одражава и моје мишљење.
колико вас је погледало Рад или ОФК некада?
Рад разби како игра.
љепота гледати.

subzero81 je napisao:
Najgore je kad mi sami sebi spustamo cijenu

још је горе ако кренемо да се понашамо као покондирене тикве.

мислим да требамо бити реални и објективно гледати на ствари.
наравно, то не значи да требамо очајавати и кукати, него радити на томе да створимо неки квалитет у нашем Борцу.
резултати су мјерило!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Priča je bila o kvalitetu i malo neke komparacije između ostalog i s njima, ne znamo čemu bi drugo pričali u vrijeme zimske pauze. Mišljenja su različita, sve je to OK, a ja sam konkretno ovim mlađim momcima htio skrenuti pažnju da se ne zalijeću mnogo jer i pad može biti bolan i razočarenje veliko. I ja i pored iskustva i svega dosta puta sam imao nerealna očekivanja. Shvatite da smo mi na početku jednog procesa, da nas dugo nije bilo nigdje, da nam je liga strašno loša, da naši najbolji igrači kad pređu granicu RS odnosno BiH nigdje ne predstavljaju iole bitan faktor, i da se evropsko neiskustvo skupo plaća. To što neko kaže da smo bili blizu prolaza jeste možda rezultatski ali igrom nismo ni blizu. Možemo postati značajan faktor u ovom dijelu Evrope ako prebolimo te dječije bolesti i ako nemamo prevelika očekivanja, ako momke totalno rasteretimo pritiska, učimo na iskustvima susjeda, možda se oni brukaju u tim grpama ali do tih grupa je strašno strašno teško stići. Uvjerićemo se u to i sami, ništa se ne postiže preko noći...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Volio bi ja da se nas Borac "obrukao" u ligi sampiona ove sezone kao partizan. To bi znacilo da je kasa puna kao sipak.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno, neko je spomenuo poraz OFK protiv Turaka 6:1 ove godine, pa da je Borac od Lozane izgubio 6:1 uz onakvu igru ja vjerujem da bi Gradski bio pun cijele polusezone kao šipak. Cijeli stadion je ovacijama ispratio igrače OFK, promašili su 10 stopostotnih šansi, u pojedinim dijelovima igre Turci nisu znali šta ih je snašlo kako su ih momci iz BG uništili kratkim pasovim...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:49 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
Naravno, neko je spomenuo poraz OFK protiv Turaka 6:1 ove godine, pa da je Borac od Lozane izgubio 6:1 uz onakvu igru ja vjerujem da bi Gradski bio pun cijele polusezone kao šipak. Cijeli stadion je ovacijama ispratio igrače OFK, promašili su 10 stopostotnih šansi, u pojedinim dijelovima igre Turci nisu znali šta ih je snašlo kako su ih momci iz BG uništili kratkim pasovim...

Hoćeš reći da su moralni pobjednici, neka hvala...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 22:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne slazem se cak ni sa ovim da smo samo rezultatski bili blizu prolaza protiv Lozane. Po meni Borac je bio bolji u prvoj utakmici,Mikic je pogodio precku kod 0-0,Stanceski je imao zicer,i imali smo jos par dobrih akcija.
Tacno je jedino da smo revans odigrali jako lose,i da su ljudi bili dosta bolji,ali cak i tad su nam dali gol nakon kretenske greske Muminovica.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hoću reći da momci igraju fudbal...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 23:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kad pocinje prelazni rok?

Dosad je uvijek bilo 10-15 januar?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Kad pocinje prelazni rok?

Dosad je uvijek bilo 10-15 januar?

17-og januara i traje do 15-og februara

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Kada bi se formirala regionalna liga do velike razlike medju klubovima ne bi dolazilo,pogotvo kao sto neki tvrde da bi liga postal nezanimljiva kada bi BG. blizanci ispracali sve sa pet komada.Izmedju JSL,BIH i Hrvatske nema neke prevelike razlike u kvalitetu,sem sto malo odskacu Partizan i Dinamo.Sad da se formira ta liga mi bi se mrtvo ladno mogli nositi sa Zvezdom a kamoli sa Radom,Spartakom...BIH liga je najzanimljivija od sve tri navedene lige i zbog toga joj kvalitet raste u odnosu na Hrvatsku i JSL kojima iz sezone u sezonu pada.Nikad se nezna unaprijed ko ce biti prvak i uvjek je neizvjesna do kraj,dok u JSL se vodi bitka izmedju Zvezde i Partizana,a u Hrvatskoj izmedju Dinama i Hajduka,i samo na tim utakmicama stadioni su puni.Sve u svemu ako se ne formira regionalna liga u skorije vrijeme lige ce samo gubiti na kvaliteti i fudbal ce nam biti sve losiji i losiji.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Каква заједничка лига бивше државе? Од тог нема ништа из простог разлога,што би се ти крвљу завршило,сви знамо ко би у тој лиги имао највише посла!
Стоји то да би то била јака фудбалска лига,можда не ко прије рата,али свакако јача него и једна лига самосталних држава хнл,јсл,плбих,македонске,црногорске и слвоенске!
И читам неки пишу да Динамо и Партизна одскачу,истина,мада мислим да би код наших играча прорадио тај неки инат против велике четворке,имам неки осјећај да би неко овдје добио по глави,најближе томе је Црвена Звезда,они су право очајна екипа :angel4: !
Даље та лига,без друге лиге јадранске би била катастрофа,ипак није ово кошарка,да се може псоле НЛБ лиге и грати и домаћа лига!
Значи морале би 2 лиге бити,па чак и трећа!Ја би лично то волио,али не вјерујем да ће ишта бити због овог дјела којег сам навео у прве 2 реченице,а мислим да сви разумијете шта сам хтио рећи! :wink:

Док се то не оствари(а неће још дуго),остаје нам само да пратимо циркус колорадо,тј плбих!
Надамо се да ће Борац узети титулу,као прво из неког ината ови им педерације,као друго због нас самих Борчеваца,као треће финансијског колача,као четврто због самих играча,иапк они од тог живе,нек се продају добро ако заслуже,као пето Борац би добио новца,бар да покрије дугове!
Више нам треба офазивни везни него нападач,надам се да ће управа нешто корисно урадити по том питању!
Шта би са Перицом јел оде у Зрињски или ће продужити уговор?
Неко неко нашврља ако зна шта је с Мумијем и Вукељом,ајде пишите знам да знате :P :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 01:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Уф уф уф, лига БиХ = ЈСЛ, не постоји тим у БиХ који може парирати нпр. Раду, о Звезди, Партизану Војводини и ОФК БГ да не причам.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 02:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Pozz svima, ajde da se i ja malo priključim ovim raspravama, postalo je zanimljivo.

Što se tiče kvaliteta volio bih da se Borac sastaje sa jačim klubovima iz Srbije i HNL što češće, kad god su slobodni termini, i mene baš zanima gdje je Borac u odnosu na njih, a tako bi sticali iskustvo za Evropu. Ovo su sve što vi govoriti pretpostavke ali valjalo bi vidjeti kako to u praksi izgleda.

Ali ne samo to nego i ako je ikako moguće da igra prijateljske i sa nekim inostranim klubovima, da malo osjete i taj evropski duh jer oni možda nisu kvalitetniji od Borca (govorim npr. o Lozani) ali njima je svejedno igrati domaću ili Ligu Evrope. Nemaju pritisak kakav mi imamo, igraju opušteno kako najbolje znaju i umiju.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120178 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]