banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Vidim malo ste se raspisali. Ako, ako...Nego, mogu li i ja da Vas nešto priupitam? Kako je moguće pisati o (ne) kvalitetnom fudbalu u PL BiH i o dešavanjima u Borcu a pri tom napisati da je Vule (kapiten), citiram: veseljko trifunović što je igrao u vojvodini, kraj citata. Pa dobro majku mu...

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 27 Dec 2010, 15:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Mislim da ima nesto u tom fazonu u ugovoru ne mogu sto posto tvrditi ali isto pitanje je postavio i jedan clan uprave pa su to ugradili
sad druga stvar je koliko ce Bata pokusati da prikaze vrijednost transfera

Pa i to je jedna od opcija, još jedna stvar je ta da se recimo stvari odigraju na takav način pa da se on uopšte ne proda nego da ode kao slobodan igrač...
U ovakvim transferima za koje normalan svijet nije nikada čuo, logično je da se neko debelo ugradio i naravno na štetu kluba...

Naravno nije to ništa slučajno jer su neki od tih ljudi došli pod patronatom čovjeka koji za popravak 400 saobraćajnih znakova plati okruglih 100 000 km...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Занима ме да ли је могућ сљедећи сценарио(а ја мислим да је веома могућ) или неки други марифетлук и циљу да се Борцу исплати што мање пара?
након годину двије Бики се некако избори за мјесто у Воши и дође за њега понуда од нпр милион и по евра. а Бата се фино договори са понуђачима да се Бики прода за 1,4 милиона, али под условом да у уговору пише да је продат за нпр 900 000 евра.

у првом случају 40% од 1,5 милиона је 600 000 евра, а у другом случају, Бики се прода за ето нпр 900 000 и још Бата узме пола милиона на руке. 40% од 900 000 је 360 000 евра. и клуб који је тражио Бикија срећан јер су прошли 100 000 јефтиније, а Бата срећан јер је умјесто 600 000 евра исплатио Борцу дупло мање.

причајте ви шта хоћете али ово са Бикијем је била велика грешка. можда Борац једног дана и добије силне паре, али могли су те исте паре зарадити много прије, а још би у том случају и Бики брже напредовао и не би гријао клупу у Воши.

а ако је ово истина за 40% плате то је онда само још један доказ да ту нису никако чиста посла и да се неко опасно опарио од Бикија и Борца

Poslednji put menjao Шајин dana 27 Dec 2010, 15:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:04 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Naravno nije to ništa slučajno jer su neki od tih ljudi došli pod patronatom čovjeka koji za popravak 400 saobraćajnih znakova plati okruglih 100 000 km...

Pa ako je uspio za 100 000 KM 'namontirati' znakove, razmisli kako će nam lijepo biti kad dođe do druge faze rekonstrukcije stadiona. :D
Čekam samo da se prisjete da nam malo smetaju reflektori pa da mora doći do pomjeranja. E to će tek biti ugradbena investicija :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Nov 2010, 18:07
Pa iskreno ja pogledam sa tribina borac 2 godišnje. I još par puta na tv neku utakmicu iz ove lige. Nisam ekspert Ali to je dovoljno da vidim kakav je fudbal. Pa da je bolji fudbal ovdje nego u srbiji ovdje bi igrao aleksić a ne tamo bilbija.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:07 
Bič božji
Bič božji

Ovo oko reflektora je vrlo realno, možda većina nije ni razmišljala o tome, ali ja mislim da će se morati izmještati, a to je taj tzv ugradbeni faktor... Ili će im to biti izgovor da ne pokriju istok...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:08 
Bič božji
Bič božji

perhan99 je napisao:
Pa iskreno ja pogledam sa tribina borac 2 godišnje. I još par puta na tv neku utakmicu iz ove lige. Nisam ekspert Ali to je dovoljno da vidim kakav je fudbal. Pa da je bolji fudbal ovdje nego u srbiji ovdje bi igrao aleksić a ne tamo bilbija.

Da je tamo bio ovakav rat četri godine, oni nebi imali ni trave na fudbalskom terenu, a kamoli da bi igrali fudbal...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
JBB da je otisao u Venlo sad bi igrao a Borac bi dobio oko 400 000 sto nije mala stvar

I da ljudi pare od transfera ne dolaze odmah. Samo u ratama i sa kasnjenjem
za jednog mog frenda Zvezda je dobila poslednju ratu pre 20 dana 30 000 evra a on je napustio klub prije cetiri i po godine

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:12 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
JBB da je otisao u Venlo sad bi igrao a Borac bi dobio oko 400 000 sto nije mala stvar

za jednog mog frenda Zvezda je dobila poslednju ratu pre 20 dana 30 000 evra a on je napustio klub prije cetiri i po godine

Ma Zvezda je puno izgubila od svog ugleda sa prodajom polovnjaka sa zaliječenim koljenima itd itd...
Ali Džaja je bio majstor prodao Drulića sa keramičkim koljenom i uzeo lovu koja se danas može samo sanjati, ali nema više takvih transfera iz fudbala sa Balkana...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:15 
Početnik
Početnik

Kako ti se zove drug?

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ima u Dinamu oni su sad majstori za to sve i jedan transfer se mjeri milionima...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:17 
Početnik
Početnik

Sreća pa borac ima ugled u evropi.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:19 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:

'Đemtido' je vrlo poznat termin na fudbalskoj pijaci. Realnost

@perhan 99. Pa zar zaista misliš da se moze donositi bilo kakav zaključak nakon par odgledanih utakmica? Nisam siguran da je liga u Srbiji puno kvalitetnija od ove. Razloge Nemanjinog odlaska možemo tražiti, isključivo, u finansijama i Borca i porodice Bilbija.

Ako se upustimo u dalju analizu kvaliteta, moram da pomenem i infrastrukturu. U Srbiji reflektore posjeduju C. Zvezda, Partizan i čini mi se na stadionu Čika Dača. U BiH Banja Luka, Sarajevo, Zeljeznicar, Celik, Zrinjski, Sloboda, Siroki Brijeg. U prvoj ligi Republike Srpske mislim da se u Foci igralo pod reflektorima.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 27 Dec 2010, 15:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:19 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Ima u Dinamu oni su sad majstori za to sve i jedan transfer se mjeri milionima...

Pa nema u zadnjih dvije godine, a i oni su prodavali ono što valja, juče sam gledao Modrića, nema šta, ima potencijala za velika djela, a imao sam priliku da čujem priču kako to radi Mamićeva agencija, ma to je da te mozak zaboli, kako i kolike pare se vrte... A transfere ne pravi Dinamo nego Mamić, od svih igrča na koje se misli on je uzeo po dvadeset do tridsest posto njihovih ugovora, Modrić, Ćorluka, Eduardo...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:25 
Početnik
Početnik

Prodo je dinamo mandžukića prosle godine kažu za 9 mil. Prodali su i lovrena lionu za 7mil. Ne kažem da ovdje nije bolje na tribinama nego na terenu. Pa pogledaj igrače po ligi. Imaš masu smećara koji su bili smiješni u srbiji.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 15:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ovaj SOS Kanal ludilo, koliko sam ih ganjao za Borac ove godine, evo sad mi poslali novogodišnju čestitku na mail. Jel zna neko neki sajt koji sadrži čestitke sa motivima Banjaluke ili Borca, da im uzvratim?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:00 
Bič božji
Bič božji

perhan99 je napisao:
Prodo je dinamo mandžukića prosle godine kažu za 9 mil. Prodali su i lovrena lionu za 7mil. Ne kažem da ovdje nije bolje na tribinama nego na terenu. Pa pogledaj igrače po ligi. Imaš masu smećara koji su bili smiješni u srbiji.

Ja tebi kažem da je i Srpska liga sa kvalietetom smijurija, meni je žao što je to tako, ali Borac je trenutno po kvalitetu među tri ekipe u JSL, vjeruj mi...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nije brate varaš se, mi smo za sredinu tabele ili možda čak još prema dole u JSL. Oni su katastrofa a mi sa ovim fudbalom od jesenas, živi užas. Možda kad Vlado posloži kockice na ovim zimskim pripremama da bude nešto bolje ali ovo sada je ništa. Pa oni prvaka vještačke tvorevine demoliraju sa 6,7 komada, a i mnogo su im fizički spremniji igrači, znam ja i iz ličnog iskustva kad sam nekad igrao sa njihovim mlađim kategorijama. Ovo ovdje je smijurija ali da ne bude da sam pretjerano kritičan, ja se zaista iskreno nadam da možemo u skorije vrijeme uspostaviti jedan sistem u klubu + dogradnja stadiona i da na kraju sezone bježimo 10 - 15 bodova drugom, e to bi bio neki znak približavanja najboljim klubovima regiona.
Liga vještačke tvorevine je mnogo loša, Evropa je najbolja mjera.

P.S. Za S-S pošalji im neku čestitku sa sajta lešinara, prije je bilo baš reprezentativnih čestitki, pogledaj tamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:23 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
Nije brate varaš se, mi smo za sredinu tabele ili možda čak još prema dole u JSL. Oni su katastrofa a mi sa ovim fudbalom od jesenas, živi užas. Možda kad Vlado posloži kockice na ovim zimskim pripremama da bude nešto bolje ali ovo sada je ništa. Pa oni prvaka vještačke tvorevine demoliraju sa 6,7 komada, a i mnogo su im fizički spremniji igrači, znam ja i iz ličnog iskustva kad sam nekad igrao sa njihovim mlađim kategorijama. Ovo ovdje je smijurija ali da ne bude da sam pretjerano kritičan, ja se zaista iskreno nadam da možemo u skorije vrijeme uspostaviti jedan sistem u klubu + dogradnja stadiona i da na kraju sezone bježimo 10 - 15 bodova drugom, e to bi bio neki znak približavanja najboljim klubovima regiona.
Liga vještačke tvorevine je mnogo loša, Evropa je najbolja mjera.

Evropa jeste mjerilo, zato to i kažem, pogledaj nastupe klubova, iz regiona... Samo Partizan i Dinamo odskaču, sve ostalo je tu negdje, vjeruj da se razumijem u loptanje, pa ti zato to i govorim...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Tamo svaki klub ima par baš perspektivnih igrača, jači su sa kondicijom, jaču su masom... ono što im umanjuje dobar rezultat u Evropi je to da nakon kraja prevenstava sve iole bolje igrače rasprodaju da bi preživjeli, govorim o manjim klubovima. Zato u Evropi ne mogu ništa napraviti a kad bi mogli zadržati isti tim 3-4 godine bila bi to mnogostruko bolja liga. Sa HNL-ovcima bi se mogli bolje nositi, ali sa ovima iz JSL, mislim jako teško. U Evropi kad bi se sastali osim vječitih mogli bi sa svima da se nosimo jer kažem ne mogu se uopšte porediti njihove ekipe koje igraju prvenstvo i Evropu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]