banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 17:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2010, 16:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
nadam se da nije "prazna prica"... http://sportsport.ba/bh_fudbalp-48830.htm

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Тривуновић близу одласка из Борца

уторак, 21 децембар 2010 16:39

Капитен Борца и један од најбољих дефанзиваца у Премијер лиги Вуле Тривуновић налази се на корак од поновног одласка у иностранство. Након годину дана проведених у бањалучком клубу послије повратка из Химкија, искусни штопер би каријеру требало од јануара да настави у Пољској, Турској или Бугарској.

Још прије је познато да је Левски из Софије показао озбиљно интересовање за услуге капитена Борца. Из извора блиског управи премијерлигаша из Бањалуке сазнали смо да је на столу и конкретна понуда једног већег клуба из Пољске чије име се за сада држи у строгој тајности, те једног клуба из Турске. Тривуновић се тренутно одмара у бањалуци и чека расплет, односно име клуба за који ће играти на прољеће.

- За мене је најважније да имам доста понуда. Готово сваки дан неко се јави и распитује за моје услуге. Не знам шта ће се десити јер моје је да чекам одлуку управе клуба. Сваку одлуку челника Борца ја ћу да испоштујем. Волио бих да одем у иностранство, али да ме погрешно не схватите, не бих имао ништа против тога да и на прољеће останем у Борцу и са мојим клубом освојим титулу шампиона БиХ – рекао је Тривуновић.

У Платонову улицу је након Левског стигла и конкретна понуда из Пољске, али капитен "црвено-плавих" није за сада расположен да говори о њима.

- Не бих сад да причам на ту тему. Све је на Управном одбору клуба, који ће дати посљедњу ријеч о свему – закључио је Тривуновић.

Управни одбор јесењег шампиона засједа данас, а на овој сједници ће сасвим сигурно бити одређена даља судбина Вулета Тривуновића. Према незваничним информацијама, у управи Борца су подијељена мишљења око тога треба ли Тривуновићу дозволити да оде или не. Понуда је издашна и примамљива, како тврди наш извор, и ако дође до овог трансфера, каса Борца би се добро попунила.

- Ја не могу сад ништа конкретно да вам кажем по том питању. Понуда има, а шта ће се десити у наредном периоду, нико не може да предвиди. На овом састанку ће се разговарати о многим стварима, па и о прелазном року. Шта ће заиста бити и какве ће одлуке да донесу челници клуба, ја не знам – рекао је директор Борца Радмило Шиповац.

У овом тренутку је сигурно да Тривуновић већ полако може да пакује кофере и спрема се за пут у Пољску, Турску или Бугарску. Ако је вјеровати неким информацијама, сви остали играчи неће моћи да промијене средину током овог прелазног рока, без обзира на понуде и име клубова. Понуде из иностранства имају још Стево Николић и Бојан Пузигаћа.

Управа клуба ће данас да расправља и о Љубиши Вукељи, кога је шеф стручног штаба Владо Јагодић одстранио из првог тима средином јесењег дијела сезоне и то уз образложење да се није довољно залагао. И Милан Муминовић, који је љетос стигао из Сарајева, изразио је жељу да оде из Борца уколико тренер Јагодић на њега озбиљно не рачуна.

- Постоји неколико играча који су нам интересантни и које бисмо вољели да видимо у нашим редовима, али то су сад само жеље. Видјећемо у прелазном року да ли ће бити неких долазака – каже спортски директор Борца Дарко Љубојевић.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vule jeste odličan igrač za naše prilike, ali moje mišljenje je da nema nezamjenjivih. Pogotovo u ovoj ligi, ode jedan dođe drugi i opet tu je to. Pa po imenima mislio sam da ćemo imati 15 bodova prednosti u odnosu na drugog pa ništa, znači sve je to tanko ali je nešto bolje u odnosu na ostatak cirkusa. Dokaz tome su i naše "zvezde" gdje god su otišli iz Borca ništa nisu napravili. Baš se bojim debakla u kvalifikacijama za LŠ i klubovi sa mnogo respektnijim igračkim kadrom i mnogo većim ulaganjima tamo nemaju šta da traže a kamoli mi. Možda bolje uzeti pare, ako se može od nekoga od ovih igrača, dosta skresati i rasteretiti igrački kadar, uvesti i po kojeg iz omladinske škole da djeca imaju motiv trenirati... Dakle stabilizovati finansije, onda osvojiti 2. ili 3. mjesto, pojačati se na ljeto, koliko možemo i polako u kvalifikacijama za ligu Evrope gurati što je dalje moguće, dograditi taj stadion itd. To je naša realnost. Meni je bitan stadion i da u Evropi što više guramo. Titula bi mogla da znači, samo 2 utakmice u kvalifikacijama za LŠ i da mnogi poslije toga dignu ruke od Borca. Otprilike nešto kao Široki. Stalno u vrhu i svaki put više od 2 utakmice u Evropi, sa sređenim odnosima u klubu i dobrom infrastrukturom.
I za kraj da dodam još nešto za Borčeve BH patriote, nište se ne sekirajte ovo je samo moja želja ali neće biti tako, Borac će osvojiti prvenstvo ali je pitanje šta poslije toga

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 19:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Sta se desava sa juniorima Borca, vidio sam negdje da su zadnji na tabeli ???

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 22:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Нема распродаје у ФК Борац

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... Borac.html

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 23:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 19:55
Саопштење УО ФК „БОРАЦ“

www.fkborac.net

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 23:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ово звучи озбиљни и свиђа ми се!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 09:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Свака част, храбар потез управе.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Одушевљен сам оваквим вијестима! Свака част за управу. Надам се да ће пронаћи и паре да се исплате те јбне плате играчима, јер џаба сав квалитет, али чим нема плате игра је слабија и мање мотивисана

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Svaka cast upravi na ovako hrabrom potezu,znaci imaju volovska muda,nema zajebancije,odusevljen sam!Dakle ako sam skontao,niko ne napusta nas klub,cak ni Vule?

Jos samo da krenu potpisivati ugovore minimum na 2 godine,i ekstra.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ne mogu da nadjem na netu nigdje, pa nek neko vidi ako moze naci da postavi, citao sam juce u pressu dosta interesantan intervju sa Stojanom Vranjesom!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
stize BORAC je napisao:
Ne mogu da nadjem na netu nigdje, pa nek neko vidi ako moze naci da postavi, citao sam juce u pressu dosta interesantan intervju sa Stojanom Vranjesom!

Da mu je dosadilo u Rumuniji?
pored toga kaze da bi volio igrati u Rusiji zbog slicnog mentaliteta ali da nema nista protiv vracanja u Borac..
Isto kaze da navijaca ko Lesinara nema u Rumuniji i da bi se zbog njih najradije vratio :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
сад би се вратио, а прије годину дана ни Бог га није могао зауставити колико је хтио да оде из Борца...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Šajin je napisao:
сад би се вратио, а прије годину дана ни Бог га није могао зауставити колико је хтио да оде из Борца...

Ne krivim ga ja,jer nije jedini,nazalost.Ima puno igraca koji su se posteno zajebali zbog te brzopletosti,da sto prije pobjegnu iz Borca,po svaku cijenu.U sam vrh bi stavio Ognjena i Stojana Vranjesa,i naravno Bilbiju.Sto se Ognjena tice njemu je sve dobro ispalo sada,medjutim nije tako bilo kad je tek dosao u Zvezdu,pa se vukao po posudbama,eto igrom slucaja je sada odlican u Serifu.

Najvise zalim Bilbiju,da li je otisao svojevoljno ili ne,to ne znam,ali znam da je to najgori potez njegove karijere.U Borcu je bio bog i batina,zabijao kao lud,asistirao imao maksimalan ucinak.Jos se sjecam onog voleja koji je uhvatio ljevicom,ne znam tacno protiv koga na Gradskom.Koliko je samo utakmica rijesio za Borac,ma strasno...I tako dopustiti da talenat propadne,eno sad grije klupu u Vojvodini,i iskreno ne vidim da ce se uskoro izboriti za prvi tim,jednostavno konkurencija je prejaka.A za mladog igraca 18,19 godina je nesto najgore da ne igra,da se ne razvija,igracki,fizicki,psihicki,da dobija iskustvo.Jbg...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
tatamata je napisao:
Šajin je napisao:

Ne krivim ga ja,jer nije jedini,nazalost.Ima puno igraca koji su se posteno zajebali zbog te brzopletosti,da sto prije pobjegnu iz Borca,po svaku cijenu.U sam vrh bi stavio Ognjena i Stojana Vranjesa,i naravno Bilbiju.Sto se Ognjena tice njemu je sve dobro ispalo sada,medjutim nije tako bilo kad je tek dosao u Zvezdu,pa se vukao po posudbama,eto igrom slucaja je sada odlican u Serifu.

Najvise zalim Bilbiju,da li je otisao svojevoljno ili ne,to ne znam,ali znam da je to najgori potez njegove karijere.U Borcu je bio bog i batina,zabijao kao lud,asistirao imao maksimalan ucinak.Jos se sjecam onog voleja koji je uhvatio ljevicom,ne znam tacno protiv koga na Gradskom.Koliko je samo utakmica rijesio za Borac,ma strasno...I tako dopustiti da talenat propadne,eno sad grije klupu u Vojvodini,i iskreno ne vidim da ce se uskoro izboriti za prvi tim,jednostavno konkurencija je prejaka.A za mladog igraca 18,19 godina je nesto najgore da ne igra,da se ne razvija,igracki,fizicki,psihicki,da dobija iskustvo.Jbg...

Biki nije svojevoljno otišao iz Borca, momak je bukvalno ucjenjen i on i njegovi roditelji (oboje rade u FK Borac). A što se tiče Stojana 8) za sad od tog nema ništa ali na ljeto bi mogao biti povoljan igrač za našu upravu :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Biki je bukvalno otjeran jos pamti suze ispred stadiona....
Medjutim u klubu je velika kriza tako da ne vjerujem bilo kakvim pricama o pojacanjima,

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pa dobro dugo smo i izdrzali. citavu polusezonu

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Struja cap...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja dobrih vijesti... :lol:

Nemam vise volju ni da se nerviram.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma biće to sve ok, ali znaš kako je, nova godina, pa malo da se nerviramo za budalaštine itd itd itd...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]