banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Dec 2010, 14:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
breskvica je napisao:

ovdje je puno veci izbor balea proizvoda a gel za tusiranje je 0.79 cent tj oko 1.60 km
jesi ti uzeo onaj plavi za muskarcine ili "med i mlijeko" :)

Наравно! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Koristi li iko njihove kreme za ruke? Ako koristite, kakve su?

Koža na rukama mi se strašno isušuje i puca u toku zime. Prije sam koristila neku kremu koju je mama kupovala od trgovačkih putnika. Prije ih se čovjek nije mogao riješiti nikako, sad ih nema ni za lijeka, baš kad su mi potrebni. Većina krema za ruke koje mogu da nađem su mi nekako neodgovarajuće ili su preskupe. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam kupila babi od maslinovog ulja i kaže da je dobra. Do sad se žalila na kreme i ni jedna joj nije valjala, tako da pretpostavljam da je dobra.
JA sam danas uzela šampon, vidjećemo na šta liči. Ovdje je preskup onaj što imam u It, pa sam odlučila da spustim kriterije :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja najcesce kupujem tu od maslinovog ulja ili onu sa crvenim poklopcem i urea 5% i sasvim su ok,a ja bez kreme za ruke i labela kao bez glave :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači, dobre su! Hajde, probaću pa ćemo da vidimo. :wink:
Ali još plačem za tom kremom od nevena. :-(

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
imas i u dm-u nevenovu kremu,zapravo to je vise kao neka nevenova mast,bas je masno,ali je super za ispucale usne,laktove,pete...mada ja znam i sa tim natrackati ruke i staviti stare rukavice jer mi je koza uzasno suva

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaš kako, imam u kući jedno 3 različite nevenove kreme i jednu mast ali nije to ni približno onoj kremi koju volim niti mi nešto posebno odgovara. :-? Ta krema koju sam korsitila nije bila uopšte puno masna, brzo se upijala a super je djelovala.
Ove ostale su prilično masne, moram da namažem, da sačekam da se jedan dio upije pa da operem ostatak da bilo šta mogu da uradim ili izađem vani, a onda ništa nisam napravila.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Bas sam danas trackao ruke 48-icom ,inace stara kupuje te kreme ,ne znam je li bas toliko kvalitetna il` stara puca na neku ex-yu nostalgiju sto se tice proizvoda-al uglavnom brzo upija
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hmmmm...

Gledaj ovako, ovo je zaštitna krema za ruke. Koristi se da zaštiti ruke od određenih sredstava koje mogu da je isuše i dovedu do pucanja kože, pri čemu ne ometa normalnu transpiraciju. Nisam je odavno uzimala, pogotovo ne u zadnje vrijeme kada znam ponešto o recepturama krema, ali trebalo bi da sadrži određenu silikonsku komponentu koja djeluje kao hemijska barijera za vodu, kiseline i jaka higijenska sredstva. Često to zovu tečnim rukavicama jer formira jedan tanak i transparentan film na koži koji štiti. :wink: Pokušavam da nađem sastojke ovo kreme na netu, ali mi ne uspijeva. :-(

S druge strane, ovakve kreme nisu kreme za njegu. Trebalo bi da imaju i neki od njegujućih sastojaka kao "pomoćne komponente", ali su prvenstveno zaštitne. Tako da često puta osobe koje imaju normalnu ili masniju kožu mogu da je koriste kreme ovakvog tipa u oba slučaja, i za njegu i za zaštitu, ali osobama koje imaju suhu kožu, ona sama nije dovoljna. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 22:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У фебруару се отвара 3. ДМ продавница у граду на Врбасу :)
Начуо сам да имају још неколико у плану...
Изгледа да им добро иде посао код нас...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
hitno pitanje, jel´ ima u dm-u afroditinih kremica? treba mi neki gel za ruke, pa da ustedim vreme obilaska prodavnica.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
insp_CaLLahan je napisao:
Bas sam danas trackao ruke 48-icom ,inace stara kupuje te kreme ,ne znam je li bas toliko kvalitetna il` stara puca na neku ex-yu nostalgiju sto se tice proizvoda-al uglavnom brzo upija
Slika

Jedna od najboljih krema za zaštitu kože 100% moja stara samo nju koristi a probala je mali milion drugih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Sva vremena su u UTC [ DST ]