banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 16:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2010, 15:00
Zelim da upisem kurs Italijanskog jezika. Cuo sam da je Dialogos Centar bas dobar...
Otisao sam na njihov sajt, ali nisam uspio naci cjenovnik :roll:

Da li je neko isao na kurs kod njih i kakve su im cijene?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Vuk_BL je napisao:
Zelim da upisem kurs Italijanskog jezika. Cuo sam da je Dialogos Centar bas dobar...
Otisao sam na njihov sajt, ali nisam uspio naci cjenovnik :roll:

Da li je neko isao na kurs kod njih i kakve su im cijene?

Astronomske! Ja sam išao krenuo u drugom osnovne na engleski tamo, završio u drugom srednje i kad saberem koliko sam para dao mislim da ispod 5000-6000KM nisam sigurno ali da su dobri nisu već su odlični... ;)
Ako baš želiš da naučiš jezik definitivno ti je Dialogos pravo mjesto ali spremi pare jer mi se čini da bi neki početnički kurs mogao biti jedno 350-400KM za semestar. I evo sad sam vidio da se radi sa Progetto italiano 1 i 2 tako da računaj i tu jedno 50-60KM za knjige. Doduše ako uporediš Marco Polo i Dialogos razlika u cijeni je velika ali i u kvalitetu predavanja definitivno...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Astronomske! Ja sam išao krenuo u drugom osnovne na engleski tamo, završio u drugom srednje i kad saberem koliko sam para dao mislim da ispod 5000-6000KM nisam sigurno ali da su dobri nisu već su odlični... ;)
Ako baš želiš da naučiš jezik definitivno ti je Dialogos pravo mjesto ali spremi pare jer mi se čini da bi neki početnički kurs mogao biti jedno 350-400KM za semestar. I evo sad sam vidio da se radi sa Progetto italiano 1 i 2 tako da računaj i tu jedno 50-60KM za knjige. Doduše ako uporediš Marco Polo i Dialogos razlika u cijeni je velika ali i u kvalitetu predavanja definitivno...

Bas sam jutros pricao sa jednim drugom, on isto kaze. Njegova sestra je isla na kurs Engleskog.
S tim da on kaze, da Dialogos odradi za jedan semestar isto onoliko koliko MarcoPolo uradi za citavu godinu, tako da na kraju ispadne cijena manje-vise ista. Plus kod MarcoPola je 40 ucenika :-? , a kod Dialogos-a 10ak maksimum :D
Moracu ih nazvati, nema druge :mad:

edit: Ima li jos neka skola osim Marco Pola i Dialogosa?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oxford, Cambridge, Plaškora koliko ja znam. Trenutno se ne mogu ničeg drugog sjetiti ali gdje god se uputiš naćeš iste cijene i vjerovatno isti kvalitet predavanja. I da, nemoj pokušavati porediti Marco Polo i Dialogos jer je Dialogos neuporedivo bolji. Što se tiče radne atmosfere Dialogos je kao i ove ostale škole puno bolji od MP. Ja sam išao na talijanski i francuski u MP i razočaran sam ponuđenim.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Oxford, Cambridge, Plaškora koliko ja znam. Trenutno se ne mogu ničeg drugog sjetiti ali gdje god se uputiš naćeš iste cijene i vjerovatno isti kvalitet predavanja. I da, nemoj pokušavati porediti Marco Polo i Dialogos jer je Dialogos neuporedivo bolji. Što se tiče radne atmosfere Dialogos je kao i ove ostale škole puno bolji od MP. Ja sam išao na talijanski i francuski u MP i razočaran sam ponuđenim.

Zvao sam Dialogos, nece da mi kazu cijenu kursa preko telefona, inzistiraju da dodjem u njihove prostorije da o tome popricamo :roll:

Zna li neko kolike su im cijene bile u toku ove godine. Za Italijanski, naravno :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_BL je napisao:
Panzer je napisao:

Zvao sam Dialogos, nece da mi kazu cijenu kursa preko telefona, inzistiraju da dodjem u njihove prostorije da o tome popricamo :roll:

Zna li neko kolike su im cijene bile u toku ove godine. Za Italijanski, naravno :D

A kru' te, znao sam da su šupci ali da su ovoliki to nisam stvarno znao... :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 00:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Dec 2010, 00:14
Da li mi neko moze reci kakav je kurs engleskog u Marko Polo? da li predaju ljudi koji su zavrsili kurseve u toj skoli ili? ne znam da li je tacno i moguce da ima predavaca koji treniraju strogocu..hvala za odogovore...student sa studentskim dzeparcem

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]